- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.021
inşallah canım sağlıklı gelişsin gerisi önemli değilHayirli olsun arkadasim, ilk keseyi görmek icin ultrason sonrada kalp atisi görmek icin ultrason yapiliyor sanirim, burada arkadaslarin anlattigindan hatirladigim kadariyla, her ikisinede ayni anda bakilabilir az daha gec gidilirse diye mantik yürüttüm simdi, sirayla ne gerekiyorsa yapilir pozitif düsünceni hep korumalisin hamilesin bebegin seninle ve saglikla gelecek dünyaya, saglikla bebeklerini kucagina almani diliyorum.
Insallah o gunlerde gelecek. Doktorlari biktirana kadar gidersin...Amin, inşallah.
Genel olarak öyle kalmış aklımda. Testten 10 gün sonra kese, 20 gün sonra kalp atışı diye. Daha erken oluyorsa ne güzel.
Ben hamile kalsam her gün ayrı doktora giderim herhalde. Özler ki insan bebeğini
canımcığım çok sevindim senin adına mesaj yazdım sana görmedin galiba dğerler nasıl gidiyor canım..herşey yolunda yazmışsın nasıl mutlu oldum sanki ben hamişim gibi..sen muayene için istabulamı gelcen tekrar canım..canım bu arada hafta hesabı nasıl oluyor transferden mi yoksa opudan itibarenmi sayılıyor
inşallah tatlım sağlıklı ilerler evet ben bu doğumu allahın izniyle gerçekleştirebilirsem bir çok arkadaşa umut olacağıma inanıyorum çünkü çok kritik bir yaştayım ve ben anne olursam sizler hayli hayli olursunuz allahın izniyle darısı hepinize canım hergün kendime dua ederken hepiniz için edecem bütün kalbimle
Hamile olanlarımız, tedavisi sürenler, tedaviye başlayacaklar, bekleyenler, akışına bırakanlar hiç fark etmez kutlayalım :)
Herkes katılacaktır sanırım, senin müjdeli haberin başlı başına kutlama sebebi zaten... Şu anda en çok sensin umut olan. Tüm kalbimle senin sevinçlerini yaşıyorum, sağlıkla ilerleyen hamileliğinin mutlu sona ulaşması için senin kadar dua ediyorum
Gönlün sevinçten çılgına dönsün hep :)
Darısı hepimizin başına olsun.
Son adet tarihin baz aliniyor. Dondurulmus transferlerinde durum biraz daha farkli. Ancak Ilerleyen haftalarda bebegin olcumlerine gore hafta duzenlemesi yapiyorlarmis.canım bu arada hafta hesabı nasıl oluyIr transferden mi yoksa opudan itibarenmi sayılıyor
canıım bir sorum daha olucak sana canım sana yumurta büyütmede hangi protokol uygulanmıştı..seninde ilk deneyimin memeleketinde olmuş galiba tüp bebekte orda seninde yumurtan dölenmemiş..bende ilk defa 4. tedavimde dölenmeme olayını yaşadım labortuvarın beceriksiliği diye düşünüyorum..memeorail vesile oldu hamiş kalmana canım bende memeoriali düşünüyorum bakalım fsh düşürebilirsek..canım bu arada hafta hesabı nasıl oluyor transferden mi yoksa opudan itibarenmi sayılıyor
canım bu mesajını cavapladığımı sanıyordum hatta yazdım demekki cevap butonuna basmadan geçmişim canım çok şükür şlimdilik herşey yolunda ama ultrasyon muayene olmadan rahat edemiyecem canım muayene için istanbula gelemeyecem burda iyi bir doktorla takiplerimi sürdürecem ama inşallah kısmet olurda doğum gerçekleşirse semra hocayı mutlaka ziyaret edecm :)canımcığım çok sevindim senin adına mesaj yazdım sana görmedin galiba dğerler nasıl gidiyor canım..herşey yolunda yazmışsın nasıl mutlu oldum sanki ben hamişim gibi..sen muayene için istabulamı gelcen tekrar canım..
canım menegon ve gonal f kullanıldı fsh için ben hayıt tohumu civan perçemi aslan pençesi karıştırıp çayını içtim 13 tü 9,50 düştücanıım bir sorum daha olucak sana canım sana yumurta büyütmede hangi protokol uygulanmıştı..seninde ilk deneyimin memeleketinde olmuş galiba tüp bebekte orda seninde yumurtan dölenmemiş..bende ilk defa 4. tedavimde dölenmeme olayını yaşadım labortuvarın beceriksiliği diye düşünüyorum..memeorail vesile oldu hamiş kalmana canım bende memeoriali düşünüyorum bakalım fsh düşürebilirsek..
fsh 10 üstünde tedaviye başlatılmıyor memeorialde galiba canım..ben geçen ay 12 düştmüştü fsh ama kısmet değilmiş dölenmemişti bile yumoşum..toplam ilaç dahil kaç tl ödeme yaptın canım..kusura bakma çok soru sordum..canım menegon ve gonal f kullanıldı fsh için ben hayıt tohumu civan perçemi aslan pençesi karıştırıp çayını içtim 13 tü 9,50 düştü
son adet tarihim 19 ekimdi yani buna göre 5, haftadamıyım şimdiSon adet tarihin baz aliniyor. Dondurulmus transferlerinde durum biraz daha farkli. Ancak Ilerleyen haftalarda bebegin olcumlerine gore hafta duzenlemesi yapiyorlarmis.
