Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar Meryem Uzerli'nin kızına bakın eke resmini koydum ne tatlı bişey.. nazar boncugu..
annesi onu yaşattığı için nekadar şanslı bi bebek.. inşallah bizlerinde böyle bebişleri olacak..
Evet canim benim.... aralıkta tedaviyle böyle bir kızın olsun inşallah...

Benden bu kadar kızlar yegenim telini istiyor... Bu arada hiçbirşeyi kafanıza takmayın lütfen. .. buz bebislerim beni bekliyor ama ben onları ne zaman göbışime alacam bilmiyorum. .. hergün başka birşey çıkıyor... ben bekliyorum... Rabbim alımına anne olmayı yazsın inşLlah

Hayirli olsun..allah tamamina erdirsin..rahatla ne guzel hamilesin darisi tum isteyenlerin basina olsun..duygu acmila sizdende ins. Pozitif haberler gelcek..

Eşim balıkseverdir benim. Evlendikten sonra kaç akvaryum yaptık bilmiyorum. Zor üretilen Betadan bile yavru aldık. Ama çok hassaslar. Bir de bağrına basamamak, okşayamamak, sarılamamak bana göre değilmiş. Öyle izleyerek mutlu olamıyorum. Yine de epey şey öğrendim o zamanlar. Yeni ev uygun olacak. Sanırım yine başlıyoruz balıkçılığa.
Çiçekçilik bu yıl başlayan bir merak bende. Bakmayı beceremiyorum diye heveslenmemiştim. Kolaydan başladım ki hevesim kırılmasın...
Kitap çok başka bir dünya. Ne okursam okuyayım yenileniyorum...
Eğlendiğine sevindim. Ben hasretim öyle şeylere. Hayatım boyunca iki kere konsere gittim. İlki Aşkın Nur Yengi idi. 91 yılında falandı sanırım. Bir de iki yıl önce Sıla' nın konserine gittim. Ne adını biliyordum, ne şarkılarını. Sırf bunaldım diye dinledim. Daha çok Türkü Bar tarzı şeyleri seviyorum ama gürültü yoruyor. Ben de evde kendim söylüyorum. Etrafımda ne kedi kalıyor ne köpek...
Sonraki mesajlarında gördüm Kova burcuymuşsun. Duygularını içlerinde yaşarlarmış genellikle. (Kayınvalidem de Kova ve burçlara çok meraklı) O birikimi atmak için sanata da yönelebilirsin. Kelimelerle ifade pek size göre değil ama çok güzel eserler çıkıyor Kova burçlarından. Belki Halk eğitimle başlayabilirsin. Üretmek te rahatlatıyor. TSH bilgilerini paylaşmışsın, sen de beni kurtlandırdın. Transfer öncesi yeniden yaptırayım bakalım. Yine konuştuğumuz noktaya döndük demek. Eğer sıkıntı tiroid ise çözümsüz bir şey değil. Endişelenmeden, kısa zamanda çözülür. Dilerim ilaç takviyesiyle normale döner ve en kısa zamanda kurtulduğun fazlalıkların yerine bebeğini koyarsın. Bir açıklama yakalamak bile insanın hevesini artırıyor bana göre. Rabbim çözümsüz dert vermesin yeter...

1 yılda verdi canım ama arada meme kanseri teşhisi kondu. Memesi alındı. O ara yapamadı tabii. Bir de 63 yaşında, onunda etkisi var.
Not: Şimdi çok iyi maaşalah:)

Annenin ellerinden öp bizim için. Benim annem de 63 yaşında ama kendisiyle hiç ilgisi kalmadı. Saygı duymak için varlıkları yeter, ama azminden dolayı annene iki kere saygı duydum.

canım benimm sen arada yeğeninden kap telefonu özletme kendini..
Allahın bildiği bi zaman vardır mutlaka, en azından kafan rahat buz bebişlerin var sadece transfer aşaman kaldı cnm, onuda en uygun zamanda kafanda rahatken yaptıracaksın inşallah..
olacağız canım anne hepimiz ben inanıyorum buna.. çok öptüm güzel yürekli arkadaşım..

