- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.201
İnşallah öğrenir. Benimki 8 yılda öğrenemedi çünkü. Gel deyince de gelmiyo zaten. İlla ıslık çalacağım
Gerçekten Amerikan filmi gibiydi. Okuyup okuyup kapatıyordum. Eua nın dediği gibi insan ilk kez yazarken acaba cevap verecek birsi çıkar mı diye tereddüt ediyor ama sonra kendini iyi hissediyor.Teşekkürler
Gittiğim dr lardan biri direkt yazmıştı. Olsun olmasın iç dedi. Kuzu kuzu paket bitene kadar içtim. sonra birgün annem kendi haplarını kırıp kırıp kutuya koydu. TV de seyretmiş. Günde 3 kere yarım yarım iç dedi (içmedim, içtim dedim):)Bilmiyorum ki acaba gerçekten ölçtürmek gerekiyor heraldebence ölçtürün canım bende ya olursa diye baktırdım malesef çıktı ve tutunmada önemli rol oynuyormus insülin direnci
Gittiğim dr lardan biri direkt şeker ilacını dayamıştı. Olsun olmasın sen iç dedi. Ben de bir kutu bitene kadar kuzu kuzu içimiştim. sonra birgün annem kendi haplarını kırıp kırıp günde 3 kere yarım yarım iç
Gittiğim dr lardan biri direkt yazmıştı. Olsun olmasın iç dedi. Kuzu kuzu paket bitene kadar içtim. sonra birgün annem kendi haplarını kırıp kırıp kutuya koydu. TV de seyretmiş. Günde 3 kere yarım yarım iç dedi (içmedim, içtim dedim):)Bilmiyorum ki acaba gerçekten ölçtürmek gerekiyor heralde
Gittiğim dr lardan biri direkt şeker ilacını dayamıştı. Olsun olmasın sen iç dedi. Ben de bir kutu bitene kadar kuzu kuzu içimiştim. sonra birgün annem kendi haplarını kırıp kırıp günde 3 kere yarım yarım iç
Gittiğim dr lardan biri direkt yazmıştı. Olsun olmasın iç dedi. Kuzu kuzu paket bitene kadar içtim. sonra birgün annem kendi haplarını kırıp kırıp kutuya koydu. TV de seyretmiş. Günde 3 kere yarım yarım iç dedi (içmedim, içtim dedim):)Bilmiyorum ki acaba gerçekten ölçtürmek gerekiyor heralde
Daha bu ne ? Hangimiz dr ların tuhaf uygulamalarına maruz kalmadık ki. Beni 3cm lik kist için aleleacele İst gönderen bir doktor, onu baya açık dikişli ameliyat eden başka doktor, bu ameliyat olmamış deyip aynı kist için Wedge rezeksiyon denilen (yumurtaya çizip atma_1970 lerden kalma bir yöntem ) uygulayan başka bir doktor:)
Hosgeldin, hosgeldinn :) seni tanimiyor oldugumuzu sanma tanşyoruz :))) hepimiz ayni seyleri yasadik cunku. Ayrica her birimizin farkli tecrubeleri, farkli yolkari, farkli surecleri de olsa ortak paydamiz ayni :) siki takipcilik bizde de var, sen gec kalmissin sadece :) 540lş sayfalardi sanirim burayi ilk gordugum zaman, tek tek hepsini okuyup yazmistim. Yani tipkisini aynisi sadece zamanlar ve sayfalar farkli... Tedavi zaten burasi, tedavide degilim deme o yuzden... Canin istedikce yazarsin masallah hepimizde cene cok konu konuyu acar :) tecrubelerin sadece sonrasi icin bilgi olsun ama gecmiste kalsin. Her yeni gun yeni bir sey getiriyor.. Bakarsin sende baslamissin yeni bir seruvene..,mdedigin gibi guc gerekiyorsa bizde fazla fazla var. İyi haberlerini paylas cogaltalim, uzuntulerini anlat sana omuz olalim. Yaz yeter yani :)
Kendi kendine doktorculuk oynama bizi de oyun arkadasi yap :) bak gor ne doktorlar, ne hemsireler ne psikologlar hatta kocakari ilaclari mutehasisi var :) sifaci diyecektim parmagimdan kocakari ilaclari cikti. Sorun etmez Zanorkcum :)))) bilşyor sevdigimi.
