- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.401
Resmen kahkaha attırdın altıma yapamadım biraz önce gitmiştim bir de egzersizim bugün yerindeydi :)
Senin de yanlış yerinin egzersizi iyi maşallah :)))
Bayılıyorum sana, tanışalım mı :) İçerizhahahahah
ensu canım en azından tüm detaylarıyla öğrenmiş oldun. Gerçi gitmeden önce de konuşmuştuk pgt yerine daha çok kromozoma bakılan testi de... Ancak senin de ilettiğin gibi her halukarda transfer yaptıracaksan niye yaptırasın ki... Kaldı ki çok yumurta olduğunda evet kesinlikle önerilir...
Dediğin gibi pgt yapılmış sağlam olanın tutacağı garanti değil, tutanın pgt yapılmasa da bir sorunu olacağı kesin değil... O zaman ya böyle olursa diyerek ilerlemek kendi şansını azaltmak... Şu tabloları yapmaya çalışırken araştırdığımda gördüğüm bir şey daha vardı. Aslında tam da senin ve senin gibi yumurta rezervi konusunda eşinde de sıkıntı olduğu için riske atmak istemeyenlere uygun. Gerçekleşmiş hamilelik sonrasında anneden alınan kandan bebeğin DNA'sı ayrıştırılarak kromozom taraması...
O zamanlar Türkiye'de yapılmıyordu, buradan bir merkez kan alıp Amerika'ya gönderiyordu. Hamileliğin bilmem kaçıncı haftasında anneden alınan kan (bebeğin genetiği kana geçtikten sonraki haftalardı) özel şekilde gönderiliyor 20-30 gün içindeydi sanırım cevabı alınıyordu. -İncele/ HTP Harmony Prenatal Test Anne kanındaki bebek DNA'sından kromozom taraması diye bir notum var diğer detaylarını yazmamışımaynen yapıştırdım buraya... Bir incele istersen ileride hamile hamile uğraşmazsın şimdiden bilgin olsun :)
Kizlar merhabaaaa, biliyorum gec yazdim size ama madem bugun izinliyim, is yok, uyudum hic uyumadigim bir saatte.
Opu Allahima cok şükür cok iyi gecti bana gore 100 karatlik elmasimi bi guzel aldilar 2gun daha iyi gelişsin diye dinlendirecekler, sonra da donduracaklar, operasyon çok basit oldu hemen kalktim, sabahtan yanima kahvaltilik biseyler almistim darica sahilinde esimle cok guzel keyif yaptık. Sonra da kartal egitim arastirmaya gittik miyom ameliyati icin ön gorusme yaptim.
Dualarinizi hep hissettim, bende hep dua ettim, ikinci asama yani miyom ameliyati 12 gün sonra, herşeyin hayırlısı: )
Sen merak etmeee cok yagmıyor ...:)Kapalı bir yere bıraksaydın, ıslanmasın yazık
Maşalllhhh ormantizm tavan buralardaaaaaaKocam bile böyle romantik bir teklif yapmadı bana. Gelmem mi?
Sağlığımıza...
Hayırlı olsun canımmmmiyice gelişsin güzelce donsun sonra da göbüşte ısınsın ...Kizlar merhabaaaa, biliyorum gec yazdim size ama madem bugun izinliyim, is yok, uyudum hic uyumadigim bir saatte.
Opu Allahima cok şükür cok iyi gecti bana gore 100 karatlik elmasimi bi guzel aldilar 2gun daha iyi gelişsin diye dinlendirecekler, sonra da donduracaklar, operasyon çok basit oldu hemen kalktim, sabahtan yanima kahvaltilik biseyler almistim darica sahilinde esimle cok guzel keyif yaptık. Sonra da kartal egitim arastirmaya gittik miyom ameliyati icin ön gorusme yaptim.
Dualarinizi hep hissettim, bende hep dua ettim, ikinci asama yani miyom ameliyati 12 gün sonra, herşeyin hayırlısı: )
Kizlar merhabaaaa, biliyorum gec yazdim size ama madem bugun izinliyim, is yok, uyudum hic uyumadigim bir saatte.
Kizlarrrr herkese slm bütün gün doktordaydim hem troid icin hem genetik testi yapiyo doktorum neden birden bire troid oldunmus onu arastiriyo
heee bu arada bende hic bir belirti yok yaa daha bir hafta olcak yarin cok mu arken hicmi bir belirti kipirdama olmuyo hemis olanlar huuu sizce ben hamilemiyimm bekle
Güzel cok daha güzel olcak insallah su 12 gün gelsin gecsin de biran önce minagina kavuş canim herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun
Sen merak etmeee cok yagmıyor ...:)
Maşalllhhh ormantizm tavan buralardaaaaaa
Hayırlı olsun canımmmmiyice gelişsin güzelce donsun sonra da göbüşte ısınsın ...
