Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hahahaha, çok güldüm yine kendime. Unuttum transfer gününü, kusura bakma. Yazdım da oysa. Yaşlılık işte

İnşallah bebeğine bir an önce kavuşur, en güzel terapiyi ondan alırsın

Tedavide olanlara kolaylıklar diliyorum..

Negatif sonuç alanlara, söyleyebilecek teselli cümlem yok ama biliyorum, o kadar güçlü ve azimliler ki, hiç bir sonuç Onları yıldıramaz...

Tembellik edenlere acilinden hızlanmaları vee

sevgili hemşehrim çıtır anne adayı Bebeklerve ye bebişini sağlıkla kucağına almasını can-ı gönülden temenni ediyorum

Hayir erken degil gec bile.. 5. Hafta Icinde bile goruluyor..

Önce kese görmeyecek mi? Hem kese hem kalp atışı iki hafta sonraya yetişir mi?
Sanki önce kese, ondan 10 gün kadar sonra kalp atışı diye kalmış aklımda.
Yok canim 5. Haftanin sonu gelmeden goruluyor kalp atisi.Tabi doktorun ultrason kalitesi cok onemli. Ben oyle gordum. 6+0 da sesinide dinlettirdi.Darisi en kisa zamanda senin basina...

Doktora gittim 2 hafta önce bugün,

Baktı kist filan yok, 1 adet yeni oluşmuş yumurta var, birde hormonlara bakalım "dedi neyse kan verdik

Ertesi gün arayıp sordum, " hiçbir sorun yok, gebe değilsiniz, menapoz ihtimali hiç yok, sadece yumurta çok geç olmuş, 10-15 güne adet olursunuz, eğer 20 gün içinde olmazsanız bir daha görüşelim, olur mu dedi

Son düzenleme:
Canım hoşbulduk,

iş yerinde sık sık internet bağlantı sorunları yaşıyordum epeydir giremedim pek.

En son 8 Eylül'de adet olmuştum ya belki hatırlarsın

Bağlatı sorunu bizde de çok sık olmaya başladı. Üstelik telekom kullanmıyoruz biz. O bir buçuk sene önce pert oldu çünkü.
İşlerinin yoğunlaştığını düşünüyordum kendimce.
İyi ol yeter arkadaşım. Arada da ses ver, merakta kalmayalım

işler yoğun, sınav yaklaştı (AÖF) ders çalışmaya çalışıyorum, gürültü had safhada, evde akşamları çalışayım diyorum, o da olmuyor..

Hepinizi çok özledim hep dualarımdaydınız emin ol.

Yok canim 5. Haftanin sonu gelmeden goruluyor kalp atisi.Tabi doktorun ultrason kalitesi cok onemli. Ben oyle gordum. 6+0 da sesinide dinlettirdi.Darisi en kisa zamanda senin basina...

Amin, inşallah.
Genel olarak öyle kalmış aklımda. Testten 10 gün sonra kese, 20 gün sonra kalp atışı diye. Daha erken oluyorsa ne güzel.
Ben hamile kalsam her gün ayrı doktora giderim herhalde. Özler ki insan bebeğini

Onun da bir sebebi olmalı ama. Gerçi beklemek te fena stres yapıyormuş. Bu defa öğrendim ben de...

2 gün önce seçim vardı Demokrasi EğitimiOkul Meclisi Başkanı'nı seçtik çok şükür.

oylar benim odada kullanıldı, toplantı salonunda tiyatro vardı müsait değildi orası.

Görmeniz lazımdı bizim küçük seçmenleri

Benim de canım çıktı o ayrı mesele, ıstampaya mühürü basıp, oy pusulasını katlayıp sandığa atmalarını anlatayım derken tükendim,
güya sınıfta 2 hafta önce seçim yapmışlar, Öğretmenleri öyle diyor, nasıl öğretmenlikse

Onun da bir sebebi olmalı ama. Gerçi beklemek te fena stres yapıyormuş. Bu defa öğrendim ben de...
Ben hiç stress olmadım nedense, en ufak bir gerginlik yoktu vücudumda. okulun yoğunluğundan mıdır nedir, zaman nasıl geçmiş onu bile anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…