Annenin ellerinden öp bizim için. Benim annem de 63 yaşında ama kendisiyle hiç ilgisi kalmadı. Saygı duymak için varlıkları yeter, ama azminden dolayı annene iki kere saygı duydum.
Öperim tabii:) Annem hala çalışıyor. Hatta 2 yıl önce master yaptı Üniversite'de. Gerçekten çok istikrarlı ve güçlü bir kadındır annem.

ben akvaryumu izlemeyi çok seviyorum hele odanın ışığını kapatıp akvaryumun ışığını yakıp karşına geçtimmi fondada rodrigonun gitar konçertosu çalıyosa değmeyin keyfime o günün bütün yorgunluğunu atarım üzerimden
burçlarla çok ilgili değilim ama kova burcu kadının sezgileri çok güçlüdür ve bu konuda burcumun özelliklerini taşıyorum ve bu kimi zaman beni rahatsız ediyo el işi yapmayı severim mesela yazma kenarlarına oya yapmak gibi

tiroid konusunda bakalım yarın doktorum ne diyecek ama önemsemezse bile ben dahiliye doktoruna gidip tedavisi hakkında görüşecem bunun peşini bırakmak niyetinde değilim netten hangi siteyi açtıysam tüp bebek tedavisinde TSH ın çok önemli olduğunu ve 2 nin altında olması gerektiği yazıyo 2,5 üzerinde olursa gebeliği engellediği gebelik olsa bile düşüğe yol açtığı yazıyo belki ilk düşüğümün sebebide budur bilmiyorum ama 4.tedavime bu sorunu çözmeden başlamayacam bunu biliyorum

senin TSH değerin kaç yakın zamanda hiç baktırdınmı tedaviye başlamadan zaten doktorlar yaptırıyo bu testleri ama referans aralığında kalıyosa önemsemiyolar benim durumumda olduğu gibi ama doğrusu 2 olmalıymış hatta 2 nin altında olması gerekiyomuş ve tedaviside çok basitmiş hatta t3 ve t4 e de bakılmalıymış

Canim önce hipertoid mi yoksa troidyetmezligimi onu bir ogren benim hiper troid aslinda yapilmiyacakti tedavinin icindeydim ve cok az bende belirti bazen kalbim deligibi carpiyo ama baska hicbir belirtisi yok hem o yüzden hemde cok az di degerim birde hipertroid le hamile kalabiliyosun ama riski bebege zarar verebilir troidyetmezligi kilo aldiriyo ve hamile kalamiyosun ama bunu mutlaka kontrol etmislerdir canim benim her tedavide bakiliyo sen yinede bir sor canim önemli bir konu Cünkü ayyy eger sorun oysa offf birkac ay tedavi yopiyolar sanirim bana doktorum 1 sene dedim kafayi yedim ama ilaclada bu olayi yapiyolar biliyorum benim doktor abartiyo bence

SARA 28 Canim sana tavsiyem neten dereotu kürü nu bir oku ve yapnaya basla hemen hiisedeceksin mutlaka doktorunu yarin ara sor
eger dogrusu o doktoru lütfen degis canim

Burçları ben pek bilmem. Kayınvalidemden duyduklarım bunlar. Elişi zihnin için iyi bir araç. Bedenen de oyalanacağın bir hobi daha bulalım sana. İki taşla bir kuş vuralım
Tiroid konusu bizim ailede kalıtsal. Annem, teyzelerim, kuzenlerim hep tiroid hastası. Bana hep iyi dendiği için peşine takılmadım. Değerimi hatırlamıyorum, dosya da kolide şimdi, tekrar açmayayım. Zaten bir yıla yakın oldu test yapılalı. Bu tedavimde bakılmadı sanırım. Transfere de zaman var daha. Aslında taşınır taşınmaz baktırsam iyi olur. Transfere kadar vaktim olur hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…