- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.861
çok geçmiş olsun..ama endişeneme çaresiz degilsin..cın kaç çıkmış sonucun?biraz önce memorial dan aradılar smear de senin sonucun aynı çıktı CI. detaylı görüntüleme ve biyopsi için kolposkopi yaptıracağım önümüzdeki hafta. benim ki de tıp tarihinde yer almak istiyor. anlaşıldı
biraz önce memorial dan aradılar smear de senin sonucun aynı çıktı CI. detaylı görüntüleme ve biyopsi için kolposkopi yaptıracağım önümüzdeki hafta. benim ki de tıp tarihinde yer almak istiyor. anlaşıldı
biraz önce memorial dan aradılar smear de senin sonucun aynı çıktı CI. detaylı görüntüleme ve biyopsi için kolposkopi yaptıracağım önümüzdeki hafta. benim ki de tıp tarihinde yer almak istiyor. anlaşıldı
Insallah canim. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Akinti Icin igne verdi.Tabi igne olmam bir facia, igne olana kadar ortalik ayaga kalkiyor, igne olduktan sonrada kisa bir bayginlik...Diyorum ki bu kadar stres bebege daha cok zarar veriyordur..Bende durumlar boyle. Insallah yavrusunu kucagina alacaksin...canım khverengi akıntı sanırım olabiliyor bazen sen yinede doktorunla iletişimde kal yüce rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Allah yardımcın olsun. Bu aşamada teşhis koymadıysa sıkıntı yapma. Henüz doktorluk yapıyor
Patoloji sonucunu aldıktan sonra teşhis koyması gerek. Benimki CIN 1 görünce teşhis koydu. Patolojiye göndermedik bile.
Canim cok tesekkur ediyorum...Insallah Insallah canim...Seninde ve diger arkadaslarinda hamileler kervanina biran once katilmanizi diliyorum..Günaydın günaydın... Gün gerçekten aydın olsun, yarın kış geliyormuş... Bugün de soğuk olacak dediler ürküttüler Kanyon'da donmayayım diye deri montumun üstüne bir de palto aldım ne olur ne olmaz diye...
Önce sağlığımız... Bazen başka bir şeye odaklıyken, bir anda bir durum çıkıyor ve her şeyi bırakıp oraya kanalize oluyoruz. Bunun da bir işaret olduğunu düşünelim, belki önce bu işlemleri halletmen, hamileliğini engelleyebilecek sorunlardan kurtulman gerekiyordu. Elbette canını sıkılmıştır biliyorum, uğraştığın bir tedavi varken bir yeni şey kimse istemez, ama güçlü olmanı diliyorum. Önlem amacıyla müdahaleler erkenden yapıldığı için belki de çok şanslı olduğunu düşünmek iyi gelir umarım. Dilerim su gibi geçsin, güzel haberlerin olsun. Sağlığının eskisinden de iyi olacağı bir tedavi diliyorum. Bebeğine kavuşmak için önce şu miyomları yok etsinler. İyi gelişmeler olacak inanıyorum, öyle de olsun. Her zaman kalbimiz seninle. Çok çabuk geçsin, geçmişler olsun diyelim mutlulukla... Lütfen gelişmelerini paylaş paylaş ki biz de senin yanında hissedelim kendimizi. Çok sevgiler
Geçmiş bitmiş gitmiş... Kış kış kovala, bebek gelecek hazır olsun vücudun. Bir daha da hiç kafanı karıştırmasın inşallah.
Her ikinizin haberlerini heyecanla bekliyorum, okuyorum. Diğer hamilelerimizi de çok merak ediyorum. İyi düşünmek tecrübelerle zor olsa da ne olur hep iyi düşünün... Olacağı neyse o olacak diyerek ilerliyoruz hep. İyi olan olsun inşallah. Dikkatle ve sağlıkla geçsin günleriniz :) Cinsiyetlerin belli olacağı, isimlerin seçileceği haftalarınıza ışınlanmak istiyorum en az sizin kadar... Nazarsız, şanslı, huzurlu ve çok sağlıklı hamilelikler
Canım uzun uzun yazdım sistem beni atmış bütün yazdıklarım silindi.yedimiii canım ya seninde benden pek geri kalır yanın yokmuş ne yazıkki..
özel değilse infertilite sebebiniz nedir, hiçmi tutunma olmadı bu güne kadar ve nerede tedavi görüyorsun cnm..
çokmu soru sordum.. yedi olduğu için merak ettim, bende dokuzuncu denemedeyim o yüzden..
tutunmama sebebi için alıştığımız şeylerden başka bir şey diyorlarmı cnm..
