Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

eşinde senin gibi çılgın desene Allah mutluluğunuzu daim etsin bir bebekle taçlandırsın inşallah canım

Canim simdi sende hipotroid var eger öylese kilo kaybi yaipomus birden bire diyet yapma bence su dere otunu kür olarak yap bir oku neten bana iyi geliyodu benim troid olayi tam tedavini icinde anlasildi egerki o gün igne yaptirmasaydim asla basltamazdim bu yuzdende ilac yok suan degerin cok düsük dedi doktorum ama belkide böylesi hayirlidir

canım hipertiroidide kilo kaybı oluyor ama hipotiroidide kilo alma sorunu varki ben çok kiloluyum senin TSH değerin kaçtı

Canim ay sizin su sigaraniza yok artik 3-5 hemen birakiyosun daha cokk isimiz var ayol cocuk dogurcaz daha tedavin nezaman baslicak kismetse iki ay önceden sigara cizzzzzzzz

Ah, bizi hep bu kocalar mahvetti.
Eskiden, evlenip kilo alan kadınların, kocayı bulunca kendini saldığını, kendine bakmadığını zanneder, kızardım. Hatta ayıplardım ne yalan söyleyeyim. Ahları mı tuttu nedir?
Evliliğimin 4. ayında durup dururken bir hafta 10 gün gibi bir sürede 5 kilo aldım önce. İlk adet gecikmesini de o zaman yaşadım. Hamileyim sanıp ne sevinmiştim. Kilolar kaldı öylece. Bir kaç ay sonra yine bir gecikme, özel doktor, göğüste sıvı buldu, testlerim temiz olmasına rağmen prolaktin düşürücü ilaç verdi. Smear aldı o da arızalı çıktı mı? Biopsi yaptı, daha sonucu gelmeden "kanserden olur bu" demez mi? Düş bayıl, öl hatta. Yok benim bir şeyim. Olsa hissetmez miyim? Bütün gün evdeyim, kendimi dinliyorum zaten. O arada bir 5 kilo daha aldım mı? Saldırdım ot- çöp olayına. Karar verdim, doktorlar bir halt bilmiyor. Sonra gelenlerin birazı gitti, katlanarak yine geldi, yine gitti, yine geldi... Çok şükür değerlerimde pek sorun yok. Bir ara kolesterol vardı. İn aşağı yavrucuğum dedim, kırmadı sağolsun :) Özel bir şey yapmadım ama düştü kendiliğinden. Fazla kilom yine var. Özellikle karın bölgesinde. Ama tedaviyle uğraşıyorum diye çok çaba göstermiyorum açıkçası. Biraz da memnuniyetsizlik var tabi. Yaşadığım çevre, yalnızlık, sıfır sosyal hayat... Olsun. Şu işleri yoluna koyalım, giden gider, kalan sağlar bizimdir.

canım hipertiroidide kilo kaybı oluyor ama hipotiroidide kilo alma sorunu varki ben çok kiloluyum senin TSH değerin kaçtı

Bana cok düsük demisti ama tedavi esnasinda nedir nasildir soramadim bana verdigi rapordada okadar sacmayazmislarki anliyamadim pazartesi gidip kan degerlerimi alicam ama Modul hic yok

Benim laparoskopiyi senin doktorun yaptı ya, gece rüyamda onu gördüm. Arayayım bugün diyordum gecikmem için. İyi ki aramamışım
Eşime senin idrar testiyle kan testinin farkını söyledim, test bhcg değil de progesteron ölçüyorsa yanlış çıkması normal dedi. Baktım kaldım. Neler de bilirmiş. ( Bu arada üzüntüsünü belirtti. İletmeden geçmeyeyim)
Benim seninle ilgili teorilerimden birisi şu: Siz karı- koca çok mutlusunuz ya, çocuklar araya girmeye çekiniyor. Ya da ikinizden birisi bu mutluluğun bozulmasından korkuyor içten içe. Bütün teorilerimi çürüttün, elimde kala kala bu kaldı. İdare et artık.

Allah kolaylık versin. Epey yükün varmış senin. İnşallah bu, evladına kavuşacağın tedavin olur, tüm çektiklerini unutursun...

Canim yaa kilo kafaya takildimida gitmiyo hani ben yaz ortasi kilodan sikayet ediyodumya sen yine bana harika karbonatli suyu onermistin neler yapmadim turkiyede tatilde oooo ben ne güzel zayifladim diye seviniyodum troid baslamisda haberim yok cok degil ama verdim eee girersen deniye kilimanin korunde keyf yaparsan offf birde hasta oldum mu cok kotuydu zaten o hastalikta troid olmus bagisiklik sistemi zayiflayinca oluyomus

Bana cok düsük demisti ama tedavi esnasinda nedir nasildir soramadim bana verdigi rapordada okadar sacmayazmislarki anliyamadim pazartesi gidip kan degerlerimi alicam ama Modul hic yok

