- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.941
Evet detayli anlatip sizi ozendirmek ayip olur di mi :) cunku muhis keyşfliydi, su gibi akti zaman, bir kahve molasi dedik sanirim 3.5 saate yakin bir aradaydik. Serefe kadeh kaldirdik bir dahakine daha genis katilimla hep bir arad olmak uzere mutlaka tekrarlamali. Ama sut ile :)))) sarap bize yaradi, kahveleri yemekleri, benim sayemde hatta sigarasi eksiksiz bulusma bahane, sohbet sahaneydi... Bebekleri gectik orta vadede gitmeyi istedigimiz yerleri evleri sanki bugun gorusmus gibi degil 40 yillik dost gibi anlattikca anlattik. En ozel anlarimizi 40 yilliktan da yakin paylastik :)))) tadi damagimda kaldi. Kamyon da! :) mi olur bilmem yineleleriz hep beraber...
Resim cekemedik konusmakatan :)
Lulinda ya not: allahimmm yumurtlama orneklemelerimizi hatirladim da :))))) tam arka masa full business man idi kulak misafiri oldular mi acaba :)))) bacak arasinda uzayan? Nasil ya demistir kesin :)))))
Bugün bende sevinçliyim, sizlerle paylaşmak istedim...Bugün dr.a gittim kontrol için, bilmeyen arkadaşlar için söyliyim geçen hafta çarşamba iğnelere başlamıştım.Cuma yumurtalar toplanacakmış, bu gün sabaha karşı çatlatma iğnesini vuracağım.Genel anastezi istemedim, lokalle yumartalar toplanacak.Umarım,Herşey yolunda gider,cuma günü dr.la konuşacağım.3.gün değil 5.gün embriyo transferi istediğimi söyleyeceğim.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Canim yarin test günüm insallah iyi haberler veririm sizlere her duruma bugün sevgili kocam beni hazirladi üzülmücem diye söz verdim yarin gec vakite calisiyo sen simdi bütün günü kendine zehir edersin diye istendeizin almis yani birdamla ggöz yasi bile yasak bana ama sevincten agliyabilirmisim
Sen neler yapiyosun tedavin hayirlusiyla ocakta sahi ise nezaman basluyosun galiba bir yil izinliydin yanlismi hatirluyorum
Yassasinnnn :) rahat rahat gectiiii :))) dr ne zaman kontrole cagşracak haberimiz olur mutlaka... Denk gelşriz ne guzel olur. :)
Ben de arayayim yarina, soz dinlemeyen vucudum yine meydan okudu diyerek :)))) 26 gunluk Lucrin ve transfer ilaclariyla gecici menopozun olabilir 1 ayi askin sarkabilir dense de dun gece tesrif etti :) allahasmarladik derken epikrizimi alayim bir de ne olur ne olmaz son muayenemi de yapayim. Sonra soz dinlemeyen vucudumu profesor docent uzman stajer ordinaryus tum titrlere sahip sevgilime teslim edeyim :)))))) belki onun sozunun hukmu olur... Soz mu demisim oyke kalsin +18 tum yorumlari ozgur iradenizle siz yerine koyarsiniz :)))))
canımcım sen iğneden bu kadar korkarsan yarın bebişin ne yapsın bak gelir döverim haaa :) biz güçlü anneler olacaz ki bebişlerimiz dahada güçlü olsunlar herşey yoluna girecek tatlım bize düşen sadece dikkat ve sabır gerisi allaha kalmış çok öptümInsallah canim. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Akinti Icin igne verdi.Tabi igne olmam bir facia, igne olana kadar ortalik ayaga kalkiyor, igne olduktan sonrada kisa bir bayginlik...Diyorum ki bu kadar stres bebege daha cok zarar veriyordur..Bende durumlar boyle. Insallah yavrusunu kucagina alacaksin...
canım inşallah bugün seviçten akıtırsın gözyaşını ve mutluluk sarhoşu olursun çok güzel haberler bekliyoruz senden kalbimin en derininden dualarım seninla tatlım bol şansCanim yarin test günüm insallah iyi haberler veririm sizlere her duruma bugün sevgili kocam beni hazirladi üzülmücem diye söz verdim yarin gec vakite calisiyo sen simdi bütün günü kendine zehir edersin diye istendeizin almis yani birdamla ggöz yasi bile yasak bana ama sevincten agliyabilirmisim
Sen neler yapiyosun tedavin hayirlusiyla ocakta sahi ise nezaman basluyosun galiba bir yil izinliydin yanlismi hatirluyorum
canım şansın bol olsun sağlıklı yumoşların toplansın kucağına bebişini versin inşallah yürekten dualarım seninleBugün bende sevinçliyim, sizlerle paylaşmak istedim...Bugün dr.a gittim kontrol için, bilmeyen arkadaşlar için söyliyim geçen hafta çarşamba iğnelere başlamıştım.Cuma yumurtalar toplanacakmış, bu gün sabaha karşı çatlatma iğnesini vuracağım.Genel anastezi istemedim, lokalle yumartalar toplanacak.Umarım,Herşey yolunda gider,cuma günü dr.la konuşacağım.3.gün değil 5.gün embriyo transferi istediğimi söyleyeceğim.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
ne güzel sende tedaviye başlıyorsun hadi hayırlısı olsun tatlım anlaşılan yılbaşı çok hareketli olacak bir çok arkadaş bu dönemde tedaviye başlıyor canım inşallah herkes hamiş kalırda havai fişeklerle bu kadınlar kulübünü coştururuzİşimin çokluğundan anlamadım ama tam 20 gün bekletti beni. Gerginliğimin büyük bir kısmı da onun gelişiyle gitti. Ne kadar etkiliymiş dedim sonunda. Bu ay zorlu geçer ama hiiiiiiç umurumda değil.
