- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.181
Valla çok teşekkür ederim. Burası apayrı bir dünya. Ben de bu dünyanın bir parçası olmak istedim. Bir insan anca kendi kardeşinin ya da yeğeninin sonucunu bu kadar içten bekleyebilir. Ben burda bekledimm.Onu gördüm.Şimdiden daha güçlendim sanki:)
Çok teşekkürler. Biz de çömezleriz işte.Napalım. Ama haklısın gerçekten geniş bir aile burası
Merhaba, içi dışı bir misali, hücrelerimize varana dek hayatı yaşayalım- yaşatalım. Hücremizi de, ruhumuzu da, midemizi de, gözümüzü de, gönlümüzü de besleyelim. Biz elimizden geleni yapınca bebiş de zamanı gelince hoş gelir safalar getirir, gelmez ise de gelmiş olan meleklere annelik yaparız.ne guzel yazmissin. Hucre yenilenmesi genel sagligşmiz icin de onemli. 41lik 41 degilim ama olsun, iceriden de takviye sart. İmuneks+Q10 kullaniyorum bende ayni şse yariyordur sanirim, yine de bir arastirayim. Cok sagol, guzel gelismeler dikerim. Gerci ben nadasa biraktim kendimi 1 ay full serbest olmayi planliyorum. Yaramayan ne varsa hayatimda :) fosur fosur sigaram da bile isteye mevcut, sonra disipline edrim kendimi... Sevgiler
Merhabalar
Siz beni tanımıyorsunuz ama ben 2013 haziranından beri her gün ama her gün bu formu okuyorum. Sıkı takipçiyim yani:) Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum. Çok zaman yazmayı düşündüm. Ama benim tedavim yok ki. Ne yazayım diyordum. Biliyorum illaki tedavide olmak gerekmiyor. Ama ne bileyim işte.... Okurken eşim" Lütfen kendini de beni de incitme. Bunun için ne maddi gücümüz ne de ruh gücümüz var"diyor. Olsun ben yine de takipteyim:)2007'de bir kez 2008'de iki kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemelerimiz oldu. Şimdi ne kadar kandırıldığımızı anlıyoruz ancak olan oldu. Yaş da 45 oldu.
Teşekkür ederim.Dediğim gibi aslında hepinizin yazdıklarını okuyorum. Normalde cesaretsiz biri değilim ama sanki yazmaya cesaretim yoktu. Benim gücüm her şeye yeter. Ancak insanlar önümüze başka başka sorunları sununca hep bertaraf etmek zorunda kalıyoruz. Ben kendi kendime doktora gidiyorum, kendi kendime görüşmeler yapıyorum:) Konusunu bile doğru düzgün açamıyorum ya neyse.... Allah büyüktür diyelim
O "aşk bebeği" bana da pek nasip olacak gibi değil canım yaa.. Aşkım kursağıma tıkandı kaldı karşıdaki kişinin sayesinde.bende enfeksiyon yokmuş da, doktorumun söylediklerinden senin sorunlarına çare olabilecek, fikir verebilecek bir şey çıkmadı. Onun için öEllikle sana yazmıştım aslında. Mantar da yokmuş, akıntım da normal akontıynış. Umuyorum vücudun tazelenir canlanır da bebişini kucaklamaya olanak sağlar sana. Hamile kalmanı en az kendim kadar diliyorum canım. Allah gönlüne göre versin her konuda..
menopozun yaninda kist te neyymis :) zaten menopozu da sen dillendirdin yok oyle bir sey :) esprisi bşr yana canim hemen ustesşnden gelirsin biliyorum, olmasa iyiydi ama vardir bir hikmeti... Eriyip gidecek insallah sende ki o bilgiyle ohooo baska sansi zaten yok. Ben de guya bugun gidecektim kontrol mahiyetinde dedim varsa bşr kist erir gider :) olacagina inanmiyorum ayrica Lucrin yapabilir dediker, e benim vucut soz dinlemiyor zaten yapmamistir dedim salladim, tum gun havanin da etkisşyle ohhh miskinlik yaptim, ama bellşydi bir vukuatşm olacagi, bu kadar hareketsiz kalmamin acayip olacagi... Az sonra yazarim :))) opuyorum seni.