Sonuc itibariyle tekrar hosgeldinnn :)
Yeninin eskisi :) Euacim ne guzel yazmissin kesinlikle yaslar ve yasanmisliklar hepimizi yol arkadasi yapiyor. Yok birbirimize yabanciligimiz :) hepimiz kendimize dilediklerimizi diliyoruz hepimize. İtiraf ediyorum bazi arkadaslarima sizlerden cok hatta kendimden de cok diledim :) o kadar sahipleniyoruz :) gucumuz guc veriyor iyi ki veriyor :) en az sevidigin kadar seviliyorsun.
Duygusallik konusuna gelince, haklisin. Bugune kadar sadece gobek adim Duygu kadardi duygusal hallerim, genelde rahatimdir (tamam itiraf ediyorum cogunlukla rahatimdir, amannn n'apalim der gecerşm negatifi bile) ama o ilaclarla isler degisebiliyor.
Bu nedenle kendine yabanci gelebilşrsin, esine de yabanci gelebilirsin, yalniz degilsin. Kizma aklini takma buna... Akan inci tanelerini de ozgur birak, ileride mutluluktan aktiginda zaten bunlari hatirlamayacaksin. Algilarin hormonlarla daha da acildigi icin tam tabiriyle ota bilmem neye aglayabilirsin. Aklina dusen anilarin da okacak, keza olmus da... İcinde kalmasin hic. Canin istediginde ister goz yasina, ister sevincine dair paylasimlarinla sarilip sarmalariz seni :) anilar biriktirelim bolca, yasama dair olsun ister mutlu ister huzunlu ama sahici... Buranin en guzel yani bu, nedeni, yazikani ne olursa olsun her sey sahici...
Cok operim :)
Daha bu ne ? Hangimiz dr ların tuhaf uygulamalarına maruz kalmadık ki. Beni 3cm lik kist için aleleacele İst gönderen bir doktor, onu baya açık dikişli ameliyat eden başka doktor, bu ameliyat olmamış deyip aynı kist için Wedge rezeksiyon denilen (yumurtaya çizip atma_1970 lerden kalma bir yöntem ) uygulayan başka bir doktor:)
tahlil yapmadan ilaç yazması ilginç ama bir bildiği vardır belki keşke sorsaydın
aboooooow neler yaşamışsın öyle hep diyorum ya Allah iyi insanşarla iyi doktorlarla karşılaştırsın doğru tedaviye yönlendirsin hepimizi
Canım günaydın. Hiç moralini bozma. Allah ol dedikten sonra yaş ve zamana bakılmaksızın oluveriyor. Kaderimizde varsa bir gün anne olacağız inşallah. Hepimiz bu zorlu süreçten geçiyoruz. Burada hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşşıyoruz. Biliyorsunki sevinçler paylaştıkçaaaa artar, üzüntüler paylaştıkçaaaa azalırMerhabalar
Siz beni tanımıyorsunuz ama ben 2013 haziranından beri her gün ama her gün bu formu okuyorum. Sıkı takipçiyim yani:) Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum. Çok zaman yazmayı düşündüm. Ama benim tedavim yok ki. Ne yazayım diyordum. Biliyorum illaki tedavide olmak gerekmiyor. Ama ne bileyim işte.... Okurken eşim" Lütfen kendini de beni de incitme. Bunun için ne maddi gücümüz ne de ruh gücümüz var"diyor. Olsun ben yine de takipteyim:)2007'de bir kez 2008'de iki kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemelerimiz oldu. Şimdi ne kadar kandırıldığımızı anlıyoruz ancak olan oldu. Yaş da 45 oldu.
