- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.141
Ben kullanmadim canim. Bir tup bebek doktorunun bilimsel bir sunumunda dinlemistim, bu tip Ilaclarin transfer sonrasi verilmesi ise yaramiyormus , yumurta gelistirme ilaclarinin kullanilmaya baslandigi zaman bu tip ilaclara baslanmasi gerekiyormus. Dedigim gibi ben kullanmadim.canım teşekkür ederim, umarım keyfin yerinddir.Hamileliğin iyi geçiyordur.Sana bi şey sorabilirmiyim, tabii transferi olup tutunmuş yada tutunmamış tüm arkadaşlarıında bilgisine ihtiyacım var.bazı dr.lar transfer sonrası tutunmanyı sağlayan iğne yada veriyor.dekort yada prednol..sizde böyle ilaçlar aldınızmı, yada dr.unuz başka bişey verdimi?
Canim cok sevindim. Fasulyelerinle ask dolu 9 ay diliyorum. Optum...Selam kızlar,
Minik fasulyelerimi aldım geldim. Çözülen 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gelip blast olmuş. Diğer blastımla birlikte yerleştirildiler. Aksi ispatlanana kadar hamileyim artık:) Keyfini çıkarıp, biraz internetten uzak kalmak istiyorum. Arada ce demeye gelirim. Test günü 15 gün sonra 6 Aralık
@40Asistani bu tarihi not alabilir:)
Bütün güzel dilekleriniz için bu forumdaki Amazon ruhlu Kadınlara teşekkür ederim.
Kistin erir gider tatlım içini ferah tut ne kistiymiş ki bu hani olması normalmıymış ? Çözümü var nasılsa ....
Zanork kiste sogan cok iyi geliuor benim kist olunca yapiuorum bir haftada gidiuor..d.kontrol hapi banada hic iyi gelmiyor ostrojeni dusuruyor..
Kizlarrr benim tatli arkadaslarim hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz ben sizlere ayri ayri tesekür ediyorum hepimiz bir gün anne olcaz dilegim bir an önce saglikli bebekletimiz olsun beni bunalimdan kurtardiniz Allahta sizin dualarinizi kabul etsin herseyin hayirlisi buseferde sizi hayalkirikligina ugratim ama iki buz bebisim var teyzeleri onlari alana kadar sıkı bir tedaviye baslicam ne var ne yok hepsini incelesinler tabii bu merkeze biraz kirildim oraya birdaha sans verirmiyim bilmiyorum herseyi zamana biraktim ocak subat tedaviye baslicam herkesi cok öptüm canlarim
Eee sen acmilayi dinleme olcagi buydu ben saganimi kaptim sana geliyom canim artik zor kulanicam saka bir yana canim sogani dene lütfen
Cok gecmis olsun Zanork, Ilk adetinle kurtulursun biter gider. Benim nacizane tecrubem stres basit kist olusumunu tetikliyor. Sende stresli gunler gecirdin tasininca hepsi biter.
Ne desen haklisin ne ümitlerle coskuyka badliyoruz tedaviye bir tatsizlik olmasin artik artik hayirli evlatlar nasip etsin allah hepimize
Bir coskuyla öptüm seni tektek yazmicaktim sözde öyle güzel desteksinizki kimseyi ayiramadim yazcam iste
Canim cok mersi sagol varol sen bizi unutmuyosun ya hamile hamile buralardasin ya cok kiymetlisin canim cokkk sagol Allah seni ve bebegini korusun canim öptüm sizleri
cok cok cok tesekür Umuselem yine olmadi canim yaa yine kismet degilmis beklicez bakalim gelip bebisletimiz bizi bulur nasilsa
Canim Allah gönlümüze göre versin sagol var ol ben malesef yurtdisindayim merkez cok iyi aslinda bana rastladi sansizlik yoksa onkarda balgibi biliyodu riziko oldugunu hemsireyi isinden uzaklastirmislar bana demege haki yokmus ona üzüldüm tabi nekadari dogruysa öptüm tatlim
2220 doktoruma konuştum. Bende enfeksiyon durumu yokmuş. Başka sebebler olabilir dedi düşüklerim için. Ama enfeksiyon değil defi, çünkü enfeksiyon belirtisi görememiş muayenede ve küretajda.. Araştırmalarımızı yapacakmışız ama önce şu gebelik bulgularının tamamen ortadan kalkması gerekiyormuş. Bekjeyeceğiz dedi yani. 1 ay sonra tekrar muayeneye hideceğim. Hangi testler yapılacaksa o zaman karar verip yazacakmış. 3-4 ay daha doğal gebelik denememi istedi. Beklemedeyim yani ben. Durum bu.. Ohhhh, raporumu verdim, rahatladım. Sizin başarılı denemeleriniz için ve bizim de 12'den vuracak olan doğal tedavilerimiz için duacı pozisyonundayım ben birkaç ay daha.
