- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.261
GUNAYINNNN TOPIKKK kocam iste aksam 20 geliyo bugün size aitim yani herkesin kocasi ise gider side bana kalirsiniz Inşallah hahaha beduami etim yaa topik dovcek beni
Benimki evde olsa da yokmuş gibi. Öteki odada, kendi bilgisayarında. Bir karı- kocayız, üç oda bir salon dar geliyor iyi mi? Benden yana yırttın yani dayaktan. Gerisi Allah Kerim
Önce ben başlayayım. Öncelikle teşekkürler. Sanki yıllardır tanıyormuşçasına samimi, içten bir tavırla karşıladı herkes. Benim ilk evliliğimden 23 yaşında bir oğlum var. İkinci evliliğimi 14 sene önce yaptım.9 haftalıkken düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. Önce toxoplazma dediler,sonra troid dediler, sonra kist dediler. Bir yıl geçti. Saçma ameliyatlar falan sonunda tüp bebek dediler. tuttuk İst yolunu. Hiç bir şey bilmeden ne dedilerse inandık. Sonuç:Negatif. Hadi bir yıl sonra aynı hastanenin şubesi Gaziantap'e açılmış. Bize yakın diye haydi oraya...İki deneme daha sonuçlar:Negatif. Bu arada eşimde de erkek infertilesi var(Ama tüp yapılabiliniyor.5-10milyon arası) Ara verdik ister istemez. 6 yıl sonra eşimle konusunu bile açamaz hale geldik. Ondan çok ben istiyorum. Kısmet diyelim. En son geçen yaz dr a gittim normal kadın doğum.Kist 6 cm,gerisi güzel. Kısmet ne diyelim artık.
Herkese Merhabalar;
Bir süredir yazdıklarınızı bende takip ettim.
Ben hikayemi paylaşmak aranıza dahil olmak istedim.
Aslında yaşım 35.
Eğer sakıncası yoksa aranızda olmak istiyorum.
İlk tüp bebek sürecindeyim.
Bu kısım sonu gibi asıl 2 senede yaşadıklarım kilitim.
İnşh ilerledikeç bahsederim.
Hepimize hayırlı geceler.
Tasindimi canim ya simdi yeni evindesin demi ayy tasinma daginikligi beni mahvediyo Allah yardim etsin sana gelip yardim edeyim diycem amaoffff yolar herseye uzak ya bu sene bize tatil yok galiba saglik olsun napalim Ben sogan suyumu ictim simdi gidip kahvaltiyla kendimi simartayim
Geçen gün TV de gittiğimiz dr u gördüm. Tedavi edilemeyecek hasta yoktur tedaviyi bırakan hasta vardır diyordu. Ben o gruptayım heralde:) Bi 10 defa daha gidebilseydik olacakmış demek ki:)
Tüp bebeğe giderken telefonlar hiç susmaz. Herkese,herşeyin ayrıntısı tek tek verilir. Okul müdürüme bile:)Mahalle baskısını boşvereyim neyse...:)
Bak şimdi,benim 6tedavi o nedenlemi negatifti?yok Dr.kistten dolayı demedi,gebe kalırsan önlem Amaçlı yapılsı Demişti,kontrollerimi diyabet Dr,yapıyor,tabi yaşanmışlıkların çok Rolü var,belli olunca ilk bu geldi aklıma,sen tekrarla bak bilmiyordum öğrenmiş oldum Sağol
Benimde kist olmuş yine geçmiş zamanda bi dönem kanamam var Dr,hap verdi gitsin diye iki ay kullandım yok gitmiyor tekrar kontrol yaptı hemen alel acele test yaptı senin kisti almak zorundayız hastaneye yönlendirdi eşide hastanede Dr,eşi yapmıştı operasyonu ve çıkınca siz gebeydiniz mecbur kistle beraber bebeğide aldık dedi,ben doğal gebelik yaşamışım,bilseydim hiç hap kullanırmıydım iki ay.
Benimde kist olmuş yine geçmiş zamanda bi dönem kanamam var Dr,hap verdi gitsin diye iki ay kullandım yok gitmiyor tekrar kontrol yaptı hemen alel acele test yaptı senin kisti almak zorundayız hastaneye yönlendirdi eşide hastanede Dr,eşi yapmıştı operasyonu ve çıkınca siz gebeydiniz mecbur kistle beraber bebeğide aldık dedi,ben doğal gebelik yaşamışım,bilseydim hiç hap kullanırmıydım iki ay.
