- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.581
hani bana kahve yokmu canlar..benimkide şekerli olsuntabiki seninkini orta yaparım
hani bana kahve yokmu canlar..benimkide şekerli olsun
canım şaka bir yana şu tsh ile ilgili endokronolojiye gitmen gerek bence tsh benimde 4 rakamlarda çıkmıştı doktor elle boğazımı kontrol etmişti küçük bir nodüler hisetim demişti ultrasona göndermişt ve insülün direncim için tahlil kolesterol şeker tahlili hepsini yaptırmıştı hepsi tavan tabiki ama insülün direncim yokmuş küçük bir nodüler çıkmıştı ultrasonda zararsız demişt..bende evlenindekten sonra 10 kilo aldım byuma göre kilom fazlaydı canım hemen diet verdi bana ve kilo verdikten sonra tekrar tsh ölçelim demişti birde polistik overlerin kullandığı bir hap varmış şekeri dengeleyen onu kullanmıştım tekrar kontrole gitiğimde tsh düşmüştü canım o arada 2 kiloda vermişti..bence kiloyla alakalı da yükselmiş olabiir..kilo bütün metobolizmayı bozuyor tüp bebektede şansımızı azaltıyor bence..ben yazın 3 kilo vermiştim 1 saat tempolu yürüyordum şimdi kış geldi sporu bıraktım 3 kilo geri geldi..tabiki seninkini orta yaparım
canım şaka bir yana şu tsh ile ilgili endokronolojiye gitmen gerek bence tsh benimde 4 rakamlarda çıkmıştı doktor elle boğazımı kontrol etmişti küçük bir nodüler hisetim demişti ultrasona göndermişt ve insülün direncim için tahlil kolesterol şeker tahlili hepsini yaptırmıştı hepsi tavan tabiki ama insülün direncim yokmuş küçük bir nodüler çıkmıştı ultrasonda zararsız demişt..bende evlenindekten sonra 10 kilo aldım byuma göre kilom fazlaydı canım hemen diet verdi bana ve kilo verdikten sonra tekrar tsh ölçelim demişti birde polistik overlerin kullandığı bir hap varmış şekeri dengeleyen onu kullanmıştım tekrar kontrole gitiğimde tsh düşmüştü canım o arada 2 kiloda vermişti..bence kiloyla alakalı da yükselmiş olabiir..kilo bütün metobolizmayı bozuyor tüp bebektede şansımızı azaltıyor bence..ben yazın 3 kilo vermiştim 1 saat tempolu yürüyordum şimdi kış geldi sporu bıraktım 3 kilo geri geldi..
Merhaba , 39 yaşındayım. Kasım sonu başlıyorum bende. herkes için Hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkese versin
Sagolun hepiniz :) fazla hazirlikliydik cunku her sey olacagina variyor diyerek yasamak icin cok calistik zamaninda :) hic hayatimizin tam ortasinda tutmadan, programlarimizi bozmadan, zaten yeterince hormon yuklemesiyle dagilan dengeleri bozmamak icim ugrasarak mumkun oldugunca keyifli anlar yasatarak gecirdik bu surecleri iyi ki oyle yaptik... Zul olan seyler cogu kez eglencemiz oldu (igne hariccc)
Doktorumkan vermemden 1.5 saat sonra suratle aradiginda neredeyse konusamiyordu :) teselli ettik hahah
bu kadar inanmisken nedenini bulmak icin ilk toparlandiginizda gorusmek istiyorum dedi :) toparlanmaktan kasti regl olmam malum 8 gun gecikti... Kural tanimaz doktorlar var ya kural tanimaz hastalar grubunun lideri olacakmisim :) giderim ama sadece konusmaya, yeni yila kadar dogal denemeye devam... Ustelik bu durumdan asiri memnun olan biri var :)))))) hadi hayirlisi :) sonrasi icin canimiz istiyorsa yeni yer yeni seruven bizi bekler
Oooooo kahveler icilmis, bu da benden... Hepiniz icin kapattim :) bol kopugu vardi opucugu de olsun dedim. bol opucuklu oldu :))) neyse halimiz bakalim inanma ama falsiz kalma demisler :)) baci ne diyecek bakalim
Eki Görüntüle 1304304
gerçekten sana hayranım özellikle hayatı fazla ciddiye almadan keyifle yaşamayı becerdiğin için içindeki bu pozitif enerjin hiç bitmesin arkadaşım
Canim önce hipertoid mi yoksa troidyetmezligimi onu bir ogren benim hiper troid aslinda yapilmiyacakti tedavinin icindeydim ve cok az bende belirti bazen kalbim deligibi carpiyo ama baska hicbir belirtisi yok hem o yüzden hemde cok az di degerim birde hipertroid le hamile kalabiliyosun ama riski bebege zarar verebilir troidyetmezligi kilo aldiriyo ve hamile kalamiyosun ama bunu mutlaka kontrol etmislerdir canim benim her tedavide bakiliyo sen yinede bir sor canim önemli bir konu Cünkü ayyy eger sorun oysa offf birkac ay tedavi yopiyolar sanirim bana doktorum 1 sene dedim kafayi yedim ama ilaclada bu olayi yapiyolar biliyorum benim doktor abartiyo bence
SARA 28 Canim sana tavsiyem neten dereotu kürü nu bir oku ve yapnaya basla hemen hiisedeceksin mutlaka doktorunu yarin ara sor
eger dogrusu o doktoru lütfen degis canim
Hoşbuldum.Tşkk.ederim iyiyim,evet bende bebiş arıyorum,altı tedavi negatif yedinciye hazırlanıyorum,ot ÇÖP,macun ne varsa yedim içtim,olmadı.Endometrioze vardı yakılarak temizlediler üçünçü evreymiş,sol tarafta yine oluşmaya Başlamış Sonu güzel bebişli olur inşallah,tüm kadınlar için diliyorum bunu.Hoşgeldin. Nasılsın? Burada olduğuna göre bizimle aynı dertten muzdaripsin sanırım. Tecrübelerini paylaşır mısın?
