Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok Haklısın.. Bilinçaltı bütün yaşadıklarımızı sonradan bize sunuyor. Farkına varmasak da..
Hosgeldiniz kizlar hic merak etmeyin guvenilir ellerdesiniz ikigünü gecmez buranin muptelasi olursunuz ki aliskanlikta yapiyoruz böyle yan etkilerimizde car yani
saka bir yanada biriniz galiba 8 aylik evli ay azicik anlatin kendinizi tedavimi goruyonuz derdiniz nedir kizlar telefonla geri gitmek istemiyorum bu arada 45 yas bence anne olmaya engel degil bizlerde birarti bir eksi o civarlardayiz ikinizdende ricam lutfen benim icin birdaha derdinizi anlatirmisiniz sizleri daha iyi ranimak istiyorum eee napalim buraya girdiniz birkere cikmak cok zorrr bebis olana kadar hicbir yere gidemezsiniz

Gerçekten tatlı mıyım? Beni seviyon di mi?
Ben de seni seviyom ki. Herkesleri seviyom

Bune yaaa pazar pazar ask basmis topigi soylicem sizi kocalariniza beni sevmeseniz eger

Canim benim 4 tedavimdede ki birtanesi turkiyede oldu prednol vermisti Turkiyede hata ilk iki gün 16 mg almustim sonrasini 4 mg ben herkese veriliyo sanmistim herhangi bir iltahaba karsi demisti Selman Lacin

Önce ben başlayayım. Öncelikle teşekkürler. Sanki yıllardır tanıyormuşçasına samimi, içten bir tavırla karşıladı herkes. Benim ilk evliliğimden 23 yaşında bir oğlum var. İkinci evliliğimi 14 sene önce yaptım.9 haftalıkken düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. Önce toxoplazma dediler,sonra troid dediler, sonra kist dediler. Bir yıl geçti. Saçma ameliyatlar falan sonunda tüp bebek dediler. tuttuk İst yolunu. Hiç bir şey bilmeden ne dedilerse inandık. Sonuç:Negatif. Hadi bir yıl sonra aynı hastanenin şubesi Gaziantap'e açılmış. Bize yakın diye haydi oraya...İki deneme daha sonuçlar:Negatif. Bu arada eşimde de erkek infertilesi var(Ama tüp yapılabiliniyor.5-10milyon arası) Ara verdik ister istemez. 6 yıl sonra eşimle konusunu bile açamaz hale geldik. Ondan çok ben istiyorum. Kısmet diyelim. En son geçen yaz dr a gittim normal kadın doğum.Kist 6 cm,gerisi güzel. Kısmet ne diyelim artık.

Reactions: Eua
Geçen gün TV de gittiğimiz dr u gördüm. Tedavi edilemeyecek hasta yoktur tedaviyi bırakan hasta vardır diyordu. Ben o gruptayım heralde:) Bi 10 defa daha gidebilseydik olacakmış demek ki:)

Tüp bebeğe giderken telefonlar hiç susmaz. Herkese,herşeyin ayrıntısı tek tek verilir. Okul müdürüme bile:)Mahalle baskısını boşvereyim neyse...:)

Canim inaki nasip kismet brn senin anbe olacagina inaniyorum eger esini tekrar ikna edebilirsenki srnin sansin benden daha fazla birkere anne olmusun rahim bunu taniyo hic olmasa ama zaman kaybetme lütfen sisli Memorial Semra karamn ben okadina cok inaniyorum canim lütfen bunu birdaha düsün ben herkese iyi merhametli doktorlar diliyorum insallah birdaha anne olursun hic bozma moralini

Benim de aklımda orası var. Dediğin gibi ikna edebilirsem:)

Geçen gün TV de gittiğimiz dr u gördüm. Tedavi edilemeyecek hasta yoktur tedaviyi bırakan hasta vardır diyordu. Ben o gruptayım heralde:) Bi 10 defa daha gidebilseydik olacakmış demek ki:)
Doktorun kimdi. canim bunun 3 besi 10 nu artik nezamana kismetse bence 6 yil cok beklemisiniz madi manevi yikiliyoruz ama pes etme icinde biryerlerinde halen bu ozlemi cekiyosan dene yine bence bu arada kendini suclayip durma bence kendini sansli hiset ve tekrar dene olsa nemutlu sana olmasa kendini suclamaz denedim dersin Allah yardimcimiz olsun bendede Troid son anda anlasildi sonuncu denemem o yüzden negatif

iyi dileklerine ileten begenen butun arkadaslarima cok tesekkur ediyoruz ben ve prensesim.

teyzesi sen bide yakindan gorsen benim kizimi yersin yersin...duygucum o dolma biber ayaklarin ellerin parmaklarin bende hastasiyim

duovam biz 2.tura coktan gectik ama ne zaman olur nasil olur yoksa hic olmaz mi bilemem. Rabbim nasip etmisse olur insallah.

seni bende merak ediyorum haberler nasil sende?

iklimyamin fotosunu en kisa zamanda yuklerim insallah.

herkese iyi pazarlar

Bak şimdi,benim 6tedavi o nedenlemi negatifti?yok Dr.kistten dolayı demedi,gebe kalırsan önlem Amaçlı yapılsı Demişti,kontrollerimi diyabet Dr,yapıyor,tabi yaşanmışlıkların çok Rolü var,belli olunca ilk bu geldi aklıma,sen tekrarla bak bilmiyordum öğrenmiş oldum Sağol

Benimde kist olmuş yine geçmiş zamanda bi dönem kanamam var Dr,hap verdi gitsin diye iki ay kullandım yok gitmiyor tekrar kontrol yaptı hemen alel acele test yaptı senin kisti almak zorundayız hastaneye yönlendirdi eşide hastanede Dr,eşi yapmıştı operasyonu ve çıkınca siz gebeydiniz mecbur kistle beraber bebeğide aldık dedi,ben doğal gebelik yaşamışım,bilseydim hiç hap kullanırmıydım iki ay.

Hoşgeldin,canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…