- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.981
Zaten uzman hamileyken seans yapalım demedi. Eşim madem bu kadar iyi hissettin, hamileyken de gidelim diye kendince bizim iyiliğimizi istedi. Uzman hamilelikte bir müdahale yapmam sadece son aylarda yemen gerekenleri söylerim normal yolla doğumu kolaylaştıran dedi.
Transferim yarın bu arada:)
ben geldimmm
Hepinizi kucak dolusu sevgi ile öpüyorum Canlarım
umarım herkes iyidir.....
Hayir erken degil gec bile.. 5. Hafta Icinde bile goruluyor..çok teşekkür ediyorum canım amin yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 2 hafta sonra kalp sesini duymak için erken değilmi bu konuda bi şey bilmiyorum belki keseyi görürüz ama yinede emin değilim sağlıklı gelişsinde nasıl olursa olsun :)
Canım hoşbulduk,Hoşgeldin arkadaşım. Nerelerdesin sen? Özletiyorsun kendini...
Yok canim 5. Haftanin sonu gelmeden goruluyor kalp atisi.Tabi doktorun ultrason kalitesi cok onemli. Ben oyle gordum. 6+0 da sesinide dinlettirdi.Darisi en kisa zamanda senin basina...Önce kese görmeyecek mi? Hem kese hem kalp atışı iki hafta sonraya yetişir mi?
Sanki önce kese, ondan 10 gün kadar sonra kalp atışı diye kalmış aklımda.
Bu arada Hala olmana az kaldı, sağlıkla doğsun Kağan bey, ALLAH'ım bir avazda kurtarsın gelininizi.Hoşgeldin arkadaşım. Nerelerdesin sen? Özletiyorsun kendini...
ben geldimmm
Canım hoşbulduk,
iş yerinde sık sık internet bağlantı sorunları yaşıyordum epeydir giremedim pek.
En son 8 Eylül'de adet olmuştum ya belki hatırlarsın
Sağol canım hoşbuldum.hoş geldin canım nasılsın
işler yoğun, sınav yaklaştı (AÖF) ders çalışmaya çalışıyorum, gürültü had safhada, evde akşamları çalışayım diyorum, o da olmuyor..Bağlatı sorunu bizde de çok sık olmaya başladı. Üstelik telekom kullanmıyoruz biz. O bir buçuk sene önce pert oldu çünkü.
İşlerinin yoğunlaştığını düşünüyordum kendimce.
İyi ol yeter arkadaşım. Arada da ses ver, merakta kalmayalım
Yok canim 5. Haftanin sonu gelmeden goruluyor kalp atisi.Tabi doktorun ultrason kalitesi cok onemli. Ben oyle gordum. 6+0 da sesinide dinlettirdi.Darisi en kisa zamanda senin basina...
Doktora gittim 2 hafta önce bugün,
Baktı kist filan yok, 1 adet yeni oluşmuş yumurta var, birde hormonlara bakalım "dedi neyse kan verdik
Ertesi gün arayıp sordum, " hiçbir sorun yok, gebe değilsiniz, menapoz ihtimali hiç yok, sadece yumurta çok geç olmuş, 10-15 güne adet olursunuz, eğer 20 gün içinde olmazsanız bir daha görüşelim, olur mu dedi
Bu arada Hala olmana az kaldı, sağlıkla doğsun Kağan bey, ALLAH'ım bir avazda kurtarsın gelininizi.
Artık sıra sana geldi Hatunnn, yeter bizleri beklettiğin
Ben hiç stress olmadım nedense, en ufak bir gerginlik yoktu vücudumda. okulun yoğunluğundan mıdır nedir, zaman nasıl geçmiş onu bile anlamadımOnun da bir sebebi olmalı ama. Gerçi beklemek te fena stres yapıyormuş. Bu defa öğrendim ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?