- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.881
Paylaştığın bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Rahim inceliği enteresan. Semra hoca özellikle benim gönderdiğimi belirt dedi. Herhalde tedavi için önlem alıyorCIN, bozulmanın, rahmin hangi tabakasında olduğunu gösteriyor. 1, iç tabaka. İltihap, zedelenme, mantar vs. yüzeyi ilgilendiren durumlarda çıkıyor genellikle. 2 hem iç, hem orta tabakayı sarmış bozulmaları ifade ediyor. Ağır enfeksiyon, komşu organlardan metastaz gibi, daha ciddi, tedavisi uzun sürecek durumları gösteriyor. 3 ise doku bozulmasının tüm katmanları etkilediğini gösteriyor ki genellikle tedavisi dile getirmek istemediğim şekilde oluyor. Gerçi bunları biliyorsundur zaten. Cın 1' in altından çıkanlar çoğunlukla basit şekilde tedavi edilebilen şeyler. Hatta kolposkopinin kendisi bile, yeterince geniş bir alandan alınmışsa tedavi etkisi gösteriyor. Benim yaşadığım tek sıkıntı, rahmi fazla inceltmiş işlem sırasında. İşlem öncesi, 9. günde 9 mm. olan rahim kalınlığını 5,5 mm. ye düşürmüş. Hala rahim inceliğim var.
Allah kolaylik versin..Tum degerlerinin guzel cikacagina eminim.Hersey cok guzel olacak...Kola gelsin.Kalınlığı dert etmiyorum pek. Yardımcı yollar da var, Allah izin verdiyse olur. Taşınsam da transfer kısmetse Ocak ayında olacak. İlk önce kontrol için gideceğim. Operasyon sonrası durumuma bakılacak. Folikül var mı yok mu, operasyonla ilgili bir arıza var mı, hormon dengem ne halde? diye. Sorun yoksa Ocak ayında dondurulmuş tedavisine başlayacağız. Yazıyorum ama yorgunluktan kendimi göremiyorum aslında. Heyecanlanma işini tedavi başlangıcına erteledim bu yüzden :)
fatoşcum canım koyu renk akıntılar bazı hamileliklerde olabiliyormuş..ablamın eltisi şuan 6 aylık hala kanaması varmış ama bebeği çok sağlıklıymış..Allahın izniyle sağlıklı alıcaksın bebeğine kucağına canım..Allah kolaylik versin..Tum degerlerinin guzel cikacagina eminim.Hersey cok guzel olacak...Kola gelsin.
canım hamiş işte rahatla canımcığım...inş sağlıklıysa bebeğine bişey olmıycak Allah koruycak inş canım..artış nasıl gün aşırı en az yüzde elli artma oluyorsa sorun yok biliyorsun..canım nasılsın ya ben bu tedaviden sonra hala kendime gelemedim sizleride çok takip edemiyorum bir çok arkadaşı takip edemedim tedaviden sonra işler çok yoğundu içine daldım durumum henüz netlik kazanmadı kafam allak bullak hepinizi çook öpüyorum
Insallah canim..Sizlerde boyle bir sorun olmamasini diliyorum.fatoşcum canım koyu renk akıntılar bazı hamileliklerde olabiliyormuş..ablamın eltisi şuan 6 aylık hala kanaması varmış ama bebeği çok sağlıklıymış..Allahın izniyle sağlıklı alıcaksın bebeğine kucağına canım..
Paylaştığın bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Rahim inceliği enteresan. Semra hoca özellikle benim gönderdiğimi belirt dedi. Herhalde tedavi için önlem alıyoramaaaan benim de bişiciğim yokmuş sizlerin yazdıklarından sonra rahatladım. Kucak kucak sevgilerimi gönderiyorum ve muck muckk
Allah kolaylik versin..Tum degerlerinin guzel cikacagina eminim.Hersey cok guzel olacak...Kola gelsin.
Yaaaa kim nerde buluştu?????
İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH öyle olsun :)Çok şükür, doktorların karamsarlığına rağmen (AMH düşük, FSH sınırda idi 1 yıl önce) genel değerlerim iyi. An itibarıyla her şeyin daha da güzel olacağına inancım tam
heyyooo heyyyoooooooo. süper haberrr. çok sevindimBugünün bombası da benden olsun bakalım. Menapoza girmemişim.
bak ya!!! kaçamak bizden habersiz :) sen nerdesin tatlım?Emin olmamakla birlikte WishDuygu, Ensu, sanırım Lulinda... Bugün Kamyonda (!) kahve içeceklerdi. Eminim çok gülmekten yoruldular ya da muhabbeti bölüp evlerine dönmeyi unuttular, hala gelip rapor vermediler çünkü.
heyyooo heyyyoooooooo. süper haberrr. çok sevindim
bak ya!!! kaçamak bizden habersiz :) sen nerdesin tatlım?
oyna walla. kim tutuyor ki seni!!! hadi atma içine...Ah, sen bir de beni gör. Dışarı çıkıp geldik eşimle, utanmasam sokaklarda oynayacağım sevinçten
ben görmedim buluşma yazılarını...tüffff!!!Haberli gittiler valla. Başka kimler gidebildi bilmiyorum. Buluşabildiler mi onu da bilmiyorum ama proje öyleydi. Burada konuşuldu zaten, açık davetti yani.
ben görmedim buluşma yazılarını...tüffff!!!
oyna walla. kim tutuyor ki seni!!! hadi atma içine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?