- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.161
Sende Sağol arkaşım,kendine iyi davran en kısa zamanda kavuşman dileğimle öpüyorumSagol arkadasim hic bir keline bizi rahatlatmiyoda sade hayirlisi buymus diyebiliyor ve en kisa zamanda hayirlisini bizi gelip bulmasi icin dua ediyoruz baska caremiz
yok öptüm
Hayırlı olsun,sonu güzel olsun.Selam kızlar,
Minik fasulyelerimi aldım geldim. Çözülen 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gelip blast olmuş. Diğer blastımla birlikte yerleştirildiler. Aksi ispatlanana kadar hamileyim artık:) Keyfini çıkarıp, biraz internetten uzak kalmak istiyorum. Arada ce demeye gelirim. Test günü 15 gün sonra 6 Aralık
@40Asistani bu tarihi not alabilir:)
Bütün güzel dilekleriniz için bu forumdaki Amazon ruhlu Kadınlara teşekkür ederim.
Selam kızlar,
Minik fasulyelerimi aldım geldim. Çözülen 4 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gelip blast olmuş. Diğer blastımla birlikte yerleştirildiler. Aksi ispatlanana kadar hamileyim artık:) Keyfini çıkarıp, biraz internetten uzak kalmak istiyorum. Arada ce demeye gelirim. Test günü 15 gün sonra 6 Aralık
Bütün güzel dilekleriniz için bu forumdaki Amazon ruhlu Kadınlara teşekkür ederim.
O "aşk bebeği" bana da pek nasip olacak gibi değil canım yaa.. Aşkım kursağıma tıkandı kaldı karşıdaki kişinin sayesinde.Önemli bir ihtimalin elenmiş olmasına sevindim. Dilerim gerçek sebebi en kısa zamanda bulup tedavi eder ve iğnelerle, ilaçlarla boğuşmadan, en doğalından, en sağlıklı şekilde yavruna kavuşursun. Kendi adıma hep bir "Aşk Bebeği" hayal ederdim. Sana nasip olur inşallah
Şans seninle olsun, kucağın bebişinle, ciğerlerin onun mis kokusuyla dolsun. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. :)Selam kızlar,
Merhabalar
Siz beni tanımıyorsunuz ama ben 2013 haziranından beri her gün ama her gün bu formu okuyorum. Sıkı takipçiyim yani:) Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum. Çok zaman yazmayı düşündüm. Ama benim tedavim yok ki. Ne yazayım diyordum. Biliyorum illaki tedavide olmak gerekmiyor. Ama ne bileyim işte.... Okurken eşim" Lütfen kendini de beni de incitme. Bunun için ne maddi gücümüz ne de ruh gücümüz var"diyor. Olsun ben yine de takipteyim:)2007'de bir kez 2008'de iki kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemelerimiz oldu. Şimdi ne kadar kandırıldığımızı anlıyoruz ancak olan oldu. Yaş da 45 oldu.
Teşekkür ederim.Dediğim gibi aslında hepinizin yazdıklarını okuyorum. Normalde cesaretsiz biri değilim ama sanki yazmaya cesaretim yoktu. Benim gücüm her şeye yeter. Ancak insanlar önümüze başka başka sorunları sununca hep bertaraf etmek zorunda kalıyoruz. Ben kendi kendime doktora gidiyorum, kendi kendime görüşmeler yapıyorum:) Konusunu bile doğru düzgün açamıyorum ya neyse.... Allah büyüktür diyelimTopige hos geldin arkadasim, negatiflerin icin üzgünüm eger yumurtan olusuyorsa hicte ümitsiz degilsin, tekrar deneyebilirsin topikte okumussundur 45 yas sonrasida bebekleri olan arkadaslarimiz var, ruh gücümüz yetmez diye kapatmayin hemen, biz yasaadigimiz sürece her seye gücümüz yeter buna inanalim yeterki, maddi sorunlar disinda deneme yapmaya engel baska sorunlar varsa, önce onlari cözümleyelim sonrada bebegimize kavusalim diliyorum.
butun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunluk oldu bugun. hic birseye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
bakmayin cadi dedigime cok akilli benim kizim cok masallah. ben bi esmer guzeli olarakkizim benim tam tersim.
acik tenli mavis gozlu ne tesaduf ki profilimde ki bebege cok benziyor. bende acinca farkettim.
boyle gec yasta anne olmak harika bi duyguymus. kizima asigim Allahim nasil seviliyor anlatamam.
