Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım geçmiş olsun hiç moralini bozma yeterki dermanı olsun her sorun aşılır unutmaki bir sıkıntının farkına varmak bile güzel sonuçlara yaklaşmak için bir adımdır inşallah bunuda aşarsın ve bu denemende bebişini kucağına alırsın

canım nasılsın ya ben bu tedaviden sonra hala kendime gelemedim sizleride çok takip edemiyorum bir çok arkadaşı takip edemedim tedaviden sonra işler çok yoğundu içine daldım durumum henüz netlik kazanmadı kafam allak bullak hepinizi çook öpüyorum

Tesekkur ederim Iyiyim. O kafa allak bullakligi bende halen devam ediyor. Kucagimiza almadan sukunete eremeyecegim.Kahverengi akintim var. Bazen birden basliyor. Insallah senin sorunsuz devam eder canim. Degerlerin nasil ilerliyor?

Tesekkur ederim Iyiyim. O kafa allak bullakligi bende halen devam ediyor. Kucagimiza almadan sukunete eremeyecegim.Kahverengi akintim var. Bazen birden basliyor. Insallah senin sorunsuz devam eder canim. Degerlerin nasil ilerliyor?
canım kahverengi akıntı sanırım olabiliyor bazen sen yinede doktorunla iletişimde kal yüce rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Günaydın günaydın... Gün gerçekten aydın olsun, yarın kış geliyormuş... Bugün de soğuk olacak dediler ürküttüler Kanyon'da donmayayım diye deri montumun üstüne bir de palto aldım ne olur ne olmaz diye...

Önce sağlığımız... Bazen başka bir şeye odaklıyken, bir anda bir durum çıkıyor ve her şeyi bırakıp oraya kanalize oluyoruz. Bunun da bir işaret olduğunu düşünelim, belki önce bu işlemleri halletmen, hamileliğini engelleyebilecek sorunlardan kurtulman gerekiyordu. Elbette canını sıkılmıştır biliyorum, uğraştığın bir tedavi varken bir yeni şey kimse istemez, ama güçlü olmanı diliyorum. Önlem amacıyla müdahaleler erkenden yapıldığı için belki de çok şanslı olduğunu düşünmek iyi gelir umarım. Dilerim su gibi geçsin, güzel haberlerin olsun. Sağlığının eskisinden de iyi olacağı bir tedavi diliyorum. Bebeğine kavuşmak için önce şu miyomları yok etsinler. İyi gelişmeler olacak inanıyorum, öyle de olsun. Her zaman kalbimiz seninle. Çok çabuk geçsin, geçmişler olsun diyelim mutlulukla... Lütfen gelişmelerini paylaş paylaş ki biz de senin yanında hissedelim kendimizi. Çok sevgiler

Geçmiş bitmiş gitmiş... Kış kış kovala, bebek gelecek hazır olsun vücudun. Bir daha da hiç kafanı karıştırmasın inşallah.

Her ikinizin haberlerini heyecanla bekliyorum, okuyorum. Diğer hamilelerimizi de çok merak ediyorum. İyi düşünmek tecrübelerle zor olsa da ne olur hep iyi düşünün... Olacağı neyse o olacak diyerek ilerliyoruz hep. İyi olan olsun inşallah. Dikkatle ve sağlıkla geçsin günleriniz :) Cinsiyetlerin belli olacağı, isimlerin seçileceği haftalarınıza ışınlanmak istiyorum en az sizin kadar... Nazarsız, şanslı, huzurlu ve çok sağlıklı hamilelikler

Allah gönlüne göre versin..
Bazen Allah isteklerimize ulaşmadan önce bazı tecrübeleri edinmemizi istiyor sanırım. Benim hayatımda böyle Örnekler çok.
amin canım. kesinlikle haklısın. herbirimiz neler yaşıyoruz, ne süreçlerden geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende şimdiden bişi diyemiyorum. yalnız senin ki de çok acaipmiş. bir dr çıkıyor kansersin diyor sonra sen hasta olarak yılmadan başka testler yaptırıyorsun. bazen dr'lara da güvenim kalmıyor...

çok teşekkürler canım ve kalpten amiiiiin. şimdilik tek derdim iflah olmayan yumurtalık ağrım. bir miyom aldırmıştım mayıs ayında ama hiç böyle ağrı yapmamıştı. beterin beteri varmış...sen nasılsın? ilerleme var mı?

TEŞEKKÜR TEŞEKKÜR TEŞEKKKÜRRRRR DUYGUCUM :) kesinlikle ümitsizlik yok...kafam yeni tedaviye takılıyordu, yeni bir konu çıktı. dediğin gibi herşeyin bir sebebi var. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Öncesinde de sağlığımızı korusun. öpüyorum

İyi günler hanimlar ben uzun bi aradan sonra yine döndüm aramıza.yaklaşık 2senedir tüp bebek tedavisi görüyoruz pozif i göremedim henüz...yumurta rezervi azalmış çikolata kisti vs.ankara başkentte tedavi gördüm ilk tedavide 1tane gelişti transfer oldu ikinci de hic olmadı yarıda kesildi.3te yine 1tane gelişti ama ölü dan sonra gelişmesi durdu.formlardan yabancı dillerde bi suru şey araştırmaya başladım ve simdi 2 aylık ilaçlar kullanıp tekrar tedaviye başlayacağı.allah hepimizin dualarını kabul etsin.zaman zaman yorulup pes etmekte Rabbimin hazinesinde bol olduğunu düşünüp tekrar tekrar yeniden başlıyoruz.allah hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin.bu arada memorial semra hanim ilk o gördü ama İstanbul uzak geldiği icin gidemedik ankara da başlamıştım.simdi yeniden Semra hanıma tedaviye baslayacagim...sevgiyle kalin

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar temiz çıkar.

Tekrar test yaptırmadın mı? Hiç kafan karışmasın aslında. Dün Miranda ile konuştuk. O da 9. günde 48 ile başladı. İkiz olmasına rağmen. Artışın güzel. İnşallah keseyi de görürsün yakında. Kalp etışını da duydun mu gerisi gelir Allah' ın izniyle...

Geçti çok şükür. Yoktu zaten bir şeyim. Doktorun saçmalamasıydı. Göğüsten sıvı geliyor diye prolaktin tedavisi uygulayan da oydu. Zaman kaybettirdi bana. Başka bir şey değil...

Biosteron yok vermedi Omega ,elevit,belenexol,devit3,Qenzim Var.

Aslında günlük yaşam için bile faydalı olanlarını vermiş. Biosteron hakkında olumsuz konuşmalar geçti, onun için sordum. İnşallah çok uzamadan, hayırla, sağlıkla kavuşursun bebeğine

merhaba.allah yar ve yardımcın olsun..bu iki aylık hazırlık aşamasında neler kullanıyorsun..vitamin antioxsidan tarzı şeylermi?

İlginç ve nadir bir hastalık bulup tıp tarihine geçmeye çalışıyordu kerata
biraz önce memorial dan aradılar smear de senin sonucun aynı çıktı CI. detaylı görüntüleme ve biyopsi için kolposkopi yaptıracağım önümüzdeki hafta. benim ki de tıp tarihinde yer almak istiyor. anlaşıldı

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar temiz çıkar.
teşekkürler. inşallah. senin de hayırlı olsun yeni tedavin. bende semra hocadayım. aralık gibi tedaviye başlayacaktık ama araya bu konu girdi. şimdilik öteledik. Allahın izniyle yeni yılda başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…