Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gerçekten Amerikan filmi gibiydi. Okuyup okuyup kapatıyordum. Eua nın dediği gibi insan ilk kez yazarken acaba cevap verecek birsi çıkar mı diye tereddüt ediyor ama sonra kendini iyi hissediyor.Teşekkürler

Ortamın tek sazanı benmişim gibi hissettim. Adını gördüm, birkaç sayfa okudum, baktım herkes benimle benzer yaşta, daldım içeri. Başka bir topikten Ensu' nun adını hatırlıyordum. Sonra bir baktım en geveze ben olmuşum
Bir ara sabahın köründe, daha yüzümü yıkamadan kahvaltı hazırlıyordum. Ama iyi oluyordu yaw. Taşınayım da, yine başlarız beslenme partilerine. Yok bu defa rejim menüsü yapacağım. Diğeri keyifliydi ama bak şekerimiz çıktı

Gittiğim dr lardan biri direkt şeker ilacını dayamıştı. Olsun olmasın sen iç dedi. Ben de bir kutu bitene kadar kuzu kuzu içimiştim. sonra birgün annem kendi haplarını kırıp kırıp günde 3 kere yarım yarım iç
bence ölçtürün canım bende ya olursa diye baktırdım malesef çıktı ve tutunmada önemli rol oynuyormus insülin direnci
Gittiğim dr lardan biri direkt yazmıştı. Olsun olmasın iç dedi. Kuzu kuzu paket bitene kadar içtim. sonra birgün annem kendi haplarını kırıp kırıp kutuya koydu. TV de seyretmiş. Günde 3 kere yarım yarım iç dedi (içmedim, içtim dedim):)Bilmiyorum ki acaba gerçekten ölçtürmek gerekiyor heralde

Basit bir kan testiyle anlaşılabilecekken doğruca ilaç dayamasını sevmedim. Sabah aç olarak kan veriyorsun, ardından bir şeyler yiyip bir saat kadar sonra tekrar kan veriyorsun. Sonucu da iki saatte çıkıyor. Hadi devlet hastanesinde yaptırdın diyelim, ertesi gün çıksın. Ölçülmeden ilaç mı yazılır yaw? Kızdım şimdi.

Daha bu ne ? Hangimiz dr ların tuhaf uygulamalarına maruz kalmadık ki. Beni 3cm lik kist için aleleacele İst gönderen bir doktor, onu baya açık dikişli ameliyat eden başka doktor, bu ameliyat olmamış deyip aynı kist için Wedge rezeksiyon denilen (yumurtaya çizip atma_1970 lerden kalma bir yöntem ) uygulayan başka bir doktor:)

tahlil yapmadan ilaç yazması ilginç ama bir bildiği vardır belki keşke sorsaydın

aboooooow neler yaşamışsın öyle hep diyorum ya Allah iyi insanşarla iyi doktorlarla karşılaştırsın doğru tedaviye yönlendirsin hepimizi

Ben de aynen çok rahatımdır ve böyle devam etmek istiyorum hayatıma.. Bu aralar Olduğum gibi değil :)
Hatta bana genç Arkadaşlarım rahat bir anne olacağımı Söylüyorlar ( ben emin Değilim çocuklar konusunda pimpirikliyim)
Burası çok iyi geliyor bana..
Öpüyorum ben de

Allah işini bilen, seven, müşteri değil insan olduğumuzu bilen, dünya malına tapmayan doktorlarla karşılaştırsın hepimizi..

Kızmamın asıl sebebi bu. Aynı şeyleri değilse de benzer saçmalıkları çoğumuz yaşadık. Boşuna kocakarı ilaçlarına sarmadım ben. Aynı filmlere bakan toplam 10 ayrı doktor, 10 ayrı yorum. Daha patolojiye gitmemiş örnek için kanser teşhisi koyan doktor. Hiç bir test yapmadan, sadece ultrasonla bakıp (karından) bir şeyin yok, psikolojik diyen başka bir doktor. Doğum kontrol hapları beni olumsuz etkiliyor, değiştirelim dediğimde daha 15 gün olmuş, bir şey olsa ben anlarım diyen tüp bebek uzmanı (!) (Başka bir hastada dış gebeliği tespit edemediği için hastası başka bir ile acilen sevkediliyor ve ölümden dönüyor. Ayrıca annelik hayalleri sonsuza kadar bitmiş durumda) Hiç bir şekilde pozitif test sonucu alınmamış olmasına rağmen mesane tüberkülozu bu diye direten bir doktor. Hepsi farklı bir de. Aynı kişi değil. Hatta aynı ilde bile değil. Ha bir de, bekarken gittiğim bir kadın doğum uzmanı vardı. Çok yüksek miktarlarda ve sık antibiyotik kullandığımı öğrenince, anne olma konusunda sıkıntı yaşayabileceğimi söylemişti. Birkaç yıl sonra başka bir ile taşındım ve akıntı ve kaçırma sorunlarım için bir kadın doğumcuya gittim. Kısırlık ihtimalimi sordum. Önce evlen bakalım dedi. Kiminle evleneyim demişim. Daha ne şaklabanlıklar. Bir de bunlar sadece anne olma yolundakiler. Kulak var, göz var, dahiliye var...

