Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inş yarın pozitif sonuçla sevinçten hepimiz oynıycaz ağlıycaz herşey serbest canım..ağlamamız sevinçten olsun inş..

yarın inşallah senden güzel haberle coşacaz canım sevinçli haberlere ihtiyacımız var

doğru kalmış aklımda canım benim insan sevdiği arkadaşını unutamıyor:))
Allahın izniyle iyi haberler alacaksın canım bizde sevineceğiz.. ama olası bi olumsuzluktada pes etmek yok güçlü kadınlarız..
ben kursa gidiyorum canım bolcana 28 aralıkta sınavım var, işe doğurmadan geri dönmek istemiyorum canım çünkü aynı stersleri çekmek istemiyorum, devamlı görüşüyorum onlarında bana dair bebek olana kadar pek umutlarıda kalmamış gibi..
yarın güzel bi gün olsun senin için canım, aydınlık bi güne uyan..

canım opun hayırlı olsun, bolcana kaliteli yumurtaların olsun, inş 5. güne kadar giderler cnm.. k.i.b.

Ne güzel gün ne uzun gün :) bitmesin yapacak isim var hala :) eve ancak geldim yarin temizlik gunu bir kac temizligimi ancak toparladim. Oyle enerjik haldeyim ki bioenerjiye Lulinda gitti enerjisi bana da bulasti. Muthis guc, muthis kadin, muthis bulusma... Az sonra :)))

Yani Doktorunu aradin yaniiiii tedaviye basliyosun yasasinnn cok sevindim simdi gelsin bebisler

Yok, kırmızılar mesai bitiminde geldi, sabah arayacağım doktoru. Tedaviye de Ocakta başlayacağım. Şimdi kontrole gideceğim sadece. Bebişler olur mu bilmiyorum, tek embriyomuz var bekleyen. Benimki, operasyon sonrası ilk adımdı. Bundan sonrası Allah Kerim.

Hayırlı olsun şimdiden. Bir aksilik olmazsa cuma günü yollarda olacağım, belki yazamam. Ama senin için duacıyım. İnşallah çok rahat bir opu geçirir ve bebeğine kavuşmaya bir adım daha yaklaşırsın...

Hehe, ben bioenerji deyince seni kastettiğini sanmıştım
Yok ya, bu operasyon değiştirdi beni. Kesin tüp diye damar falan bağladı bu adam, kan gitmiyo yukarı

Kızlar merhaba..
Takip edemedim çok hızlısınız:)
Tabii bu sürpriz değil, bizim yaş grubu hızlı ve çeviktir.
acmila yarın test gününmüş, inşallah olumlu olur ve Sevinç çığlıkları atalım..
Benim de bugün temizlik günüydü.. Sonra misafir şimdi oturdum..

Gercekten güzel bir haber heycan dorukta harika hayirlisi olsun canim bencede yapabiluyorlarsa 5 . gün yaptir ben cok israrla istiyorum ama yurtdisinda kabul etmiyolar güzel haberlerle gel canim

Süper bir OPU operasyonun olsun, sağlıklı güzel embriyolarnız olsun..

5.gün embriyo transferi daha mı iyi?

bölünme olarak 5. güne kadar takip edilebiliyorsa biraz daha tutunma oranı yüksek oluyor canım, çünkü dışarda 4. - 5. güne kadar kalabilen emriyo zaten kalite olarak devamlılığı yüksek olan embriyolar oluyor..
ama hiçbirşeyinde garantisi yok 3. gün transferinde tutunupda 5. günde tutunmayanda olabiliyor.

Kucukken o kotu espriyi yaparlardi "kafana tokadan baska bir sey takma" kucuktum aklim ermiyordu ya da fazla eriyordu tartisilir... Deli miyim ne takacagim ki kafama tokadan baska! Niye boyle deniyor, kestşrcem kisacik toka takacak sac kalmiyacak diye hayiflanip cozum bulmustum... Lafin kisasi Kafana tokadan baska bir sey takma :) umutlarin hep pembe kalsin :))) sebebi ne olursa olsun sonucu iyi seyler olsun, oyle inanalim. İyiyi yasatalim kotuyu her turlu yeneriz, bizdeki guc kimde var :) dualarin hayirli hayat, saglik, aile... Bebekte gelirse bonus olsun... Sagligimiz daim olsun yeter, cok sevgiler
Hos geldin M meyrasu86 oyle yaratilmisiz ki ne mucizileri, ne olmaz denilenlerin oldugunu gorduk, ogrendik buradan... Umut hep var olsun yeter ki... Gecmisteki tedavilerin gecmiste kalsin, tekrara gerek kalmayacak yeni ama son tedavin olur umarim... Her yeni gun yeni haberlerin yuzunu guldurur umarim. Yolunda gitmeyen bir sey olursa yeni bir yol cizeriz, yeter ki gucumuz olsun... Ciktigin yolda, ilerledigin hedefte hic durmadan ilerlemen dilegiyle, yolun hep acik, sansin bol olsun. Gelismelerini merak ettiklerini ve ayni zaman da heyecan ve endiselerini paylas ki ortak olabilelim. Sevgiler
Kizini abla siz tekrar anne baba yapacak tedavi belki henuz yapilmayan da... Olmaz diye bir sey yok ya olursa var, dogru yontem ve tedavilerle en kisa zamanda kavusmaniz belki de cok yakinda. Histeroskopi ile yapisikliklar yok olacaktir, ustelik rahime de iyi gelecektir. İyi haberlerin olsun hep.

