- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.441
Kizlar merhabaaaa, biliyorum gec yazdim size ama madem bugun izinliyim, is yok, uyudum hic uyumadigim bir saatte. Opu Allahima cok şükür cok iyi gecti bana gore 100 karatlik elmasimi bi guzel aldilar 2gun daha iyi gelişsin diye dinlendirecekler, sonra da donduracaklar, operasyon çok basit oldu hemen kalktim, sabahtan yanima kahvaltilik biseyler almistim darica sahilinde esimle cok guzel keyif yaptık. Sonra da kartal egitim arastirmaya gittik miyom ameliyati icin ön gorusme yaptim. Dualarinizi hep hissettim, bende hep dua ettim, ikinci asama yani miyom ameliyati 12 gün sonra, herşeyin hayırlısı: )
Nuraycım başka bir hastaneye mi geçtin? memorial devam mı? tedavi için gün sayarken benim rahim de bir oluşum varmış ve kolposkopi yapılacak. smear ve doku testleri yaptılar. inşallah bir şey çıkmaz rahim ağzı kanseri gibitedavi askıya alındı semra hoca tarafından...
Günaydın çılgın kadınlar!! Ne varsa eski topraklarda var vallahi.. :) uzun zamandır yaşadıkları zorlukları böyle şamata haline getiren bir grup görmedim ben. Hepinizi seviyorum. Bu havaya da güzel müjdeli haberler yakışır.WishhDuygu ve B bebeklerve kalbim sizinle.. Umarım kalbimizden geçen sonucu alırsınız. Hamileyizzzzzz deyin de topic şenlensin.
Tamam o zaman(Eşine selamlarımı ilet. Kırılmayacağınızı düşündüğüm için takılıyorum.)
Evet ya. Kocayı unutunca buralardan idare ediyorum artık. Ne yapalım, Kader...
İkiniz için de ellerimizi açtık, dualarımız gönlümüzden akıyor ikinize doğru, inşallah güzel gelişmelerle mutlu edersiniz hepimizi.Sevgili arkadaşlar ben dün de dediğim gibi yarın yaptıracağım testi. 1 gün de bizden rötar yesin :)
Dün sevgili eşimin dediği gibi; dondurucuda 1 yaşını dolduran barbunyalarımız ya sıcacık yerlerinde "mayışıp" uyuya kalmışlardır, ya da sıcaktan "sıvışıp" kaçmışlardır :)))))))
Hep birlikte anlayacağız, iyi dileklerini ileten herkese tekrar çok sevgiler, teşekkürler
Bugün B bebeklerve günü olsun inşallah, biz yarına talibiz bakalım.
biri seni durdurmasın ben hiç şikayetçi değilim bu durumdan
hamur işini bi,r süreliğine erteledim mecbur kalmadıkça unlu gıdaları yasakladaım kendime sadece sabahlar iki dilim ekmek yiyorum onuda tam buğday ekmeği olarak ve sadece kabuğunu yiyerek tüketiyorum sakinleştiriciler bağımlılık yapmazmı canım bu yüzden o tür ilaçları almak istemiyorum bide benim uyku düzenim iyidir başım yastığa çeyrek kala uyurum ben sabahta saat altı dedimi uyanırım yalnız bu tedavimde uykum kaçtı gecede iki üç saat anca uyudum ilk defa başıma geldi böyle bişey
"Evet ya. Kocayı unutunca buralardan idare ediyorum artık. Ne yapalım, Kader..."
Vay vay vay... Hiç ama hiç hak etmedim bunu
"Seven kalpim kırıldı"
Mrr mrrr yalıyor mu dil mi çıkarıyor artık sen yorumla :)))))
Hahaha , bütün gün bu hareketin içindeyim. Teşekkür ederim. Beni sevdiğini biliyordummm
Ben de seni seviyorum
Sevgili arkadaşlar ben dün de dediğim gibi yarın yaptıracağım testi. 1 gün de bizden rötar yesin :)
Dün sevgili eşimin dediği gibi; dondurucuda 1 yaşını dolduran barbunyalarımız ya sıcacık yerlerinde "mayışıp" uyuya kalmışlardır, ya da sıcaktan "sıvışıp" kaçmışlardır :)))))))
Hep birlikte anlayacağız, iyi dileklerini ileten herkese tekrar çok sevgiler, teşekkürler
Bugün B bebeklerve günü olsun inşallah, biz yarına talibiz bakalım.
