Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

doktora gittim TSH ın yüksek olduğunu bu yüzdenmi tutunmada sorun yaşadığımı söyledim ama doktorum hayııııır dedi 40 yaşındasın bu yaşta tutunma şansın çok düşük dedi moralimi bozdu ama bende altta kalmadım millet elli yaşında doğuruyo ne bu 40 yaşı dilinize doluyosunuz dedim oda biraz kilo ver bide istiyosan tiroidlerine baktır ama TSH değerin 10 15 olsaydı o zaman etkilerdi bu etkilemez dedi bir sürü hipertirodi ve hipotiroidi olupta hamile olan var dedi bende ordan çıktım dahiliye doktoruna gittim durumumu anlattım değerime bakar bakmaz dediki evet bu değer 2,5 un altında olmalı hemen ilaç başladı ama bu demek değildirki tutunmaya engeldir kesin bir şey diyemeyiz dedi haklı tabi bide insülin direncine bakalım dedi onun içinde aç olmam lazımmış ama ben tok gitmiştim pazartesi tahlil yapacaz ona görede ilaç başlayabiliriz dedi dahiliye doktorum çok harika bir insandı kendi yakınlarından örnekler verdi 42 43 yaşlarında akrabaları yıllarca tüp bebek denemişler ama sonra doğal yoldan hamile kalmışlar kafandan at dedi stres yapma dedi psikoloji çok önemli dedi gerekiyosa bir uzmandan destek al dedi bayağı sohbet ettik geldik bu arada spor salonuyla konuştum yürüyüşün dışında jimnastikte yapacam bu kilolar gidecek kararlıyım şimdi yorgunum çok gezdim heralde uykum var ama evde de her yer heryerde akşama yemekde yok ama menü kafamda hazır
brokolü ve karnabahar haşlayacam üzerlerine sarımsaklı yoğurt yanına mevsim salata yeter

WishhDuygu canım test yaptınmı sonucu merakla bekliyoruz inşallah pozitifi almışsın sevgilinle kutlamaya gitmişsindir dilerim herşey gönlünce olsun

WishhDuygu tatlım listede benim doktorum kayhan bey ama aslında ben takiplerimi buradaki doktoruma yaptırıyorum kayhan bey opu mu ve transferimi yapıyo o yüzden benim doktorumu Levent Doğan olarak değiş istersen

canım bendede kist vardı söktürücü ile eridi inşallah sendede öyle olacak.. büyüme hormonu ilemi büyütecek yumoşlarını bu yöntemi kullanan doktorlar var cnm inşallah güzel sonuçlar alacaksın bizde sevineceğiz..

Ben bu doktorların herşeyi yaşa bağlamasını çok acımasız buluyorum. Etrafımda kendiliğinden hamile kalan 40 üstü çok insan var.
Diğer doktoru tuttum. Evet hepimiz için psikoloji çok önemli.
Bu arada diyetinde protein ağırlıklı beslenirsen çok daha kolay kilo verebilirsin. Hem de kas olarak geri döner sana.
Troitin çok kısa sürede normal değerlere inecek boyutlarda ilaçlarla. Çok sevindirici. Umarım bundan sonraki süreçte hayallerine kavuşursun.

Hayalet cizgi hayalet kaldi. Sinifta kaldik... Butunlemesi de yok cunku dondurulmuslari da bitirdik. Hazira dag mi dayanir :)

Tek iyi yan tupler acildi, bizim cok calismamiz lazim bu nedenle :) sonra yeni bir yer, yeni bir seruven... sonuc asagida, biz Eminnonu nu simdi rahat rahat turluyoruz ya, sigara icebilirim kozde kahvemin yaninda... Opuyorum sizi, acmila sira sende canim sen gec su asamayi.

doktorların yaş takıntıları bıktırıyor iyi yapmışsın canım bende artık bu tarzda bir bahane sunan doktor olursa direk cevap veriyorum.. insülün direnci önemli bendede vardı belli bir süre glucobay ve inofolic kullanmıştım fayda ettimi onuda bilmiyorum açıkçası..
aklına ne gelirse haşla.. patates, brokolü, karnıbahar ve her türlü sebzeyi haşla üzerine bolca yoğurt dök ye canım kilo vermek için bu bir numaralı diyet oluyor.. annemde yapmıştık 19 kilo vermişti.. bir ara bende kendim için yapmıştım çok fayda etmişti tabi birde günde en az 2 litre su ve sabahları fırsatın olursa yürüyüşş en güzel kilo verme yolu..
seni bekleyen buz bebeğin vardı dimi cnm..

