- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.821
Canim cok gecmis olsun. Hic aciklama yapti mi?Kızlar doku ve smear testi sonucu onkoloji prof'una yönlendirdi semra hoca. şimdi regl'liyim haftaya muayeneye gideceğim. gerçekten hayat enteresan. 3. tüp denememi beklerken bu çıktı. hadi bakalım derdi veren Allah dermanı da verir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Geçmiş olsun canımm içini gönlünü ferah tut yeter ...Kızlar doku ve smear testi sonucu onkoloji prof'una yönlendirdi semra hoca. şimdi regl'liyim haftaya muayeneye gideceğim. gerçekten hayat enteresan. 3. tüp denememi beklerken bu çıktı. hadi bakalım derdi veren Allah dermanı da verir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Özet geçeyim:Biz gelemiyoruz yarın. Bizden niye saklıyon? Hı?
Kızlar doku ve smear testi sonucu onkoloji prof'una yönlendirdi semra hoca. şimdi regl'liyim haftaya muayeneye gideceğim. gerçekten hayat enteresan. 3. tüp denememi beklerken bu çıktı. hadi bakalım derdi veren Allah dermanı da verir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Kızlar doku ve smear testi sonucu onkoloji prof'una yönlendirdi semra hoca. şimdi regl'liyim haftaya muayeneye gideceğim. gerçekten hayat enteresan. 3. tüp denememi beklerken bu çıktı. hadi bakalım derdi veren Allah dermanı da verir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah herşey temiz çıkar. Tüp bebek tedavine devam edip çocuğunu büyütürsünüz..
Hoşbuldum canım,7.tedavime başlayacağım ama cesaret edemiyorum,doktorum vitamin desteği verdi şuan onları kullanıyorum aslında Ekim gibi başlamamı istemişti Dr.um ben karar veremedim .
Kızlar doku ve smear testi sonucu onkoloji prof'una yönlendirdi semra hoca. şimdi regl'liyim haftaya muayeneye gideceğim. gerçekten hayat enteresan. 3. tüp denememi beklerken bu çıktı. hadi bakalım derdi veren Allah dermanı da verir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
I
Canim cok gecmis olsun. Hic aciklama yapti mi?
amin tatlım, inşallah Allahım hayırlısını ve benim için iyi olanı versin. moralimi bozmuyorum. nasıl olsa gerekli önlemleri alıyorum, gerisi takdiri ilahi :)Endişe etme. Büyük ihtimalle geçirdiğin bir enfeksiyondan dolayı doku bozulması oluşmuştur. Biyopsi alıp sonucuna bakacaklar. Bazen tedavi etkisi de oluyor biyopsinin. Tutunmaya engelse ortadan kalkıyor. Belki doğal bile olur. Allah yardımcın olsun, inşallah sorunsuz gelişmelerin olur, kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
amin tatlım, inşallah Allahım hayırlısını ve benim için iyi olanı versin. moralimi bozmuyorum. nasıl olsa gerekli önlemleri alıyorum, gerisi takdiri ilahi :)
teşekkür ederim Fatoşcum. eylül deki transfer sonrası akıntım oldu. antibiyotik verdiler. tedavi sonrası sağda solda 2 miyom büyümüş, 1.5 aydır her gün ağrı kesici alıyorum nerdeyse. şiddetli yumurtalık ve rahim ağrısı çekiyorum. bende merakla bekliyorum ne olacak diye...I
Canim cok gecmis olsun. Hic aciklama yapti mi?
Nuraycımmm çok teşekkür ederim. bende senin gibi düşünüyorum. erken farkına varılan herşeye çözüm var nasılsa. içimde nedense zaten 3. deneme için enerji yoktu. sanırım bu böyle bir dönem olacak ve ben ocak sonu gibi başlayabileceğim. artık güzel şeyler paylaşmak istiyorum sizlerle. Allahım nasip etsin, güzel dileklerin için bir kez daha teşekkürler.canım ya hiç olumsuz düşünme, hem hayatta herşeyde bir hayır vardır olası ufacık birşeyde olsa bunun hemen farkedilmesi ve müdahale edilmesi en güzeli olur tabi inşallah ufacıkda olsa bir şey yoktur sadece bir bezedir diyelim hayatım..
bende seni çok öpüyorum bizi habersiz bırakma merak ederiz seni cnm..
sen bu reglyni böyle geçir bir dahakine inşallah tertemiz sonuçlarla tedavine başlayacaksın..
teşekkür ederim. kesinlikle moralim iyi, endişe etme fıstık. bu da bir sınav işte :)Geçmiş olsun canımm içini gönlünü ferah tut yeter ...