Bugün erken yatayım di mi? Yarın iş var. Yok taşınma işi Salıya kaldı. Ben dün İstanbul' a gidince bir gün ertelemek istedik. Adamlar salı müsaitmiş. Hayırlısıyla bir gidebilsek te yerimi bulsam artık...
Öptüm hepinizi. Mutlu rüyalar...

Herkese Merhabalar;
Bir süredir yazdıklarınızı bende takip ettim.
Ben hikayemi paylaşmak aranıza dahil olmak istedim.
Aslında yaşım 35.
Eğer sakıncası yoksa aranızda olmak istiyorum.
İlk tüp bebek sürecindeyim.
Bu kısım sonu gibi asıl 2 senede yaşadıklarım kilitim.
İnşh ilerledikeç bahsederim.
Hepimize hayırlı geceler.

Canım günaydın. Hiç moralini bozma. Allah ol dedikten sonra yaş ve zamana bakılmaksızın oluveriyor. Kaderimizde varsa bir gün anne olacağız inşallah. Hepimiz bu zorlu süreçten geçiyoruz. Burada hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşşıyoruz. Biliyorsunki sevinçler paylaştıkçaaaa artar, üzüntüler paylaştıkçaaaa azalır

Günaydın. Hoşgeldin sitemize. Burada konuşulan, paylaşılan konular ortak. Hepimiz birbirimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Destek oluyoruz.sanada her konuda elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Sıkıntılar paylaştıkçaaaa azalır bunu hiç unutma

Hoşgeldin. Dilerim daha fazla tecrübe kazanmadan bebeğine kavuşursun.
Topik adı 4 ile başlasa da aramızda 3 ile başlayan yaşlarda başka arkadaşlar da var. O açıdan rahat ol. Biz büyük ve sevgisi, sahiplenişi bol bir aileyiz. Herkese yerimiz var çok şükür. Sana düşen de eteğindeki hüzünleri bırakıp, yeni güzellikler için yer açmak. İnan bana sevinçlerin dağ gibi büyüyecek burada. Sıkıtılar kum tanesi gibi savrulup gidecek...

Hoşgeldin.. Günaydın...

tahlil yapmadan ilaç yazması ilginç ama bir bildiği vardır belki keşke sorsaydın
Günaydın canım . Çok teşekkürler. Allah ın dediğinden bir adım ne ileri ne geri atamıyoruz. Kaderimde anne olmak varmış 20 yaşındaydım. Bunun bir mucize olduğunu bilemeden sanki suç işlemişim gibi doğduğuna bile sevinemedim. Babam hep söylendi iş yok, güç yok, okulu yarım bıraktın. Annem bakamayacağın çocuğu hangi akılla doğurdun dedi. Oğlum 5 yaşındaydayken ayrıldım ilk eşimden. Hayatta pişmanlık duymadığım tek şey oğlum. İkinci eşim bilmediğim yaşayamayacağım bir yere küçücük çocuğumu hep sığdırmaya çalıştım. Bir daha da anne olamadım. Bence oğluma yaptığım haksızlığın bedeliydi bu

Günaydın ben ilk hevesle erkenden geçtim bilg. başına :)

günaydın canım ne kadar şanslısınki bir çocuğun var inşallah sen ikinci çocuğuna oğlunda kardeşine kavuşur en kısa zamanda

aslında hep inandığım bişey varki oda herşeyin beyinde bittiği gerçeği geçmişte yaşadıklarımız biz farkına varmadan bilinçaltında öyle bir kayıt altına alınıyorki sonra bu gelecekte bizi olumsuz etkiliyor sende ozaman yaşadığın yada yaşattırılan suçluluk duygusu ile anne olmak istemediğini bilinçaltına ittirmişsin ve aslında belkide anne olmana engel olmadığı halde anne olamıyorsun psikoloji deyip geçmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…