- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.101
butun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunluk oldu bugun. hic birseye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
bakmayin cadi dedigime cok akilli benim kizim cok masallah. ben bi esmer guzeli olarakkizim benim tam tersim.
acik tenli mavis gozlu ne tesaduf ki profilimde ki bebege cok benziyor. bende acinca farkettim.
boyle gec yasta anne olmak harika bi duyguymus. kizima asigim Allahim nasil seviliyor anlatamam.
Dilerim ki burda ki butun arkadaslarima da Rabbim nasip etsin. kimseleri bundan mahrum birakmasin. amin..
acmile dun tlfonda soyledim kuzum seni kocaman kucakliyorum. kalbim seninle unutma..
bebeklerve galiba hamilesin umarim yanlis anlamamisimdir...eger oyleyse Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
eskilerden bi zeytunn arkadasimiz vardi onu cok merak ediyorum acep bilen taniyan var mi
duovam ummuselem duygu 2220 miranda ismihan ve diger beni taniyan bilen arkadaslarim hepinize kucak dolusu sevgiler.
hepinizi opuyorummmmmm.....
Kistin erir gider tatlım içini ferah tut ne kistiymiş ki bu hani olması normalmıymış ? Çözümü var nasılsa ....Veee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Malum doğum kontrol hapı kullanamıyorum ben. O yüzden bu ay bekleyeceğiz. Eğer yine folikül kistiyse zaten adet sonunda eriyecek. Yok erimezse opu gibi narkozla boşaltalım içini dedi.
Böyle işte.
butun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunluk oldu bugun. hic birseye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
bakmayin cadi dedigime cok akilli benim kizim cok masallah. ben bi esmer guzeli olarakkizim benim tam tersim.
acik tenli mavis gozlu ne tesaduf ki profilimde ki bebege cok benziyor. bende acinca farkettim.
boyle gec yasta anne olmak harika bi duyguymus. kizima asigim Allahim nasil seviliyor anlatamam.
Dilerim ki burda ki butun arkadaslarima da Rabbim nasip etsin. kimseleri bundan mahrum birakmasin. amin..
acmile dun tlfonda soyledim kuzum seni kocaman kucakliyorum. kalbim seninle unutma..
bebeklerve galiba hamilesin umarim yanlis anlamamisimdir...eger oyleyse Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
eskilerden bi zeytunn arkadasimiz vardi onu cok merak ediyorum acep bilen taniyan var mi
duovam ummuselem duygu 2220 miranda ismihan ve diger beni taniyan bilen arkadaslarim hepinize kucak dolusu sevgiler.
Veee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Malum doğum kontrol hapı kullanamıyorum ben. O yüzden bu ay bekleyeceğiz. Eğer yine folikül kistiyse zaten adet sonunda eriyecek. Yok erimezse opu gibi narkozla boşaltalım içini dedi.
Böyle işte.
Veee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Böyle işte.
Cok gecmis olsun Zanork, Ilk adetinle kurtulursun biter gider. Benim nacizane tecrubem stres basit kist olusumunu tetikliyor. Sende stresli gunler gecirdin tasininca hepsi biter.Veee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Böyle işte.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunicineldu bugun. hicye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
Yok canim pes etmeye zaman yok herseyi icin sagolCanım üzme kendini hayırlısı olsun. Evet gebelikte tiroid çok önemli . Keşke başta bunun çaresine baksalardı. Ama pes etmek yok. Allah'ın izniyle hepimiz birgün evlat sahibi olacağız inşallah
Olcak canim inaki icimdeki ses olcak diyo hep hamileyim ruyasi goruyorum bunda mutkaka bir hayir( canım benim yaa ne desekte şu anda fayda etmeyecek biliyorum.
çok geçmiş olsun, en azından bundan sonra öncelikle troid sorununa öncelik verip daha sonra tedaviye başlayacak olmaları iyi olacak.
bukadar yıpratma kendini lütfen, çok zor ama hayırlısı ile bir dahaki tedavinde bebeğine kavuşacaksın bence.. çok çok öpüyorum..
Canim herseyin hayirlisi inaki zamani gelince olcak insallah öptüm canimCanım biz ne desek bos için acıyor biliyorum üzme kendini cok gücün yettikçe denemeye devam..tiroid çözülecek ve sen inşallh tedavinde hamile kalacaksın...
Sagol birtanem bencede Türkiye bir numara burda hersey sinirli 5. Embiryosu asla yasak o yasak bu yasak ama Türkiyede bana zor hayirlisi eger Türkuyede karar kilarsam busefer sisli memorialSinirlenmekte haklisin tabii deneme tahtasi degilizki biz normal karsilayalim. Bir an evvel troid sorununu cözüp öyle tedaviye baslarsin. zaten ilacla 2 haftada normal degerlere gelebiliyormus troid degerleri, Türkiye'de doktorlar daha basarili diye düsünmeye basladim simdi, neyse cok gecmis olsun en son negatifin olsun diliyorum.
