Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Her zaman beklerim arkadaşım. Kapım hep açık. Bugünlerde uyku düzeni bizde de gitti. Eşim geç yatıp geç kalkıyor. O yatıyor ben kalkıyorum. Bir sürü iş kalıyor. Ben de ona ayak uydurdum, gece mece de olsa iş yapıyoruz hiç değilse. Yoksa o beni bekliyor, ben onu bekliyorum derken hiç bir şeye dokunmadan gün geçiriyoruz. İnşallah hayırlısıyla biter şu hengame de ben de kendimle ilgilenebilirim artık. Hoş daha yerleşmesi var ama...

Buralardan kurtulamıyorum ki. Bulgaristan sınırından Yunanistan sınırına geçiyorum sadece. Yine Trakya' dayım. İnşallah denizin öteki tarafına da geçmek nasip olur bir gün.
Soğanın rahmi incelttiğini biliyorum ama ameliyattan sonra ilaç kullanmamıştım ben. Kist oluşmuş olma ihtimali yüksek. Adet olsam kontrole gideceğim, bundan sonraki yolumu çizeceğim. Transfer hemen olmasa da önceden hazırlanmak istediğim konular var.
Adet düzenleyici ilaçlar psikolojimi çok bozuyor benim. Panik atak, ağlama krizleri, dinmez bir öfke... En sonunda yardım almak zorunda kaldım. Hayat yeterince sarsıyor zaten. Bir de ilaca gerek yok. Soğanla bir hafta gibi bir sürede çözülemezsem düşünürüm ilacı.

Zanorkcum acmilacim ve gulnevacim selam. Uykunuz kacmis. Aynen benim de.

Bu arada benim de adet 1 hafta gecikti. Ummuyle konustuk sogankuru yapayim diyordum ama gulneva adetimi daha da geciktirdi deyince biraz daha bekliyelim .

@wduygu canim ne yazikki şans ugramadi ama ne diyoruz HAYIRLISI BUYMUS. Herkes gibi ben de senin ve esinin bakis acisinizi takdir ediyorum.

Bebeklerve ve diger hamislemizi tebrik ediyorum.

Ensucum canim kalbim seninle sevindi ve üzuldu. Birara yazdim ama gormedin sanirim. Bilmeni isterim. Ama ozellikle senden cok umutluyum bu azminle tum engellerin kalkti ve daha da kalkacak inan. Yakinda hem de cok yakinda. Memorial de bu isi basaracaksin canim.

tum topicteki kizlar (tek tek yazmiyorum artik cok kalabaligiz masallah yaz yaz bitmez) hepinizi sevgiyle kucakliyorum

Ara ara okuyorum asagi yukari hepinizi takip ediyorum. Yazmiyorum belki arada birseyler atlar ve geciken cevabimla konudan sapabilirim diye. Ve yine benimle ilgili bir durum henuz yok diye de pek ugramiyorum.

Tedavileriniz hayirli sonuclanir insallah. Gunluk yasaminizda mutluluklar tedavide kolayliklar dilerim. Coook iyi olun emi!!!

Günaydın hepinize. arkadaşlar dün fırsat bulup yazamadım. Ben 2008den beri tüp bebek tedavisi ile uğraşıyorum. Bu benim 7. Tüp olacak. ayrıca 3 aşılama. bir kızım var 4 yasında. 6.tupte tuttu. bizim durum biraz farklı. Allah kısmet ederse KARDEŞ istiyoruz

Canim hos geldin kocam silah zoruyla yataga soktu beni dön oyana dön buyana yatamadim bir türlü sonra sizmisim cok sagol canjm hersey icin nekadar sürecek mücadelemiz bilmiyorum ama tam gaz devam sen neler yapiyosun kismetse nezaman tedavin ,bu arada rahim inceyse sade bir ogün yap sogani sonra bir ay bekle oyle tedaviye basla bana cok iyi geliyo tek bir gün bole gecikse aksam yapiyorum sabaha sonuc goruyorum demeki hrr bünyede farkli arasira ugra canim ümüden baska camas1 haberin varmi nasil iyimi unutu bizlri o ama ben halen meraktayim insallah iyidir ve hamiledir öptüm seni kendine iyi bak

arkadaşlar internet adresini kopyalamadım ama.. dondurulmuş spermler ıle baba oldu başlığını aratırsanız hayat mücadelemizin özetini görebilirsiniz. hayat zor ama mücadele etmek sart

Hosgeldin Allah ikinciyide nasip etsin mucadele mutlaka sart canim elimizden geleni yapiyoruz Allah doğru zamanda herkese nasip etsin inşallahhh

Sabah oldu heyyy yatmayin yatmayin simdide kalkmayin bende kakmazdimda namaz vardi uykuda kalk namazin kacti diye debeleniyodum gecikmeli kildim artik gidip kendime güzel bir kahvalti hazirlayayim bebisler acikmistir

Acmilam sende transfer olmuşsun kuzularıni gobişine almışsin.... Rabbim bu sefer mucizesini sana da yaşatacak inşallah... ne olur stres yapma... Bu günlerin keyfini çikar

