- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.221
Günaydın ben ilk hevesle erkenden geçtim bilg. başına :)
Ne güzel bir pazar sabahı. Topik erkenden hareketlenmiş. Mutlu oldum sizleri gördüğüm için
Nasilsin canım.mutlu pazarlarGünaydın. Erken gelme hevesin belki bir zaman sonra hafifler ama emin ol burada olma hevesi kolay geçmiyor :)
Günaydın canım . Çok teşekkürler. Allah ın dediğinden bir adım ne ileri ne geri atamıyoruz. Kaderimde anne olmak varmış 20 yaşındaydım. Bunun bir mucize olduğunu bilemeden sanki suç işlemişim gibi doğduğuna bile sevinemedim. Babam hep söylendi iş yok, güç yok, okulu yarım bıraktın. Annem bakamayacağın çocuğu hangi akılla doğurdun dedi. Oğlum 5 yaşındaydayken ayrıldım ilk eşimden. Hayatta pişmanlık duymadığım tek şey oğlum. İkinci eşim bilmediğim yaşayamayacağım bir yere küçücük çocuğumu hep sığdırmaya çalıştım. Bir daha da anne olamadım. Bence oğluma yaptığım haksızlığın bedeliydi bu
iki gündür yağan yağmurdan sonra bugün güneşli bir güne uyandım güneşi görünce çok mutlu oluyorum ben
ama elimi musluğa bi attım aaaaaa sular kesilmiş hemde burada hemde hergün yağmur yağarken buranın su sorununa bi çözüm bulamadı belediye iyiki dünden işlerimi yapmış çamaşırlarımı yıkamıştım bugün sadece yemek yapıp keyif yapacam
bende sabah sabah seni burada gördüğüm için mutlu oldum nasılsın canım
Nasilsin canım.mutlu pazarlar
Tamamen hepsi doğru. İkinci eşim çok iyi bir insan ama nasıl derler mahalle baskısı hani. 23 yaşında, ünv. teye giden, beni hayata bağlayan bir oğlum var haklısın .Allahım'a binlerce şükür. Öfkem kendime aslında. Kendime yaşattıklarıma değil. Oğluma yaşattıklarıma. Küçücük bir bebeğin masumiyetini düşününce.... Eşimin hiç çocuğu yok. Yaşadığımız bölge belli. Benim bebek isteğim daha çok belli:)Mucizenin tadını çıkaramayan sen değilsin. Artık kendini suçlamayı bırak olur mu? Sen de bir annesin. Evladının göz göre göre kendini ateşe attığını görmek istemezsin. Ailen de benzer bir endişeyle senin sıkıntı çekeceğini, üzüleceğini düşünerek tepki göstermiş. Dozunu kaçırdıklarına şüphe yok. Hala kendini suçlu hissetmenden belli. Ama onlar da anne- baba. Belli ki sana çok değer veriyorlarmış ve senin için korkmuşlar. Onları da kendini de affetme zamanın gelmiş te geçiyor bile. Hem onlar, hem kendin, hem oğlun için. Tekrar anne olur musun bilemem ama içindeki bu olumsuzluğu aşmadan tam, bütün ve mutlu olamayacağını biliyorum. Çok bilmişliğim, yaşamışlığımdan kaynaklanıyor. O yüzden kızmadan önce hiç değilse bir düşün.
Aynı senin gibi 20 li yaşlarımdayken, aşık oldum. Evliliğimde mutlu olabilmek için her iki ailenin de rızasını almak gerektiğine inanıyordum o zamanlar. Yoksa Allah ayağıma dolaştırır diye korkuyordum. İki buçuk yıl uğraştık. Sonunda aileler kazandı. Onun başka bir ile tayinini aldırdılar, ve alelacele evlendirdiler. Ben öfkemle tek başıma kalakaldım. Hangisine daha çok kızdığımı bile ayıramadığım günler geldi arkasından. Ama hayat devam ediyor. Bir şekilde benimki de devam etti.
Hiç değilse doğruluğuna inandığın şeyi yapmışsın. Oğlun dünyaya gelecekmiş, anneliği tadacakmışsın. Yaşadıkların vesile olmuş.