Gel bacım bi öpem koklayam seni
Sadece kistse hiç dert etme. Bir soğan kürü hallediyor onu. Bir soğanı (içi beyaz olanlardan) kabuğuyla birlikte önce 2 ye bölüyorsun. Bir parçayı streç filme sarıp kenara koyuyorsun, kalanı da 4 e bölüp bir bardak suda kaynatıyorsun. Fokurdaması yeterli. Ilıyınca içiyorsun. Sabah aç olarak. Kalan parçayı da akşam yemeğine yarım saat kala içeceğin şekilde hazırlıyorsun. Yani bir soğanı bir günde kaynatıp içmiş oluyorsun. Normalde adetin ikinci günü başlayıp 7 gün yapıp 3 gün ara vererek uygulanıyor. Ya da yine adetin ikinci günü başlayıp 10 gün yapıp sonraki adete kadar ara vererek. Toplam 3 adet dönemi uyguladığında kistler uzun bir süre görünmüyor. Bu arada tarçın tüketimini günlük listene alabilirsin. İster çubuk tarçınla çayını iç, ister toz tarçını balla karıştır. İster normal çay demlediğinde içine bir çubuk tarçınla bir kaç karanfil at. (şekeri de daha az kullanıyorsun. Bilmiyorum şeker kullanıyor musun ama...)
Her sabah soğan suyundan sonra bir avuç ceviz fındık karışımı, bir de bir avuç çekirdekli, siyah, kuru üzüm tüketiyorsun. Yarım saat sonra da kahvaltını yapıyorsun. Bu arada kontrollerini ihmal etme. Bir değişiklik olursa ona göre yeni bir yol çizeriz. Fiziksel bir sorun yoksa, bu arada hamile kalman da mümkün. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. Ne güzel olur... Bebeğin adını ben koyarım ama ona göre
nasıl yani yaaa senin gebe olduğunu bildikleri halde sana ve eşine söylemeden bebeği aldılar öylemi kist var diyerekten kist olsa bile kist bebeğe zarar vermiş olsa bile senin ve eşinin bilgisi olmadan nasıl müdahale edebilirler ki hayati bir risk olmadığı sürece ne günlere kaldık yaaa kime güveneceğimizi bilmiyoruz
şifacı bacım menim
Herkese doğurtcam, en ünlü çakma doktor ben olcam ehi ehi
Hosgeldin. Burada guzel haberlerini paylasacagin gunler cok yakin olsun...Ben hemen üzerime alınayım. Yeni katıldım ve pek de bi hoş buldum:)
Bu nasil birsey ya.. Hamile oldugunu anlamamislarmi? Hamileligin cok mu yeniydi?Benimde kist olmuş yine geçmiş zamanda bi dönem kanamam var Dr,hap verdi gitsin diye iki ay kullandım yok gitmiyor tekrar kontrol yaptı hemen alel acele test yaptı senin kisti almak zorundayız hastaneye yönlendirdi eşide hastanede Dr,eşi yapmıştı operasyonu ve çıkınca siz gebeydiniz mecbur kistle beraber bebeğide aldık dedi,ben doğal gebelik yaşamışım,bilseydim hiç hap kullanırmıydım iki ay.
Saka maka ama senden olurdu haribi bir doktor salik uzmani gibir birseyler olabilirdi hayranim canim sana bize bukadarida yetiyo topigin bilmisi
Hosgeldiniz kizlar hic merak etmeyin guvenilir ellerdesiniz ikigünü gecmez buranin muptelasi olursunuz ki aliskanlikta yapiyoruz böyle yan etkilerimizde car yani
saka bir yanada biriniz galiba 8 aylik evli ay azicik anlatin kendinizi tedavimi goruyonuz derdiniz nedir kizlar telefonla geri gitmek istemiyorum bu arada 45 yas bence anne olmaya engel degil bizlerde birarti bir eksi o civarlardayiz ikinizdende ricam lutfen benim icin birdaha derdinizi anlatirmisiniz sizleri daha iyi ranimak istiyorum eee napalim buraya girdiniz birkere cikmak cok zorrr bebis olana kadar hicbir yere gidemezsiniz
Tamamen hepsi doğru. İkinci eşim çok iyi bir insan ama nasıl derler mahalle baskısı hani. 23 yaşında, ünv. teye giden, beni hayata bağlayan bir oğlum var haklısın .Allahım'a binlerce şükür. Öfkem kendime aslında. Kendime yaşattıklarıma değil. Oğluma yaşattıklarıma. Küçücük bir bebeğin masumiyetini düşününce.... Eşimin hiç çocuğu yok. Yaşadığımız bölge belli. Benim bebek isteğim daha çok belli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?