Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ozaman randevu talep etsem olurmu...âmin inşallah hepimiz kavuşalım

İğne, tedavi ederken bazen can yakmak kısmı var ya. Sırf o yüzden olamazdım

Cizzzzz

ay canim yaa tatli gelin seni olcak canim Allahin izniyle sende evladina kavusacaksin cok güzel dua etmisin Amin diyorum bende 40 yasimda evlendim gec olsun sonu mutlu olsun tabikide bir yuvada cocuk tadi tuzu oluyo ama nasip degilsede bunu bu sekilde sürdürücez hakimiza hayirlisi gelsiiiinnnn bizleri bulsuuuun bu ohss nedir canim yaa hic duymadim

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun ve o şey senin gönlündeki olsun :)
Ayın 4'ünde kontrol 6'sında mı transfer ?

Çok güzel anlatmışsın, hayran oldum.. Feronia_Hera

Hahaha aaaa cok ayip cok Iktir etin demek encok ona güldüm vallahi bu yasakadar cevreyi niye iktir etiysek ayyy herkesin bir hikayesi var iste birde buna cevrede eklenince deli oluyorum yaa takmayalim kafamiza tokadanbaska kizlar Ikltir edin gitsin cok sevdim yaaa

Hafiza kayipligi yasiyorum bugün kime ne yazdim bilmiyorum geride bakamiyorum biktim cepten
canim hayirlisi olsun insallah bu sefer güzel yüzün gulecek dualarim seninle

Doğru düzgün şu soğan kürünü sonuna kadar getiremedim iyi mi? Bebeğin adını evine getirip koydururum. Zaten sanırım bizimkilerle yakınsınız. Annemle oğlum T.dağ dalar. Keşke olsa valla. İsmini önceden çok düşünürdüm. Artık isim konusunu aştım:)

Ben soğan kürünü İbrahim Sraçoğlu'tarifi ile yaptım bir kaç sene önce, adet düzensizliği için. Biraz işe yaramıştı ama bıraktığımda eskisi gibi.
Benim sorum şimdi sana 2220 :)
Saraçoğlu'nun tarifinde adetten 10 gün önce başlanıyor ve her gün sabah akşam bir olmak üzere 2 soğan tüketiliyor, seninkinden farklı olarak.
Benim bu ay transferim var. Bugün adetin 2. günü kabul ediyor doktor. Ben senin tarifi bugün başlayıp yapsam mı ? ne dersin ? Transfer olacağını da unutma bu döngüde.

O zamanlar Memorial ile Euro fertil arasında kalmıştık. Euro fertilde Hakan Bey vardı. şimdi orda mıdır bilmem. Kendimi yıllarca hipotroidi zannediyordum. Enson bu yaz dr. haşimato olmuşsun dedi. İsmi de pek havalı geldi bana. Değerler iyi çıktı ilaç içme dedi. Aslında haklısın kendime son bir şans vermeyi hep düşünüyorum

İnşallah çok güzel bir haberle yazarsın 6 Aralık'ta.. Seninle büyüyecek sağlıklı bebişlerin olsun..

Saka gibi ya korkunc birsey herkese hayirli doktorlar canim cok aci yaa sir oluyorum böyle olaylara yaa

Evvvvveettttt çiçeğim burnumda :)))
İnşallah canım, hepimize mutlu olacağımız, iyi bakıp mutlu ve hayırlı olarak yetiştireceğimiz evlatlar versin..

Ben Polikistik over sendromu hastası olduğum için, tüp bebek ilaçları yumurtaları fazla uyarınca ; gebelik olursa vücutta su toplama ( akciğerlere kadar hatta) riski oluyormuş. O yüzden bu riski bertaraf etmek için ertelendi..

Arkadaşlar hepinizi Altınlı yaparak Çoklu halde uzunca yazdım ama yazdıklarım çıkmamış şaşırdımtekrar kısaca yazayım.
Bize Öncesinde hiç bilgi verilmedi ben yarı baygın haldeyken Dr.un yanında olan başka doktor söyledi,biz şikayette bulunduk Dr.un eşi kağıtlara kist operasyonu diye geçmiş olsada biz kazandık onlarda karı koca buradan sürüldüler,Dr.un vermiş olduğu haplar Bebeğin beyin gelişimine zararı varmış,o kusurunu kapatmak istedi,gebe olduğumu geç anlamıştı çünkü üç aylık vardı gebelik,Allah'ım kimseye yaşatmasın,doğru kişilerle karşılaştırsın.

Allah yardımcın olsun. Bir doktor faciası daha. İşte bu yüzden insan doktora ayakları geri geri giderek gidiyor. Bi de açıklama yapmadan yapılan uygulamalar insanı çileden çıkarıyor. Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

Çok sevindim, seninle birlikte gün sayacağız desene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…