Dilerim ki burda ki butun arkadaslarima da Rabbim nasip etsin. kimseleri bundan mahrum birakmasin. amin..
acmile dun tlfonda soyledim kuzum seni kocaman kucakliyorum. kalbim seninle unutma..
bebeklerve galiba hamilesin umarim yanlis anlamamisimdir...eger oyleyse Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
eskilerden bi zeytunn arkadasimiz vardi onu cok merak ediyorum acep bilen taniyan var mi
duovam ummuselem duygu 2220 miranda ismihan ve diger beni taniyan bilen arkadaslarim hepinize kucak dolusu sevgiler.
hepinizi opuyorummmmmm.....
bizde yetisiriz hep insallah, sayelerinde rahat oluruz, tum taktikleri aliriz.. Hazirda abi ablari da olur :))) gonulleri kadar guzel olsun gelismeleri, bizim de olsun. Masallahlik bebekler diye topik acariz :) cok optumSelam canim, bizler iyiyiz arayamadim seni bu siralar umarim hersey yolundadir. aksam ummu ve alis senin kizin resimlerine baktikca baktik, masallah ne tatli bir cocuk yakin olsakta iyice sevsem bebegini, breezey ve Puffy 2. tura gececekler seninde bebegine kardes diliyorum. öpüyorum kizini ve seni iyi bak ikinizede.
canım nasılsın uzun zamandan beri sohbet edemedik neler yapıyorsun..tedvine ne zaman başlıyorsun eskilerden pek giren yok artık onlar bebişlerine kavuştular biz hala mücadeleye devam..Topige hos geldin arkadasim, negatiflerin icin üzgünüm eger yumurtan olusuyorsa hicte ümitsiz degilsin, tekrar deneyebilirsin topikte okumussundur 45 yas sonrasida bebekleri olan arkadaslarimiz var, ruh gücümüz yetmez diye kapatmayin hemen, biz yasaadigimiz sürece her seye gücümüz yeter buna inanalim yeterki, maddi sorunlar disinda deneme yapmaya engel baska sorunlar varsa, önce onlari cözümleyelim sonrada bebegimize kavusalim diliyorum.
minik prenses Analı babalı sağlıklı büyüsün canım ...bizde resim isteriz canım çook merak ediyorum bebişini..butun arkadaslara gunaydinlar olsun. bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.
benim minik prensesim 3 ay 11 gunluk oldu bugun. hic birseye firsat bulamiyorum minik cadinin yuzunden.
bakmayin cadi dedigime cok akilli benim kizim cok masallah. ben bi esmer guzeli olarakkizim benim tam tersim.
acik tenli mavis gozlu ne tesaduf ki profilimde ki bebege cok benziyor. bende acinca farkettim.
boyle gec yasta anne olmak harika bi duyguymus. kizima asigim Allahim nasil seviliyor anlatamam.
Dilerim ki burda ki butun arkadaslarima da Rabbim nasip etsin. kimseleri bundan mahrum birakmasin. amin..
acmile dun tlfonda soyledim kuzum seni kocaman kucakliyorum. kalbim seninle unutma..
bebeklerve galiba hamilesin umarim yanlis anlamamisimdir...eger oyleyse Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
eskilerden bi zeytunn arkadasimiz vardi onu cok merak ediyorum acep bilen taniyan var mi
duovam ummuselem duygu 2220 miranda ismihan ve diger beni taniyan bilen arkadaslarim hepinize kucak dolusu sevgiler.
hepinizi opuyorummmmmm.....
