Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

WishDuygu' nun bu akşam için programı vardı. Yarın sabah yaptıracak testi. İnşallah bir güzel haber de ondan alırız. Sonra sıra sende inşallah

Oha meraktan ölcez yaa ayy ne sakin ya ben niye böyle sitresteyim ne guzel sabirli bekleyis en guzelide gelde anlat Amin canim alkah duani kabul etsin

Oha meraktan ölcez yaa ayy ne sakin ya ben niye böyle sitresteyim ne guzel sabirli bekleyis en guzelide gelde anlat Amin canim alkah duani kabul etsin

Çoğumuz mutluluğumuzu anne olmaya odaklamış durumdayız. WishDuygu anneliği hayatın içinde doğal, ama yokluğu yıkılmayı gerektirmeyen bir olay olarak görüyor sadece. Tam ve bütün olmak için üremek gerekmiyor. O ekstra mükafat. Onun dışında da bir hayatı var. Dolu dolu yaşıyor. Anın tadını çıkarıyor ve olmayanın duygusallığına ayıracağı enerjiyi, nedeni bulmaya ayırıyor. Kendimizi doğru kanalize etmek konusunda öğrenecek şeylerimiz var birbirimizden.
Yine de Rabbim o güzel ödülünü bizlere de nasip eder inşallah.

Kalbim durcak simdi Allah sizi nazarlardan korusun harikasin canim hamlesin balgibi Simdi hic uzme kendini hep pozitif ol bebisinle hep konus yukselcek canim hic merak etme Hamilelik sana cok yakisacak
teşekkür ederim canım inşallah öğledir değerim katlanmadan sevinemiyorum inşallah bu topiğin anne daylarının hepsi 2015 evlatlarını kucağına alır

Gunaydinnn

Azicik dun aksamdan kalma olunca uzun bir gece olunca ancak uyandim. Sevgili kisisi halen uyuyor ustelik :) ben bir cok kez merakta kaldigim icin sizleri merakta birakmamak icin yazayim dedim. Henuz kalktigim icin ne zaman cikariz, kan verme sendromumu ne zaman yasarşm bilmiyorum... Haber alir almaz hemmen yazacagim. Bugune Eminonu klasik gezimizi planlamistik, duruma gore gerceklestiririz artik :) dilerim siz haklisinizdir o hayalet cizgi gercege donusur :))))) cokk sevgiler...
Bebeklerve seni pamuklara sarip sarmalayasim var :) adini yazarken bile gulumsuyorum. Umarim senin de bizim de gulumsemelerimiz senin guzel haberlerinle 9 ay surer. Cok dikkat et kendine ve hep guclu ol insallah :))) darisi ben ve benim gibi herkesin basina, hayirlisiyla

İyi dilekleriniz icşn hepinize en icten tesekkurlerimi yolluyorum. Umarim sizi de mutlu edecek sekilde olur sonuc :))

Bu bu..... Kendim hakkinda okudugum en dogru ifade...
Ben dahi boyle aktaramazdim bu ara. Anladin hep beni, anlamada da, aktarmakta da harikasin gercekten... Sagol, iyi ki varsin..

Son cumlendeki dilegin hepimiz icin gercek olsun :)))

canım istediğini sor ben kendi memleketimde denedim çok acemice oldu beceremiyorlar opuya kadar sadece gidebildim iptal oldu onu tüp denemesi saymıyorum memoryalde bir kere denedim çok iyi gelişti ama tutmadı bu memoryelde ikinci denemem canım inşallah pozitif devam eder hormon deyerlerim normaildi en son fsh 9,50 idi canım allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin canım (memoryalı mutlaka düşün )

buz bebek :) ama kucağını sıcacık doldursun inşallah. bende acele etmiyorum artık hiç bir şey için...tamam geç annelik durumum var ama ne zaman hadi desem birşey çıkıyor. güya aralıkta tedaviye başlayacaktım. şimdi ay sonuna kolposkopi bekliyor beni ve kim bilir neler...herşeyin hayırlısı! Allahım öncelikle sağlık versin

Duygucum teşekkürler, dileklerin dileklerimdir. benden de kocaman sevgiler.

tebrik tebrik tebrikkkkkkkkkkkkkkk :) hamileliğin keyfini çıkar tatlım. 2 gün sonra da inşallah katlansın ve artsın artsın

O, ışıl ışıl bakan mutlu kız çocuğu var ya içinde. İşte o anlattı. Senin gözlerinin içinden gülümsüyordu. Ben de inandım
Sen de iyi ki varsın arkadaşım. Hepimiz iyi ki varız...
Bugünün güzel haberini senden alalım, biz de sıradayız :)

kızlar selam ..Bebekler sıraya dizilmiş geliyor ne güzel .Hamiş arkadaşlarıma çok çok sevindim.Nazar değmesin
Bende Perşembe günü doktora gittim adet olamamam yine kistimden ötürü.Gayet simsiyah duruyordu ultrasonda .Kistim için söktürücü verdi.Bunun yanında iğne kocamanda bir şey ilk defa bunu kullancam.Büyüme hormonuymuş sanırım .Bakalım mevlam neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…