- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.121
acmila Sonucun için çok üzgünüm tatlım. Ve doktorların yaptıkları hatalara da simirlenmemek mümkün değil. Ama artık olan olmuş, önümüze bakmamız lazım. Küsüp darılmaya havlu atıp vazgeçmeye zamanımız yok. Herşey de bir hayır vardır deyip bebişimize kavuşmak için yola devam. :)
tatlım umarım kistin adetle beraber eriri gider ve sana sorun çıkarmaz ancak sen daha iyi bilirsinki soğan kürü kiste çok iyiymiş dene lütfenVeee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Malum doğum kontrol hapı kullanamıyorum ben. O yüzden bu ay bekleyeceğiz. Eğer yine folikül kistiyse zaten adet sonunda eriyecek. Yok erimezse opu gibi narkozla boşaltalım içini dedi.
Böyle işte.
Aynen öyle, ben de düşük yaptığım zaman aynı şeyleri hissetmiştim. Ağla ağla.. Ama işe yaramıyor işte kahretmek. Tekrar enerjimizi düzeltip mücadeleye devam etmemiz şart.. Kısmet değilmiş deyip zamanını bekliyorum.Sagol sen arkadasim herseyi öyle bir hizli yasiyoruzki bugün ayaga kalkacagimi hic sanmiyordum üzüldüm kahraldum ama biti zamanimiz kisitli iste agla zirla ne yaparsan yap ama yola devam tez zamanda hayalerimiz gercek olur insallah öptüm canim
Kendini toparlaman iyi olmus canim, uzun üzüntüler bize iyi gelmedigi gibi, dahada cogaltir umutsuzlugumuzu, dilerim bu negatifin son olsun. Bende yaramaz durum yok simdilik beklemeye devam ediyorum. En son Dr. kontrolüm temmuzda olmustu. tedavi amacli kullandigim ilaclarimi Dr. biraktirdi ama, ocak ayina kadar gebelikten korunmami istiyor, hala gebelik olusmasin diye korunmaya devam ediyorum. bendede fakli bir stres iste denesemde olmasa hadi neyse diyecegim, bir sey yapmadan beklemekte bunaltiyor. dilerim bu beklemem ve sizin denemeleriniz mutlulukla son bulsun hakkimizda hayirlisi olsun.
Sevincin opu, transfer islemleri, ortalama 12 gunluk bekleyisin ve mujdeli 9 aylik heyacaninla artarak devam etsin :) dilegim budur. Simdiden bol sans ve tebrikler :))))) lokal anestezi icin de tebrikler, cesaretine hayran oldum.
Teşekkür ederim, henüz girebildim..saat 17:00 gibi yumurtalar toplandı.. Yani acımıyor diyen yalan söyler..ama bu seferde böyle olsun istedim, allaha şükür iyi geçti, ama biraz sancım var sadece.İyi dileklerin için teşekkür ederim tekrar..
Tatlim cok sagol dualarim seninle canim sıkı sıkı sarilin birbirinize ne üzgündün transfer günü bak hersey nasilda hayirla ilerliyo artik bebisin sende ve ben sende kalacagina inaniyorum bize ümìt olacaksin canim seni öptüm[/QUOTE]Sagol sagol cok haklisin transferden sinra bende okudum aslinda ev doktorum yapma demisti ama bunlarda uzman sonucta nebilemamasi belkide daha hayirli
Duygucum cok Danke dedigin gibi önce troid birde NeurNeurologie ye sevketi doktorum bu ates icin caresine bakip yola devam öptüm
="bebeklerve, post: 37899242, member: 579809"]canım ya üzme kendini sağlık olsun sonuçta birgün mutlaka anne olacaksın allahın izniyle sen yinede üzüntünü yaşa ve hemen toparlanmaya bak inşallah bu senin son negatifin olur tatlım çok üzgünüm
canım şansın bol olsun sağlıklı yumoşların toplansın kucağına bebişini versin inşallah yürekten dualarım seninle
canım teşekkür ederim, umarım keyfin yerindedir.Hamileliğin iyi geçiyordur.Sana bi şey sorabilirmiyim, tabii transferi olup tutunmuş yada tutunmamış tüm arkadaşlarıında bilgisine ihtiyacım var.bazı dr.lar transfer sonrası tutunmanyı sağlayan iğne yada veriyor.dekort yada prednol..sizde böyle ilaçlar aldınızmı, yada dr.unuz başka bişey verdimi?
Benim OPU da çok acı çekmiştim.. Hatta hatırlamıyorum da hemşireyi fırçalamışım.. :))
Uyandığımda korkunç acı çekmiş ve ben doğum yapamam demiştim.. :)
Yaparız inşallah.. :)
Selam kızlar,
Minik fasulyelerimi aldım geldim. Çözülen 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gelip blast olmuş. Diğer blastımla birlikte yerleştirildiler. Aksi ispatlanana kadar hamileyim artık:) Keyfini çıkarıp, biraz internetten uzak kalmak istiyorum. Arada ce demeye gelirim. Test günü 15 gün sonra 6 Aralık
40Asistani bu tarihi not alabilir:)
Bütün güzel dilekleriniz için bu forumdaki Amazon ruhlu Kadınlara teşekkür ederim.
Selam kızlar,
Minik fasulyelerimi aldım geldim. Çözülen 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gelip blast olmuş. Diğer blastımla birlikte yerleştirildiler. Aksi ispatlanana kadar hamileyim artık:) Keyfini çıkarıp, biraz internetten uzak kalmak istiyorum. Arada ce demeye gelirim. Test günü 15 gün sonra 6 Aralık
40Asistani bu tarihi not alabilir:)
Bütün güzel dilekleriniz için bu forumdaki Amazon ruhlu Kadınlara teşekkür ederim.
bu kadar acılardan sonra bence doğum bize çerez gibi gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?