- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.961
hadi bekliyoruz en kısa zamanda senide diyer arkadaşlarıda inşallah
günaydın arkadaşlar bugün acmilanın günü dualarım onunla inşallah sevinçli haberlerle gelir hep beraber eğleniriz
Evet bugün test günü. De ayıp ettik kıza. Dün de evlilik yıldönümüydü, unuttuk tebrik etmeyi
hadi inş doğum gününün en güzel hediyesi olurAzıcık daha heyecanlanalım di mi? Aaazzzzz sssonnrrrraaaaaaa
Yılbaşından sonra. 10 Ocak eşimin doğum günü. Yetişir mi bilmiyorum ama kısmet artık
bir hafta sonunda iki kilo vermişim kızlar bugün naneli suiçmeye başladım tadı çok hoşuma gitti daha çok yolum var ama böyle böyle gidecek bu kilolar
öylemi ben bilmiyodum söylendiysede gözümden kaçmış demekki ama olasun bugün müjdeli haberi alırsa o çifte mutluluk yaşar bizde çifte tebrik yaparız
herkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
dün hastaneden aradılar ve çok şükür bebişim hala benimle 2 hafta sonra ultrasyon muayeneye gideceğiz hayırlısıyla önce yüce rabbime şükürler olsun sonra hepinize içten dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah bu topikteki tüm arkadaşlar 2015 te anne olur hepimiz bir yerde toplanıp bunu kutlarız hepinizi çok öpüyo yuuuum
ne güzel sende tedaviye başlıyorsun hadi hayırlısı olsun tatlım anlaşılan yılbaşı çok hareketli olacak bir çok arkadaş bu dönemde tedaviye başlıyor canım inşallah herkes hamiş kalırda havai fişeklerle bu kadınlar kulübünü coştururuz
güzel haberlerle gel canımcığım dualarımız seninle..hakında hayırlısı neyse o olsun inş..Cok caliskan im yaa ise gidiyorum herkese tektek aksam yazicam öptüm sizleri
Gunaydin Sana o kadar cok sevindim anlatamam uzun suredir girmiyorum ama kalbim sizlerle 7 aylik bir mucadelem var ve bu ay sonunda 2.transferim olacak prednolden dolsyai surekli aglama modundayim artik rabbim gorsun bizi...saglikla kucagina almani diliyorum .sevgiler..
Akupunktur noral terapi az biraz ozon daha ne yapayim sasirdim tek kusurum tek tuk sigara ..bi de hacamat deneyecektim kanli diye endise edip vazgectim.
Cok sagolun kizlar aglatiniz beni kan verdim saat 3/4 gibi ariyacaklar bugün bir mucizeye ihtiyacim var dualarinizi benden eksik etmeyin Allah herkese hayirlisini versin banada bugün hayirli haber almayi nasip etsin iyiki varsiniz sizleri cokkk seviyorum
Herkese Tunaydın,
B bebeklerve Tebriklerrrrrrrr
9 ay sağlıkla büyüsün, ciyak ciyak bağırarak Dünya'ya gelsin.
acmila Güzel haberlerle gelmeni canı gönülden diliyorum. Geçmiş yıldönümünüz de kutlu olsun. Bebek haberiyle taçlansın.
gullugullu Ben de bioenerji yi tavsiye ederim. Hiç inanmazdım ama daha dün ilk defa bir seans yaşadım. Bana çok iyi geldi. Seansın sonunda mutluluktan ağlıyordum, hatta hıçkıra hıçkıra. Bağıra çağıra. Çok garipti benim için. Eşime anlattım geldiğimde. Sen de bir değişiklik var dedi olumlu yönde. Hele o hiç inanmaz böyle şeylere. Anlattım, hamileyken de gidelim dedi gecenin sonunda:)
hadi inş doğum gününün en güzel hediyesi olur
Bioenerji konusunda yalnız kalmadığıma sevindim. Etkisini bu kadar derin hissetmene de sevindim. Aylardır ara sıra "abartıyor muyum acaba?" dediğim anlar olmuştu. Senin de katılman, güzel oldu.
Yalnız, işini bilen bir uzmansa hamileyken sana seans uygulamaz, aklında olsun. Karnındaki bebek kendi doğru enerjisiyle doluyken senin göreceğin tedaviden olumsuz etkilenebiliyormuş. Çünkü bu seanslar ve sonrasında bütün vücut dengen değişmeye başlıyor. Kaş yapayım derken göz çıkmasın, Allah muhafaza... O yüzden ya ikinci seansı düşünüyorsan en erken bir hafta sonra olmak kaydıyla transferden önce, ya da doğumdan sonra al derim, ben kendim, şahsen
çok teşekkür ediyorum canım amin yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 2 hafta sonra kalp sesini duymak için erken değilmi bu konuda bi şey bilmiyorum belki keseyi görürüz ama yinede emin değilim sağlıklı gelişsinde nasıl olursa olsun :)
Cok sagolun kizlar aglatiniz beni kan verdim saat 3/4 gibi ariyacaklar bugün bir mucizeye ihtiyacim var dualarinizi benden eksik etmeyin Allah herkese hayirlisini versin banada bugün hayirli haber almayi nasip etsin iyiki varsiniz sizleri cokkk seviyorum
Zaten uzman hamileyken seans yapalım demedi. Eşim madem bu kadar iyi hissettin, hamileyken de gidelim diye kendince bizim iyiliğimizi istedi. Uzman hamilelikte bir müdahale yapmam sadece son aylarda yemen gerekenleri söylerim normal yolla doğumu kolaylaştıran dedi.
Transferim yarın bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?