car car carrrr :))))))))) makşneli tufek gibiyiz bazen, ne guzel :) isten firsat bul gecikme oyle yoksa yorulursun okuyacagim derken :) bildigin gibi ayni gune bir suru haberi sikistirabiliyoruz, bazen haber olmasa da biz yaratiyoruz, yasamdan karelerle geciyor geciyor sayfalar :) ortalama 10 sayfa okuyorum gunluk :) bizi okursun senden ne haberler, yolunda mi her sey... Enfeksiyon disinda neler olabilecegi bilinebiliyır mu? Guzel gelismeler hepimizin olsun :)
mesajin benim mesaji icinde kalmis alintilamamis :) gecmis olsun, aci esigin yuksek de olsa zor vallahi, helal olsun :) narkoz da kotu ama ben o tecrubeyi istemem malum igne fobim de var. Sagligin iyi olsun once... Ne dediler opu sonrasi? Folikuller nasil, guzel gelismeleri olur umarim... Paylastiginda senşnle sevinelim
Ben OPU dan sonra adet söktürücü kullandım ama daha bitmeden adetim geldi.
Pazartesi gidince doktoruma soracağım ama hayatımda ilk defa erkenden olunca şaşırdım. Bir kaç ayda bir adet gören ben:)
Hoşgeldin.. Ben de yeniyim senden bir tık önce yazmaya başladım buraya.
Okuyorsun bilirsin burada dışlamıyorlar kimseyi.. Ilk yazdığımda bana cevap vermezler herhalde demiştim. Çünkü herkes birbirini burda çok iyi tanıyor gibi ve geleni kabul etmezler gibi gelmişti. Hayır öyle olmadı.. Yaşımız va yaşanmışlığımızla ilgili ...
Benim şimdi duakarında yer alan insanlar haline geldi her biri.. Eminim ben de onların dualarında yer alıyorum. Bu paha biçilemez bir güç.. Hepinizi seviyorum kızlar .. Tabii bu ilaçlar beni çok duygusal yaptı.
Geçen gün sofra hazırlarken ağlamaya başladım durduramadım kendimi.. Eşim ilk defa beni öyle gördü.. Şaşırdı üzüldü en sonunda kızdı.. HAKLI cevap alamadı çünkü Ağlayan bir kadın kendi Karısı ama nedenini bilmiyordu. Ben biliyorum anlatamadım.. Sonra anlattım.
Burada sa yazamam uzun hikaye.. Belki bir gün.. Çocukla ilgisi yok benim Çocukluğumla ilgisi var..
Hosgeldin, hosgeldinn :) seni tanimiyor oldugumuzu sanma tanşyoruz :))) hepimiz ayni seyleri yasadik cunku. Ayrica her birimizin farkli tecrubeleri, farkli yolkari, farkli surecleri de olsa ortak paydamiz ayni :) siki takipcilik bizde de var, sen gec kalmissin sadece :) 540lş sayfalardi sanirim burayi ilk gordugum zaman, tek tek hepsini okuyup yazmistim. Yani tipkisini aynisi sadece zamanlar ve sayfalar farkli... Tedavi zaten burasi, tedavide degilim deme o yuzden... Canin istedikce yazarsin masallah hepimizde cene cok konu konuyu acar :) tecrubelerin sadece sonrasi icin bilgi olsun ama gecmiste kalsin. Her yeni gun yeni bir sey getiriyor.. Bakarsin sende baslamissin yeni bir seruvene..,mdedigin gibi guc gerekiyorsa bizde fazla fazla var. İyi haberlerini paylas cogaltalim, uzuntulerini anlat sana omuz olalim. Yaz yeter yani :)
Kendi kendine doktorculuk oynama bizi de oyun arkadasi yap :) bak gor ne doktorlar, ne hemsireler ne psikologlar hatta kocakari ilaclari mutehasisi var :) sifaci diyecektim parmagimdan kocakari ilaclari cikti. Sorun etmez Zanorkcum :)))) bilşyor sevdigimi.
