Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin güzel anne
Kızını kucağına alınca kokluyorsun ya. Bir kere de benim için kokla.
Çok yorulursan yolla bana, malum cadı cadıyı görünce süpürgesini saklarmış. Bakalım hangimiz süpürgesiz kalacak

Veee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Malum doğum kontrol hapı kullanamıyorum ben. O yüzden bu ay bekleyeceğiz. Eğer yine folikül kistiyse zaten adet sonunda eriyecek. Yok erimezse opu gibi narkozla boşaltalım içini dedi.
Böyle işte.

Kistin erir gider tatlım içini ferah tut ne kistiymiş ki bu hani olması normalmıymış ? Çözümü var nasılsa ....

Bizde sei ve kizini cok cok opuyoruz canim..yeni resimlerini beklerim.

Zanork kiste sogan cok iyi geliuor benim kist olunca yapiuorum bir haftada gidiuor..d.kontrol hapi banada hic iyi gelmiyor ostrojeni dusuruyor..

Kizlarrr benim tatli arkadaslarim hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz ben sizlere ayri ayri tesekür ediyorum hepimiz bir gün anne olcaz dilegim bir an önce saglikli bebekletimiz olsun beni bunalimdan kurtardiniz Allahta sizin dualarinizi kabul etsin herseyin hayirlisi buseferde sizi hayalkirikligina ugratim ama iki buz bebisim var teyzeleri onlari alana kadar sıkı bir tedaviye baslicam ne var ne yok hepsini incelesinler tabii bu merkeze biraz kirildim oraya birdaha sans verirmiyim bilmiyorum herseyi zamana biraktim ocak subat tedaviye baslicam herkesi cok öptüm canlarim

Eee sen acmilayi dinleme olcagi buydu ben saganimi kaptim sana geliyom canim artik zor kulanicam saka bir yana canim sogani dene lütfen

Cok gecmis olsun Zanork, Ilk adetinle kurtulursun biter gider. Benim nacizane tecrubem stres basit kist olusumunu tetikliyor. Sende stresli gunler gecirdin tasininca hepsi biter.

Ay sekerim sende, cadi kizinda cok tatlisiniz
ikinizede Masallah diyorum iklimya zaten Asil bir prenses onu teyzesi yiyo ve cok öpüyor Bosver canim sen bizi kizini sakin ihmal etme nekadar zamanin varsa ona ver canim her saniyesini icine sindir cokkk öptüm

Canım üzme kendini hayırlısı olsun. Evet gebelikte tiroid çok önemli . Keşke başta bunun çaresine baksalardı. Ama pes etmek yok. Allah'ın izniyle hepimiz birgün evlat sahibi olacağız inşallah
Yok canim pes etmeye zaman yok herseyi icin sagol
Olcak canim inaki icimdeki ses olcak diyo hep hamileyim ruyasi goruyorum bunda mutkaka bir hayir
Vardir demi..? Cok sagol arkadasim
Canım biz ne desek bos için acıyor biliyorum üzme kendini cok gücün yettikçe denemeye devam..tiroid çözülecek ve sen inşallh tedavinde hamile kalacaksın...
Canim herseyin hayirlisi inaki zamani gelince olcak insallah öptüm canim
Sagol birtanem bencede Türkiye bir numara burda hersey sinirli 5. Embiryosu asla yasak o yasak bu yasak ama Türkiyede bana zor hayirlisi eger Türkuyede karar kilarsam busefer sisli memorial
canim sen neler yapiyosun daha öncede yazmistim görmedin galiba halen beklemedemisin hayirlisi canim cokkkkkkk sagol

