Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben kullanmadim canim. Bir tup bebek doktorunun bilimsel bir sunumunda dinlemistim, bu tip Ilaclarin transfer sonrasi verilmesi ise yaramiyormus , yumurta gelistirme ilaclarinin kullanilmaya baslandigi zaman bu tip ilaclara baslanmasi gerekiyormus. Dedigim gibi ben kullanmadim.

Canim cok sevindim. Fasulyelerinle ask dolu 9 ay diliyorum. Optum...

Kistin erir gider tatlım içini ferah tut ne kistiymiş ki bu hani olması normalmıymış ? Çözümü var nasılsa ....

Benimkiler folikül kisti. Genellikle kendiliğinden eriyor. Normalde doğum kontrol hapı ile eritiliyor ama ben kullanamadığım için kendi haline bırakıyoruz. O arada birkaç gün soğan suyu içiyorum, gidiyor. Gecikmenin ilk haftası eşime söylemiştim sanırım kist var yine diye. Yine haklı çıktım, kahretmesin

Zanork kiste sogan cok iyi geliuor benim kist olunca yapiuorum bir haftada gidiuor..d.kontrol hapi banada hic iyi gelmiyor ostrojeni dusuruyor..

Ben de yaparı soğan kürünü. Hatta gecikmem var deyince Acmila sağolsun hatırlatmıştı ama düzenli yapamadım. Taşınınca başlarım diye erteliyordum. Mutfakta bir şey yapamıyorum, mecburen gidince başlayacağım artık. Bir de taşınabilseydim hayırlısıyla...

Eee sen acmilayi dinleme olcagi buydu ben saganimi kaptim sana geliyom canim artik zor kulanicam saka bir yana canim sogani dene lütfen

Bizim hayal kırıklığımızı düşünme lütfen. Hem Allah çözümsüz dert vermesin. Kötü bir tecrübe yaşadın, hepimiz için. Bir sorun varken, hangi aşamada olursa olsun geri çekilip önce o sorunu çözmek gerekiyormuş. Buz bebeklerin hazırda hiç değilse. Bu defa daha kolay bir tedavi olacak senin için. Hangi yolu izlersen izle, dilerim doğru yoldur ve sana bebeğini getirir...

Soğanı yapmayı denedim ama evdeki hengamenin içinde düzenli olmadı. Günde iki yapamadım, saatleri tutmadı... Bu içtiğimi de aslında şişe boşalsın atayım diye içmiştim. Bir de alkollü ya. Yorgunluğumu alıyordu biraz. Gideceğimiz ilçede devlet hastanesi var. Hem adet için, hem diğer hormon testleri için giderim diyordum. Soğan kürünü de orada yapacaktım... Kısmet böyleymiş. Ama ne yalan söyleyeyim evin dağınıklığından sonra İstanbul kaçamağı pek iyi geldi. İnsan gibi hissettim kendimi.

Cok gecmis olsun Zanork, Ilk adetinle kurtulursun biter gider. Benim nacizane tecrubem stres basit kist olusumunu tetikliyor. Sende stresli gunler gecirdin tasininca hepsi biter.

Stres te etkiliyor haklısın. Benimkinde üşütme de etkili oldu. Taşınıyoruz diye soba kurmadım. Ufo ile ısınıyoruz. Cildim de kurudu, bir iki tane çıban çıkardım. Genellikle bu durumlarda kist te üretiyorum. Ameliyattan sonra hareketler de yavaşladı bir süre. Sürpriz değil yani. Menapozdan korkmuştum. O yoksa sorun yok. Kistin çözümü var nasıl olsa

Burada her şeyi hep birlikte yaşıyoruz arkadaşım. Birimizin derdi, hepimizin derdi. Elbette destek olacağız. Birbirimizden feyz alacağız. Sen gönlünü ferah tut. Tiroid tedavini aksatma. Başka bir şey daha var mı diye iyice araştır. Zamanın var biraz. Allah' ın izniyle her şey daha güzel olacak...

Doktoru da çıkarsalarmış ya işten. Riski bile bile yaptın, sebep oldun diye... Her şey birbirine nasıl da bağlı. Oysa tek iğnenin zararı olmaz, önce tiroidini düzeltelim dese, ne sen bu acıyı çekecektin, ne o kız işinden olacaktı, ne o doktor böyle arada kalacaktı. Böyle olacakmış. Yaşanması gerekiyormuş. Allah daha büyük acılardan korumuştur belki diyelim, önümüze bakalım. Hayat her şeye rağmen devam ediyor çünkü. Geride kalmak olmaz...

