Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

B bebeklerve umuyorum ve temenni ediyorum ki herşey hep yolunda gidecek ve bebişinle, mis kokulunla kavuşacaksınız. Sadece sakin ol, stres yapma, pozitif enerjiyle başla her güne.. Korku, stres hiç iyi gelmiyor bebişe.. Çok çok öpüyorum.

Bu hafta işe başladım ve yoğun bir hafta geçirdim. Foruma pek giremedim. Yazdıkça yazmışsınız maşallah!!! tü tü tüü!! Her sayfayı okuyamadım. Umuyorum herkesin hayatı yolundadır. Transfere gireceklere De bol şans dilerim. Lulinda sanırım transferin var. Herşey dilediğin gibi, dilediğimiz gibi olsun. :)

2220 doktoruma konuştum. Bende enfeksiyon durumu yokmuş. Başka sebebler olabilir dedi düşüklerim için. Ama enfeksiyon değil defi, çünkü enfeksiyon belirtisi görememiş muayenede ve küretajda.. Araştırmalarımızı yapacakmışız ama önce şu gebelik bulgularının tamamen ortadan kalkması gerekiyormuş. Bekjeyeceğiz dedi yani. 1 ay sonra tekrar muayeneye hideceğim. Hangi testler yapılacaksa o zaman karar verip yazacakmış. 3-4 ay daha doğal gebelik denememi istedi. Beklemedeyim yani ben. Durum bu.. Ohhhh, raporumu verdim, rahatladım. Sizin başarılı denemeleriniz için ve bizim de 12'den vuracak olan doğal tedavilerimiz için duacı pozisyonundayım ben birkaç ay daha.

Sagol sen arkadasim herseyi öyle bir hizli yasiyoruzki bugün ayaga kalkacagimi hic sanmiyordum üzüldüm kahraldum ama biti zamanimiz kisitli iste agla zirla ne yaparsan yap ama yola devam tez zamanda hayalerimiz gercek olur insallah öptüm canim

tatlım umarım kistin adetle beraber eriri gider ve sana sorun çıkarmaz ancak sen daha iyi bilirsinki soğan kürü kiste çok iyiymiş dene lütfen

Aynen öyle, ben de düşük yaptığım zaman aynı şeyleri hissetmiştim. Ağla ağla.. Ama işe yaramıyor işte kahretmek. Tekrar enerjimizi düzeltip mücadeleye devam etmemiz şart.. Kısmet değilmiş deyip zamanını bekliyorum.

Hayirlisini diliyorum Arkadasim iyice dinle kendini Ocak ayina ne kaldiki zaten baktin hopp subat be sen hamilesin harika olur arkandan ben gelirim hemen vallahi dua ediyorum canim gayirlisini diliyorum Herkes icin

Tatlim cok sagol dualarim seninle canim sıkı sıkı sarilin birbirinize ne üzgündün transfer günü bak hersey nasilda hayirla ilerliyo artik bebisin sende ve ben sende kalacagina inaniyorum bize ümìt olacaksin canim seni öptüm[/QUOTE]

' Silkin kendine gel Türk genci ' derim ben kendime düştüğüm durumlarda.
Senin bunu bu kadar hızlı yapıp, durumu kabullenip;
'Nerde kalmıştık, şimdi ne yapıyoruz?' dercesine kendini toparlamana çok çok sevindim.

Ben hayatta bazı insanlar, bir takım derslerden geçmeden hedefe ulaşamazlar.
Ve hedefe varırlar, zamanı geldiğinde...
Hedefe ulaştıklarında ise keyfini en iyi onlar bilir.
Kadir, Kıymet bilir onlar..
Ve siz güçlü kadınlar..
Kadir, Kıymet bildiğiniz vakitler çok yakında... Inşallah

canım şansın bol olsun sağlıklı yumoşların toplansın kucağına bebişini versin inşallah yürekten dualarım seninle

canım teşekkür ederim, umarım keyfin yerindedir.Hamileliğin iyi geçiyordur.Sana bi şey sorabilirmiyim, tabii transferi olup tutunmuş yada tutunmamış tüm arkadaşlarıında bilgisine ihtiyacım var.bazı dr.lar transfer sonrası tutunmanyı sağlayan iğne yada veriyor.dekort yada prednol..sizde böyle ilaçlar aldınızmı, yada dr.unuz başka bişey verdimi?

Benim OPU da çok acı çekmiştim.. Hatta hatırlamıyorum da hemşireyi fırçalamışım.. :))
Uyandığımda korkunç acı çekmiş ve ben doğum yapamam demiştim.. :)
Yaparız inşallah.. :)

Benim daha transferim olmadı.. Pazartesi kontrole gideceğim..

Selam kızlar,
Minik fasulyelerimi aldım geldim. Çözülen 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gelip blast olmuş. Diğer blastımla birlikte yerleştirildiler. Aksi ispatlanana kadar hamileyim artık:) Keyfini çıkarıp, biraz internetten uzak kalmak istiyorum. Arada ce demeye gelirim. Test günü 15 gün sonra 6 Aralık
40Asistani bu tarihi not alabilir:)
Bütün güzel dilekleriniz için bu forumdaki Amazon ruhlu Kadınlara teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun canım, bol şans dilerim..

Harika.. 6 Aralık'ta kutlama var o zaman.. :)

bu kadar acılardan sonra bence doğum bize çerez gibi gelir :))

:)) sanırım ama ben yine de korkarım gibi geliyor.. Canım tatlıdır :)

Birşey sormak istiyorum;
OPU dan sonra ne zaman adet gördünüz?
Benim düzensizlik var zaten ama erken oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…