Ay neyi ispatlayacaksam usenmedim telefonumu ipade cektim.
Orada bir siluet var diye arayarak bakarsam var derim ama bir bana bunu gosterse hayatta var demem :))) ben daha belşrgin diye beklerim hahahha neyse yarin anya konya belli olacak zaten. Neyse olmasi gereken hayirlisiyla o olsun...
Ama ama cokkk guldum, cok eglendim, cok keyifliydi... Sizinle paylasacagim diye cokk heyecanliydi :))))
Eki Görüntüle 1302179
Yok yaaa ne kırılması stres atıyoruz öyle cabuk bozulmam tatlımmmmmTamam o zaman(Eşine selamlarımı ilet. Kırılmayacağınızı düşündüğüm için takılıyorum.)
Evet ya. Kocayı unutunca buralardan idare ediyorum artık. Ne yapalım, Kader...
Bu arada aleyküm kem küm sütlaç :) a.s diyor bilmukabele diyor kendisiii...Tamam o zaman(Eşine selamlarımı ilet. Kırılmayacağınızı düşündüğüm için takılıyorum.)
Evet ya. Kocayı unutunca buralardan idare ediyorum artık. Ne yapalım, Kader...
canım ne güzel işte araştırmaları, gebelik sürecinde ona göre bir yol izlenir sorun yaşamazsın..
belirtiye bakmıyor bu işler hayatım inşallah tutundu sen gönlünü ferah tut herşey yolunda..
test günün hangi gündü cnm.
Nuraycım başka bir hastaneye mi geçtin? memorial devam mı? tedavi için gün sayarken benim rahim de bir oluşum varmış ve kolposkopi yapılacak. smear ve doku testleri yaptılar. inşallah bir şey çıkmaz rahim ağzı kanseri gibicnm pgt yapılan embriyolardan hücre alınıyorya sağlıklıysa eğer bazı embriyo olumsuz etkilenebiliyormuş bunuda anlattılar bugün.. bu işlerde ne karışık işler dimi.. hangi yöne baksan bir saçmalık:))
bakalım inşallah önce döllenmem olsunda 2.3 güne kadar ilerlerse şu anda yaptırmayı düşünmüyorum ama son anda ne olur onuda hiç bilmiyorum inan..
İnşallah bişeycik çıkmazzz canımmm içini ferah tut semra hoca cok iyi bir dr ve ne yaptığını cok iyi biliyor ..Allaha emanet olNuraycım başka bir hastaneye mi geçtin? memorial devam mı? tedavi için gün sayarken benim rahim de bir oluşum varmış ve kolposkopi yapılacak. smear ve doku testleri yaptılar. inşallah bir şey çıkmaz rahim ağzı kanseri gibitedavi askıya alındı semra hoca tarafından...
çok teşekkür ederim canım. inşallah herşey yolunda gider. semra hoca acaip ilgili ve o olmasa hastane batar...hemşireler ve hasta temsilcileri karmaşa içindeler. orayı ayakta tutan hoca wallahi...sen neler yaptın? işler ve seyahatlerden topic'i takip edemiyorum. arasıra hepiniz iyi misiniz diye kolaçan ediyorum :)İnşallah bişeycik çıkmazzz canımmm içini ferah tut semra hoca cok iyi bir dr ve ne yaptığını cok iyi biliyor ..Allaha emanet ol
canım benim yaaa ben kaç gündür nete giremiyorum hep aklımdaydın inan çok çok üzüldüm ve seni o kadar çok iyi anlıyhayi asla pesetmek yok yanılmıyorsam dondurulmuşların mı vardı varsa işin çok daha kolay olacak demekki daha zamanı gelmemiş üzüntünü yaşa ve hemen toparlanmaya bak unutma inadına başarmak tamammı canım
bu arada diyer bütün arkadaşları çok öpüyorum herkese yazamıyorum kusurabakmayın yarın benim ve duygunun test günümüz belkide yarın bizde bu satırlarda teselli arayacaz belli olmaz allah hepimizin hakkında hayırlısını versin çok acele yazıyorum bütün arkadaşlara selamlar lütfen bugün bizim için dua edin selamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?