- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.521
W.DUYGU Sinifta birakcam senii merak etik nerdesin
WishDuygu' nun bu akşam için programı vardı. Yarın sabah yaptıracak testi. İnşallah bir güzel haber de ondan alırız. Sonra sıra sende inşallah
Oha meraktan ölcez yaa ayy ne sakin ya ben niye böyle sitresteyim ne guzel sabirli bekleyis en guzelide gelde anlat Amin canim alkah duani kabul etsin
teşekkür ederim canım inşallah öğledir değerim katlanmadan sevinemiyorum inşallah bu topiğin anne daylarının hepsi 2015 evlatlarını kucağına alırKalbim durcak simdiAllah sizi nazarlardan korusun harikasin canim hamlesin balgibi Simdi hic uzme kendini hep pozitif ol bebisinle hep konus yukselcek canim hic merak etme Hamilelik sana cok yakisacak
Çoğumuz mutluluğumuzu anne olmaya odaklamış durumdayız. WishDuygu anneliği hayatın içinde doğal, ama yokluğu yıkılmayı gerektirmeyen bir olay olarak görüyor sadece. Tam ve bütün olmak için üremek gerekmiyor. O ekstra mükafat. Onun dışında da bir hayatı var. Dolu dolu yaşıyor. Anın tadını çıkarıyor ve olmayanın duygusallığına ayıracağı enerjiyi, nedeni bulmaya ayırıyor. Kendimizi doğru kanalize etmek konusunda öğrenecek şeylerimiz var birbirimizden.
Yine de Rabbim o güzel ödülünü bizlere de nasip eder inşallah.
canım istediğini sor ben kendi memleketimde denedim çok acemice oldu beceremiyorlar opuya kadar sadece gidebildim iptal oldu onu tüp denemesi saymıyorum memoryalde bir kere denedim çok iyi gelişti ama tutmadı bu memoryelde ikinci denemem canım inşallah pozitif devam eder hormon deyerlerim normaildi en son fsh 9,50 idi canım allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin canım (memoryalı mutlaka düşün )canım hayırlı olsun çook sevindim Rabim kucağına almayıda nasip etsin biraz değer düşük ama katlanırsa sorun yok biliyorsun..şimdi katlansın diye dua edelim sizden güzel haberler geldikçe nasıl seviniyorum sanki kendim hamiş kalmış gibi sıra duyguda oda güzel haberler versin bizlere inş....bu memoriale gitmek şart oldu oraya giden hep hamiş kalıyor..önce Allahın izniyle sonrası memeorialin vesilesiyle darısı bizede olsun inş..daha önce kaç tüp denemen olmuştu canım fsh değerlerin normalmiydi senin..ilk defamı hamiş kaldın..çoook soru sordum kusura bakma canım nasıl heycan yaptım şimdi bende hemen tedaviye başlamak istiyorum umut oldun bizlere canım Rabim meleğine sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
buz bebek :) ama kucağını sıcacık doldursun inşallah. bende acele etmiyorum artık hiç bir şey için...tamam geç annelik durumum var ama ne zaman hadi desem birşey çıkıyor. güya aralıkta tedaviye başlayacaktım. şimdi ay sonuna kolposkopi bekliyor beni ve kim bilir neler...herşeyin hayırlısı! Allahım öncelikle sağlık versinCanım ben tedaviden sonra dondurulmuşu almadan önce dinlenmeye çekildim bi ara hsg çektircem sonra donmuş bebişimi alacağım inşallahhh
Bi dr ihtiyacımız olanın bir tabletin çeyreği olduğunu demişti memorial ise bir bütün vermişti yatmadan önce iç iştah açar diyede tembihlemişlerdi sen bi sor bakalım ne diyecekler...
işte ne güzel haber.. Geçmiş olsun öncelikle. 100 karatın hayırlı olsun canım. Şimdi daha da güzel haberler alma zamanı. Bol şanslar, yolun hep açık olsun. Miyom ameliyatın da aynı şekilde sorunsuz ve başarılı geçsin yeter.
