- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.061
Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
canım ya üzme kendini sağlık olsun sonuçta birgün mutlaka anne olacaksın allahın izniyle sen yinede üzüntünü yaşa ve hemen toparlanmaya bak inşallah bu senin son negatifin olur tatlım çok üzgünümOlmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
darısı sana ve tüm arkadaşlara canım bizim yaştakilerin başarması başkalarına umut oluyor inşallah devam eder bebişim beni bırakmazAlllaaah süper bir haber !!! Allahım evlatlarımıza kavuştursun hepimizi. çok sevindim çoooooooook
sanada günaydınlar canım herkesin günü güzel hayırlı haberlerle geçsin inşallahGÜNAYDINLARR 'Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez..'
- Secde/ 17 -
O halde ümitli ol ; Ve sabırla bekle. . .
____________Cumanız Mübarek Olsun . . .
Lulinda canim transferin cok guzel gecsin..Yavruslarini alip eve getirdiginde Senin minikler evdeki arkadaslarini (kedi ve kopegi) gorunce seni ve o evi terketmek istemezler..Seni opuyorum..."acmila, post: 37891133, member: 448970"]Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama Irayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi[/
Çok haklısın canım ama hayat sağlıkla devam edecek. En azından sorunu biliyorsun ve caresiz değilsin. Bebekleriniz vakti gelince gelecek kucağınıza. Geçmiş olsun.
, post: 37898424, member: 505194"]Gunaydin...
VeLulinda bugun de senin gunun... İlk heyecanin :) ilk kez transfer okdugumda ne hissetmistim hatirlamadim ama dilerim sen hatirlarsin ilkinde pozitif alarak. Transfere cagirilmak uzere beklerken de heyecan duymani, "enerjini" aynen muhafaza etmeni, senin gibi keyifli pozitif olmasini arzu ladigim :) haberin icin bol sans diliyorum. Yolun acik olsun, sonucuna birlikte gun sayalim... İsik tanelerin geldikleri yeri sevip, yerlessin...
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Dün gece pek uyuyamadım. Uyuduğumda da rüyalar rüyalar:) Sevgili benden heyecanlı, çenesi düştü:) Sabah kalktım. Kedilerime, köpeğime kuyruklarınızdan çekecek insan kardeşleriniz olsun mu dedim, olsun onlarla yatarız bile dediler. Aslında bir çok kişinin dediği benim de pay verdiğim, Türkiye yaşanmaz kelamlarına, kesilen ağaçlara, insan hakları ihlallerine rağmen bu ülkeye çocuk getirmeye hazırım dedim. Tema Vakfına ailemizin her bireyi için 2 ser ağaç bağışladım. Biz fasulye tanelerimizi yeşertemesekte, onlar yeşermeye devam etsin diye. Bizim çocuklarımız bu ülkeyi yaşanabilir bir yer yapsınlar diye...
Kapım onlara sonuna kadar açık. Gelirlerse onları çok güzel şeyler bekliyor. Gelmezlerse gelene kadar ben beklerim.
Herkese iyi haberlerle dolu bir gun diliyorum, sevgiler :)
"celina1, post: 37899238, member: 584223"]Günaydınnn arkadaşlarrr neşeli güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum@lulinda canım transferin su gibi geçsin inşallah öperim.
Hepimize su gibi akan tedaviler, Çağlayan mutluluk gözyaşları dilerim.
yine çok merak edttiğim bir şey var...burdaki pek çok arkadaş evde kedi besliyor..bende çok seviyorum daha önce köpegim vardı ..şimdide kedi edinmek istiyorum ama kediler taşıdıkları toxoplazma nedeni ile hamilelerde düşüğe neden olabiliyormuş bu yüzden şimdilik bekliyorum..dr kesinlikle tavsiye etmiyor..eminim bu konuyu biliyosunuzdur sizcede beklemelimiyim?
Amin canım inşallah herkesin evladını bağışlasın dileyen herkesin olsun.Öncekilerde de laproskopi yapılmıştı Buda laproskopi olacakmış sağ tüpün tarafındaymış,ilk üç tedavi den sonra Teşhis de bulundu benim doğum yapmam gerekiyormuş endometriozeden kurtulmam için hep tekrarlıyor Malesef ya hep menopozda olucam yada kötüyü düşünmek istemiyorum...son laproskopide sağ yumurtamı aldılar,olura beşinci laproskopi olucak.anladım canım, tedavi süreci uzadıkça sıkıntılar dahada artıyor ne yazıkki bendede öyle oldu. kızını Allah bağışlasın canım inşallah en kısa sürede bi kardeş gelir gönlünden geçtiği gibi..
yapışıklık için histereskopi olacakmısın biliyorsun tutunmayı engelleyen faktörler arasında..
tşkler verdğin bilgiler için:)) arkadaşımdan alıcam kediyi..5 aylık bir kedi..ne biliyim bu kadar hazırlık aşamasında yanlış bişeyde yapmayım korkusu içindeydim:) ama yazdıkların çok rahatlattı..2220 Bu konuya benden daha hakimdir ama bende 5kedi, bir köpek anası olarak şunu söyleyebilirim: Yediğimiz iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerde, az pişen etlerde emin ol bu risk çok daha fazla. Ayrıca sahipleneceğin kedide toksoplazma olsa dahi geçme ihtimali çok az. Nasıl geçer, taze kakasını elleyip , elini ağzına getirmenle ki, ihtimal dışı yani. Çok basit biir kan testiyle de belli oluyor hayvanda toksoplazma olup olmadığı.
Son olarak sakın para verip alma, barınaklar veya sokaklar ağzına kadar yardıma muhtaç hayvan dolu. Hatta İstanbul daysan ben sana bir sürü seçenek sunabilirim:)
Doktorun da haltyemiş afedersin:)
http://www.jinekolognet.com/hamile-evcil-hayvan-besleme.asp
http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve/evcil_hayvanlar.asp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?