Hayirli olsun arkadasim, hic tedirgin olma huzursuzlugunu at lütfen,ne mücadeler verdin takip ettigim kadariyla elbetteki pozitif sonuca ulasacaktin. Dilerim kat kat artarak devam etsin.
Sabah oldu heyyy yatmayin yatmayin simdide kalkmayin bende kakmazdimda namaz vardi uykuda kalk namazin kacti diye debeleniyodum gecikmeli kildim artik gidip kendime güzel bir kahvalti hazirlayayim bebisler acikmistir

canlarim ikinizidd nasil atlamisim cokk özürdiliyorum herseyin hayirlisi cok sagolun guzbaharim bebekleri dondurdun neler yapiyosun canim bir ara aliver sunlari canim ama hadi ay bu kizin seni neden anlamiyo sonucta oda bir gün anne olacak neyse sen elini cabuk tut gizli sakli birde baktik hamilesin
DUVO canim planlarin ne tedavi kismetse ne zaman yada önce normalmi deniyeceksin hadi kuzum bir an önce saglik sonrada bebis olsun insallah

Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Neler atlatmışsınız öyle. Rabbim kızınıza hayırlı uzun ömür ve kendisi gibi tatlı, yine hayırlı, uzun ömürlü bir kardeş versin. Tüm sıkıntılarınız, dertleriniz, acılarınız gelmiş geçmiş olsun.

Tüh, herkes uyumaya gitti diye kapatmıştım siteyi. Geleceğini bilsem beklerdim. Bir şey yapmasan da uğra arasıra. Özletiyorsun kendini.

canım aynı beni anlatıyorsun şuan bende de var panik atak ağlama nöbetleri dinemz öfkeler en ufak bişey gözüme batar oluyor psikolojik destek almam gerek ama o haplar beni çok etkiliyor ...arkadaşım evlilik arifesinde vermişti kullan rahatlatır diye düğün stresinden ben ölüyordum az daha sakinleştirici hapı alınca kalp ritmimi bozdu hastaneye gitmedim ama etkisi 5 saat gitti..şimdi o tür hapları almaya korkuyorum eski gitiğim merkez psikolog pasiflora diye bir hap kullan demişi ben korkudan içemedim..canım trakyanın hiçbir bölgesini bilmiyorum ama gitiğin yer güzel diyor arkadaşlar oturduğun yerden iyidir en azından..birde soğan kürü zaten bizim rahim kalınlaşamıyorum hormonlarımız yüzünden bizde kalınlaşmadan soğan kürü yaparsa tabiki adeti geciktirir rahim kalınlaşamadığı için bana yaramadı soğan kürü canım..aslında bu adete soğan küründen sonra bütün hormonlarım dengede çıkmıştı oda ayrı bişeydi tabi..buna ramen kalteli yumoşum oldu kısmet bu işler canım..zamanı gelmeden olmuyor mallesef..

Ben hap kullanmadım. Direk beynimi yıkattım
Çok ciddiyim. Yapılan işlemin özü o. 3 seans gittim. Bir makineye bağlayıp frekans veriyorlar. Sen sadece uzanıyorsun. Hatta uyuyorsun. Haftada bir gün, 45 dk. - 1 saat arası sürüyor. Bir de bioenerji uzmanıyla görüşmüştüm. O daha faydalı geldi. İşitme sorunum vardı, geçti. Araba korkum vardı geçti (80 km. hızla giden arabadan atlamaya kalktım, çok hızlı gidiyoruz diye) Yükseklik korkum hafifledi. Karnımın içinde simsiyah bir top varmış gibi hissederdim. Her olumsuz duyguda biraz daha şişiyormuş, boğazıma doğru yükselip nefessiz bırakıyormuş gibi gelirdi. Geçti. Dünyaya bakışım değişti. Daha güler yüzlü, pozitif birisi oldum. Kırgın olduğum bir iki kişi vardı, onları affettim. (Artık yüreğime ağırlık yapmıyorlar hatta görünce gülümseyip selam verebiliyorum) İkinci seansı da önerdi ama tüp tedavisine hemen başlayabilirim sanmıştım, gitmedim. Şimdi keşke ona iki kere gitseymişim diyorum.
Yine de eskisi gibi değilim. En önemlisi, yaşadığımı sandığım pek çok sorunun başka konularla bağlantılı olduğunu gördüm. Çoğundan kurtuldum.

Eşinin hep yanında olması ne güzel! Böyle doyumlu bir ilişkisi varsa insanın her türlü derdin üstesinden gelir insan..

Nasıl bişeymiş bu frekans olayı? Kimler yapıyor bunu? Benim de affedemediğim birkaç kişi var, ben de beynimi yıkatmak istiyorum.

arkadaşlar internet adresini kopyalamadım ama.. dondurulmuş spermler ıle baba oldu başlığını aratırsanız hayat mücadelemizin özetini görebilirsiniz. hayat zor ama mücadele etmek sart
Arkadaşım hoşgeldin aramıza.. S su10 neler görmüş geçirmîşsiniz... Geçmiş olsun. Hayatınızın bundan sonrasını güzellikler doldursun. Umarım güzel kızınıza bir kardeş bulursınuz. Allah gönlünüze göre versin arkadaşım.

Arkadaşlar şu Deteotu olayı nedir? Nasıl bir kür ve ne amaçla yapılır? Soğan lürünü ben de adet olduktan sonra yaoacaktım. Rahim kalınlığını bozuyorsa yapmasam mı diye de düşündüm. Rahim kalınlığında sorun yok bende sanırım, kürtajdan önceki gün 11,1 dşye not almış doktorum.

Dereotu troid nodüllerinin kücülmesi icin yapiliyor. sabahlari ac karnina az miktarda yeniliyor diye biliyorum. gebelikle alakali bir kür degil yani, sogan kürü rahim kalinligi veya inceligi yapiyormu onu bilmiyorum ama, kisti olupta kürle yok ettik diyen arkadaslar var, dilerim bebegine saglikla kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…