Dahiliyecine iyi bak. Az bulunuyor öyle doktor
İnsülin direnci için hemen tarçın yazıyorum sana. Gerçekten çok etkili. Eğer verirse yanında ilaçlarını da kullanmanda sakınca yok üstelik. Yorgunluğa da birebir. Sakızlı tarif gibi. 4 kaşık bala yarım çay kaşığı tarçın. Günde iki kere. Sabah 10:00, öğleden sonra 15:00. (Ölçüler bir günlük.) Sadece kaşıklıyorsun. Düzenli olarak sabah akşam yapabilirsin. Çubuk tarçınla çayını da içebilirsin. Hatta ben evde demlediğim çaya atıyorum bir çubuk, bir kaç tane de karanfil. Öyle alıştım ki, normal çay acı geliyor. Ayrıca Tarçın et yemeklerine özellikle kıymalı kuru fasülyeye çok yakışıyor. İstersen tarif verebilirim.
Tüp doktorunu değiştirmeyi düşünüyor musun? Sevmedim ben o doktoru.

canım yaa çok çok geçmiş olsun( bu yaşadığın son negatif olsun.. bu durumlarda insan ne yazacağınıda şaşırıyor ama yeni bir yer, yeni bir serüven en güzel cümle olmuş senin için..
bu arada közde kahve ve sigara harika olacak benimde aklıma hep negatiflerden sonra sadece sigara gelir..
günün tadını çıkart cnm sonrasında yeni bir serüven seni bekliyor olacak..

Ama niye yaaa?
Off, şaşırdım ne yazacağımı. Keyfine bak şimdi. Bir közde kahve de benim için iç. Ben de biraz kafamı dağıtayım. Bu defa olduğuna o kadar inanmıştım ki...

Duygucugum demek henuz araniza katilma vakti gelmemis minik afacanin. Bizim yaramazlar bizleri yormadan peslerinden kosturmadan gelmiyorlar. Napalim bizde biraz daha ugrasiriz..Opuyorum seni...Afiyet olsun....

şu Kaderimin Yazıldığı Gün dizisine sinir oluyorum bizim duygularımızla oynuyorlar resmen.. aptallar..
taşıyıcı annelik kısmına takılmıyorum başka çare yoksa bunuda tercih edene saygı duyarım ama adamın taşıyıcı anneye aşık olmasına ve kadınla devamlı duygu dolu sahneler çekmesi hepsinin aynı evde kalıp çarpık duygular yaşaması, zavallı karısınında sinir bozukluklarına aldırmamaları çok saçma.. rtuk e şikayet ettim ama kalkmadı:)))

WishhDuygu Ufaklığın daha zamanı değilmiş demek ki. Belki yaz çocuğu olmak istemiyordur:)
Eminönü nün tadını çıkarın Sevgilinle. Hepimiz için kahve yanında sigara patlat:)

Boşver Türk dizilerinin hepsi Saçma ve kalitesiz zaten. Internetten Dizibox ve Dizigold daki yabanci dizileri takip et. Çok kaliteli yapımlar var

Boşver Türk dizilerinin hepsi Saçma ve kalitesiz zaten. Internetten Dizibox ve Dizigold daki yabanci dizileri takip et. Çok kaliteli yapımlar var

izlemiyorum ama tanıtımları okadar çokki ister istemez görüyorsun, televizyonlarda bukadar hassas konuların böyle şerefsizce işlenmesinden nefret ediyorum..

üzüldüm canım ve senin duygularını çok iyi anlıyorum yakın zamanda negatif almış biri olarak ama senin güçlülüğüne hayranım hayata bakışını seviyorum sende bende hepimizde bir gün anne olacaz seni çok öpüyorum canım

protein ağırlıklı sebze ağırlıklı besleniyorum meyvede yiyemiyorum ben yaaaaa günlerce dolapta meyvalar çürüyor çıkarıp yemek aklıma gelmiyo ilaca yarın başlıyorum ialçla düzelecek seviyede olması sevindirici evet iyi dileklerin için sağol canım

bende öyle yapıyorum canım akşama brokol, ve karnabahar haşlaması var yanınada mevsim salatası yürüyüşü akşamlar yapıyoruz biz şimdi birde spor salonuna yazılacam

yani bıktım ne var yaşımızda bi çok insan artık 40 yaşlarda evleniyor sanki 60 yaşındayız töbe töbe insülin direncine pazartesi baktıracaz çıkmazsa iyi ama çıkarsa ilaç başlayacak doktorum birde ben üç dört yıl önce baktırmıştım çıkmamıştı insülin direnci ama şimdi belli mi olur

dahiliyeceme maşallah valla o kadar rahatladımki onun yanından çıktığımda eşimede dediki hanınefendinin aldığı ilaçlar hep hormon ilaçları biyeri yaparken diğer yeri yıkıyo bu ilaçlar eşinin psikoloji bozulmuş olabilir ona destek olacaksın burda iş sana düşüyo dedi çok hoşuma gitti eşim bana her konuda zaten çok destek ama arada odunlukjları oluyo bunları bir doktordan duymak çok güzeldi

tüpçü doktoruma dedimki ben üç ay kendime süre verdim kilo verecem tiroidlerime bakacam ondan sonra gerisini düşünecem bakalım bu üç ay bana ne güzelikler getirecek belkide dahiliyecimin dediği gibi doğal yoldan hamile kalacam bellimi olur

Canım hayırlısı olsun. Demekki vakti değilmiş? Ama durmak yok yola devam. Allahım en kısa sürede biz isteyenlerede anneliği nasip eder inşallah

ben çok dizi izlemiyorum ensucum artık sadece karadayıyı ve aramızda kalsını diğer zamanlarda eşimle yabancı sinema izliyoruz diziler iyice çığırından çıktı çünkü

canım çook üzüldüm ama senin moralin çook yüksek çok güçlü bir kadınsın keşke bizde senin gibi güçlü olabilsek..tüpler açıksa biliyorsun doğal olma şansında yüksek..inş doğalından gelsin bebişinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…