Sakinleştiricinin dozu yüksek değilse, gün içinde de özellikle yoğurt ve c vitamini alımın iyiyse bağımlılık yapması için, stres düzeyin düştükten sonra 6 ay- 1 yıl aralıksız kullanman gerek. İçin rahat etmeyecekse yazmadım say. Başka yollarla da kilo verirsin.
Uyku düzenindeki değişiklik belki ilaçların dozuyla ilgilidir. Benim ilk tedavimde olmuştu bir süre. Sonra geçti. Şimdi fırsat buldum mu gündüz de uyuyorum. Ama bu kedilerle ilgili. Birlikte uyuyunca daha az yaramazlık yapıyorlar
Bu arada sever misin bilmiyorum ama hayvan besleyebilirsin. Kedi - köpek değilse de kuş- balık, su kaplumbağası... Gerçek bir terapi onlar. Karşılıksız sevgi çok değişik bir mutluluk kaynağı. Ya da çiçek yetiştirebilirsin. Yeni bir oyun buldum. Çiçeklerime çocuğum olursa ... diye düşündüğüm isimleri koyuyorum. Aman susuz kalmasın, aman rüzgar almasın... derken dışarıda kalan ve daha eylül ayında çelikten diktiğim sardunyalarım çiçek açıyor. Siklamenim balkondan düşmesine rağmen tomurcuklanmış. Karanfilim öyle. Yüzü gülen bebeklerim...
Aklıma geldikçe yazmaya devam. Nasıl yaşadığını bilmeden yazıyorum, sen içlerinden sana uyanları seçersin artık
canım benim dışardaydım sırf seni ve bebeklerve yi merak ettiğim için baktım ama bebeklerveden haber yok sende yarına ertelemişsin olsun geç olsunda güç olmasın yarın ver bize müjdeli haberi
canım yaaaaa bende bi ara fanusda balık besledim sonra onlar öldüler sonrada almadım ama fanusum duruyo yerin iki tane japon balığı almayı düşünüyorum yine
çiçeklere gelince çok sevmeyi geç bayılıyorum menekşelerim var kalanşoem var dua çiçeğim var peygamber kılıcım var adını bilmediklerim var çiçekler sevilmezmi balkonumda aslanağzı yetiştirdim bu sene bir kırmızı bir beyaz bahardan beri hiç susmadan açıyolar maşallah ve saksıyı doldurdular seneye daha çok ekecem tam bahçe balkon çiçeği boylarıda fazla uzamıyo çok ideal hatta yarın resmini çeker buraya koyarım saksıda taze soğan maydanoz yetiştiriyorum toprakla uğraşmak stresimi alıyo
bu arada yeni kitaplar aldım yeniden ara verdiğim kitap okuma alışkanlığıma geri dönecem dün gece halk müziği konserine götürdü eşim çok güzeldi çok eğlendik ve ekmeği çok sevdiğim halde yemek istemiyorum bi lokma fazla kaçsa kendimi suçlu hissediyorum vazgeçiyorum bu kilolar gidecek
uyku düzenim evime geldikten sonra düzeldi neyseki ama istanbulda hiç uyuyamadım desem yeridir
Kilo verme işi tamamen kafada bitiyor. Annem 1.55 boyunda 95 kiloydu. Senelerce gitmediği diyetisyen kalmadı. Kiloyla birlikte şekeri çıktı falan. Sonra akupunktur ve yürüyüşe başladı. O da şekeri, ekmeği kesti ama mesela haftasonları kendini ödüllendirme günleriydi. Abartmadan istediğini yiyerek. Her lokmada kendini suçlamayı kesmek lazım. Arada şımartabilirsin kendini. Demem o ki akupunktur çok işe yarıyor. Zayıflamaktan ziyade rahatlamaya, vucudundaki enerji noktalarını uyarmaya yarıyor. Psikolojiyle de ilgili.