Ne desen haklisin ne ümitlerle coskuyka badliyoruz tedaviye bir tatsizlik olmasin artik artik hayirli evlatlar nasip etsin allah hepimize
Bir coskuyla öptüm seni tektek yazmicaktim sözde öyle güzel desteksinizki kimseyi ayiramadim yazcam iste
Acmila canim bugun yikildin ama yarin dimdik ayakta olacaksin. Yuregindeki aci seni daha da guclendirecek ve kaldigin yerden seni yavruna ulastiracak yoda dahada saglam adimlarla ilerleyeceksin. Eminim cok yakinda buraya hamileyim diye yazacaksin...
Canim cok mersi sagol varol sen bizi unutmuyosun ya hamile hamile buralardasin ya cok kiymetlisin canim cokkk sagol Allah seni ve bebegini korusun canim öptüm sizleri
Canim cok gecmis olsun...son olsun insallah troid vok onemli canim ilac kullanmalisin ..yabancilar ilac verme traftari degiller sanirim bi cok seyi dogal akisina birakiyorlar..herseyin hayirlisi en kisa zamanda gelsin melegin..
cok cok cok tesekür Umuselem yine olmadi canim yaa yine kismet degilmis beklicez bakalim gelip bebisletimiz bizi bulur nasilsa

Sagol sagol cok haklisin transferden sinra bende okudum aslinda ev doktorum yapma demisti ama bunlarda uzman sonucta nebilemamasi belkide daha hayirli
Duygucum cok Danke dedigin gibi önce troid birde NeurNeurologie ye sevketi doktorum bu ates icin caresine bakip yola devam öptüm
="bebeklerve, post: 37899242, member: 579809"]canım ya üzme kendini sağlık olsun sonuçta birgün mutlaka anne olacaksın allahın izniyle sen yinede üzüntünü yaşa ve hemen toparlanmaya bak inşallah bu senin son negatifin olur tatlım çok üzgünüm[/QUOTE]
Tatlim cok sagol dualarim seninle canim sıkı sıkı sarilin birbirinize ne üzgündün transfer günü bak hersey nasilda hayirla ilerliyo artik bebisin sende ve ben sende kalacagina inaniyorum bize ümìt olacaksin canim seni öptüm

SUDEMLIK VE LULINDA
cok sagolun Allah hepimize bebisler nasip etsin dilegimiz hayirli bir evlat herkesin duasi kabul olsun
Lulinda galiba transferin var tam olarak tüm mesajlari okuyamadim dualarim seninle canim Allah hayirlisini versin

Canim Allah gönlümüze göre versin sagol var ol ben malesef yurtdisindayim merkez cok iyi aslinda bana rastladi sansizlik yoksa onkarda balgibi biliyodu riziko oldugunu hemsireyi isinden uzaklastirmislar bana demege haki yokmus ona üzüldüm tabi nekadari dogruysa öptüm tatlim

kesinlikle canım ya çok haklısın. nerde yaptırdı tüp tedavisini?

Canim oarkadasim yurtdisinda tüp bebek yapti hemde doktoru Türk aslinda cok iyi Serafetin Kocak benimde ilki gitigim doktordu ama nedense bana donor tavsiye eti ona gitigim zaman Fsh 20 üstündeydi kocamda artik ona gitmem diyo Ama sen hic tasa yapma hersey cok güzel olacak icini ferah tut birde lütfen iyi bir doktora git

Kendini toparlaman iyi olmus canim, uzun üzüntüler bize iyi gelmedigi gibi, dahada cogaltir umutsuzlugumuzu, dilerim bu negatifin son olsun. Bende yaramaz durum yok simdilik beklemeye devam ediyorum. En son Dr. kontrolüm temmuzda olmustu. tedavi amacli kullandigim ilaclarimi Dr. biraktirdi ama, ocak ayina kadar gebelikten korunmami istiyor, hala gebelik olusmasin diye korunmaya devam ediyorum. bendede fakli bir stres iste denesemde olmasa hadi neyse diyecegim, bir sey yapmadan beklemekte bunaltiyor. dilerim bu beklemem ve sizin denemeleriniz mutlulukla son bulsun hakkimizda hayirlisi olsun.

acmila Sonucun için çok üzgünüm tatlım. Ve doktorların yaptıkları hatalara da simirlenmemek mümkün değil. Ama artık olan olmuş, önümüze bakmamız lazım. Küsüp darılmaya havlu atıp vazgeçmeye zamanımız yok. Herşey de bir hayır vardır deyip bebişimize kavuşmak için yola devam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…