TSH çok düşükse sende hipertiroidi var o zaman canım bu nodüllüde olur nodülsüzde ama ilaçla basklanabilecek bir durum hiç merak etme ve evet bağışıklık sistemi zayıfladığı zaman aşırı sevinç yada üzüntü yaşadığın zaman ortaya çıkabiliyor şimdi netten baktımda biraz dereotu hem hipertiroidide hem hipotiroidide faydalıymış ben bir kaçgündür her öğünümde yiyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum belkide bunun etkisindedir bilmiyorum ama sevdiğim bir bitki zaten sende ye diyecem ama hamilelikte zararlımı onuda araştırmak lazım ha bu arada aklımdayken maydanoz yemeyin kızlar maydanoz hamilelikte düşüğe sebep oluyomuş bilginiz olsun

Hosgeldin arkadasim Allah kolaylik versin Endometriose bendede var öyle büyük olcude degil ama var hayirlisi canim bu topikde herkes ne duyduysa ne bulduysa yiyo yanlis yede degilsin Allah tezzamanda versin insallah

Negatif olduğunun farkındasın, o da bir şeydir. Ama kendini hazırlamak mıdır? Tartışılır.
İhtimaller hep var. Bilinen ya da bilinmeyen sebepler şansımızı hep düşürüyor. Bizleri zorluyor. Ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Eğer (inşallah olmasın) olumsuz bir sonuç alırsan "zaten tiroid sorunu netleşmemişti, şansımı denedim" dersin. Ama şimdiden kırma kendini. Hem şunun şurasında test yapmana ne kaldı?

Haklisin canim ben kendimi iyoyede kötüyede hazirladim cok ateslendim 4 gün boyunca yinede allah büyük karamsar olmamak lazim bazen unutuyorum cok duygusalim su aralar
Hayirlisini diliyorum sahi kirmizilar geldimi canim tasinma isleri ne alemde sabah yazarsin simdi tatli tatli uyu canim

Hosgeldin arkadasim Allah kolaylik versin Endometriose bendede var öyle büyük olcude degil ama var hayirlisi canim bu topikde herkes ne duyduysa ne bulduysa yiyo yanlis yede degilsin Allah tezzamanda versin insallah
açmilacım test sırası sende aaa unutum ben şimdi okuyunca dank etti birara aklıma geldin ateşim var diyodun transfer sonrası geçtimi ateş basmaların canım..sende bendensin canım bende hep hissederdim taammam buda negatif diye hissederdim..ama senin bu ateş basmaların gebeliğe işaret ediyor bence çünkü bebekverde diyordu sana ateş basması oluyor diye bak şimdi hamiş..Allahtan umut kesilemz canım şafak kaç bu arada canım..hadi bakalım güzel haberler verme sırası sende..çıkmadık candan umut kesilemz hakımızda hayırlsıs neyse o olsun..

Ne uykusu ayol, daha erken
İçini ferah tut. Neyi nasıl düşünürsek düşünelim, her şey olacağına varıyor. Olursa ne ala, olmazsa elinde iyi kötü bir gerekçe var. E zaman da yaklaştı, kopacak dananın kuyruğu. Hiç boş yere endişelenip üzme kendini.
Benim kırmızılar unuttu beni. Ben de taşınma işi bitene kadar ilgilenemeyeceğim diye peşini bıraktım. Soğan suyunu hatırlatmıştın ama düzenli yapamadım. İşimi bölmemesi de işime geldi ne yalan söyleyeyim. Önümüzdeki haftasonu, ev hazır olsun olmasın taşınıyoruz. Eşyaları taşıdık mı gerisi bir şekilde gelir nasıl olsa. Hem gideceğimiz yerde Devlet hastanesi de var. Buraya göre bir gömlek daha şanslıyım. Bazı testleri, tahlilleri orada yapıyorlar.

Bu yıl erken başladı soğuk algınlıkları. Geçmiş olsun. Yine de bozma moralini. Kontrol edilemeyen bir dert değil çok şükür. Bu defa şansını denedin. İnşallah gerekmez ama gerekirse hangi yoldan gideceğini biliyorsun hiç değilse... Hamileysen de takibini ihmal etme. Durumunu netleştir, gerekirse gebelikte de takviye alırsın. Doktorun yönlendirir zaten...

Canim yeni ev yeni semt yeni umutlar insallah bu yenilikler sana moral olur kuvvet toplar bebisine hazirlik yaparsin bit ara gozüm saate takildi orda bir saat daha öndesiniz brnim icin hava hos yani yarin pazar kocisimde yok keyf yapcam bebislerimle bir ara sana kahveye geliriz artik

biz gece kuşları uyumak yook hiçte uykum yok benimde nedense..canım az kalmış hadi bakalım taşın kurtul buralardan..canım ben soğan kürünü yapmıştı düzenli olarak ve adetimi geciktirmişti soğan3 ay adetim gecikmişti bize soğan iyi gelmiyor canm rahmi dahada inceltiyor..söktürücü içmeme ramen gelmemişti adetsonra doktoum cyloprognovada kullandırmıştı cylo bitmeden gelmemişti adet..o yüzden şimdi yapmaya korkuyorum..

Bedede kacti uyku yaa canim 20 benim günüm olsun insallah suada atesde yok hicbirseyde ama zonak hakli insallah yanilirim ben cok cabuk pes ediyorum sevmiyorum bu huyumu yaa can cikmadikca ümit kesilmez tabiki noluyosa bana neyse kocam yat diye ohurduyo ben kactim canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…