Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kocam bile böyle romantik bir teklif yapmadı bana. Gelmem mi?
Sağlığımıza...

canım hergün yeni bir şey çıkıyor tedavi süreçlerimizde.. ne olacak hiç bilmiyorum.. bakarsın bi pgtli, bide pgt siz denerim.. gerçi bu kürtajdan sonra rezervim ne oldu onuda hiç bilmiyorum belkide hiç kalmadı orasıda farklı bi konu:))
aslında bizim gibi hastalar için hiçbir konuda hiçbirşeyin garantisi yok.. elimizden geleni sonuna kadar yapıp gerisini Allaha ve şansa bırakacağız..
canım yazdığın şey çok güzel ama, genetik kökenli bir hastalığımız olmadığı sürece gebelik sürecinde bunu yapsakda çok birşey fayda etmezki.. Amerikadan olumsuz cevap gelse ne yapacağız bebek karnımızda ikili üçlü dörtlü testlerde iyi çıkarsa o cevaba göre insan ne yapacağını şaşırır.. bu daha çok ikili üçlü test kötü çıkmışsa kürtaj kararı vermen gerekebilirse yapılması daha uygun olunacak bir şey gibi..

Kizlar merhabaaaa, biliyorum gec yazdim size ama madem bugun izinliyim, is yok, uyudum hic uyumadigim bir saatte.
Opu Allahima cok şükür cok iyi gecti bana gore 100 karatlik elmasimi bi guzel aldilar 2gun daha iyi gelişsin diye dinlendirecekler, sonra da donduracaklar, operasyon çok basit oldu hemen kalktim, sabahtan yanima kahvaltilik biseyler almistim darica sahilinde esimle cok guzel keyif yaptık. Sonra da kartal egitim arastirmaya gittik miyom ameliyati icin ön gorusme yaptim.
Dualarinizi hep hissettim, bende hep dua ettim, ikinci asama yani miyom ameliyati 12 gün sonra, herşeyin hayırlısı: )

Geçmiş olsun arkadaşım. Embriyona bol şans, sana da bol sağlık diliyorum. İnşallah selametle geçer ve ara vermeden alırsın elmasını...

Kapalı bir yere bıraksaydın, ıslanmasın yazık
Sen merak etmeee cok yagmıyor ...:)

Kocam bile böyle romantik bir teklif yapmadı bana. Gelmem mi?
Sağlığımıza...
Maşalllhhh ormantizm tavan buralardaaaaaa
Hayırlı olsun canımmmmiyice gelişsin güzelce donsun sonra da göbüşte ısınsın ...

Kizlarrrr herkese slm bütün gün doktordaydim hem troid icin hem genetik testi yapiyo doktorum neden birden bire troid oldunmus onu arastiriyo
heee bu arada bende hic bir belirti yok yaa daha bir hafta olcak yarin cok mu arken hicmi bir belirti kipirdama olmuyo hemis olanlar huuu sizce ben hamilemiyimm bekle

Güzel cok daha güzel olcak insallah su 12 gün gelsin gecsin de biran önce minagina kavuş canim herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun

opun hayırlı olsun canım, en kalitelisinden döllensin..

canım ne güzel işte araştırmaları, gebelik sürecinde ona göre bir yol izlenir sorun yaşamazsın..
belirtiye bakmıyor bu işler hayatım inşallah tutundu sen gönlünü ferah tut herşey yolunda..
test günün hangi gündü cnm.

Nasil becerdim bende bilmiyorum

TOPIKKK KUDURUK TOPIK
Nasil herkes w.Duygu canim sabah ola hayrola
Bence sabahtan git kan vermege de cabucak bilelim hayirli haberi sen bukadar ter dokmüsken hic gece birakma hayirlisini diluyorum
Dur tektek okuyup birseyler yazayim böyle olmayacak

Sen merak etmeee cok yagmıyor ...:)

Maşalllhhh ormantizm tavan buralardaaaaaa

Hayırlı olsun canımmmmiyice gelişsin güzelce donsun sonra da göbüşte ısınsın ...

Tamam o zaman (Eşine selamlarımı ilet. Kırılmayacağınızı düşündüğüm için takılıyorum.)
Evet ya. Kocayı unutunca buralardan idare ediyorum artık. Ne yapalım, Kader...

Duygu belirsiz cizgiyi gordum bende..☺insallah gebesindir canim pozitif haberlerini senin ve doger arkadaslarimizin bekliyoruz..insallh senlensin topik

Tamam o zaman (Eşine selamlarımı ilet. Kırılmayacağınızı düşündüğüm için takılıyorum.)
Yok yaaa ne kırılması stres atıyoruz öyle cabuk bozulmam tatlımmmmm

Bu arada aleyküm kem küm sütlaç :) a.s diyor bilmukabele diyor kendisiii...

ENSU canim ya bizim su cilgin W.Duyguyu okuduktan sonra tekrar hamile moduna girdim niye olmasinki orda biryerlerde koşe kapmaca oynuyorlardir hayirlisi ben onlari cok istiyorum onlarda bir Anneleri olsun istiyolarsa gayret sarfetsinler bir zahmet tutunsunlar bir yerlere test günüm 20 si canim ozamana kadar hic keyfimi bozmuyacagim
Senin gelismeler iyi aslinda ptg olayini benim doktorlar nedense kabul eiyo yoksa ben iszerdim yaptirmayi ama birkere hamile kaldin yine olcak busefer % 100 olcak insallah canim

Nuraycım başka bir hastaneye mi geçtin? memorial devam mı? tedavi için gün sayarken benim rahim de bir oluşum varmış ve kolposkopi yapılacak. smear ve doku testleri yaptılar. inşallah bir şey çıkmaz rahim ağzı kanseri gibi tedavi askıya alındı semra hoca tarafından...

İnşallah bişeycik çıkmazzz canımmm içini ferah tut semra hoca cok iyi bir dr ve ne yaptığını cok iyi biliyor ..Allaha emanet ol

İnşallah bişeycik çıkmazzz canımmm içini ferah tut semra hoca cok iyi bir dr ve ne yaptığını cok iyi biliyor ..Allaha emanet ol
çok teşekkür ederim canım. inşallah herşey yolunda gider. semra hoca acaip ilgili ve o olmasa hastane batar...hemşireler ve hasta temsilcileri karmaşa içindeler. orayı ayakta tutan hoca wallahi...sen neler yaptın? işler ve seyahatlerden topic'i takip edemiyorum. arasıra hepiniz iyi misiniz diye kolaçan ediyorum :)

Canim senin icin dua ediyorum nolur pozitif olsun bu topigin varislere ihtiyaci var Hadi canim gelde pozitif de bak topikte cildirmisken kendimizden geciverelim Allah hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…