Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet bugün test günü. De ayıp ettik kıza. Dün de evlilik yıldönümüydü, unuttuk tebrik etmeyi

öylemi ben bilmiyodum söylendiysede gözümden kaçmış demekki ama olasun bugün müjdeli haberi alırsa o çifte mutluluk yaşar bizde çifte tebrik yaparız

bir hafta sonunda iki kilo vermişim kızlar bugün naneli suiçmeye başladım tadı çok hoşuma gitti daha çok yolum var ama böyle böyle gidecek bu kilolar

Bu ne hız ayol? İlaçlara başladın mı? Endişelenme arkadaşım. Farkında bile olmadığın o kadar çok şey yoluna girecek ki. İnşallah en kısa zamanda verdiğin kiloların yerine bebeğin gelecek.

öylemi ben bilmiyodum söylendiysede gözümden kaçmış demekki ama olasun bugün müjdeli haberi alırsa o çifte mutluluk yaşar bizde çifte tebrik yaparız

İnşallah arkadaşım. Kimse üzülmesin artık evlat diye. Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Transferinden önce konuşulmuştu yıldönümü hatta WishDuygu listeye de eklemişti. Sabah uyanınca aklıma geldi. Kırılmamıştır umarım...

Günaydın günaydın...
Benim aklımda yıldönümü hediyesi olur inşallah pozitif haberi diye kalmış... acmila canım mutlu mesut yıllar diliyorum eşinle. Mutluluğunuz daim, hayırlısıyla evladınız da mükafatınız olsun :) Çoğalarak kutlayacağınız nice yıldönümleri diliyorum.

Ne güzel olur güzel haberle gelirsen... Tüm kalbimle, dilimin döndüğünce diliyorum pozitif haberi vermeni.
İnşallah güzel haberle gelirsin, sizden sonra bizi de çok mutlu edersin... Umudumuz hep daim olsun, şansımız bol :)

Heyecanla bekliyoruz

Hamile olanlarımız, tedavisi sürenler, tedaviye başlayacaklar, bekleyenler, akışına bırakanlar hiç fark etmez kutlayalım :)

Herkes katılacaktır sanırım, senin müjdeli haberin başlı başına kutlama sebebi zaten... Şu anda en çok sensin umut olan. Tüm kalbimle senin sevinçlerini yaşıyorum, sağlıkla ilerleyen hamileliğinin mutlu sona ulaşması için senin kadar dua ediyorum

Gönlün sevinçten çılgına dönsün hep :)
Darısı hepimizin başına olsun.

Akupunktur noral terapi az biraz ozon daha ne yapayim sasirdim tek kusurum tek tuk sigara ..bi de hacamat deneyecektim kanli diye endise edip vazgectim.

gullugullu paylaşacak ne çok şey biriktirmişsindir. Aylardır süren mücadelenin mutlu sona ulaşması bizim de dileğimiz. Hepimizin dileği ortak. Bazen çabuk ulaşıyoruz, bazen tüm yolları denediğimizi sanıp yoruluyoruz. Ama ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz, kim bilir belki de bir sürü yolumuz daha var. Uzun sandığımız ama aslında bir diğerine göre kısa olan... Dilerim emeklerinizin, mücadelenizin müjdesi bu kez sizi bulur.

Ağlamaların için de hiç üzme kendini :) Ağlamayı beceremeyen ben ve ben gibi bir sürü kişi tam tabiri ile "ota bilmem neye" ağlar duruma gelebiliyoruz. Zaten kendi kendimize an ve an ruh halimizi değiştirebilme becerisine sahip muhteşem yaratıklarız, üzerine eklenen hormonlarla sonsuz çeşme de olabiliriz. Olsun :) Akıttığın göz yaşı sevinçten olunca ona da eşlik ederiz.

Sigarayı da dert etme, sigarasızlığa alışık olmayan vücudunun strese girmesi yerine iç diyebiliyor bir sürü doktor. Zamanla azalacaktır hele transferle enteresan şekilde gelişmeler yaşanıyor zaten. Suçlu hissetme, canın istediğinde oyala kendini baktın olmuyor iki fırt çek söndür...