menopozun yaninda kist te neyymis :) zaten menopozu da sen dillendirdin yok oyle bir sey :) esprisi bşr yana canim hemen ustesşnden gelirsin biliyorum, olmasa iyiydi ama vardir bir hikmeti... Eriyip gidecek insallah sende ki o bilgiyle ohooo baska sansi zaten yok. Ben de guya bugun gidecektim kontrol mahiyetinde dedim varsa bşr kist erir gider :) olacagina inanmiyorum ayrica Lucrin yapabilir dediker, e benim vucut soz dinlemiyor zaten yapmamistir dedim salladim, tum gun havanin da etkisşyle ohhh miskinlik yaptim, ama bellşydi bir vukuatşm olacagi, bu kadar hareketsiz kalmamin acayip olacagi... Az sonra yazarim :))) opuyorum seni.Veee benden haberler. 5 cm. tosun gibi bir kistim oluşmuş. Bu kistle nasıl adet oldun ki? dedi. Folikül yok çünkü. Dönüşte aklıma geldi. Temmuz ayında (sanırım konuşuldu burada da) Branca Ursului (tavşancılotu tentürü) getirtmiştim Romanyadan. 15 gün kadar kullandım ve sonrasında tedaviye başlayacağım diye bıraktım. Şişenin dibinde bir- iki parmak kadar kalmıştı. Geçenlerde elime geçti ve akşamları birer yudum içmeye başladım. Sanırım onun etkisi. İki ya da üç akşam içtim sadece.
Malum doğum kontrol hapı kullanamıyorum ben. O yüzden bu ay bekleyeceğiz. Eğer yine folikül kistiyse zaten adet sonunda eriyecek. Yok erimezse opu gibi narkozla boşaltalım içini dedi.
Böyle işte.
car car carrrr :))))))))) makşneli tufek gibiyiz bazen, ne guzel :) isten firsat bul gecikme oyle yoksa yorulursun okuyacagim derken :) bildigin gibi ayni gune bir suru haberi sikistirabiliyoruz, bazen haber olmasa da biz yaratiyoruz, yasamdan karelerle geciyor geciyor sayfalar :) ortalama 10 sayfa okuyorum gunluk :) bizi okursun senden ne haberler, yolunda mi her sey... Enfeksiyon disinda neler olabilecegi bilinebiliyır mu? Guzel gelismeler hepimizin olsun :)Bu hafta işe başladım ve yoğun bir hafta geçirdim. Foruma pek giremedim. Yazdıkça yazmışsınız maşallah!!!tü tü tüü!! Her sayfayı okuyamadım. Umuyorum herkesin hayatı yolundadır. Transfere gireceklere De bol şans dilerim. @Lulinda sanırım transferin var. Herşey dilediğin gibi, dilediğimiz gibi olsun. :)
Sorunu okuyunca takvime baktım da. Benim opu tarihim 23 Eylül. 7 Ekimde adet olmuşum. Ama 5 ekim' de olmam gerekiyormuş. Gerçi herhangi bir işlemden sonra 2-3 günlük sapmalar normal sayılıyor. Hatta işlem olmasa da normal sayılıyor. Onun için takılma ona. Eskilerin dediği gibi "geleninden değil, gelmeyeninden kork" :)
Selam kızlar,
Merhabalar
Siz beni tanımıyorsunuz ama ben 2013 haziranından beri her gün ama her gün bu formu okuyorum. Sıkı takipçiyim yani:) Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum. Çok zaman yazmayı düşündüm. Ama benim tedavim yok ki. Ne yazayım diyordum. Biliyorum illaki tedavide olmak gerekmiyor. Ama ne bileyim işte.... Okurken eşim" Lütfen kendini de beni de incitme. Bunun için ne maddi gücümüz ne de ruh gücümüz var"diyor. Olsun ben yine de takipteyim:)2007'de bir kez 2008'de iki kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemelerimiz oldu. Şimdi ne kadar kandırıldığımızı anlıyoruz ancak olan oldu. Yaş da 45 oldu.
Merabayin hanımlar! Uzun zamandir firsat bulup bakamiyordum kk'ya. Hamisligimi ogrendikten sonra is yerinde isler oyle sarpa sardiki yapmamam gereken stresi yaptim, pismanim. Ne kadar totomu da yirtsam neden gözünün üstünde kaşın var dediler.. bundan sonra işi kafama takarsam iki tokat çarpın gelirim kendime he.
