- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.921
inş yarın pozitif sonuçla sevinçten hepimiz oynıycaz ağlıycaz herşey serbest canım..ağlamamız sevinçten olsun inş..Canim yarin test günüm insallah iyi haberler veririm sizlere her duruma bugün sevgili kocam beni hazirladi üzülmücem diye söz verdim yarin gec vakite calisiyo sen simdi bütün günü kendine zehir edersin diye istendeizin almis yani birdamla ggöz yasi bile yasak bana ama sevincten agliyabilirmisim
Sen neler yapiyosun tedavin hayirlusiyla ocakta sahi ise nezaman basluyosun galiba bir yil izinliydin yanlismi hatirluyorum
inş yarın pozitif sonuçla sevinçten hepimiz oynıycaz ağlıycaz herşey serbest canım..ağlamamız sevinçten olsun inş..
Canim yarin test günüm insallah iyi haberler veririm sizlere her duruma bugün sevgili kocam beni hazirladi üzülmücem diye söz verdim yarin gec vakite calisiyo sen simdi bütün günü kendine zehir edersin diye istendeizin almis yani birdamla ggöz yasi bile yasak bana ama sevincten agliyabilirmisim
Sen neler yapiyosun tedavin hayirlusiyla ocakta sahi ise nezaman basluyosun galiba bir yil izinliydin yanlismi hatirluyorum
Canim yarin test günüm insallah iyi haberler veririm sizlere her duruma bugün sevgili kocam beni hazirladi üzülmücem diye söz verdim yarin gec vakite calisiyo sen simdi bütün günü kendine zehir edersin diye istendeizin almis yani birdamla ggöz yasi bile yasak bana ama sevincten agliyabilirmisim
gelecek inana bana herşey güzel olacak olmak zorunda çünkü bizler güçlü kadınlarız sabırlı kadınlarız bunun mükafatını alacağız inşallah
Bugün bende sevinçliyim, sizlerle paylaşmak istedim...Bugün dr.a gittim kontrol için, bilmeyen arkadaşlar için söyliyim geçen hafta çarşamba iğnelere başlamıştım.Cuma yumurtalar toplanacakmış, bu gün sabaha karşı çatlatma iğnesini vuracağım.Genel anastezi istemedim, lokalle yumartalar toplanacak.Umarım,Herşey yolunda gider,cuma günü dr.la konuşacağım.3.gün değil 5.gün embriyo transferi istediğimi söyleyeceğim.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Yani Doktorunu aradin yaniiiii tedaviye basliyosun yasasinnn cok sevindim simdi gelsin bebisler
Bugün bende sevinçliyim, sizlerle paylaşmak istedim...Bugün dr.a gittim kontrol için, bilmeyen arkadaşlar için söyliyim geçen hafta çarşamba iğnelere başlamıştım.Cuma yumurtalar toplanacakmış, bu gün sabaha karşı çatlatma iğnesini vuracağım.Genel anastezi istemedim, lokalle yumartalar toplanacak.Umarım,Herşey yolunda gider,cuma günü dr.la konuşacağım.3.gün değil 5.gün embriyo transferi istediğimi söyleyeceğim.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Ne güzel gün ne uzun gün :) bitmesin yapacak isim var hala :) eve ancak geldim yarin temizlik gunu bir kac temizligimi ancak toparladim. Oyle enerjik haldeyim ki bioenerjiyeLulinda gitti enerjisi bana da bulasti. Muthis guc, muthis kadin, muthis bulusma... Az sonra :)))
Gercekten güzel bir haber heycan dorukta harika hayirlisi olsun canim bencede yapabiluyorlarsa 5 . gün yaptir ben cok israrla istiyorum ama yurtdisinda kabul etmiyolar güzel haberlerle gel canim
5.gün embriyo transferi daha mı iyi?
Bugünün bombası da benden olsun bakalım. Menapoza girmemişim.