Günaydın. Hoşgeldin sitemize. Burada konuşulan, paylaşılan konular ortak. Hepimiz birbirimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Destek oluyoruz.sanada her konuda elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Sıkıntılar paylaştıkçaaaa azalır bunu hiç unutmaHerkese Merhabalar;
Bir süredir yazdıklarınızı bende takip ettim.
Ben hikayemi paylaşmak aranıza dahil olmak istedim.
Aslında yaşım 35.
Eğer sakıncası yoksa aranızda olmak istiyorum.
İlk tüp bebek sürecindeyim.
Bu kısım sonu gibi asıl 2 senede yaşadıklarım kilitim.
İnşh ilerledikeç bahsederim.
Hepimize hayırlı geceler.
Herkese Merhabalar;
Aslında yaşım 35.
Herkese Merhabalar;
Aslında yaşım 35.
tahlil yapmadan ilaç yazması ilginç ama bir bildiği vardır belki keşke sorsaydın
Günaydın canım . Çok teşekkürler. Allah ın dediğinden bir adım ne ileri ne geri atamıyoruz. Kaderimde anne olmak varmış 20 yaşındaydım. Bunun bir mucize olduğunu bilemeden sanki suç işlemişim gibi doğduğuna bile sevinemedim. Babam hep söylendi iş yok, güç yok, okulu yarım bıraktın. Annem bakamayacağın çocuğu hangi akılla doğurdun dedi. Oğlum 5 yaşındaydayken ayrıldım ilk eşimden. Hayatta pişmanlık duymadığım tek şey oğlum. İkinci eşim bilmediğim yaşayamayacağım bir yere küçücük çocuğumu hep sığdırmaya çalıştım. Bir daha da anne olamadım. Bence oğluma yaptığım haksızlığın bedeliydi buCanım günaydın. Hiç moralini bozma. Allah ol dedikten sonra yaş ve zamana bakılmaksızın oluveriyor. Kaderimizde varsa bir gün anne olacağız inşallah. Hepimiz bu zorlu süreçten geçiyoruz. Burada hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşşıyoruz. Biliyorsunki sevinçler paylaştıkçaaaa artar, üzüntüler paylaştıkçaaaa azalır
Günaydın ben ilk hevesle erkenden geçtim bilg. başına :)Hoşgeldin. Dilerim daha fazla tecrübe kazanmadan bebeğine kavuşursun.
Topik adı 4 ile başlasa da aramızda 3 ile başlayan yaşlarda başka arkadaşlar da var. O açıdan rahat ol. Biz büyük ve sevgisi, sahiplenişi bol bir aileyiz. Herkese yerimiz var çok şükür. Sana düşen de eteğindeki hüzünleri bırakıp, yeni güzellikler için yer açmak. İnan bana sevinçlerin dağ gibi büyüyecek burada. Sıkıtılar kum tanesi gibi savrulup gidecek...
Günaydın canım . Çok teşekkürler. Allah ın dediğinden bir adım ne ileri ne geri atamıyoruz. Kaderimde anne olmak varmış 20 yaşındaydım. Bunun bir mucize olduğunu bilemeden sanki suç işlemişim gibi doğduğuna bile sevinemedim. Babam hep söylendi iş yok, güç yok, okulu yarım bıraktın. Annem bakamayacağın çocuğu hangi akılla doğurdun dedi. Oğlum 5 yaşındaydayken ayrıldım ilk eşimden. Hayatta pişmanlık duymadığım tek şey oğlum. İkinci eşim bilmediğim yaşayamayacağım bir yere küçücük çocuğumu hep sığdırmaya çalıştım. Bir daha da anne olamadım. Bence oğluma yaptığım haksızlığın bedeliydi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?