2220 gözün Aydın arkadaşım, misafirlerin gelmiş. :) menapoz için çok erken daha yahu.. Anne olacaksın daha.
tatlım umarım kistin adetle beraber eriri gider ve sana sorun çıkarmaz ancak sen daha iyi bilirsinki soğan kürü kiste çok iyiymiş dene lütfen
Selam kızlar,
Minik fasulyelerimi aldım geldim. Çözülen 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gelip blast olmuş. Diğer blastımla birlikte yerleştirildiler. Aksi ispatlanana kadar hamileyim artık:) Keyfini çıkarıp, biraz internetten uzak kalmak istiyorum. Arada ce demeye gelirim. Test günü 15 gün sonra 6 Aralık
Bütün güzel dilekleriniz için bu forumdaki Amazon ruhlu Kadınlara teşekkür ederim.
Birşey sormak istiyorum;
OPU dan sonra ne zaman adet gördünüz?
Benim düzensizlik var zaten ama erken oldu...
canım ben sadece crinone vajina jel kullandım rahmin embriyoyu atmasını engelliyor onun yanında corospin kan sulandırıcı ve folbiol folik asit kullandım bu kadar iğne hiç almadımcanım teşekkür ederim, umarım keyfin yerindedir.Hamileliğin iyi geçiyordur.Sana bi şey sorabilirmiyim, tabii transferi olup tutunmuş yada tutunmamış tüm arkadaşlarıında bilgisine ihtiyacım var.bazı dr.lar transfer sonrası tutunmanyı sağlayan iğne yada veriyor.dekort yada prednol..sizde böyle ilaçlar aldınızmı, yada dr.unuz başka bişey verdimi?
hadi hayırlı olsun canım inşallah 15 gün sonra çok güzel haberlerini alırız dinlenmene bak şimdi :)Selam kızlar,
Merhaba, nacizane folükülünün oluşması için omega 900'lük 1 tane ve qenzim q10 u 200 mg.nı yemeklerden sonra 1 tane alman. Biraz masraflı ama q enzim hücre içini onardığı için çok faydalı. Benim kanamalarım çok azalmıştı, 1 ayda bile önemli ölçüde artırdı, onarımla vücudun üretim fonksiyonunu da çalıştıracağını düşünüyorum. Taşınmanda da kolaylıklar dilerim.Sorunu okuyunca takvime baktım da. Benim opu tarihim 23 Eylül. 7 Ekimde adet olmuşum. Ama 5 ekim' de olmam gerekiyormuş. Gerçi herhangi bir işlemden sonra 2-3 günlük sapmalar normal sayılıyor. Hatta işlem olmasa da normal sayılıyor. Onun için takılma ona. Eskilerin dediği gibi "geleninden değil, gelmeyeninden kork" :)
Merhaba, nacizane folükülünün oluşması için omega 900'lük 1 tane ve qenzim q10 u 200 mg.nı yemeklerden sonra 1 tane alman. Biraz masraflı ama q enzim hücre içini onardığı için çok faydalı. Benim kanamalarım çok azalmıştı, 1 ayda bile önemli ölçüde artırdı, onarımla vücudun üretim fonksiyonunu da çalıştıracağını düşünüyorum. Taşınmanda da kolaylıklar dilerim.
Maşallah kızını Allah bağışlasın kokulu öpücükler sizebutun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunluk oldu bugun. hic birseye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
bakmayin cadi dedigime cok akilli benim kizim cok masallah. ben bi esmer guzeli olarakkizim benim tam tersim.
acik tenli mavis gozlu ne tesaduf ki profilimde ki bebege cok benziyor. bende acinca farkettim.
boyle gec yasta anne olmak harika bi duyguymus. kizima asigim Allahim nasil seviliyor anlatamam.
Dilerim ki burda ki butun arkadaslarima da Rabbim nasip etsin. kimseleri bundan mahrum birakmasin. amin..
acmile dun tlfonda soyledim kuzum seni kocaman kucakliyorum. kalbim seninle unutma..
bebeklerve galiba hamilesin umarim yanlis anlamamisimdir...eger oyleyse Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
eskilerden bi zeytunn arkadasimiz vardi onu cok merak ediyorum acep bilen taniyan var mi
duovam ummuselem duygu 2220 miranda ismihan ve diger beni taniyan bilen arkadaslarim hepinize kucak dolusu sevgiler.
hepinizi opuyorummmmmm.....
Benimde son tedavim başlayacağı zaman olmuştu dört cm.hayıt içmiştim ara vermemiştim doğum kontrol hapı vermişti banada hiç yaramıyor hap sonrasında tedavi olumsuz oldu,insan kendine gelince bazen ne kadar cahilim diyoruz.Veee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Malum doğum kontrol hapı kullanamıyorum ben. O yüzden bu ay bekleyeceğiz. Eğer yine folikül kistiyse zaten adet sonunda eriyecek. Yok erimezse opu gibi narkozla boşaltalım içini dedi.
Böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?