- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.901
Emin olmamakla birlikte WishDuygu, Ensu, sanırım Lulinda... Bugün Kamyonda (!) kahve içeceklerdi. Eminim çok gülmekten yoruldular ya da muhabbeti bölüp evlerine dönmeyi unuttular, hala gelip rapor vermediler çünkü.
Bugünün bombası da benden olsun bakalım. Menapoza girmemişim.
kızlar buluşmanız nasıl geçti evet bir tane foto istiyoruz keşke bizlerde orda olabilseydik..
Ben az önce geldim eve:) Bir bioenerji seansına katıldım ve çok iyi geçti.Emin olmamakla birlikte WishDuygu, Ensu, sanırım Lulinda... Bugün Kamyonda (!) kahve içeceklerdi. Eminim çok gülmekten yoruldular ya da muhabbeti bölüp evlerine dönmeyi unuttular, hala gelip rapor vermediler çünkü.
Harika haber:)Bugünün bombası da benden olsun bakalım. Menapoza girmemişim.
süppper bir haber bu gözün aydın canım hem daha dur ne menapozu anne olacaz biz tızıııııım
- Buluşma çok güzel geçti benim adıma. Harika bir kadınla tanıştım. Yemek yedik, şarabımızız, kahvemizi içtik. Sizleri andık. Fotograf çekmedik maalesef ama br dahaki sefere hep beraber inşallah.
Ben az önce geldim eve:) Bir bioenerji seansına katıldım ve çok iyi geçti.
Harika haber:)
Hayırlı olsun tedavin..Hoşbuldum canım,7.tedavime başlayacağım ama cesaret edemiyorum,doktorum vitamin desteği verdi şuan onları kullanıyorum aslında Ekim gibi başlamamı istemişti Dr.um ben karar veremedim .
canım çok geçmiş olsun..biraz önce memorial dan aradılar smear de senin sonucun aynı çıktı CI. detaylı görüntüleme ve biyopsi için kolposkopi yaptıracağım önümüzdeki hafta. benim ki de tıp tarihinde yer almak istiyor. anlaşıldı
Sağol arkadaşım. Vardı öyle bir risk. En baştan uyardı doktorlar. O yüzden önce embriyo için uğraştık. İnşallah anneliğe de sıra gelir
canım çok geçmiş olsun ...Canım uzun uzun yazdım sistem beni atmış bütün yazdıklarım silindi.
Benim bir kızım var ona kardeş olsun istedik olmadı,iki merkezde denedim üç üç olarak yurt dışındayım endometrioze var üçüncü evre dört kez ameliyat oldum tutunma hiç olmadı hep negatif ,İstanbul'da bi merkezle görüştük orada eşimde de sıkıntı olduğu anlaşıldı,şimdi çift Taraflı sorun var benimde tekrar yapışıklıklar var.
Oooh, yarasın
İnşallah en kısa zamanda hep birlikte tekrarlarız. Bugünkü, antrenman olmuş olsun mesela
Bu kadarını geçtim ya, inşallah devamı da gelir güzel güzel
Canım uzun uzun yazdım sistem beni atmış bütün yazdıklarım silindi.
Benim bir kızım var ona kardeş olsun istedik olmadı,iki merkezde denedim üç üç olarak yurt dışındayım endometrioze var üçüncü evre dört kez ameliyat oldum tutunma hiç olmadı hep negatif ,İstanbul'da bi merkezle görüştük orada eşimde de sıkıntı olduğu anlaşıldı,şimdi çift Taraflı sorun var benimde tekrar yapışıklıklar var.
belirtilmemiş raporda CIN I ile uyumlu bulgular diyor...sanırım o yüzden detaylı kolposkopi istediler.
Emin olmamakla birlikte WishDuygu, Ensu, sanırım Lulinda... Bugün Kamyonda (!) kahve içeceklerdi. Eminim çok gülmekten yoruldular ya da muhabbeti bölüp evlerine dönmeyi unuttular, hala gelip rapor vermediler çünkü.
Canim aynisini isyerimde arkadasin ablasina demislerdi simdi iki evladi var oda cok cekti hic umut yoken tüple bebekler bir oglu normal hamilelik birde kizi var simdi sana tavsiyem kafaya takma sirasi gelince olacak zaten biz su siralar hassasiz birde böyle suprizler olunca o dunya basimiza yikili veriyo ama bizzler Allaha sükür saglamiz
Bugün bende sevinçliyim, sizlerle paylaşmak istedim...Bugün dr.a gittim kontrol için, bilmeyen arkadaşlar için söyliyim geçen hafta çarşamba iğnelere başlamıştım.Cuma yumurtalar toplanacakmış, bu gün sabaha karşı çatlatma iğnesini vuracağım.Genel anastezi istemedim, lokalle yumartalar toplanacak.Umarım,Herşey yolunda gider,cuma günü dr.la konuşacağım.3.gün değil 5.gün embriyo transferi istediğimi söyleyeceğim.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
canımm benimmm nasılsın.. az kaldı test tarihini dimi öyle kalmış aklımda yoksa yarınmnıydı canım..
Bugün bende sevinçliyim, sizlerle paylaşmak istedim...Bugün dr.a gittim kontrol için, bilmeyen arkadaşlar için söyliyim geçen hafta çarşamba iğnelere başlamıştım.Cuma yumurtalar toplanacakmış, bu gün sabaha karşı çatlatma iğnesini vuracağım.Genel anastezi istemedim, lokalle yumartalar toplanacak.Umarım,Herşey yolunda gider,cuma günü dr.la konuşacağım.3.gün değil 5.gün embriyo transferi istediğimi söyleyeceğim.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Canim yarin test günüm insallah iyi haberler veririm sizlere her duruma bugün sevgili kocam beni hazirladi üzülmücem diye söz verdim yarin gec vakite calisiyo sen simdi bütün günü kendine zehir edersin diye istendeizin almis yani birdamla ggöz yasi bile yasak bana ama sevincten agliyabilirmisim
Sen neler yapiyosun tedavin hayirlusiyla ocakta sahi ise nezaman basluyosun galiba bir yil izinliydin yanlismi hatirluyorum
canım seninde inşallah güzel haberlerini alırız,sevincine ortak oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?