Sonuc itibariyle tekrar hosgeldinnn :)
Yeninin eskisi :) Euacim ne guzel yazmissin kesinlikle yaslar ve yasanmisliklar hepimizi yol arkadasi yapiyor. Yok birbirimize yabanciligimiz :) hepimiz kendimize dilediklerimizi diliyoruz hepimize. İtiraf ediyorum bazi arkadaslarima sizlerden cok hatta kendimden de cok diledim :) o kadar sahipleniyoruz :) gucumuz guc veriyor iyi ki veriyor :) en az sevidigin kadar seviliyorsun.
Duygusallik konusuna gelince, haklisin. Bugune kadar sadece gobek adim Duygu kadardi duygusal hallerim, genelde rahatimdir (tamam itiraf ediyorum cogunlukla rahatimdir, amannn n'apalim der gecerşm negatifi bile) ama o ilaclarla isler degisebiliyor.
Bu nedenle kendine yabanci gelebilşrsin, esine de yabanci gelebilirsin, yalniz degilsin. Kizma aklini takma buna... Akan inci tanelerini de ozgur birak, ileride mutluluktan aktiginda zaten bunlari hatirlamayacaksin. Algilarin hormonlarla daha da acildigi icin tam tabiriyle ota bilmem neye aglayabilirsin. Aklina dusen anilarin da okacak, keza olmus da... İcinde kalmasin hic. Canin istediginde ister goz yasina, ister sevincine dair paylasimlarinla sarilip sarmalariz seni :) anilar biriktirelim bolca, yasama dair olsun ister mutlu ister huzunlu ama sahici... Buranin en guzel yani bu, nedeni, yazikani ne olursa olsun her sey sahici...
Cok operim :)
İpadden ya da tekefondan yazinca bir suru abuk sabuk yazilar yaziyorum, alisamadim Q klavyenin minicik hallerine mazur gorun tamam mi :))))))
Simdi gelelim gunun olayina. Altina kaciranlar oluyor ben bu meshur arizalarimi yazinca simdi de olur mu bilmem trajik oldugu kesin ben guldum sonra ama neyse :) onleminizi alin, cisinizi yapin, agzinizda su vb sivi olmasin sonra sikayet kabul etmem. Calisan bagrsaklarimin katkilariyla yaziyorum, iciniz almazsa okumayin :)
Efendim nereden baslayip ozetlesem :) malumunuz Carsamba aksami hummali sekilde Persembe evde temizlik olacak diye temizlik yaptim. Dogal olarak ev su anda (su ana kadar) tam tabiriyle misssss misssssssssss gibiydi. Hijyenik, havalanmis, ozel deterjanlarla mis mis mis kokulu.
Bugun hava kapali, zorunda oldugum igne vs herhangi bir sey yok, tam misssskinlik havasi. Sevgili sevgilimin bir iki isi vardi ben tembellikten yana kullandim tercihimi o gitti ben kaldim. Yayila yayila uzerimde emektar orasi burasi uzamis pofuduk yun hirkamla yeni bolumleri bizde de yayinlanmis dizilerimi izlerken tedavi suresince az ictşgim kahve sigara vs ile tam gaz keyif moodunda!ydim. Sonra onca sey bagirsaklari calistirinca baska bir rahatlama daha yasadim :))) buraya kadar sorun yok...