Annem şimdiye 20 kilo verdi ve hala vermeye devam ediyor.
1 yılda verdi canım ama arada meme kanseri teşhisi kondu. Memesi alındı. O ara yapamadı tabii. Bir de 63 yaşında, onunda etkisi var.annen kaç ayda yirmi kilo verdi canım
Biz de bu sene salatalık, elma, erik ve domatese doyduk bahçede. Tohumluklarım hazır şimdiden. Ben bir türlü maydanoz, dereotu yetiştiremedim. Kedilerden olsa gerek.sara_28 canım benim sağolasın... Dün ve sabah bahsetmiştim zaten bu gece veya yarın olacak diye ama o kadar çok yazdık ki arada gözden kaçmıştır. Bugün bebeklerve için güzel gün olsun. Ben yarına inşallah :) Olmazsa acmila'yı bekleyeceğiz :))))
Çiçek ve toprak konusunda haklısın, çok çok iyi geliyor insana... Hepsi coşsunlar inşallah :)
Biz de bahçeli evde oturmayı en çok bu yüzden istedik. Bir süre şey büyütüyoruz, harika oluyor. Bu sene hiç dışarıdan domates, salatalık, maydanoz, dereotu vs. almadık. Seneye daha çok çeşit olsa diyoruz şimdiden... Fidelerini bile kendimiz yetiştiriyoruz kıştan :)
3 yıldır bahçemizde 2 tane de kaplumbağamız var Bora ile Jetta... Bu yaz onca yumurtalarından 2 tane de yavruları oldu... Hepsiyle birlikte yaz gelince yaşam daha güzel oluyor.
Onlar da üredi, yumurtalar yavru verdi biz kaldık yerimizde diye takılıyorum eşime :)
1 yılda verdi canım ama arada meme kanseri teşhisi kondu. Memesi alındı. O ara yapamadı tabii. Bir de 63 yaşında, onunda etkisi var.
Not: Şimdi çok iyi maaşalah:)
sara_28 canım benim sağolasın... Dün ve sabah bahsetmiştim zaten bu gece veya yarın olacak diye ama o kadar çok yazdık ki arada gözden kaçmıştır. Bugün bebeklerve için güzel gün olsun. Ben yarına inşallah :) Olmazsa acmila'yı bekleyeceğiz :))))
Çiçek ve toprak konusunda haklısın, çok çok iyi geliyor insana... Hepsi coşsunlar inşallah :)
Biz de bahçeli evde oturmayı en çok bu yüzden istedik. Bir süre şey büyütüyoruz, harika oluyor. Bu sene hiç dışarıdan domates, salatalık, maydanoz, dereotu vs. almadık. Seneye daha çok çeşit olsa diyoruz şimdiden... Fidelerini bile kendimiz yetiştiriyoruz kıştan :)
3 yıldır bahçemizde 2 tane de kaplumbağamız var Bora ile Jetta... Bu yaz onca yumurtalarından 2 tane de yavruları oldu... Hepsiyle birlikte yaz gelince yaşam daha güzel oluyor.
Onlar da üredi, yumurtalar yavru verdi biz kaldık yerimizde diye takılıyorum eşime :)
1 yılda verdi canım ama arada meme kanseri teşhisi kondu. Memesi alındı. O ara yapamadı tabii. Bir de 63 yaşında, onunda etkisi var.
Not: Şimdi çok iyi maaşalah:)
Biz de bu sene salatalık, elma, erik ve domatese doyduk bahçede. Tohumluklarım hazır şimdiden. Ben bir türlü maydanoz, dereotu yetiştiremedim. Kedilerden olsa gerek.
3 hafta önce lahana, pazı ektik. Bakalım salyangozlar musade ederse olacaklar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?