- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.041
inşallah canım tşk ederim tatlımCanımmm cok cok guzel bir haberle geldin inşallhhh kalp atısınıda duyacagız hep bırlikte sevinecegizzz
teşekkürleeercanım çok geçmiş olsun..
hayırlısı olsun inşallah.Bugün bende sevinçliyim, sizlerle paylaşmak istedim...Bugün dr.a gittim kontrol için, bilmeyen arkadaşlar için söyliyim geçen hafta çarşamba iğnelere başlamıştım.Cuma yumurtalar toplanacakmış, bu gün sabaha karşı çatlatma iğnesini vuracağım.Genel anastezi istemedim, lokalle yumartalar toplanacak.Umarım,Herşey yolunda gider,cuma günü dr.la konuşacağım.3.gün değil 5.gün embriyo transferi istediğimi söyleyeceğim.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
kesinlikle canım ya çok haklısın. nerde yaptırdı tüp tedavisini?Canim aynisini isyerimde arkadasin ablasina demislerdi simdi iki evladi var oda cok cekti hic umut yoken tüple bebekler bir oglu normal hamilelik birde kizi var simdi sana tavsiyem kafaya takma sirasi gelince olacak zaten biz su siralar hassasiz birde böyle suprizler olunca o dunya basimiza yikili veriyo ama bizzler Allaha sükür saglamiz
Helal arkadasım sanaaaa devamıda gelecek eminimmmbir hafta sonunda iki kilo vermişim kızlar bugün naneli suiçmeye başladım tadı çok hoşuma gitti daha çok yolum var ama böyle böyle gidecek bu kilolar
Allah yardımcın olsun tatlımYok, kırmızılar mesai bitiminde geldi, sabah arayacağım doktoru. Tedaviye de Ocakta başlayacağım. Şimdi kontrole gideceğim sadece. Bebişler olur mu bilmiyorum, tek embriyomuz var bekleyen. Benimki, operasyon sonrası ilk adımdı. Bundan sonrası Allah Kerim.
inş canım fsh düştüğü ay inş imkanlar el verirde tedavime başlarım memorialde..bence fsh olayına hiç girme canım yaptırma yükesek çıkınca stres yapıyorsun dahada yükseliyor..fsh baş düşmanı stres..tedavine başlanıldığ ay zaten bakılır hormonlarına..senin fsh kaçtı tedavine başladığında sanada aynı protoklo uygulanmıştı canım sen ne kadar ödeme yapmıştın..
benden de kocaman kucak ve öpücüklerKucukken o kotu espriyi yaparlardi "kafana tokadan baska bir sey takma" kucuktum aklim ermiyordu ya da fazla eriyordu tartisilir... Deli miyim ne takacagim ki kafama tokadan baska! Niye boyle deniyor, kestşrcem kisacik toka takacak sac kalmiyacak diye hayiflanip cozum bulmustum... Lafin kisasi Kafana tokadan baska bir sey takma :) umutlarin hep pembe kalsin :))) sebebi ne olursa olsun sonucu iyi seyler olsun, oyle inanalim. İyiyi yasatalim kotuyu her turlu yeneriz, bizdeki guc kimde var :) dualarin hayirli hayat, saglik, aile... Bebekte gelirse bonus olsun... Sagligimiz daim olsun yeter, cok sevgiler
Hos geldin @meyrasu86 oyle yaratilmisiz ki ne mucizileri, ne olmaz denilenlerin oldugunu gorduk, ogrendik buradan... Umut hep var olsun yeter ki... Gecmisteki tedavilerin gecmiste kalsin, tekrara gerek kalmayacak yeni ama son tedavin olur umarim... Her yeni gun yeni haberlerin yuzunu guldurur umarim. Yolunda gitmeyen bir sey olursa yeni bir yol cizeriz, yeter ki gucumuz olsun... Ciktigin yolda, ilerledigin hedefte hic durmadan ilerlemen dilegiyle, yolun hep acik, sansin bol olsun. Gelismelerini merak ettiklerini ve ayni zaman da heyecan ve endiselerini paylas ki ortak olabilelim. Sevgiler
Kizini abla siz tekrar anne baba yapacak tedavi belki henuz yapilmayan da... Olmaz diye bir sey yok ya olursa var, dogru yontem ve tedavilerle en kisa zamanda kavusmaniz belki de cok yakinda. Histeroskopi ile yapisikliklar yok olacaktir, ustelik rahime de iyi gelecektir. İyi haberlerin olsun hep.
