- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.081
Güzel dileklerin için teşekkür ler,inşallah yakın zamanda dır,Dr .um tedavi süreçi beş ay gibi zaman alabilir dedi,Malesef laproskopi yapılacak canım.Kucukken o kotu espriyi yaparlardi "kafana tokadan baska bir sey takma" kucuktum aklim ermiyordu ya da fazla eriyordu tartisilir... Deli miyim ne takacagim ki kafama tokadan baska! Niye boyle deniyor, kestşrcem kisacik toka takacak sac kalmiyacak diye hayiflanip cozum bulmustum... Lafin kisasi Kafana tokadan baska bir sey takma :) umutlarin hep pembe kalsin :))) sebebi ne olursa olsun sonucu iyi seyler olsun, oyle inanalim. İyiyi yasatalim kotuyu her turlu yeneriz, bizdeki guc kimde var :) dualarin hayirli hayat, saglik, aile... Bebekte gelirse bonus olsun... Sagligimiz daim olsun yeter, cok sevgiler
Hos geldin @meyrasu86 oyle yaratilmisiz ki ne mucizileri, ne olmaz denilenlerin oldugunu gorduk, ogrendik buradan... Umut hep var olsun yeter ki... Gecmisteki tedavilerin gecmiste kalsin, tekrara gerek kalmayacak yeni ama son tedavin olur umarim... Her yeni gun yeni haberlerin yuzunu guldurur umarim. Yolunda gitmeyen bir sey olursa yeni bir yol cizeriz, yeter ki gucumuz olsun... Ciktigin yolda, ilerledigin hedefte hic durmadan ilerlemen dilegiyle, yolun hep acik, sansin bol olsun. Gelismelerini merak ettiklerini ve ayni zaman da heyecan ve endiselerini paylas ki ortak olabilelim. Sevgiler
Kizini abla siz tekrar anne baba yapacak tedavi belki henuz yapilmayan da... Olmaz diye bir sey yok ya olursa var, dogru yontem ve tedavilerle en kisa zamanda kavusmaniz belki de cok yakinda. Histeroskopi ile yapisikliklar yok olacaktir, ustelik rahime de iyi gelecektir. İyi haberlerin olsun hep.
Rabbim devamınıda getirsin,kucağına almayı kısmet etsin.herkese günaydınlar arkadaşlar sevgili güzel yürekli arkadaşlarım bu sabahta güzel bir haberle içinizi ısıtıyım mı
dün hastaneden aradılar ve çok şükür bebişim hala benimle 2 hafta sonra ultrasyon muayeneye gideceğiz hayırlısıyla önce yüce rabbime şükürler olsun sonra hepinize içten dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah bu topikteki tüm arkadaşlar 2015 te anne olur hepimiz bir yerde toplanıp bunu kutlarız hepinizi çok öpüyo yuuuum
Allah yardımcın olsun,dualar seninle olsun.Zaten uzman hamileyken seans yapalım demedi. Eşim madem bu kadar iyi hissettin, hamileyken de gidelim diye kendince bizim iyiliğimizi istedi. Uzman hamilelikte bir müdahale yapmam sadece son aylarda yemen gerekenleri söylerim normal yolla doğumu kolaylaştıran dedi.
Transferim yarın bu arada:)
Çok geçmiş olsun,ne söylesek içini rahatlatmayacak tekrar yaşamamanı dilerim.Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
bırakmasın tabii. bulmuş senin gibi kadir kıymet bilen anneyi kerata :) gerçekten çok mutlu oldum. dediğin gibi umut oluyor güzel haberler. ve amiiiiiiiin darısı bana ve herkesedarısı sana ve tüm arkadaşlara canım bizim yaştakilerin başarması başkalarına umut oluyor inşallah devam eder bebişim beni bırakmaz
amiiin canım inşallahbırakmasın tabii. bulmuş senin gibi kadir kıymet bilen anneyi kerata :) gerçekten çok mutlu oldum. dediğin gibi umut oluyor güzel haberler. ve amiiiiiiiin darısı bana ve herkese
canım öncelikle geçmiş olsun ve alacağın en son kötü haber bu olsun inşallah! bundan sonra güzel haberlerini almak nasip etsin Allahım. çok üzüldüm ve çok sinirlendim. ne demek o bile bile lades der gibi !!! hangi dr ve hastane bu????Olmadi canlarim yine negatif aslinda hazirdimbu habere ama arayipta biz zaten tahmin etmistik troid vardisizde deyince kaybetim kendimi avazim ciktigi kadar bagirdim kocam sokta ne oldu deyip duruyo birsaat sonra doktorum aradi cok özür diledi ama nafile hemen troidi kontrole alalim size birdahaki tedavide % 10 indirim yapcaz diye uzun uzun konustu cok canim yandi inaninki negatif olayina hazirdim hemsire resmen bana sizi enayi yerine koyduk dedi
paylaşım süper. teşekkürler Seçilcim. amiiiinİyi geceler...
teşekkür ederim canım inşallahRabbim devamınıda getirsin,kucağına almayı kısmet etsin.