Yeter ki ümidini, umudunu kaybetme... Olursa sevinçlerinle tüm müdaceleni zaten unutacaksın, o yüzden onu da dert etme... Yorulunca gel, yorulmayınca da gel biz sana destek vermekten imtina etmeyiz :) Denemediklerim var mı yerine, deneyebileceklerimi deniyorum diyerek kendini telkin edebilmeni, tedaviyi devam ettirebilecek maddi manevi güce sahip olduğun için bir çok kişiye göre şanslı olduğunu düşünerek ilerleyebilmeni diliyorum. Mutlu kal...

Gönlünden geçenlerin gerçekleşmesi için şansın bol olsun

Herkese Tunaydın,
B bebeklerve Tebriklerrrrrrrr
9 ay sağlıkla büyüsün, ciyak ciyak bağırarak Dünya'ya gelsin.
acmila Güzel haberlerle gelmeni canı gönülden diliyorum. Geçmiş yıldönümünüz de kutlu olsun. Bebek haberiyle taçlansın.
gullugullu Ben de bioenerji yi tavsiye ederim. Hiç inanmazdım ama daha dün ilk defa bir seans yaşadım. Bana çok iyi geldi. Seansın sonunda mutluluktan ağlıyordum, hatta hıçkıra hıçkıra. Bağıra çağıra. Çok garipti benim için. Eşime anlattım geldiğimde. Sen de bir değişiklik var dedi olumlu yönde. Hele o hiç inanmaz böyle şeylere. Anlattım, hamileyken de gidelim dedi gecenin sonunda:)

Sevinçten ağlayalım arkadaşım. İnşallah sevindirirsin bizleri de. Alelacela başlayan tedavin, güzel bir sürprizle katmerlensin, 9 ay karnında, ömür boyu yanında hissedeceğin evlat olarak tamamlansın Allah' ın izniyle...

Bioenerji konusunda yalnız kalmadığıma sevindim. Etkisini bu kadar derin hissetmene de sevindim. Aylardır ara sıra "abartıyor muyum acaba?" dediğim anlar olmuştu. Senin de katılman, güzel oldu.
Yalnız, işini bilen bir uzmansa hamileyken sana seans uygulamaz, aklında olsun. Karnındaki bebek kendi doğru enerjisiyle doluyken senin göreceğin tedaviden olumsuz etkilenebiliyormuş. Çünkü bu seanslar ve sonrasında bütün vücut dengen değişmeye başlıyor. Kaş yapayım derken göz çıkmasın, Allah muhafaza... O yüzden ya ikinci seansı düşünüyorsan en erken bir hafta sonra olmak kaydıyla transferden önce, ya da doğumdan sonra al derim, ben kendim, şahsen

Zaten uzman hamileyken seans yapalım demedi. Eşim madem bu kadar iyi hissettin, hamileyken de gidelim diye kendince bizim iyiliğimizi istedi. Uzman hamilelikte bir müdahale yapmam sadece son aylarda yemen gerekenleri söylerim normal yolla doğumu kolaylaştıran dedi.
Transferim yarın bu arada:)

Hayirli olsun arkadasim, ilk keseyi görmek icin ultrason sonrada kalp atisi görmek icin ultrason yapiliyor sanirim, burada arkadaslarin anlattigindan hatirladigim kadariyla, her ikisinede ayni anda bakilabilir az daha gec gidilirse diye mantik yürüttüm simdi, sirayla ne gerekiyorsa yapilir pozitif düsünceni hep korumalisin hamilesin bebegin seninle ve saglikla gelecek dünyaya, saglikla bebeklerini kucagina almani diliyorum.

kslbini ferah tut canım gönlünden geçen ne varsa Rabbim onu versin sana

yarın bebeklerle kavuşma günü ne güzel inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana canım ve seni anne yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…