duygucum senin pozitifliğine hayranım canım..canım encu dediği gibi bir merkezde üç defa şans vericen üst üste negatiften sonra mutlaka merkez değiştirmek şart onların uyguladıkları tedavi yöntemi san iyi galmiyor bence benim fikrim..canım birde şunu vurgulamadan geçemiycem sigarada en başta faktör zaten.bende içiyorum bu illeti günde 4 sayı geçmez..bu hem yumoş kalitesini hemde rahim dokusunu tutnmayı engeliyor canım..biz transfer sonrası içmiyoruz ama bunun etkisi hemen geçmiyor..şu ileti bıraksak çok şey değişicek hayatımızda..Sagolun hepiniz :) fazla hazirlikliydik cunku her sey olacagina variyor diyerek yasamak icin cok calistik zamaninda :) hic hayatimizin tam ortasinda tutmadan, programlarimizi bozmadan, zaten yeterince hormon yuklemesiyle dagilan dengeleri bozmamak icim ugrasarak mumkun oldugunca keyifli anlar yasatarak gecirdik bu surecleri iyi ki oyle yaptik... Zul olan seyler cogu kez eglencemiz oldu (igne hariccc)
Doktorumkan vermemden 1.5 saat sonra suratle aradiginda neredeyse konusamiyordu :) teselli ettik hahah
bu kadar inanmisken nedenini bulmak icin ilk toparlandiginizda gorusmek istiyorum dedi :) toparlanmaktan kasti regl olmam malum 8 gun gecikti... Kural tanimaz doktorlar var ya kural tanimaz hastalar grubunun lideri olacakmisim :) giderim ama sadece konusmaya, yeni yila kadar dogal denemeye devam... Ustelik bu durumdan asiri memnun olan biri var :)))))) hadi hayirlisi :) sonrasi icin canimiz istiyorsa yeni yer yeni seruven bizi bekler
İdrar testini anlattim ya gecen... Ah bu sureclerde de neler neler yasadik boyle karnimizi agritan, bir yazsam yumurta buyutenler catlatma ignesi vurulmadan catlatir.. Hayat zaten yeterince yuklu, stresle bizi zorlayabilecekken bir de biz yuk yapmayalim, kendimize comert davranalim dedik. Biz bu yola mutlu olabilecegimiz bir sonuca ulasmak uzere ciktik e bu yolda eger uzulursek o zaman yolun sonunda cok yorgun oluruz da dedik.... Yuk olmasin, hep umut olsun dedik. Uyguladik. Tabii burada esimin yaklasimi cok onemli, bir tavriyla uzuntu olabilecek bşr seyi ikimizin disinda dunyanin en onemsiz seyiymis gibi hissettirebiliyor. Mesela bugun dr arayip uzuntusunu iletince e ben ondan rol calacagim ustelik bedava ustelik "seve seve" (bippp) ondan uzgun diyerek bana kahkaha attirdi :))))
Sara-28
bunlari sana yazmistim canim Modul olayi yuzunden su dere otunu yap etkisini goreceksin suan ben yapamiyom malesef
W.Duygu canim kismet degilmis hayirlisi olacak insallah bu seferde sanada banada şans ugramadi bende hisediyorum olmadi son haftalar agri sizi kalmaz bende genelde simdide hicbir agri sizim kalmadi dün yine kasiklarim sizliyodu ama bugün hersey bitti neyse hic olmasa bir tane hamilemiz var yaa
Allaha sükür bizede gelcek elbet hayirlisiyla
kizmayin böyle negatif olmama ama simdiden hazirliyorum kendimi troidle saten bir ihtimal olabilirdi
Canim önce hipertoid mi yoksa troidyetmezligimi onu bir ogren benim hiper troid aslinda yapilmiyacakti tedavinin icindeydim ve cok az bende belirti bazen kalbim deligibi carpiyo ama baska hicbir belirtisi yok hem o yüzden hemde cok az di degerim birde hipertroid le hamile kalabiliyosun ama riski bebege zarar verebilir troidyetmezligi kilo aldiriyo ve hamile kalamiyosun ama bunu mutlaka kontrol etmislerdir canim benim her tedavide bakiliyo sen yinede bir sor canim önemli bir konu Cünkü ayyy eger sorun oysa offf birkac ay tedavi yopiyolar sanirim bana doktorum 1 sene dedim kafayi yedim ama ilaclada bu olayi yapiyolar biliyorum benim doktor abartiyo bence
SARA 28 Canim sana tavsiyem neten dereotu kürü nu bir oku ve yapnaya basla hemen hiisedeceksin mutlaka doktorunu yarin ara sor
eger dogrusu o doktoru lütfen degis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?