- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.481
kızlar test sonucum 49,51 doktra gösterdim ya yeni oluşuyor yada gelişmiyor 48 saat sonra tekrar test yaptıracaksın dedi ne olur bilgisi olan yazsın lütfen transferimin 9. günü bugün 5. gün embriyosu
değerim 49,5 trasferin 9. günü lütfen bir şey yazın ne demek bu
canım geldim ama çok tedirginim kalbim duracak gibi 49,51 sonuç çok riskteymiş
tatlım evet şimdi okudum mesajlarınızı işyerine uğrayıpta nete girebildim biliyorum herkes merakta affınıza sığınıyorum canım testimi yaptırdım ama net değil inşallah sendende bendende güzel haber alırız canım
canım inşallah dediğin gibidir 5. gün embriyosuydu doktor çok olumlu konuşmadı yada umutlandırmak istemedi şimdiden
inşallah canım senden de çok güzel haberler alacaz sabah idrar testi yaptım tek çizgi çöpe attım bir süre sonra çöpü karıştırıp tekrar baktım belli belirsiz 2. pembe çizgi vardı ama yok denecek kadar az görünüyordu artık inşallah katlanırŞşşşşş önce bir sakin ol ve mutluluk duy
9. gün için düşük diyenler olsa da hamilesin sen! Tebrikleeer :)
Bir çok yer 10 ve üstünü hamile kabul ediyorken üstelik... İlk etap buydu, müjdeli geldi yaşasınnnn :)
Şimdi Pazar günü artış göstermesini dileyelim hep birlikte. Ne olur yükselsin, güzel haberler gelsin.
Çok ama çooooooooook mutluyum. Yaşasınnnn
inşallah canım senden de çok güzel haberler alacaz sabah idrar testi yaptım tek çizgi çöpe attım bir süre sonra çöpü karıştırıp tekrar baktım belli belirsiz 2. pembe çizgi vardı ama yok denecek kadar az görünüyordu artık inşallah katlanır
sence katlanacakmı bu değeri nasıl buldun kalbim duracak gibi yaacanım onu sakla hatıra olarak.. sakın atma..
sence katlanacakmı bu değeri nasıl buldun kalbim duracak gibi yaa
inşallah bu güzel duyguyu yaşamak hepimize nasip olur herkesi öpüyoruuuum çooookcanım bi önceki sayfada yazdım ama heyecandan görmedin sanırım.. normaldir.. bak yine past yapıyorum..:)))
canım benim harika bi değer maşallah hamilesin.. şişli memorial topiğinde okuyorum genelde değerler 40 civarı başlıyor.. ve biliyorsun birçok hastane 5. gün transferlerinde transferden sonra 13. güne test gününü veriyor ama memorial hep 2-3 gün daha erkene test tarihi veriyor o yüzden değerin çok iyi.. biliyorsun benimde gebeliğimde değerim 11. günde 40 ile başlayarak katlanmıştı.. maşallah canım çok sevindim..
sakın sakına hiçbirşey yapma sadece bebeğe endekslen.. tebrikler çok öptümm
Tebrik ederim..Çokkkk sevindim, hatırladığım kadarıyla ilk günlerde değer 40-50 arasında olacaktı, inşallah güzel gelişir, sağlıcakla kucağına alırsın....Kendim gibi mutlu oldum. Darısı Wishiiduygu'nun ve bekleyen arkadaşların başına olsun...kızlar test sonucum 49,51 doktra gösterdim ya yeni oluşuyor yada gelişmiyor 48 saat sonra tekrar test yaptıracaksın dedi ne olur bilgisi olan yazsın lütfen transferimin 9. günü bugün 5. gün embriyosu
inşallah canım amiiin darısı tüm arkadaşlara ve inşallah katlanırTebrik ederim..Çokkkk sevindim, hatırladığım kadarıyla ilk günlerde değer 40-50 arasında olacaktı, inşallah güzel gelişir, sağlıcakla kucağına alırsın....Kendim gibi mutlu oldum. Darısı Wishiiduygu'nun ve bekleyen arkadaşların başına olsun...
B bebeklerve sonucun yüksek çıkmış, hamilesin işte.. :) sen doktorların o tavırlarına bakıp lütfen moralini bozma, sakın sakın.. Ne olacaksa olacak, hayırlısı olacak. Inşallah yükselmeye devam eder. Ama çok sancılı, zor bir süreç biliyorum. :) umuyorum ve can-ı gönülden diliyorum ki sonu güzel olacak.kızlar test sonucum 49,51 doktra gösterdim ya yeni oluşuyor yada gelişmiyor 48 saat sonra tekrar test yaptıracaksın dedi ne olur bilgisi olan yazsın lütfen transferimin 9. günü bugün 5. gün embriyosu
Tebriklerrr canımmmm derin nefes all hamilesin işteeeeeinşallah canım amiiin darısı tüm arkadaşlara ve inşallah katlanır
canım hayırlı olsun çook sevindim Rabim kucağına almayıda nasip etsin biraz değer düşük ama katlanırsa sorun yok biliyorsun..şimdi katlansın diye dua edelim sizden güzel haberler geldikçe nasıl seviniyorum sanki kendim hamiş kalmış gibi sıra duyguda oda güzel haberler versin bizlere inş....bu memoriale gitmek şart oldu oraya giden hep hamiş kalıyor..önce Allahın izniyle sonrası memeorialin vesilesiyle darısı bizede olsun inş..daha önce kaç tüp denemen olmuştu canım fsh değerlerin normalmiydi senin..ilk defamı hamiş kaldın..çoook soru sordum kusura bakma canım nasıl heycan yaptım şimdi bende hemen tedaviye başlamak istiyorum umut oldun bizlere canım Rabim meleğine sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..kızlar test sonucum 49,51 doktra gösterdim ya yeni oluşuyor yada gelişmiyor 48 saat sonra tekrar test yaptıracaksın dedi ne olur bilgisi olan yazsın lütfen transferimin 9. günü bugün 5. gün embriyosu
hadi duygu kaldır tototyu doğru test yapmaya hadi heycandan ölücez burda..Tahlil değerlendiren bir yerde şu yorumu okudum şu an yazılan değer ne bilmiyorum ama yorum bu olmuş... 2.5 hatta 2 altında diye. Bana doktorum 2 altında olmasını tercih ederiz demişti.
"TSH değeriniz gebelik için yüksek. Bunun 2,5 hatta 2 nin altında olması ideal. Bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızda yarar var"
Canım gözünaydın hamilesin9. Gün için çok iyi sonuç. Inşallah pazar günü 2 kat artArda hamileliğin tescillenir..canım geldim ama çok tedirginim kalbim duracak gibi 49,51 sonuç çok riskteymiş
Çok güzel çok çok çok güzel haberler geliyor :) Allahım şükür sana....inşallah canım senden de çok güzel haberler alacaz sabah idrar testi yaptım tek çizgi çöpe attım bir süre sonra çöpü karıştırıp tekrar baktım belli belirsiz 2. pembe çizgi vardı ama yok denecek kadar az görünüyordu artık inşallah katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?