Kucukken o kotu espriyi yaparlardi "kafana tokadan baska bir sey takma" kucuktum aklim ermiyordu ya da fazla eriyordu tartisilir... Deli miyim ne takacagim ki kafama tokadan baska! Niye boyle deniyor, kestşrcem kisacik toka takacak sac kalmiyacak diye hayiflanip cozum bulmustum... Lafin kisasi Kafana tokadan baska bir sey takma :) umutlarin hep pembe kalsin :))) sebebi ne olursa olsun sonucu iyi seyler olsun, oyle inanalim. İyiyi yasatalim kotuyu her turlu yeneriz, bizdeki guc kimde var :) dualarin hayirli hayat, saglik, aile... Bebekte gelirse bonus olsun... Sagligimiz daim olsun yeter, cok sevgilerTEŞEKKÜR TEŞEKKÜR TEŞEKKKÜRRRRR DUYGUCUM :) kesinlikle ümitsizlik yok...kafam yeni tedaviye takılıyordu, yeni bir konu çıktı. dediğin gibi herşeyin bir sebebi var. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Öncesinde de sağlığımızı korusun. öpüyorum
Hos geldin M meyrasu86 oyle yaratilmisiz ki ne mucizileri, ne olmaz denilenlerin oldugunu gorduk, ogrendik buradan... Umut hep var olsun yeter ki... Gecmisteki tedavilerin gecmiste kalsin, tekrara gerek kalmayacak yeni ama son tedavin olur umarim... Her yeni gun yeni haberlerin yuzunu guldurur umarim. Yolunda gitmeyen bir sey olursa yeni bir yol cizeriz, yeter ki gucumuz olsun... Ciktigin yolda, ilerledigin hedefte hic durmadan ilerlemen dilegiyle, yolun hep acik, sansin bol olsun. Gelismelerini merak ettiklerini ve ayni zaman da heyecan ve endiselerini paylas ki ortak olabilelim. Sevgilerİyi günler hanimlarben uzun bi aradan sonra yine döndüm aramıza.yaklaşık 2senedir tüp bebek tedavisi görüyoruz pozif i göremedim henüz...yumurta rezervi azalmış çikolata kisti vs.ankara başkentte tedavi gördüm ilk tedavide 1tane gelişti transfer oldu ikinci de hic olmadı yarıda kesildi.3te yine 1tane gelişti ama ölü dan sonra gelişmesi durdu.formlardan yabancı dillerde bi suru şey araştırmaya başladım ve simdi 2 aylık ilaçlar kullanıp tekrar tedaviye başlayacağı.allah hepimizin dualarını kabul etsin.zaman zaman yorulup pes etmekte Rabbimin hazinesinde bol olduğunu düşünüp tekrar tekrar yeniden başlıyoruz.allah hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin.bu arada memorial semra hanim ilk o gördü ama İstanbul uzak geldiği icin gidemedik ankara da başlamıştım.simdi yeniden Semra hanıma tedaviye baslayacagim...sevgiyle kalin
Kizini abla siz tekrar anne baba yapacak tedavi belki henuz yapilmayan da... Olmaz diye bir sey yok ya olursa var, dogru yontem ve tedavilerle en kisa zamanda kavusmaniz belki de cok yakinda. Histeroskopi ile yapisikliklar yok olacaktir, ustelik rahime de iyi gelecektir. İyi haberlerin olsun hep.Canım uzun uzun yazdım sistem beni atmış bütün yazdıklarım silindi.
Benim bir kızım var ona kardeş olsun istedik olmadı,iki merkezde denedim üç üç olarak yurt dışındayım endometrioze var üçüncü evre dört kez ameliyat oldum tutunma hiç olmadı hep negatif ,İstanbul'da bi merkezle görüştük orada eşimde de sıkıntı olduğu anlaşıldı,şimdi çift Taraflı sorun var benimde tekrar yapışıklıklar var.
bölünme olarak 5. güne kadar takip edilebiliyorsa biraz daha tutunma oranı yüksek oluyor canım, çünkü dışarda 4. - 5. güne kadar kalabilen emriyo zaten kalite olarak devamlılığı yüksek olan embriyolar oluyor..
ama hiçbirşeyinde garantisi yok 3. gün transferinde tutunupda 5. günde tutunmayanda olabiliyor.
canım opun hayırlı olsun, bolcana kaliteli yumurtaların olsun, inş 5. güne kadar giderler cnm.. k.i.b.
Canim cok tesekkur ediyorum...Insallah Insallah canim...Seninde ve diger arkadaslarinda hamileler kervanina biran once katilmanizi diliyorum..
Bugun bulusma gununuz...Bir fotonuzu koyarmisiniz?
kızlar buluşmanız nasıl geçti evet bir tane foto istiyoruz keşke bizlerde orda olabilseydik..
Yaaaa kim nerde buluştu?????
Emin olmamakla birlikte WishDuygu, Ensu, sanırım Lulinda... Bugün Kamyonda (!) kahve içeceklerdi. Eminim çok gülmekten yoruldular ya da muhabbeti bölüp evlerine dönmeyi unuttular, hala gelip rapor vermediler çünkü.
bak ya!!! kaçamak bizden habersiz :) sen nerdesin tatlım?
Haberli gittiler valla. Başka kimler gidebildi bilmiyorum. Buluşabildiler mi onu da bilmiyorum ama proje öyleydi. Burada konuşuldu zaten, açık davetti yani.
ben görmedim buluşma yazılarını...tüffff!!!
Tam gün saat hatırlamıyorum ama bilemedin bir hafta içinde konuşuldu. Tabi günlük 5- 10 sayfa yazınca kaçıyor arada bazı şeyler.
canım benim işim çıktı katılamadım arkadaşlara.. bir dahaki sefere inşallah hep beraberce kızlar..
- Buluşma çok güzel geçti benim adıma. Harika bir kadınla tanıştım. Yemek yedik, şarabımızız, kahvemizi içtik. Sizleri andık. Fotograf çekmedik maalesef ama br dahaki sefere hep beraber inşallah Ben az önce geldim eve:) Bir bioenerji seansına katıldım ve çok iyi geçti. Harika haber:)
Oooh, yarasın
İnşallah en kısa zamanda hep birlikte tekrarlarız. Bugünkü, antrenman olmuş olsun meselaBu kadarını geçtim ya, inşallah devamı da gelir güzel güzel
Ayy ne kiskandim simdiiii eee bizim yerimizede yeyip icseydiniz tuh yaa biz niye yoktuk orda neyse birdahakine hep beraber insallah
Hehe, ben bioenerji deyince seni kastettiğini sanmıştım
Yok ya, bu operasyon değiştirdi beni. Kesin tüp diye damar falan bağladı bu adam, kan gitmiyo yukarı
Yassasinnnn :) rahat rahat gectiiii :))) dr ne zaman kontrole cagşracak haberimiz olur mutlaka... Denk gelşriz ne guzel olur. :)Bugünün bombası da benden olsun bakalım. Menapoza girmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?