Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok geçmiş olsun..ama endişeneme çaresiz degilsin..cın kaç çıkmış sonucun?

sakın endilenip moralini bozma kafan karışık olsada kötü düşünceleri kovala kafandan sen güçlü bir kadın yazdıklarından anladığım kadarıyla inşallah kolposkopi ve biyopsi sonucun tertemiz çıkacak ve sen yeniden bebeklerine odaklanacaksın Allahım yardımcın olsun bunu içten diliyorum

Allah yardımcın olsun. Bu aşamada teşhis koymadıysa sıkıntı yapma. Henüz doktorluk yapıyor
Patoloji sonucunu aldıktan sonra teşhis koyması gerek. Benimki CIN 1 görünce teşhis koydu. Patolojiye göndermedik bile.

canım khverengi akıntı sanırım olabiliyor bazen sen yinede doktorunla iletişimde kal yüce rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Insallah canim. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Akinti Icin igne verdi.Tabi igne olmam bir facia, igne olana kadar ortalik ayaga kalkiyor, igne olduktan sonrada kisa bir bayginlik...Diyorum ki bu kadar stres bebege daha cok zarar veriyordur..Bende durumlar boyle. Insallah yavrusunu kucagina alacaksin...

seninki süper üstü bir doktormuş görür görmez anlamış töbe töbe insan hastası gerçekten öyle olsa bile hemen demez psikolojisini hazırlar dimi

Canim cok tesekkur ediyorum...Insallah Insallah canim...Seninde ve diger arkadaslarinda hamileler kervanina biran once katilmanizi diliyorum..
Bugun bulusma gununuz...Bir fotonuzu koyarmisiniz?

Canım uzun uzun yazdım sistem beni atmış bütün yazdıklarım silindi.
Benim bir kızım var ona kardeş olsun istedik olmadı,iki merkezde denedim üç üç olarak yurt dışındayım endometrioze var üçüncü evre dört kez ameliyat oldum tutunma hiç olmadı hep negatif ,İstanbul'da bi merkezle görüştük orada eşimde de sıkıntı olduğu anlaşıldı,şimdi çift Taraflı sorun var benimde tekrar yapışıklıklar var.

Canim enfeksiyona bagli olarak CI cikabiliyormus.Bak agrinda var kesin sende enfeksiyon var. Onunda tedavisi kolay.....Optum...

Aslında günlük yaşam için bile faydalı olanlarını vermiş. Biosteron hakkında olumsuz konuşmalar geçti, onun için sordum. İnşallah çok uzamadan, hayırla, sağlıkla kavuşursun bebeğine
Âmin inşallah hepimiz kavuşuruz.
Belenexol beni rahatlattı gece yatarken içmemi önermişti,diğerlerinde çok faydası oldu.

Canımsın amiiiiiinnn. Hepimiz neler gördük geçirdik. bu yaşa sepet gibi boş ulaşmadık geldikleri gibi gitsinler inşallah. ben tüp bebeğe başlarken içimden bir şey geçirmiştim...evladım benim gibi yay veya babası gibi oğşak burcu olsun istemiştim. sanırım yapılan her 2 tedavide yanlış zamanlardaydı. belki de şubat mart gibi yapışmalı ki bebeğimde bizim burçtan olsun . heheheheheh yaş günüm geçsin öyle kederlenirim. şimdi takamayacağım

belirtilmemiş raporda CIN I ile uyumlu bulgular diyor...sanırım o yüzden detaylı kolposkopi istediler.
canım canını sıkma her işte bir hayır vardır..sen hazırlık yaptıgın için bundan haberin oldu..pek çok kadın habersizce yaşıyor bunları ve sonuçları kötü olabiliyor.ama cın 1 o kadar korkulucak bişey degil..hem tedavin olduktan sonra bebegin için daha sağlıklı bir rahim olucak.kolposkopi sonucuda inşallah bişeyin kalmaz..bende cın 3 seviyesinde yakalandım..kötü bir süreçti..ama geçti..inşallah daha başındayken temizlicekler..çok geçmiş olsun ..hiç endişelenme,herşey düzelicek..

seninki süper üstü bir doktormuş görür görmez anlamış töbe töbe insan hastası gerçekten öyle olsa bile hemen demez psikolojisini hazırlar dimi

Ah bir de yolda yürüyüşünü görmelisin. Salına salına...
Onun derdi, beni korkutup gerekli gereksiz tüm tahlilleri yapıp söğüşlemekti. İlk defa doktor sıfatlı birisinden şüphelendim. Durumumdan çok bu güvensizlik zedeledi ruhumu
Onunla görüştüğüm yaklaşık iki ay boyunca o kadar çok falsosu vardı ki. Nasıl o kadar sabırlı davranmışım diyorum şimdi. Neyse. Geçti gitti. Yalnız hakkını yemeyeyim, Epidural normal doğum konusunda uzman. Başka bir şey için gitmeyeceksin ama :)

nyeseki geçmiş gitmiş canım bi dahada uğramasın sende hatıra olarak bile anımsama boşver

belirtilmemiş raporda CIN I ile uyumlu bulgular diyor...sanırım o yüzden detaylı kolposkopi istediler.

CIN, bozulmanın, rahmin hangi tabakasında olduğunu gösteriyor. 1, iç tabaka. İltihap, zedelenme, mantar vs. yüzeyi ilgilendiren durumlarda çıkıyor genellikle. 2 hem iç, hem orta tabakayı sarmış bozulmaları ifade ediyor. Ağır enfeksiyon, komşu organlardan metastaz gibi, daha ciddi, tedavisi uzun sürecek durumları gösteriyor. 3 ise doku bozulmasının tüm katmanları etkilediğini gösteriyor ki genellikle tedavisi dile getirmek istemediğim şekilde oluyor. Gerçi bunları biliyorsundur zaten. Cın 1' in altından çıkanlar çoğunlukla basit şekilde tedavi edilebilen şeyler. Hatta kolposkopinin kendisi bile, yeterince geniş bir alandan alınmışsa tedavi etkisi gösteriyor. Benim yaşadığım tek sıkıntı, rahmi fazla inceltmiş işlem sırasında. İşlem öncesi, 9. günde 9 mm. olan rahim kalınlığını 5,5 mm. ye düşürmüş. Hala rahim inceliğim var.

Cok gecmis olsun...Rahmini ilaclarla kalinlastirirlar. Sen bir tasin, tedaviye basla...Simdiden heyecanlandim.

nyeseki geçmiş gitmiş canım bi dahada uğramasın sende hatıra olarak bile anımsama boşver

Teşekkür ederim desteğin için. Gülüp geçiyorum artık. Öğrenmem gerekiyormuş, öğrendim. Doktorla iletişimimiz saçma olsa da belki de başka şeylerin önüne geçmiştir. Bugünüme çok şükür...

Cok gecmis olsun...Rahmini ilaclarla kalinlastirirlar. Sen bir tasin, tedaviye basla...Simdiden heyecanlandim.

Kalınlığı dert etmiyorum pek. Yardımcı yollar da var, Allah izin verdiyse olur. Taşınsam da transfer kısmetse Ocak ayında olacak. İlk önce kontrol için gideceğim. Operasyon sonrası durumuma bakılacak. Folikül var mı yok mu, operasyonla ilgili bir arıza var mı, hormon dengem ne halde? diye. Sorun yoksa Ocak ayında dondurulmuş tedavisine başlayacağız. Yazıyorum ama yorgunluktan kendimi göremiyorum aslında. Heyecanlanma işini tedavi başlangıcına erteledim bu yüzden :)

anlaştık. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…