Uzun surer benim bu merasimlerim bir yarim saat sonra vucudumun izi cikmis koltuguma yerlestim. Fakat allahim evde bir koku bir koku! O misssss ev gitmis baska ev gelmis sanki... Evde tekim diye kapi kapatmadim ondan galiba dedim cam pencere actim yokkk. Sanki beni takip ediyor. Nereye gitsem pesimde! Parfum sikiyorum yok... Dedim cok kaldim, midem bozuldu ondan burnuma yerlesti. Ama hayir azalmiyor ayni duruyor! Kafayi yedim :) hava yagmurlu bahceli ev geri basti dedim kafayi bahceye uztiyorum disarda yok, iceri sokuyorum vucudumla bulusunca kokuyor.
O kadar dolaninca kokunun pesinde terledim! Ki nadir terlerim. Hirkami cikartayim dedim.
Aman allahimmmmm! Amannnn!
O canim emektar hirkamin formunu kaybedip yulara donmus arkada sarkan kemeri var ya kemeri......
Kanalizasyon olmus kanalizasyon ustunde tasiyor bazi seyleri! Yun ya emmiste emmis! Eyvahlar olsun diyerek nasil attim ustumden bikemedim... Sherlock holmes oldum hemen ciktiktan sonra nerelere oturdum, nerelere gitiim nerekere degdim. Elimde eldivenler, bezler tek tek her yeri kolacan ettim, temizledim, oldum bittim pert oldum. Hirka cansiz sekilde kovanin icinde yatiyor atmaya kiyamiyorum temizlemeye takatim yok :) evin kokusu normale donuyor mu bilmem ama ben normale dondum. Oylee yatmak bana gıre degil bak kaldirdilar ayaga normallestim.
Kahrolsun o "bagzi seyler" kovada beni bekliyor :)
Toksoplazma konusu yeni gecmşsti okuyayim mi :)
Bu arizanin kulaga kupesi: pesinizden gelen bir koku varsa arkaniza dikkat edin :)
Merhaba, içi dışı bir misali, hücrelerimize varana dek hayatı yaşayalım- yaşatalım. Hücremizi de, ruhumuzu da, midemizi de, gözümüzü de, gönlümüzü de besleyelim. Biz elimizden geleni yapınca bebiş de zamanı gelince hoş gelir safalar getirir, gelmez ise de gelmiş olan meleklere annelik yaparız.
Yeni yazmaya başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz, hepimiz yaklaşık aynı durumlardayız. bence topik kurucusu alkışı ve teşekkürü hak ediyor, inş bebişini büyütüyordur.
Son olarak yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşayayım. ANA diye bir kan testi ile vücudun bebişi yabancı bir hücre, zararlı bir madde olarak görüp görmediği tespit ediliyor. Sağ olsun ensunun önerdiği testleri dahiliye dr.na gösterdiğimde önerdi. Bu arada insülün direnci ile tutunmanın ilgisi olduğunu belitti. Sağlıcakla, sevgiyle iyi akşamlar.....
Merhabalar
Siz beni tanımıyorsunuz ama ben 2013 haziranından beri her gün ama her gün bu formu okuyorum. Sıkı takipçiyim yani:) Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum. Çok zaman yazmayı düşündüm. Ama benim tedavim yok ki. Ne yazayım diyordum. Biliyorum illaki tedavide olmak gerekmiyor. Ama ne bileyim işte.... Okurken eşim" Lütfen kendini de beni de incitme. Bunun için ne maddi gücümüz ne de ruh gücümüz var"diyor. Olsun ben yine de takipteyim:)2007'de bir kez 2008'de iki kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemelerimiz oldu. Şimdi ne kadar kandırıldığımızı anlıyoruz ancak olan oldu. Yaş da 45 oldu.[/Q
Hoşgeldin,bende yeniyim burada.
E ama öyle güzel güzel yazıp sonra da " ilaçlar yüzünden" denmez ki. Hangisine inanalım şimdi?