Canim enfeksiyona bagli olarak CI cikabiliyormus.Bak agrinda var kesin sende enfeksiyon var. Onunda tedavisi kolay.....Optum...biraz önce memorial dan aradılar smear de senin sonucun aynı çıktı CI. detaylı görüntüleme ve biyopsi için kolposkopi yaptıracağım önümüzdeki hafta. benim ki de tıp tarihinde yer almak istiyor. anlaşıldı
Âmin inşallah hepimiz kavuşuruz.Aslında günlük yaşam için bile faydalı olanlarını vermiş. Biosteron hakkında olumsuz konuşmalar geçti, onun için sordum. İnşallah çok uzamadan, hayırla, sağlıkla kavuşursun bebeğine
belirtilmemiş raporda CIN I ile uyumlu bulgular diyor...sanırım o yüzden detaylı kolposkopi istediler.çok geçmiş olsun..ama endişeneme çaresiz degilsin..cın kaç çıkmış sonucun?
enfeksiyon ve doku analizi de yaptılar. oralar ok miş :) CİN'im ne çıkacak bakalımCanim enfeksiyona bagli olarak CI cikabiliyormus.Bak agrinda var kesin sende enfeksiyon var. Onunda tedavisi kolay.....Optum...
Canımsınsakın endilenip moralini bozma kafan karışık olsada kötü düşünceleri kovala kafandan sen güçlü bir kadın yazdıklarından anladığım kadarıyla inşallah kolposkopi ve biyopsi sonucun tertemiz çıkacak ve sen yeniden bebeklerine odaklanacaksın Allahım yardımcın olsun bunu içten diliyorum
canım canını sıkma her işte bir hayır vardır..sen hazırlık yaptıgın için bundan haberin oldu..pek çok kadın habersizce yaşıyor bunları ve sonuçları kötü olabiliyor.ama cın 1 o kadar korkulucak bişey degil..hem tedavin olduktan sonra bebegin için daha sağlıklı bir rahim olucak.kolposkopi sonucuda inşallah bişeyin kalmaz..bende cın 3 seviyesinde yakalandım..kötü bir süreçti..ama geçti..inşallah daha başındayken temizlicekler..çok geçmiş olsun ..hiç endişelenme,herşey düzelicek..belirtilmemiş raporda CIN I ile uyumlu bulgular diyor...sanırım o yüzden detaylı kolposkopi istediler.
seninki süper üstü bir doktormuş görür görmez anlamış töbe töbe insan hastası gerçekten öyle olsa bile hemen demez psikolojisini hazırlar dimi
Ah bir de yolda yürüyüşünü görmelisin. Salına salına...
Onun derdi, beni korkutup gerekli gereksiz tüm tahlilleri yapıp söğüşlemekti. İlk defa doktor sıfatlı birisinden şüphelendim. Durumumdan çok bu güvensizlik zedeledi ruhumu
Onunla görüştüğüm yaklaşık iki ay boyunca o kadar çok falsosu vardı ki. Nasıl o kadar sabırlı davranmışım diyorum şimdi. Neyse. Geçti gitti. Yalnız hakkını yemeyeyim, Epidural normal doğum konusunda uzman. Başka bir şey için gitmeyeceksin ama :)
belirtilmemiş raporda CIN I ile uyumlu bulgular diyor...sanırım o yüzden detaylı kolposkopi istediler.
Cok gecmis olsun...Rahmini ilaclarla kalinlastirirlar. Sen bir tasin, tedaviye basla...Simdiden heyecanlandim.CIN, bozulmanın, rahmin hangi tabakasında olduğunu gösteriyor. 1, iç tabaka. İltihap, zedelenme, mantar vs. yüzeyi ilgilendiren durumlarda çıkıyor genellikle. 2 hem iç, hem orta tabakayı sarmış bozulmaları ifade ediyor. Ağır enfeksiyon, komşu organlardan metastaz gibi, daha ciddi, tedavisi uzun sürecek durumları gösteriyor. 3 ise doku bozulmasının tüm katmanları etkilediğini gösteriyor ki genellikle tedavisi dile getirmek istemediğim şekilde oluyor. Gerçi bunları biliyorsundur zaten. Cın 1' in altından çıkanlar çoğunlukla basit şekilde tedavi edilebilen şeyler. Hatta kolposkopinin kendisi bile, yeterince geniş bir alandan alınmışsa tedavi etkisi gösteriyor. Benim yaşadığım tek sıkıntı, rahmi fazla inceltmiş işlem sırasında. İşlem öncesi, 9. günde 9 mm. olan rahim kalınlığını 5,5 mm. ye düşürmüş. Hala rahim inceliğim var.
nyeseki geçmiş gitmiş canım bi dahada uğramasın sende hatıra olarak bile anımsama boşver
Cok gecmis olsun...Rahmini ilaclarla kalinlastirirlar. Sen bir tasin, tedaviye basla...Simdiden heyecanlandim.
anlaştık. Çok teşekkürlercanım canını sıkma her işte bir hayır vardır..sen hazırlık yaptıgın için bundan haberin oldu..pek çok kadın habersizce yaşıyor bunları ve sonuçları kötü olabiliyor.ama cın 1 o kadar korkulucak bişey degil..hem tedavin olduktan sonra bebegin için daha sağlıklı bir rahim olucak.kolposkopi sonucuda inşallah bişeyin kalmaz..bende cın 3 seviyesinde yakalandım..kötü bir süreçti..ama geçti..inşallah daha başındayken temizlicekler..çok geçmiş olsun ..hiç endişelenme,herşey düzelicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?