canım 15 üstü tedavi başlatılmıyor 10 iyi sayılır ama en ideali 10 dan aşağısıfsh 10 üstünde tedaviye başlatılmıyor memeorialde galiba canım..ben geçen ay 12 düştmüştü fsh ama kısmet değilmiş dölenmemişti bile yumoşum..toplam ilaç dahil kaç tl ödeme yaptın canım..kusura bakma çok soru sordum..
aynen canımcığım bakalım kısmet birazda bu işler olucağı varsa Allahım yazdıysa herşey vesile oluyor işte canım..canım senin doktorun önce kese görmek için çağırmadımı kan değeri 1000 değerleri geçince kese görünüyor diye biliyorum sonrada 7 haftada kalp atışı diye biliyorum..inş Allahın izniyle o günleride görücen canım..canım 15 üstü tedavi başlatılmıyor 10 iyi sayılır ama en ideali 10 dan aşağısı
4+4 haftalik hamiIesin. 4 hafta 4 gunluk..Haftayi saydiktan sonra 4+0, 4+1, 4+2, 4+3, 4+4, 4+5, 4+6 oluyor. 4+6 dan sonra 5+0,5+1, .....diye Ilerliyor. 4. Haftasini suren gebeliklere 5 haftalik deniyor. gebelik.org diye bir site var hafta hafta gebelik hakkinda bilgi veriyor. Cok hosuna gidecek..son adet tarihim 19 ekimdi yani buna göre 5, haftadamıyım şimdi
herkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
dün hastaneden aradılar ve çok şükür bebişim hala benimle 2 hafta sonra ultrasyon muayeneye gideceğiz hayırlısıyla önce yüce rabbime şükürler olsun sonra hepinize içten dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah bu topikteki tüm arkadaşlar 2015 te anne olur hepimiz bir yerde toplanıp bunu kutlarız hepinizi çok öpüyo yuuuum
fsh 10 üstünde tedaviye başlatılmıyor memeorialde galiba canım..ben geçen ay 12 düştmüştü fsh ama kısmet değilmiş dölenmemişti bile yumoşum..toplam ilaç dahil kaç tl ödeme yaptın canım..kusura bakma çok soru sordum..
Canımmm cok cok guzel bir haberle geldin inşallhhh kalp atısınıda duyacagız hep bırlikte sevinecegizzzçok teşekkür ediyorum canım amin yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 2 hafta sonra kalp sesini duymak için erken değilmi bu konuda bi şey bilmiyorum belki keseyi görürüz ama yinede emin değilim sağlıklı gelişsinde nasıl olursa olsun :)
teşekkür ederim tatlım canım ısrar etmişsen mutlaka iyi olacağına inandığın içindir ama olur olmaz takdiri allaha kalmış bende çok arkadaşa öneriyorum ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bütün kalbimle diliyorumki en kısa zamanda herkes hamiş kalsın inşallah bende öpüyorum çokcanım benim, maşallah senin adına okadar mutluyumki sanki ben gebe kaldım okadar heyecan yaptım senin bu tedavinde..
memorial seninde aklındaydı ama bende biraz sana oraya git diye ısrarcı olmuştum o yüzden olumsuz olsa çok üzülecektim..
Allahın yardımıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum.. bebeğinle beraber Allaha emanet ol canım.. çok öpüyorum..
:) süpersin mutlaka bakacam sağol canım4+4 haftalik hamiIesin. 4 hafta 4 gunluk..Haftayi saydiktan sonra 4+0, 4+1, 4+2, 4+3, 4+4, 4+5, 4+6 oluyor. 4+6 dan sonra 5+0,5+1, .....diye Ilerliyor. 4. Haftasini suren gebeliklere 5 haftalik deniyor. gebelik.org diye bir site var hafta hafta gebelik hakkinda bilgi veriyor. Cok hosuna gidecek..
canım ben 1000 yetişmedim daha doğrusu tekrar test yaptırmadım en son test 2 ye katlanmıştı bir dahada yaptırmadımaynen canımcığım bakalım kısmet birazda bu işler olucağı varsa Allahım yazdıysa herşey vesile oluyor işte canım..canım senin doktorun önce kese görmek için çağırmadımı kan değeri 1000 değerleri geçince kese görünüyor diye biliyorum sonrada 7 haftada kalp atışı diye biliyorum..inş Allahın izniyle o günleride görücen canım..
inş canım fsh düştüğü ay inş imkanlar el verirde tedavime başlarım memorialde..bence fsh olayına hiç girme canım yaptırma yükesek çıkınca stres yapıyorsun dahada yükseliyor..fsh baş düşmanı stres..tedavine başlanıldığ ay zaten bakılır hormonlarına..senin fsh kaçtı tedavine başladığında sanada aynı protoklo uygulanmıştı canım sen ne kadar ödeme yapmıştın..evet canım fsh 10 üstü olunca tedaviye başlamıyorlar diye bende duymuştum.. seninde düşecek inşallah hayatım tedavine kadar.. benimki kaç acaba yükselmiş olabilir, bende tatil dönüşünde bi test almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?