çok teşekkürler, amiiiiiin. hep zaten yılmak yıkılmak yok demiyor muyuz :) Allahım neyi sınıyor kimbilir? sabredip görücemgeçmiş olsun canım kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun dermansız dert vermesin
anlaştık ! biliyor musun tatlım ben ilk temmuz ayında üye olduğumda nickim başkaydı...sonra denemeler, başarısızlıklar, zorluklar ve herşeye rağmen ayakta kaldığımız için ve kız bebek içimden geçirdiğim için pembe_umut olarak değiştirdim nickimiPembe umut umut dolu ol her zaman ..
Tesekkur ederim Iyiyim Ensucugum. Raporluyum evdeyim. Ara ara kahverengi akintilarim oluyor....Moralim bozuluyor. Cuma gunu iyiydi minik ama simdi nasil bilmiyorum. Aralikta tedaviye baslayacak olmana cok sevindim. Bu sefer gelecek nazli bebisimiz.Mesaj yazamasamda hepinizi takip ediyorum.canımm nasılsın iyisin dimi.. yeğenimiz nasıl..
O zaman... gerekirse alirlar miyomlari seni kurtarirlar agrilardan..Yeniden cok gecmis olsun. Bizleri habersiz birakma, yanaklarindan opuyorum...teşekkür ederim Fatoşcum. eylül deki transfer sonrası akıntım oldu. antibiyotik verdiler. tedavi sonrası sağda solda 2 miyom büyümüş, 1.5 aydır her gün ağrı kesici alıyorum nerdeyse. şiddetli yumurtalık ve rahim ağrısı çekiyorum. bende merakla bekliyorum ne olacak diye...
anlaştık ! biliyor musun tatlım ben ilk temmuz ayında üye olduğumda nickim başkaydı...sonra denemeler, başarısızlıklar, zorluklar ve herşeye rağmen ayakta kaldığımız için ve kız bebek içimden geçirdiğim için pembe_umut olarak değiştirdim nickimi
Özet geçeyim:
Bu kadar düzgün yazılmış bir şikayet yazısına kendim cevap vermek istiyorum dedi işletme müdürü kadın. Tüp bebek merkezlerindeki beklemelerden kendisinin de rahatsız olduğunu, bu konuda Amerika ya gidip staj bile yaptığını, dünyada bekletme olmayan merkezlere gidip incelediğini söyledi. Kendisi de eskiden bankacıymış. Ben de tüp bebek yapsam nasıl izin alırdım eskiden olsa diye empati yaptığını söyledi.
Sonuçta beklenmeyen merkezlerde operasyonlara kliniğin gün gün belirlediği nöbetçi doktorların girdiğini, sadece tedavi takibini herkesin kendi doktorunun yaptığını söyledi. Türk hastaların opu ve ya transferde başka doktorları görünce mutlu olmadığını söyledi. Bunu Türkiye de yapan Memorial var. Ama oradan gelen hastalar bire bir ilgiden daha tatmin oluyorlar dedi. Merkezde doğum takibi ve sezeryan da yapıldığından, acil durumlar veya kanamaya gelenler olabiliyormuş. O yüzden birşey aksadığında herşey etkileniyor dedi.
Arada beni yıkadı yağladı. Sonuçta sizin adınıza daha çok dikkat edeceğiz, söylediklerim mazeret değil ama biz de bu konuya çok kafa patlatıyoruz dedi.
En azından maille değil de telefonla cevap vermeleri güzel birşey. Kadın farkı işte:) Empati yapabilmiş.
amin tatlım, inşallah Allahım hayırlısını ve benim için iyi olanı versin. moralimi bozmuyorum. nasıl olsa gerekli önlemleri alıyorum, gerisi takdiri ilahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?