Benimkiler 5. Günü bekleyip dondurdular ondan soruyorum. Teşekkür ederim canım

Canim cok tesekkur ediyorum...Insallah Insallah canim...Seninde ve diger arkadaslarinda hamileler kervanina biran once katilmanizi diliyorum..
Bugun bulusma gununuz...Bir fotonuzu koyarmisiniz?

kızlar buluşmanız nasıl geçti evet bir tane foto istiyoruz keşke bizlerde orda olabilseydik..

Yaaaa kim nerde buluştu?????

bak ya!!! kaçamak bizden habersiz :) sen nerdesin tatlım?

Haberli gittiler valla. Başka kimler gidebildi bilmiyorum. Buluşabildiler mi onu da bilmiyorum ama proje öyleydi. Burada konuşuldu zaten, açık davetti yani.

ben görmedim buluşma yazılarını...tüffff!!!

Tam gün saat hatırlamıyorum ama bilemedin bir hafta içinde konuşuldu. Tabi günlük 5- 10 sayfa yazınca kaçıyor arada bazı şeyler.

canım benim işim çıktı katılamadım arkadaşlara.. bir dahaki sefere inşallah hep beraberce kızlar..

Oooh, yarasın
İnşallah en kısa zamanda hep birlikte tekrarlarız. Bugünkü, antrenman olmuş olsun mesela Bu kadarını geçtim ya, inşallah devamı da gelir güzel güzel

Ayy ne kiskandim simdiiii eee bizim yerimizede yeyip icseydiniz tuh yaa biz niye yoktuk orda neyse birdahakine hep beraber insallah

Hehe, ben bioenerji deyince seni kastettiğini sanmıştım
Yok ya, bu operasyon değiştirdi beni. Kesin tüp diye damar falan bağladı bu adam, kan gitmiyo yukarı

Evet detayli anlatip sizi ozendirmek ayip olur di mi :) cunku muhis keyşfliydi, su gibi akti zaman, bir kahve molasi dedik sanirim 3.5 saate yakin bir aradaydik. Serefe kadeh kaldirdik bir dahakine daha genis katilimla hep bir arad olmak uzere mutlaka tekrarlamali. Ama sut ile :)))) sarap bize yaradi, kahveleri yemekleri, benim sayemde hatta sigarasi eksiksiz bulusma bahane, sohbet sahaneydi... Bebekleri gectik orta vadede gitmeyi istedigimiz yerleri evleri sanki bugun gorusmus gibi degil 40 yillik dost gibi anlattikca anlattik. En ozel anlarimizi 40 yilliktan da yakin paylastik :)))) tadi damagimda kaldi. Kamyon da! :) mi olur bilmem yineleleriz hep beraber...

Resim cekemedik konusmakatan :)

Lulinda ya not: allahimmm yumurtlama orneklemelerimizi hatirladim da :))))) tam arka masa full business man idi kulak misafiri oldular mi acaba :)))) bacak arasinda uzayan? Nasil ya demistir kesin :)))))

Bugünün bombası da benden olsun bakalım. Menapoza girmemişim.
Yassasinnnn :) rahat rahat gectiiii :))) dr ne zaman kontrole cagşracak haberimiz olur mutlaka... Denk gelşriz ne guzel olur. :)

Ben de arayayim yarina, soz dinlemeyen vucudum yine meydan okudu diyerek :)))) 26 gunluk Lucrin ve transfer ilaclariyla gecici menopozun olabilir 1 ayi askin sarkabilir dense de dun gece tesrif etti :) allahasmarladik derken epikrizimi alayim bir de ne olur ne olmaz son muayenemi de yapayim. Sonra soz dinlemeyen vucudumu profesor docent uzman stajer ordinaryus tum titrlere sahip sevgilime teslim edeyim :)))))) belki onun sozunun hukmu olur... Soz mu demisim oyke kalsin +18 tum yorumlari ozgur iradenizle siz yerine koyarsiniz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…