Bi iki gündür eskileri okudum, sevinçler hüzünler geçmiş sayfalardan.. ben de bi sevindim bi uzuldum sizinle birlikte. İnşallah tum hüzünler geride kalır biran once, sevincler doldurur bu sayfalari.
Simdilik gideyim, daha sık aranizda olmak dilegiyle:)
ne guzel yazmissin. Hucre yenilenmesi genel sagligşmiz icin de onemli. 41lik 41 degilim ama olsun, iceriden de takviye sart. İmuneks+Q10 kullaniyorum bende ayni şse yariyordur sanirim, yine de bir arastirayim. Cok sagol, guzel gelismeler dikerim. Gerci ben nadasa biraktim kendimi 1 ay full serbest olmayi planliyorum. Yaramayan ne varsa hayatimda :) fosur fosur sigaram da bile isteye mevcut, sonra disipline edrim kendimi... SevgilerMerhaba, nacizane folükülünün oluşması için omega 900'lük 1 tane ve qenzim q10 u 200 mg.nı yemeklerden sonra 1 tane alman. Biraz masraflı ama q enzim hücre içini onardığı için çok faydalı. Benim kanamalarım çok azalmıştı, 1 ayda bile önemli ölçüde artırdı, onarımla vücudun üretim fonksiyonunu da çalıştıracağını düşünüyorum. Taşınmanda da kolaylıklar dilerim.
Merhabalar
Teşekkür ederim.Dediğim gibi aslında hepinizin yazdıklarını okuyorum. Normalde cesaretsiz biri değilim ama sanki yazmaya cesaretim yoktu. Benim gücüm her şeye yeter. Ancak insanlar önümüze başka başka sorunları sununca hep bertaraf etmek zorunda kalıyoruz. Ben kendi kendime doktora gidiyorum, kendi kendime görüşmeler yapıyorum:) Konusunu bile doğru düzgün açamıyorum ya neyse.... Allah büyüktür diyelim
Hoşgeldin.. Ben de yeniyim senden bir tık önce yazmaya başladım buraya.
Okuyorsun bilirsin burada dışlamıyorlar kimseyi.. Ilk yazdığımda bana cevap vermezler herhalde demiştim. Çünkü herkes birbirini burda çok iyi tanıyor gibi ve geleni kabul etmezler gibi gelmişti. Hayır öyle olmadı.. Yaşımız va yaşanmışlığımızla ilgili ...
Benim şimdi duakarında yer alan insanlar haline geldi her biri.. Eminim ben de onların dualarında yer alıyorum. Bu paha biçilemez bir güç.. Hepinizi seviyorum kızlar .. Tabii bu ilaçlar beni çok duygusal yaptı.
Geçen gün sofra hazırlarken ağlamaya başladım durduramadım kendimi.. Eşim ilk defa beni öyle gördü.. Şaşırdı üzüldü en sonunda kızdı.. HAKLI cevap alamadı çünkü Ağlayan bir kadın kendi Karısı ama nedenini bilmiyordu. Ben biliyorum anlatamadım.. Sonra anlattım.
Burada sa yazamam uzun hikaye.. Belki bir gün.. Çocukla ilgisi yok benim Çocukluğumla ilgisi var..
