Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen birgün benle gelsene. Ben gerilmek istemiyorum çünkü herkesin durumu aynı ama yukarıda yazdıkların gibi bir maili döşenebilirim.

peki e2 kaç olmuş?

Onları takmıyorum, zaten ben bu durumu saklamadığım için sorun olmuyor. Ama sorun eşimde olunca o iyice stress yaptı, üzülmesin istiyorum. O etrafı maalesef ki takan biri. Benimle birlikte öğreniyor o da, hayatın bizim olduğunu etraftakilerin değil:)

Kesinlikle haklısın.. Ama empati kurabilmekte öğrenilmiyor böylece.. Bu çok derin bir konu aslında.. Yetişirken Çevrenin ve durumdasın etkisi çok önemli ama ben daha çok genlerle geldiğini düşünüyorum.. Çevre ancak törpü yapıyor bir takım durumlarda.. Böyle düşündüğüm için dua ederken, merhametli bir insan olacak, sağlıklı hayırlı bebek diliyorum hepimiz için..

okurken ben bile etkilendim, nasıl böyle birşey yapabilirler anlaşılır gibi değil, çok geçmiş olsun..

Günaydın kapleri ,kendileri güzel güçlü hanımlar dileğim hepimiz bu Savaş'ı kazanırız.formda yeni Olduğum için kullanmaya pek alışamadım hatalarım olursa af ola.

hoşgeldin canım inşallah kazanacağız...
tedavi aşamasındamısın..

canım İstanbul Tüpünde başarı oranı iyi, kimin nerede gebe kalacağını kimse bilemiyor.. hepimiz farklı yerlerde şifa arıyoruz.. o yüzden tedaviye başladıysan hiçbirşeyi kafana takma önüne bakman daha iyi olur..

Embriyologla konuşunca keyfim yerine geldi canım. Evet başladım bu ay transferim olacak inşallah. OHSS riski nedeniyle erteledi. Doktorumu da seviyorum hastaneden de memnunum dün benimle ilgilenmeyince zoruma gitti aslında hormonlar :)
Sen nerde tedavi oluyorsun ?

Emre bey iyidir canım, olur öyle şeyler hassas dönemdeyiz takıyoruz bazen... bende Memorialdayım Aralıkta tekrar tedaviye başlayacağım..

Sen birgün benle gelsene. Ben gerilmek istemiyorum çünkü herkesin durumu aynı ama yukarıda yazdıkların gibi bir maili döşenebilirim.

Bazen gerçekten hak ediyorlar.
Hazır tedavim de yokken "tedavi koçu" mu olsam :) Arızaları çıkartırım, paylanacakları paylarım, alkışlanacakları alkışlarım, test vs koşturmacalarını yaparım... Şu weddingciler gibi tüm süreci takip ederim, gelin gibi gereksiz detaylarla uğraşmaz kimse :) Sakin sakin tedavisini olur..

Evde oturaydım iyiydi. Emekli olunca boş duramam ne iş yapsam deyip her işi ı ıh bu da olmaz bu da olmaz diye öteliyordum. En son (orta vadede gitmeyi becermiş isek) kırmızı yanaklı köy kızı olmaya karar vermiştim. Bak bu olur :)

Maili dosedim, az once Isletme Muduru aradi. Yarin anlatirim uzun uzun:)

Kızlar doku ve smear testi sonucu onkoloji prof'una yönlendirdi semra hoca. şimdi regl'liyim haftaya muayeneye gideceğim. gerçekten hayat enteresan. 3. tüp denememi beklerken bu çıktı. hadi bakalım derdi veren Allah dermanı da verir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Endişe etme. Büyük ihtimalle geçirdiğin bir enfeksiyondan dolayı doku bozulması oluşmuştur. Biyopsi alıp sonucuna bakacaklar. Bazen tedavi etkisi de oluyor biyopsinin. Tutunmaya engelse ortadan kalkıyor. Belki doğal bile olur. Allah yardımcın olsun, inşallah sorunsuz gelişmelerin olur, kısa zamanda kavuşursun bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…