Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Paylaştığın bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Rahim inceliği enteresan. Semra hoca özellikle benim gönderdiğimi belirt dedi. Herhalde tedavi için önlem alıyor amaaaan benim de bişiciğim yokmuş sizlerin yazdıklarından sonra rahatladım. Kucak kucak sevgilerimi gönderiyorum ve muck muckk

Allah kolaylik versin..Tum degerlerinin guzel cikacagina eminim.Hersey cok guzel olacak...Kola gelsin.

kızlar buluşmanız nasıl geçti evet bir tane foto istiyoruz keşke bizlerde orda olabilseydik..

Allah kolaylik versin..Tum degerlerinin guzel cikacagina eminim.Hersey cok guzel olacak...Kola gelsin.
fatoşcum canım koyu renk akıntılar bazı hamileliklerde olabiliyormuş..ablamın eltisi şuan 6 aylık hala kanaması varmış ama bebeği çok sağlıklıymış..Allahın izniyle sağlıklı alıcaksın bebeğine kucağına canım..

canım hamiş işte rahatla canımcığım...inş sağlıklıysa bebeğine bişey olmıycak Allah koruycak inş canım..artış nasıl gün aşırı en az yüzde elli artma oluyorsa sorun yok biliyorsun..

Insallah canim..Sizlerde boyle bir sorun olmamasini diliyorum.

Rahim inceliği, biopsi için alınan parçayı derin tutmasından kaynaklanıyor. Menapozda bile 7 mm. olur kalınlık, bu çok fazla demişti.
Endişelenmeni gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Farkına bile varmadığımız öyle çok hastalık atlatıyoruz ki aslında. Bazılarının iz bırakması normal. Yeter ki zamanında farkedilip doğru müdahale edilsin.

Çok şükür, doktorların karamsarlığına rağmen (AMH düşük, FSH sınırda idi 1 yıl önce) genel değerlerim iyi. An itibarıyla her şeyin daha da güzel olacağına inancım tam

bak ya!!! kaçamak bizden habersiz :) sen nerdesin tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…