Önemli bir ihtimalin elenmiş olmasına sevindim. Dilerim gerçek sebebi en kısa zamanda bulup tedavi eder ve iğnelerle, ilaçlarla boğuşmadan, en doğalından, en sağlıklı şekilde yavruna kavuşursun. Kendi adıma hep bir "Aşk Bebeği" hayal ederdim. Sana nasip olur inşallah

2220 gözün Aydın arkadaşım, misafirlerin gelmiş. :) menapoz için çok erken daha yahu.. Anne olacaksın daha.

Evet ya, geldiler. Uygun da değildim ama gelmeyin diyemedim
Benim öyle bir riskim var malesef. AMH çok düşük. Rezerv bitti bitecek. Dünkü muayenede de folikül yoktu zaten. Kapı kapanmak üzere yani. Yine de Allah büyük. Yazdıysa olacak inşallah. Yazmadıysa da yapacak bir şey yok.

tatlım umarım kistin adetle beraber eriri gider ve sana sorun çıkarmaz ancak sen daha iyi bilirsinki soğan kürü kiste çok iyiymiş dene lütfen

Soğan kürü benim de sık sık tavsiye ettiğim bir yöntem. Hatta operasyondan sonra kafam durdu, unuttum, sağolsun Acmila hatırlattı. Ama düzenli yapamadığım için bırakmıştım. Kendimi yeni eve saklıyordum
Adetin şimdi gelmesi emin olmamı sağladı sadece. Doğum kontrol hapı da alamadığım için ilk çözümüm soğan kürü olacak :)

Dilerim aksi 9 ay sonra kucağına aldığında ispatlanır. Test için sana da çok geç tarih vermişler ama olsun. Her ihtimali değerlendiriyorlar demek. Kuzularına ve kendine iyi bak. Sevginle büyüt onları

Birşey sormak istiyorum;
OPU dan sonra ne zaman adet gördünüz?
Benim düzensizlik var zaten ama erken oldu...

Sorunu okuyunca takvime baktım da. Benim opu tarihim 23 Eylül. 7 Ekimde adet olmuşum. Ama 5 ekim' de olmam gerekiyormuş. Gerçi herhangi bir işlemden sonra 2-3 günlük sapmalar normal sayılıyor. Hatta işlem olmasa da normal sayılıyor. Onun için takılma ona. Eskilerin dediği gibi "geleninden değil, gelmeyeninden kork" :)

canım ben sadece crinone vajina jel kullandım rahmin embriyoyu atmasını engelliyor onun yanında corospin kan sulandırıcı ve folbiol folik asit kullandım bu kadar iğne hiç almadım

hadi hayırlı olsun canım inşallah 15 gün sonra çok güzel haberlerini alırız dinlenmene bak şimdi :)

Merabayin hanımlar! Uzun zamandir firsat bulup bakamiyordum kk'ya. Hamisligimi ogrendikten sonra is yerinde isler oyle sarpa sardiki yapmamam gereken stresi yaptim, pismanim. Ne kadar totomu da yirtsam neden gözünün üstünde kaşın var dediler.. bundan sonra işi kafama takarsam iki tokat çarpın gelirim kendime he.
Bi iki gündür eskileri okudum, sevinçler hüzünler geçmiş sayfalardan.. ben de bi sevindim bi uzuldum sizinle birlikte. İnşallah tum hüzünler geride kalır biran once, sevincler doldurur bu sayfalari.
Simdilik gideyim, daha sık aranizda olmak dilegiyle:)

Merhaba, nacizane folükülünün oluşması için omega 900'lük 1 tane ve qenzim q10 u 200 mg.nı yemeklerden sonra 1 tane alman. Biraz masraflı ama q enzim hücre içini onardığı için çok faydalı. Benim kanamalarım çok azalmıştı, 1 ayda bile önemli ölçüde artırdı, onarımla vücudun üretim fonksiyonunu da çalıştıracağını düşünüyorum. Taşınmanda da kolaylıklar dilerim.

Teşekkür ederim. Tavsiyeleri dikkate alıyorum. Evde bir kutu açılmamış co-enzim q10 var. Her şeyi taşınmaya endekslediğim için bekliyor o da.

Maşallah kızını Allah bağışlasın kokulu öpücükler size

Benimde son tedavim başlayacağı zaman olmuştu dört cm.hayıt içmiştim ara vermemiştim doğum kontrol hapı vermişti banada hiç yaramıyor hap sonrasında tedavi olumsuz oldu,insan kendine gelince bazen ne kadar cahilim diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…