Canım geçmiş olsun. Ama lütfen teşhis koyulmadan öyle kötü şeyleri dillendirme. Öyle olsa bile her türlü imkanı kullanabilecek bilinçtesin. Öyle de olmayacak inşallah... Lütfen iyi düşün, iyi enerji yay geri dönüşü iyi olsun. Gönlünü ferahlatacak haberler almanı diliyorum. Güzel gelişmelerin olsun, bilinçli ve donanımlı bir merkezde, güvenli doktor kontrolündesin. İyi olsun her şey. Çok sevgiler
Duygucum teşekkürler, dileklerin dileklerimdir. benden de kocaman sevgiler.işte ne güzel haber.. Geçmiş olsun öncelikle. 100 karatın hayırlı olsun canım. Şimdi daha da güzel haberler alma zamanı. Bol şanslar, yolun hep açık olsun. Miyom ameliyatın da aynı şekilde sorunsuz ve başarılı geçsin yeter.
Canım geçmiş olsun. Ama lütfen teşhis koyulmadan öyle kötü şeyleri dillendirme. Öyle olsa bile her türlü imkanı kullanabilecek bilinçtesin. Öyle de olmayacak inşallah... Lütfen iyi düşün, iyi enerji yay geri dönüşü iyi olsun. Gönlünü ferahlatacak haberler almanı diliyorum. Güzel gelişmelerin olsun, bilinçli ve donanımlı bir merkezde, güvenli doktor kontrolündesin. İyi olsun her şey. Çok sevgiler
tebrik tebrik tebrikkkkkkkkkkkkkkk :) hamileliğin keyfini çıkar tatlım. 2 gün sonra da inşallah katlansın ve artsın artsıninşallah canım senden de çok güzel haberler alacaz sabah idrar testi yaptım tek çizgi çöpe attım bir süre sonra çöpü karıştırıp tekrar baktım belli belirsiz 2. pembe çizgi vardı ama yok denecek kadar az görünüyordu artık inşallah katlanır
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinkızlar Meryem Uzerli'nin kızına bakın eke resmini koydum ne tatlı bişey.. nazar boncugu..
annesi onu yaşattığı için nekadar şanslı bi bebek.. inşallah bizlerinde böyle bebişleri olacak..
amin amiiiiinteşekkür ederim canım inşallah öğledir değerim katlanmadan sevinemiyorum inşallah bu topiğin anne daylarının hepsi 2015 evlatlarını kucağına alır
Gunaydinnn
Azicik dun aksamdan kalma olunca uzun bir gece olunca ancak uyandim. Sevgili kisisi halen uyuyor ustelik :) ben bir cok kez merakta kaldigim icin sizleri merakta birakmamak icin yazayim dedim. Henuz kalktigim icin ne zaman cikariz, kan verme sendromumu ne zaman yasarşm bilmiyorum... Haber alir almaz hemmen yazacagim. Bugune Eminonu klasik gezimizi planlamistik, duruma gore gerceklestiririz artik :) dilerim siz haklisinizdir o hayalet cizgi gercege donusur :))))) cokk sevgiler...
Bebeklerve seni pamuklara sarip sarmalayasim var :) adini yazarken bile gulumsuyorum. Umarim senin de bizim de gulumsemelerimiz senin guzel haberlerinle 9 ay surer. Cok dikkat et kendine ve hep guclu ol insallah :))) darisi ben ve benim gibi herkesin basina, hayirlisiyla
İyi dilekleriniz icşn hepinize en icten tesekkurlerimi yolluyorum. Umarim sizi de mutlu edecek sekilde olur sonuc :))
Bu bu..... Kendim hakkinda okudugum en dogru ifade...
Ben dahi boyle aktaramazdim bu ara. Anladin hep beni, anlamada da, aktarmakta da harikasin gercekten... Sagol, iyi ki varsin..
Son cumlendeki dilegin hepimiz icin gercek olsun :)))
Tünaydın kızlar,
Bu sabah rüyamda 6,5 kilo, 65 cm bir kızım olduğunu gördüm. Bana çişim geldi diyordu. Bir gece klübünde tuvalet arıyordum. Güleyim mi ağlıyım mi bilemedim:)))
Insallah canim.Darisi buradaki tum kardeslerimin basina.Cok mesaj yazamiyorum ama hepinizi takip ediyorum.Hep dualarimdasiniz.fatoşcum şimdi güncellenen listede gördüm. hamileymişsin! bu muhteşemmmmmm. mucizene bayıldım. Allahım sağlıkla doğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?