Vallahi takılıyorum. Eşine selam söyle. Biraz da benimkine anlatsın eşi ağlayınca ne yapması gerektiğini. Benimki hemen başlıyor sepet havası çalmayaŞapşik...
Aslında bakarsan hepimizin (istisnasız) çocukluğumuzla ilgili olumsuz anıları, hatta kişiliğimize işlemiş, affetmesi imkansız görünen yaşanmışlıkları var. Zaman içinde konusu açıldıkça eteğimizden dökeriz nasıl olsa. Biraz daha dursunlar şimdilik. Emin ol o konuda da yalnız değilsin.
İpadden ya da tekefondan yazinca bir suru abuk sabuk yazilar yaziyorum, alisamadim Q klavyenin minicik hallerine mazur gorun tamam mi :))))))
Simdi gelelim gunun olayina. Altina kaciranlar oluyor ben bu meshur arizalarimi yazinca simdi de olur mu bilmem trajik oldugu kesin ben guldum sonra ama neyse :) onleminizi alin, cisinizi yapin, agzinizda su vb sivi olmasin sonra sikayet kabul etmem. Calisan bagrsaklarimin katkilariyla yaziyorum, iciniz almazsa okumayin :)
Efendim nereden baslayip ozetlesem :) malumunuz Carsamba aksami hummali sekilde Persembe evde temizlik olacak diye temizlik yaptim. Dogal olarak ev su anda (su ana kadar) tam tabiriyle misssss misssssssssss gibiydi. Hijyenik, havalanmis, ozel deterjanlarla mis mis mis kokulu.
Bugun hava kapali, zorunda oldugum igne vs herhangi bir sey yok, tam misssskinlik havasi. Sevgili sevgilimin bir iki isi vardi ben tembellikten yana kullandim tercihimi o gitti ben kaldim. Yayila yayila uzerimde emektar orasi burasi uzamis pofuduk yun hirkamla yeni bolumleri bizde de yayinlanmis dizilerimi izlerken tedavi suresince az ictşgim kahve sigara vs ile tam gaz keyif moodunda!ydim. Sonra onca sey bagirsaklari calistirinca baska bir rahatlama daha yasadim :))) buraya kadar sorun yok...
Uzun surer benim bu merasimlerim bir yarim saat sonra vucudumun izi cikmis koltuguma yerlestim. Fakat allahim evde bir koku bir koku! O misssss ev gitmis baska ev gelmis sanki... Evde tekim diye kapi kapatmadim ondan galiba dedim cam pencere actim yokkk. Sanki beni takip ediyor. Nereye gitsem pesimde! Parfum sikiyorum yok... Dedim cok kaldim, midem bozuldu ondan burnuma yerlesti. Ama hayir azalmiyor ayni duruyor! Kafayi yedim :) hava yagmurlu bahceli ev geri basti dedim kafayi bahceye uztiyorum disarda yok, iceri sokuyorum vucudumla bulusunca kokuyor.
O kadar dolaninca kokunun pesinde terledim! Ki nadir terlerim. Hirkami cikartayim dedim.
O canim emektar hirkamin formunu kaybedip yulara donmus arkada sarkan kemeri var ya kemeri......
Kanalizasyon olmus kanalizasyon ustunde tasiyor bazi seyleri! Yun ya emmiste emmis! Eyvahlar olsun diyerek nasil attim ustumden bikemedim... Sherlock holmes oldum hemen ciktiktan sonra nerelere oturdum, nerelere gitiim nerekere degdim. Elimde eldivenler, bezler tek tek her yeri kolacan ettim, temizledim, oldum bittim pert oldum. Hirka cansiz sekilde kovanin icinde yatiyor atmaya kiyamiyorum temizlemeye takatim yok :) evin kokusu normale donuyor mu bilmem ama ben normale dondum. Oylee yatmak bana gıre degil bak kaldirdilar ayaga normallestim.