Ne desen haklisin ne ümitlerle coskuyka badliyoruz tedaviye bir tatsizlik olmasin artik artik hayirli evlatlar nasip etsin allah hepimizeGeçmiş olsun arkadaşım. Hazırız desek te umutlarımızın yıkıldığına inanmak istemiyoruz. Ve içimiz kırıkken daha kolay inciniyoruz. Geçecek arkadaşım. Bunu da atlatacaksın. Önünde aşman gereken bir kasis var şimdi. Küçük ama ilerleyişine engel. Onu kontrol altına aldığında her şey güzel olacak. Şimdi inanmıyorsun biliyorum. Ama o zaman geldiğinde hatırla beni olur mu?
Canim cok mersi sagol varol sen bizi unutmuyosun ya hamile hamile buralardasin ya cok kiymetlisin canim cokkk sagol Allah seni ve bebegini korusun canim öptüm sizleriAcmila canim bugun yikildin ama yarin dimdik ayakta olacaksin. Yuregindeki aci seni daha da guclendirecek ve kaldigin yerden seni yavruna ulastiracak yoda dahada saglam adimlarla ilerleyeceksin. Eminim cok yakinda buraya hamileyim diye yazacaksin...
cok cok cok tesekür Umuselem yine olmadi canim yaa yine kismet degilmis beklicez bakalim gelip bebisletimiz bizi bulur nasilsaCanim cok gecmis olsun...son olsun insallah troid vok onemli canim ilac kullanmalisin ..yabancilar ilac verme traftari degiller sanirim bi cok seyi dogal akisina birakiyorlar..herseyin hayirlisi en kisa zamanda gelsin melegin..
Sagol sagol cok haklisin transferden sinra bende okudum aslinda ev doktorum yapma demisti ama bunlarda uzman sonucta nebilemamasi belkide daha hayirliZaten biliyoruz demeleri çok can sıkıcı elbette. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebeğine kavuşursun. TSH yüksek olduğunda gebe kalındığında bebekte anomali olabiliyormuş diye biliyorum. O Yüzden her işte bir hayır vardır de ve sakin ol lütfen.. Sevdiklerine sarıl...
Duygucum cok Danke dedigin gibi önce troid birde NeurNeurologie ye sevketi doktorum bu ates icin caresine bakip yola devam öptümGunaydin...
acmila canim haykirisin isyan olmasin canim... Kizginsin, haklisin da... Dilerim bundan sonra once triod veya baska bir engelle karsilasmazsin. Canini yakma, hayat devam edecek, saglikla etsin, bebegin zamani gelince size katilsin. Ve seni hic birakmasin. Gecmis olsun
Ve @Lulinda bugun de senin gunun... İlk heyecanin :) ilk kez transfer okdugumda ne hissetmistim hatirlamadim ama dilerim sen hatirlarsin ilkinde pozitif alarak. Transfere cagirilmak uzere beklerken de heyecan duymani, "enerjini" aynen muhafaza etmeni, senin gibi keyifli pozitif olmasini arzu ladigim :) haberin icin bol sans diliyorum. Yolun acik olsun, sonucuna birlikte gun sayalim... İsik tanelerin geldikleri yeri sevip, yerlessin...
Herkese iyi haberlerle dolu bir gun diliyorum, sevgiler :)
Canim Allah gönlümüze göre versin sagol var ol ben malesef yurtdisindayim merkez cok iyi aslinda bana rastladi sansizlik yoksa onkarda balgibi biliyodu riziko oldugunu hemsireyi isinden uzaklastirmislar bana demege haki yokmus ona üzüldüm tabi nekadari dogruysa öptüm tatlimcanım öncelikle geçmiş olsun ve alacağın en son kötü haber bu olsun inşallah! bundan sonra güzel haberlerini almak nasip etsin Allahım. çok üzüldüm ve çok sinirlendim. ne demek o bile bile lades der gibi !!! hangi dr ve hastane bu????
Sagol arkadasim hic bir keline bizi rahatlatmiyoda sade hayirlisi buymus diyebiliyor ve en kisa zamanda hayirlisini bizi gelip bulmasi icin dua ediyoruz baska caremizÇok geçmiş olsun,ne söylesek içini rahatlatmayacak tekrar yaşamamanı dilerim.
kesinlikle canım ya çok haklısın. nerde yaptırdı tüp tedavisini?
Iyi yaptin canim. Sen Iyi olda istersen butun sayfalari kapla. Opuyorum.Topigi ben kapladim ohhhh ne güzel
Yok canim pes etmeye zaman yok herseyi icin sagol
Olcak canim inaki icimdeki ses olcak diyo hep hamileyim ruyasi goruyorum bunda mutkaka bir hayir
Vardir demi..? Cok sagol arkadasim
Canim herseyin hayirlisi inaki zamani gelince olcak insallah öptüm canim
Sagol birtanem bencede Türkiye bir numara burda hersey sinirli 5. Embiryosu asla yasak o yasak bu yasak ama Türkiyede bana zor hayirlisi eger Türkuyede karar kilarsam busefer sisli memorial
canim sen neler yapiyosun daha öncede yazmistim görmedin galiba halen beklemedemisin hayirlisi canim cokkkkkkk sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?