İnan bana yaşayamadığın şeylerin pişmanlığını hiç bir şekilde söküp atamıyorsun içinden. O öfke hiç dinmiyor. O yüzden oğlunun varlığına şükret. Aileni ve kendini de affet. Dediğin gibi, alnımıza yazılandan ne bir eksik yaşayabiliyoruz, ne bir fazla...
Yine yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum, geçmişi olması gerektiği yerde bıraktığında, hayatına yeni güzellikler ve mutluluklar da koşarak gelmeye başlıyor. Umarım bu getireceklerinin arasında, yeniden anne olman da vardır...
günaydın canım ne kadar şanslısınki bir çocuğun var inşallah sen ikinci çocuğuna oğlunda kardeşine kavuşur en kısa zamanda
aslında hep inandığım bişey varki oda herşeyin beyinde bittiği gerçeği geçmişte yaşadıklarımız biz farkına varmadan bilinçaltında öyle bir kayıt altına alınıyorki sonra bu gelecekte bizi olumsuz etkiliyor sende ozaman yaşadığın yada yaşattırılan suçluluk duygusu ile anne olmak istemediğini bilinçaltına ittirmişsin ve aslında belkide anne olmana engel olmadığı halde anne olamıyorsun psikoloji deyip geçmemek lazım
Ne güzel anneliği tatmışsın ama Anladığım keyfini süremenişsin.. Içine sindirince annelik yapacağın bir evlat dilerim sana.. Sara_28 HAKLI bence..Günaydın canım . Çok teşekkürler. Allah ın dediğinden bir adım ne ileri ne geri atamıyoruz. Kaderimde anne olmak varmış 20 yaşındaydım. Bunun bir mucize olduğunu bilemeden sanki suç işlemişim gibi doğduğuna bile sevinemedim. Babam hep söylendi iş yok, güç yok, okulu yarım bıraktın. Annem bakamayacağın çocuğu hangi akılla doğurdun dedi. Oğlum 5 yaşındaydayken ayrıldım ilk eşimden. Hayatta pişmanlık duymadığım tek şey oğlum. İkinci eşim bilmediğim yaşayamayacağım bir yere küçücük çocuğumu hep sığdırmaya çalıştım. Bir daha da anne olamadım. Bence oğluma yaptığım haksızlığın bedeliydi bu
Ne güzel özetlemişsinNe güzel anneliği tatmışsın ama Anladığım keyfini süremenişsin.. Içine sindirince annelik yapacağın bir evlat dilerim sana.. Sara_28 HAKLI bence..
Ben hemen üzerime alınayım. Yeni katıldım ve pek de bi hoş buldum:)Günaydın, günaydın, günaydın... Musmutlu pazarlar olsun hepimize. Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum. :)
Günaydın
Şu işlerimi yoluna koyayım, ben de yapacağım pazar keyfi.
Hiç kıskanmadım
Arkadaşlar günaydın. Hepinize iyi hafta sonları. Dün Dr a gittim. İlaçları kullanmaya başladım. Allah nasip ederse ayın 6 sında transferim 4 ündede kontrolüm var.inşallah allahım bu sefer anneliği nasip eder bana
Tamamen hepsi doğru. İkinci eşim çok iyi bir insan ama nasıl derler mahalle baskısı hani. 23 yaşında, ünv. teye giden, beni hayata bağlayan bir oğlum var haklısın .Allahım'a binlerce şükür. Öfkem kendime aslında. Kendime yaşattıklarıma değil. Oğluma yaşattıklarıma. Küçücük bir bebeğin masumiyetini düşününce.... Eşimin hiç çocuğu yok. Yaşadığımız bölge belli. Benim bebek isteğim daha çok belli:)
Arkadaşlar günaydın. Hepinize iyi hafta sonları. Dün Dr a gittim. İlaçları kullanmaya başladım. Allah nasip ederse ayın 6 sında transferim 4 ündede kontrolüm var.inşallah allahım bu sefer anneliği nasip eder bana
çok tatlısın canım sen
hayırlı uğurlu olsun canım bu son tedavin olsun bebeklerini sana getiren
Gerçekten tatlı mıyım? Beni seviyon di mi?
Ben de seni seviyom ki. Herkesleri seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?