Valla çok teşekkür ederim. Burası apayrı bir dünya. Ben de bu dünyanın bir parçası olmak istedim. Bir insan anca kendi kardeşinin ya da yeğeninin sonucunu bu kadar içten bekleyebilir. Ben burda bekledimm.Onu gördüm.Şimdiden daha güçlendim sanki:)Hosgeldin, hosgeldinn :) seni tanimiyor oldugumuzu sanma tanşyoruz :))) hepimiz ayni seyleri yasadik cunku. Ayrica her birimizin farkli tecrubeleri, farkli yolkari, farkli surecleri de olsa ortak paydamiz ayni :) siki takipcilik bizde de var, sen gec kalmissin sadece :) 540lş sayfalardi sanirim burayi ilk gordugum zaman, tek tek hepsini okuyup yazmistim. Yani tipkisini aynisi sadece zamanlar ve sayfalar farkli... Tedavi zaten burasi, tedavide degilim deme o yuzden... Canin istedikce yazarsin masallah hepimizde cene cok konu konuyu acar :) tecrubelerin sadece sonrasi icin bilgi olsun ama gecmiste kalsin. Her yeni gun yeni bir sey getiriyor.. Bakarsin sende baslamissin yeni bir seruvene..,mdedigin gibi guc gerekiyorsa bizde fazla fazla var. İyi haberlerini paylas cogaltalim, uzuntulerini anlat sana omuz olalim. Yaz yeter yani :)
Kendi kendine doktorculuk oynama bizi de oyun arkadasi yap :) bak gor ne doktorlar, ne hemsireler ne psikologlar hatta kocakari ilaclari mutehasisi var :) sifaci diyecektim parmagimdan kocakari ilaclari cikti. Sorun etmez Zanorkcum :)))) bilşyor sevdigimi.
Sonuc itibariyle tekrar hosgeldinnn :)
Yeninin eskisi :) Euacim ne guzel yazmissin kesinlikle yaslar ve yasanmisliklar hepimizi yol arkadasi yapiyor. Yok birbirimize yabanciligimiz :) hepimiz kendimize dilediklerimizi diliyoruz hepimize. İtiraf ediyorum bazi arkadaslarima sizlerden cok hatta kendimden de cok diledim :) o kadar sahipleniyoruz :) gucumuz guc veriyor iyi ki veriyor :) en az sevidigin kadar seviliyorsun.
Duygusallik konusuna gelince, haklisin. Bugune kadar sadece gobek adim Duygu kadardi duygusal hallerim, genelde rahatimdir (tamam itiraf ediyorum cogunlukla rahatimdir, amannn n'apalim der gecerşm negatifi bile) ama o ilaclarla isler degisebiliyor.
Bu nedenle kendine yabanci gelebilşrsin, esine de yabanci gelebilirsin, yalniz degilsin. Kizma aklini takma buna... Akan inci tanelerini de ozgur birak, ileride mutluluktan aktiginda zaten bunlari hatirlamayacaksin. Algilarin hormonlarla daha da acildigi icin tam tabiriyle ota bilmem neye aglayabilirsin. Aklina dusen anilarin da okacak, keza olmus da... İcinde kalmasin hic. Canin istediginde ister goz yasina, ister sevincine dair paylasimlarinla sarilip sarmalariz seni :) anilar biriktirelim bolca, yasama dair olsun ister mutlu ister huzunlu ama sahici... Buranin en guzel yani bu, nedeni, yazikani ne olursa olsun her sey sahici...
Cok operim :)
Çok teşekkürler. Biz de çömezleriz işte.Napalım. Ama haklısın gerçekten geniş bir aile burasıHoşgeldin.. Ben de yeniyim senden bir tık önce yazmaya başladım buraya.
Okuyorsun bilirsin burada dışlamıyorlar kimseyi.. Ilk yazdığımda bana cevap vermezler herhalde demiştim. Çünkü herkes birbirini burda çok iyi tanıyor gibi ve geleni kabul etmezler gibi gelmişti. Hayır öyle olmadı.. Yaşımız va yaşanmışlığımızla ilgili ...
Benim şimdi duakarında yer alan insanlar haline geldi her biri.. Eminim ben de onların dualarında yer alıyorum. Bu paha biçilemez bir güç.. Hepinizi seviyorum kızlar .. Tabii bu ilaçlar beni çok duygusal yaptı.
Geçen gün sofra hazırlarken ağlamaya başladım durduramadım kendimi.. Eşim ilk defa beni öyle gördü.. Şaşırdı üzüldü en sonunda kızdı.. HAKLI cevap alamadı çünkü Ağlayan bir kadın kendi Karısı ama nedenini bilmiyordu. Ben biliyorum anlatamadım.. Sonra anlattım.
Burada sa yazamam uzun hikaye.. Belki bir gün.. Çocukla ilgisi yok benim Çocukluğumla ilgisi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?