Bu arizanin kulaga kupesi: pesinizden gelen bir koku varsa arkaniza dikkat edin :)
Gözlerimden yaşlar akıyor,evdekiler bana bakıyorİpadden ya da tekefondan yazinca bir suru abuk sabuk yazilar yaziyorum, alisamadim Q klavyenin minicik hallerine mazur gorun tamam mi :))))))
Benim tüp bebek Dr.u şeker testi istemişti ve diyabet hastası Olduğum anlaşıldı,bununda tutunmaya ilgisi varmıdır hiç bilmiyorum,şeker hapı kullanıyorum ve benim genetiğimde olan kimsem yok.Merhaba, içi dışı bir misali, hücrelerimize varana dek hayatı yaşayalım- yaşatalım. Hücremizi de, ruhumuzu da, midemizi de, gözümüzü de, gönlümüzü de besleyelim. Biz elimizden geleni yapınca bebiş de zamanı gelince hoş gelir safalar getirir, gelmez ise de gelmiş olan meleklere annelik yaparız.
Yeni yazmaya başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz, hepimiz yaklaşık aynı durumlardayız. bence topik kurucusu alkışı ve teşekkürü hak ediyor, inş bebişini büyütüyordur.
Son olarak yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşayayım. ANA diye bir kan testi ile vücudun bebişi yabancı bir hücre, zararlı bir madde olarak görüp görmediği tespit ediliyor. Sağ olsun ensunun önerdiği testleri dahiliye dr.na gösterdiğimde önerdi. Bu arada insülün direnci ile tutunmanın ilgisi olduğunu belitti. Sağlıcakla, sevgiyle iyi akşamlar.....
:)) benimki de bilemedi zaten ne yapacağını sonunda kızdı dedim ya dışarı çıktı dayanamayıp, ben Aradım gel dedim geldi.. Bu konuda çok bilgili olduğu söylenemez. :)
Üstelik bizim ilişkimiz bile daha 1,5 sene var yok... Evlilik desen 8 ay :)
Günün kulağa küpesi harika:)
Alemsinnnnnn benim de Başıma gelir öyle Şeyler.. :)
Bu arada fazla gaz maz durumları var mı sizde.. Ben de var da... :))
Artık benimki beni Gazlı çiçek diye sevecek:)
Gerçekten Amerikan filmi gibiydi. Okuyup okuyup kapatıyordum. Eua nın dediği gibi insan ilk kez yazarken acaba cevap verecek birsi çıkar mı diye tereddüt ediyor ama sonra kendini iyi hissediyor.TeşekkürlerHoşgeldin. Bizi gözetleyen sendin demek
İleride bir mesajında çömezim demişsin ama aslında çoğumuzdan öndesin tecrübe konusunda. Bizim avantajımız burada paylaşıyor olmak. Gerçekten birbirimizden çok şey öğreniyoruz.
Yaşı lütfen takma kafana. Geçmiştekileri okuduysan örnekleri biliyorsun. Bu işlerin yaşla değil, nasiple ilgili olduğunu da. Ve bunca çabaya rağmen anne olmanın her şey demek olmadığını da. Allah önce içimizdeki huzuru, yuvamızdaki mutluluğu tamamlasın.
Sen dilediğin zaman, dilediğin gibi paylaş. Çözüm değilse teselli, o da değilse ağlayacak bir omuz oluruz. Her halükarda yanında oluruz. Elini tutamasak ta yüreğine uzanmaya çalışırız... Bunun için buradayız :)
Haydaaa. Ne yani şimdi de topluca insülin direnci mi ölçtüreceğiz? İyi peki. Baktırırız artıkına
Benim tüp bebek Dr.u şeker testi istemişti ve diyabet hastası Olduğum anlaşıldı,bununda tutunmaya ilgisi varmıdır hiç bilmiyorum,şeker hapı kullanıyorum ve benim genetiğimde olan kimsem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?