Alllaaah süper bir haber !!! Allahım evlatlarımıza kavuştursun hepimizi. çok sevindim çoooooooookherkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
dün hastaneden aradılar ve çok şükür bebişim hala benimle 2 hafta sonra ultrasyon muayeneye gideceğiz hayırlısıyla önce yüce rabbime şükürler olsun sonra hepinize içten dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah bu topikteki tüm arkadaşlar 2015 te anne olur hepimiz bir yerde toplanıp bunu kutlarız hepinizi çok öpüyo yuuuum
yumurtası az olanlara aynı prtokol uygulanıyor o zaman canım..bebekver aynı protokol uygulanmış ilaçlar ne kadar tutmuştu canım ..yarın iş görüşmem var bu parayı birikitrmem 7 ayımı alır ilaçlar dahil..ama yazın benim hiç yumoşum olmuyor bu arada..neyse plan yapmıyorum inş doğalından gelsin bebişim her ya umutlanıyorum nedense..opu sonrası çok kasık ağrılarım oldu acabamı tekrar yumoşmu büyüdü diye düşündüm bir gün ağrıdan öldüm resmen..neyse Allah büyük canım sen bu ay korundunmu canım düşük kürtaj sonrası sonra hamiş kalma riski varmış diye biliyorum..canım benim fsh 6-8 arasında değişiyor ama kürtajdan sonra bu tarz sorunlar yaşayanlar olabiliyormuş umarım yaşamam..
canım bana geçmişte rapor kullandığım için elinde geçmiş raporu olanlara özel bi indirim yapmışlardı 4.750 TL ödemiştim.. bildiğim kadarıyla raporu olmayanlara 5.700 TL.. zaten bunun altına bi hastane bulmak zor artık.. memorialda tedavi olursan takiplerini mutlaka burada yaptır canım çok fark var göreceksin.. gonolf ve menagon uygulanmıştı cnm..
benimde acil kg vermem lazım. tedaviler ve hormonlar şişirdi beni. hiç bu kadar kg almamıştım ya!!!bir hafta sonunda iki kilo vermişim kızlar bugün naneli suiçmeye başladım tadı çok hoşuma gitti daha çok yolum var ama böyle böyle gidecek bu kilolar
yumurtası az olanlara aynı prtokol uygulanıyor o zaman canım..bebekver aynı protokol uygulanmış ilaçlar ne kadar tutmuştu canım ..yarın iş görüşmem var bu parayı birikitrmem 7 ayımı alır ilaçlar dahil..ama yazın benim hiç yumoşum olmuyor bu arada..neyse plan yapmıyorum inş doğalından gelsin bebişim her ya umutlanıyorum nedense..opu sonrası çok kasık ağrılarım oldu acabamı tekrar yumoşmu büyüdü diye düşündüm bir gün ağrıdan öldüm resmen..neyse Allah büyük canım sen bu ay korundunmu canım düşük kürtaj sonrası sonra hamiş kalma riski varmış diye biliyorum..
Canım üzme kendini hayırlısı olsun. Evet gebelikte tiroid çok önemli . Keşke başta bunun çaresine baksalardı. Ama pes etmek yok. Allah'ın izniyle hepimiz birgün evlat sahibi olacağız inşallahOlmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
Canım biz ne desek bos için acıyor biliyorum üzme kendini cok gücün yettikçe denemeye devam..tiroid çözülecek ve sen inşallh tedavinde hamile kalacaksın...Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
Acmila canim bugun yikildin ama yarin dimdik ayakta olacaksin. Yuregindeki aci seni daha da guclendirecek ve kaldigin yerden seni yavruna ulastiracak yoda dahada saglam adimlarla ilerleyeceksin. Eminim cok yakinda buraya hamileyim diye yazacaksin...Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?