Randevu alabilirsem Cuma gelmeyi düşünüyorum. "İlk adetin ikinci - üçüncü günü gel" demişti. Saat farkıyla Cumaya sarkıyor. Haftasonu taşınıyoruz malum. Üçüncü güne kalmasın...
Evdeki doktorunla şansın bol olsun. Bir de onu dene bakalım. Belki farklı bir yöntem uygular
Gunaydin Sana o kadar cok sevindim anlatamam uzun suredir girmiyorum ama kalbim sizlerle 7 aylik bir mucadelem var ve bu ay sonunda 2.transferim olacak prednolden dolsyai surekli aglama modundayim artik rabbim gorsun bizi...saglikla kucagina almani diliyorum .sevgiler..herkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
dün hastaneden aradılar ve çok şükür bebişim hala benimle 2 hafta sonra ultrasyon muayeneye gideceğiz hayırlısıyla önce yüce rabbime şükürler olsun sonra hepinize içten dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah bu topikteki tüm arkadaşlar 2015 te anne olur hepimiz bir yerde toplanıp bunu kutlarız hepinizi çok öpüyo yuuuum
Icim oyle guzel Isindiki....Kalp sesini duyacaksin 2 hafta sonra..Cok ama cok sevindim. Rabbim gule oynaya sevincle sikintisiz gececek bir hamilelik ve dogum gecirmeni nasip etsin. Allah tamamina erdirsin, opuyorum yanaklarindan.herkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
dün hastaneden aradılar ve çok şükür bebişim hala benimle 2 hafta sonra ultrasyon muayeneye gideceğiz hayırlısıyla önce yüce rabbime şükürler olsun sonra hepinize içten dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah bu topikteki tüm arkadaşlar 2015 te anne olur hepimiz bir yerde toplanıp bunu kutlarız hepinizi çok öpüyo yuuuum
herkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
ne güzel sende tedaviye başlıyorsun hadi hayırlısı olsun tatlım anlaşılan yılbaşı çok hareketli olacak bir çok arkadaş bu dönemde tedaviye başlıyor canım inşallah herkes hamiş kalırda havai fişeklerle bu kadınlar kulübünü coştururuz
Gunaydin Sana o kadar cok sevindim anlatamam uzun suredir girmiyorum ama kalbim sizlerle 7 aylik bir mucadelem var ve bu ay sonunda 2.transferim olacak prednolden dolsyai surekli aglama modundayim artik rabbim gorsun bizi...saglikla kucagina almani diliyorum .sevgiler..
Akupunktur noral terapi az biraz ozon daha ne yapayim sasirdim tek kusurum tek tuk sigara ..bi de hacamat deneyecektim kanli diye endise edip vazgectim.
çok teşekkür ediyorum canım amin yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 2 hafta sonra kalp sesini duymak için erken değilmi bu konuda bi şey bilmiyorum belki keseyi görürüz ama yinede emin değilim sağlıklı gelişsinde nasıl olursa olsun :)Icim oyle guzel Isindiki....Kalp sesini duyacaksin 2 hafta sonra..Cok ama cok sevindim. Rabbim gule oynaya sevincle sikintisiz gececek bir hamilelik ve dogum gecirmeni nasip etsin. Allah tamamina erdirsin, opuyorum yanaklarindan.
Icim oyle guzel Isindiki....Kalp sesini duyacaksin 2 hafta sonra..Cok ama cok sevindim. Rabbim gule oynaya sevincle sikintisiz gececek bir hamilelik ve dogum gecirmeni nasip etsin. Allah tamamina erdirsin, opuyorum yanaklarindan.
hadi bekliyoruz en kısa zamanda senide diyer arkadaşlarıda inşallahAdet olayını ilaçsız atlattım ya çok şükür, daha bir umutluydum dünden beri. Bir de hamile duası aldım oooh. Rabbim de izin verirse inşallah, katılırım aranıza birkaç aya kadar
herkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?