- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.001
işler yoğun, sınav yaklaştı (AÖF) ders çalışmaya çalışıyorum, gürültü had safhada, evde akşamları çalışayım diyorum, o da olmuyor..
Hepinizi çok özledim hep dualarımdaydınız emin ol.
İnşallah tektaşın ikize dönüşür canım.Azıcık daha. Kağan Bey' in hoşgeldin partisini yapalım, alacağım söz :)
Ben hiç stress olmadım nedense, en ufak bir gerginlik yoktu vücudumda. okulunu yoğunluğundan mıdır nedir, zaman nasıl geçmiş onu bile anlamadım
Sağol ALLAH razı olsun. Son senem, fire vermeden mezun olmak istiyorum ALLAH'ım nasip ederse.Allah kolaylık versin arkadaşım. Sende bu azim varken üstesinden gelirsin. Ben inanıyorum sana.
Biz de seni özledik. Daha sık gel, cee desen yeter...
İnşallah tektaşın ikize dönüşür canım.
Ayy o gün görmeliydin 1 kız öğrenci oy kullandı, ardından 2 erkek öğrenci baktım kız bir daha mühürü aldı eline, tuttum elini çocuğu " bitanem sen oy kullandın tekrar olmaz" dedim " ben kullanmadım öğretmenim" diyor; Kullandın diyorum çocuğa, sonra jeton düştü, bu ikiz miydi dedim" İdarecilere "evet, ikizi arkada "dediler.
Fotokopi gibi yaa, öyle güldüm ki kendime sen geldin aklıma o an
Sende dün mü oldun ?Beyin meşgulken farketmiyor insan. Ben de toplanma taşınma telaşından farketmemişim. Dün bir ara afakanlar bastı. Yüzüm yanıyor, karnım ağrıyor, beynim dönüyor. Tamam dedim, menapoz bu. Meğer misafirim geliyormuş. O zaman anladım stresin ondan kaynaklandığını. Dünden beri toz pembe dünya
Sağol ALLAH razı olsun. Son senem, fire vermeden mezun olmak istiyorum ALLAH'ım nasip ederse.
Sağol canım hoşbuldum.
İyiyim şükür, Sen nasılsın ?
Sağol ALLAH razı olsun. Son senem, fire vermeden mezun olmak istiyorum ALLAH'ım nasip ederse.
Sende dün mü oldun ?
Ohh ohh gözün aydın, bebişin yatağı temizlensin, yeni döşemesi sıcacık olsun inşallah !
Bizim fotokopileri 2 çifti bu yıl ortaokula gittiler. Burada o kadar çok ikiz var ki, bazısı çift yumurta ikizi.Ay inşallah
Çok istiyorum öyle fotokopi gibi ikizlerim olsun. Nasip kısmet tabi. Rabbim ne verirse ...
üçüncü negatiften sonra ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim canım ama yılmak yok ya olacak ya olacak diyip yolumuza devam ediyoruz işte
hangi bölüm canım bende kamu yönetimi okudum
üçüncü negatiften sonra ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim canım ama yılmak yok ya olacak ya olacak diyip yolumuza devam ediyoruz işte
hangi bölüm canım bende kamu yönetimi okudum
Ben hayatımda hiç söktürücü kullanmadım. Doktorum 1,5 - 2 sene önce kist veya gecikme olursa( bu da çok nadir oldu) Progestan verdi.En büyük tedirginliğimdi. Operasyon sonrası menapoza girebilirsin demişti doktor. 20 gün de gecikince eyvah dedim, dediği çıktı. Ama işler karışık. O kadar ümidi kesmişim ki, yerleştikten sonra gidip söktürücü almanın, soğan kürüne başlamanın planını yapıyordum. Kulakları çınlasın Miranda' nın sözü geliyor aklıma: Kul kurar, Rab gülermiş...
Bizim fotokopileri 2 çifti bu yıl ortaokula gittiler. Burada o kadar çok ikiz var ki, bazısı çift yumurta ikizi.
Birde Dördüzlerimiz var, tüp dördüzler. 2 kız 2 erkek. onları görene kadar çok özenirdim, dördüz olayına ama , Annelerini dinleyince.......... ALLAH'ım hepimizi o sıkıntılardan korusun, erken doğum neden ile çocukların 3 ünde problem var.
Yılma zaten, çok umutluyum hepinizden ben.
Kamu Yönetimi canım. 4.sınıftayım
Sizlere hiç doyum olmuyor canlarım..........
Ben müsadenizi istemek zorundayım.
Hepinizi çok öpüyorum. ALLAH'a emanet olun.
Yılma zaten, çok umutluyum hepinizden ben.
Kamu Yönetimi canım. 4.sınıftayım
Sizlere hiç doyum olmuyor canlarım..........
Ben müsadenizi istemek zorundayım.
Hepinizi çok öpüyorum. ALLAH'a emanet olun.
Deme öyle, tutunsaydı asıl sebebi bulamayacak, Allah korusun belki daha büyük üzüntüler yaşayacaktın. O tedavinin görevi, seni biraz daha araştırmaya yönlendirmekmiş. Asıl macera şimdi başlıyor.
canım bu arada hafta hesabı nasıl oluyor transferden mi yoksa opudan itibarenmi sayılıyorHayir erken degil gec bile.. 5. Hafta Icinde bile goruluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?