beklemene hiç gerek yok canım. bende senin gibi 16 sene kuçu baktım. tedaviye başlamadan önce eve kedi aldık. ve benden bir test istediler. bahsettiğin toxoplazma içerikli. tertemiz çıktı ve kedimizi bebeğim olsa da evde birlikte büyütmeyi düşünüyorum. Allahım nasip etsin inşallah.yine çok merak edttiğim bir şey var...burdaki pek çok arkadaş evde kedi besliyor..bende çok seviyorum daha önce köpegim vardı ..şimdide kedi edinmek istiyorum ama kediler taşıdıkları toxoplazma nedeni ile hamilelerde düşüğe neden olabiliyormuş bu yüzden şimdilik bekliyorum..dr kesinlikle tavsiye etmiyor..eminim bu konuyu biliyosunuzdur sizcede beklemelimiyim?
Canım bol şans. Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah bebişlerin seni önce 12 gün, sonra 9 ay, daha sonra bir ömür boyu yanlız bırakmazlar.Az önce aradılar 15.00 gidiyorum kliniğe:)
tşkler verdğin bilgiler için:)) arkadaşımdan alıcam kediyi..5 aylık bir kedi..ne biliyim bu kadar hazırlık aşamasında yanlış bişeyde yapmayım korkusu içindeydim:) ama yazdıkların çok rahatlattı..
inşallah en kısa zamanda anne olursun..Allah yar ve yardımcın olsun canım..bu hafta sonu gidip alıcam küçük kepçeyi:)beklemene hiç gerek yok canım. bende senin gibi 16 sene kuçu baktım. tedaviye başlamadan önce eve kedi aldık. ve benden bir test istediler. bahsettiğin toxoplazma içerikli. tertemiz çıktı ve kedimizi bebeğim olsa da evde birlikte büyütmeyi düşünüyorum. Allahım nasip etsin inşallah.
amin canım amin. yeni bıdığın hayırlı olsun. önce o gelsin sonra da bebişin inşallah :)inşallah en kısa zamanda anne olursun..Allah yar ve yardımcın olsun canım..bu hafta sonu gidip alıcam küçük kepçeyi:)
butun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunluk oldu bugun. hic birseye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
bakmayin cadi dedigime cok akilli benim kizim cok masallah. ben bi esmer guzeli olarakkizim benim tam tersim.
acik tenli mavis gozlu ne tesaduf ki profilimde ki bebege cok benziyor. bende acinca farkettim.
boyle gec yasta anne olmak harika bi duyguymus. kizima asigim Allahim nasil seviliyor anlatamam.
Dilerim ki burda ki butun arkadaslarima da Rabbim nasip etsin. kimseleri bundan mahrum birakmasin. amin..
acmile dun tlfonda soyledim kuzum seni kocaman kucakliyorum. kalbim seninle unutma..
bebeklerve galiba hamilesin umarim yanlis anlamamisimdir...eger oyleyse Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
eskilerden bi zeytunn arkadasimiz vardi onu cok merak ediyorum acep bilen taniyan var mi
duovam ummuselem duygu 2220 miranda ismihan ve diger beni taniyan bilen arkadaslarim hepinize kucak dolusu sevgiler.
hepinizi opuyorummmmmm.....
süppper. Allah bize de nasip etsin cadılık görmeyibutun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunluk oldu bugun. hic birseye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
bakmayin cadi dedigime cok akilli benim kizim cok masallah. ben bi esmer guzeli olarakkizim benim tam tersim.
acik tenli mavis gozlu ne tesaduf ki profilimde ki bebege cok benziyor. bende acinca farkettim.
boyle gec yasta anne olmak harika bi duyguymus. kizima asigim Allahim nasil seviliyor anlatamam.
Dilerim ki burda ki butun arkadaslarima da Rabbim nasip etsin. kimseleri bundan mahrum birakmasin. amin..
acmile dun tlfonda soyledim kuzum seni kocaman kucakliyorum. kalbim seninle unutma..
bebeklerve galiba hamilesin umarim yanlis anlamamisimdir...eger oyleyse Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
eskilerden bi zeytunn arkadasimiz vardi onu cok merak ediyorum acep bilen taniyan var mi
duovam ummuselem duygu 2220 miranda ismihan ve diger beni taniyan bilen arkadaslarim hepinize kucak dolusu sevgiler.
butun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
canım allah kızına sağlıklı mutlu anneli babalı güzel bir ömür nasip etsin inşallah canım bende kan testinde pozitif çıktı ama henüz ultrasyon muayeneye gitmedim 15 gün sonra gidecem inşallah bebişim benimle kalır çok öpüyorum tatlım sevgilerbutun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
yine çok merak edttiğim bir şey var...burdaki pek çok arkadaş evde kedi besliyor..bende çok seviyorum daha önce köpegim vardı ..şimdide kedi edinmek istiyorum ama kediler taşıdıkları toxoplazma nedeni ile hamilelerde düşüğe neden olabiliyormuş bu yüzden şimdilik bekliyorum..dr kesinlikle tavsiye etmiyor..eminim bu konuyu biliyosunuzdur sizcede beklemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?