Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlısı olsun inşallah.

kesinlikle canım ya çok haklısın. nerde yaptırdı tüp tedavisini?

Allah yardımcın olsun tatlım

canım benim fsh 6-8 arasında değişiyor ama kürtajdan sonra bu tarz sorunlar yaşayanlar olabiliyormuş umarım yaşamam..
canım bana geçmişte rapor kullandığım için elinde geçmiş raporu olanlara özel bi indirim yapmışlardı 4.750 TL ödemiştim.. bildiğim kadarıyla raporu olmayanlara 5.700 TL.. zaten bunun altına bi hastane bulmak zor artık.. memorialda tedavi olursan takiplerini mutlaka burada yaptır canım çok fark var göreceksin.. gonolf ve menagon uygulanmıştı cnm..

benden de kocaman kucak ve öpücükler

Alllaaah süper bir haber !!! Allahım evlatlarımıza kavuştursun hepimizi. çok sevindim çoooooooook

yumurtası az olanlara aynı prtokol uygulanıyor o zaman canım..bebekver aynı protokol uygulanmış ilaçlar ne kadar tutmuştu canım ..yarın iş görüşmem var bu parayı birikitrmem 7 ayımı alır ilaçlar dahil..ama yazın benim hiç yumoşum olmuyor bu arada..neyse plan yapmıyorum inş doğalından gelsin bebişim her ya umutlanıyorum nedense..opu sonrası çok kasık ağrılarım oldu acabamı tekrar yumoşmu büyüdü diye düşündüm bir gün ağrıdan öldüm resmen..neyse Allah büyük canım sen bu ay korundunmu canım düşük kürtaj sonrası sonra hamiş kalma riski varmış diye biliyorum..

canım benim geçmiş tedavilerimde rapordan kalan ilaçlarım vardı onları kullanmıştım.. okadar çokki halen elimde tonla ilaç kaldı keşke gebeliğim devam etseydide ihtiyacı olana verseydim..
toplamda 1800 ünite gonolf + 2175 ünite menogon (29 toz) ilaç kullandırdılar canım.. bunun yanında 4 kutuda cetrotide kullandırmışlardı.. aslında bukadar çok ilaca yumurtalar iflas eder demiştim ama öyle olmadı hepsi döllenip bölünmüş 4. güne ilerlemişti..
iş görüşmenden inşallah olumlu cevap alırsın canım benim.

Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi

Canım üzme kendini hayırlısı olsun. Evet gebelikte tiroid çok önemli . Keşke başta bunun çaresine baksalardı. Ama pes etmek yok. Allah'ın izniyle hepimiz birgün evlat sahibi olacağız inşallah

( canım benim yaa ne desekte şu anda fayda etmeyecek biliyorum.
çok geçmiş olsun, en azından bundan sonra öncelikle troid sorununa öncelik verip daha sonra tedaviye başlayacak olmaları iyi olacak.
bukadar yıpratma kendini lütfen, çok zor ama hayırlısı ile bir dahaki tedavinde bebeğine kavuşacaksın bence.. çok çok öpüyorum..

Canım biz ne desek bos için acıyor biliyorum üzme kendini cok gücün yettikçe denemeye devam..tiroid çözülecek ve sen inşallh tedavinde hamile kalacaksın...

Sinirlenmekte haklisin tabii deneme tahtasi degilizki biz normal karsilayalim. Bir an evvel troid sorununu cözüp öyle tedaviye baslarsin. zaten ilacla 2 haftada normal degerlere gelebiliyormus troid degerleri, Türkiye'de doktorlar daha basarili diye düsünmeye basladim simdi, neyse cok gecmis olsun en son negatifin olsun diliyorum.

Geçmiş olsun arkadaşım. Hazırız desek te umutlarımızın yıkıldığına inanmak istemiyoruz. Ve içimiz kırıkken daha kolay inciniyoruz. Geçecek arkadaşım. Bunu da atlatacaksın. Önünde aşman gereken bir kasis var şimdi. Küçük ama ilerleyişine engel. Onu kontrol altına aldığında her şey güzel olacak. Şimdi inanmıyorsun biliyorum. Ama o zaman geldiğinde hatırla beni olur mu?

Acmila canim bugun yikildin ama yarin dimdik ayakta olacaksin. Yuregindeki aci seni daha da guclendirecek ve kaldigin yerden seni yavruna ulastiracak yoda dahada saglam adimlarla ilerleyeceksin. Eminim cok yakinda buraya hamileyim diye yazacaksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…