Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayy hayirlisi canim kap gel yarin bebislerini hayirli olsun sonu bebisli olsun senle lulindaya dua ediyorum canlarim güzel haberlerle gelin

Sabir diliyorum canim bunuda yapan bir doktor Allaha havale et insallah güzel hayirli evlatlarin olacak canim Hic dusundunmu brlkide bir teslik yapnislardir ameliyata offf ben cok sinir oldum ama elden birsey gelmiyo nalesef üzme sen kensini

İyi değil valla. Bir kaç tarif te internette var. Bak, hangisi kolayına gelirse ya da aslında hangisinin faydasını hissedersen ona devam et. Ben 7 gün yapıp 3 gün ara vermiştim. Toplam 21 gün kullandım. 3-4 yıl kistin adı bile yoktu. Tüp bebek tedavisine başlayacağımız zaman tekrar başladı. Çok fazla da yapmamak gerekiyor, rahmi inceltiyor çünkü.
Sen hamile kal, doğum yaklaştı de, ben yanına gelir, istersen doğumuna da girerim. (Garantiye alalım işi di mi ama? )

Tedavi ve transfer zamanları böyle şeyler yapmıyoruz arkadaşım. Yapılabilecek bir iki şey var ama rahmi doğrudan ilgilendiren şeyler değil. Tarçın bal yapabilirsin mesela. Sakızla çiğnenen tarif. Ama soğan sakın sakın. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.

Reactions: Eua
Ben ne zaman dr gitsem hep var yapışmış artık:) Gidip gidip yenisi mi geliyor aynısı mıdır nedir bilemedim artık. Zaten bütün tüp bebek tedavilerimizde bir hafta önce aspirasyon yapıyorlar. (Hoş bir hafta içinde yeniden oluşuyor:))Valla alemsin iki gün içinde doğuma kadar getirdin beni:

Salonun ortasinda elektirik süpürge duruya brn oturmzsun tv.izliyirum amanin ne goreyim dünyanin en büyük (Bus Bahnhof) Otobüs gari Türkuye istanbuldaymis bari ilkizde niye bir care bulunmuyo yaa oneydi yaa rezilik

Doktor civanim ah neler istiyor canim hemen uguladim teeebak sakiz agzimdada sakizliktan cikti bu yeni bir sakizmi alcam curudu bu sakiz

Diğer mesajların en altında kalmış, genişletince çıkıyor.
Yine dönüp dolaşıp "Nasip" kısmında bağlandık. Böyle anlatınca evet yine hatalılar ama zaten gereğini yapmışsınız. İlk ders, ihtimal varsa, önce gebelik kontrol edilecek. İkincisi, bir operasyondan önce ikinci bir doktorun daha fikri alınacak. Hoş, o anki psikolojiyle bunları düşünmek pek mümkün olmuyor ya neyse. Yine de en başa bakmak istiyorum ben. Bedenin o bebeği atmaya çalışmış. Demek ki ya sende, ya da bebekte ters giden bir şeyler varmış. Sen gebeliğe ihtimal vermediğin gibi, muhtemelen doktorun da yıllardır olmayan şeyin birden olacağını düşünemediğinden adını kist koymuş. Bu açıdan bakınca belki de başka türlü acılardan korunduğunu düşündüm. Doktor o bebeği en baştan farketseydi, düşmemesi için çabalayacaktı. Belki yine de bebeğini kaybedecektin. Ya da gebelik ilerlediğinde bir özrü olduğu anlaşılacaktı, geri dönemeyeceğin bir noktada hayatının geri kalanını vicdan azabıyla geçirmene neden olacak bir karar alacaktın. (Kararın ne olursa olsun acı çekme ihtimalin yüksek) Elbette baştan farkedilip doğru müdahaleyle sağlıklı bir bebek te dünyaya gelebilirdi ama hem ihtimal az, hem bu saatten sonra dönüp yapılabilecek bir şey yok.
Yine başa dönecek olursam, belki doktorunla, pıhtılaşma testini konuşman daha iyi olur. Doğal hamile kaldığına göre, o aşamada değil sorunun. Belki pıhtılaşma ya da gebeliğin devamı ile ilgili bir sorun var, o yüzden hamile kalman gecikiyor.
Bir de madem yurt dışındasın, orada iyi bir bioenerji uzmanı bulabilirsin. Mayıs başında gittiğim uzman, her türlü fiziksel sorunun altında, mutlaka duygusal bir dengesizliğin yattığını söylemişti. Mesela işitme sorunum, ailemin sınırsız eleştirilerini duymamak için gelişmiş. İlerleyen zamanlarda, beni rahatsız eden her türlü konuşmaya kendimi kapatmaya devam etmişim. Annelikle ilgili sıkıntımın kaynağı, seans sırasında açığa çıktı. Annemle olan ya da olamayan ilişkim. Beni dışladığını görerek büyüdüm. Hala aynı aslında. Buna karşılık bedenim, beni anneliğe kapatarak onun gibi bir anne olmamı engellemeye çalışıyor. Şaşırdım, inanamadım, öfkelendim ve kabullendim. Umuyorum bedenim de bu kabullenişe kendini bebeğim için açarak ortak olur.
Ne çok konuşuyorum bugün yaw. Biri beni durdursuuuuuuun

Allah yardımcın olsun, sağlıkla tutunsunlar, sağlıkla kucağına alacağın bebeklerin olsun inşallah...

Âmin.. Allah doğru kişilerle karşılaştırsın.. Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim hak arayışınızdan ötürü..

Ayy benim de aklıma birden bir şey geldi. Ben birisiyle konuşurken veya yürüken illa onun sağında durmam gerekiyor. Yeğenim"Ay hala bu ne saçma bir şey" diyor ama böyle. Saçma ama aslında işitme problemim yok, bir sorunum yok fakat sanki uzaydaymışım gibi ne konuştuğumuzu bile anlamıyorum .Kendimi konuşulanlara veremiyorum. Birden aklıma şey geldi. Annemin sağ kulağı duymazdı ben hep onun sağında dururdum. acaba ilgisi olabilir mi?:)

Bebek olarak büyüsünler rahminde alır almaz kendine..

Inşallah bilinçaltın bu olguyu yenerek, seni iyi bir anne olmaya hazırlar..
Ben enerjiye ve bilinç altımızın bizim bir çok kararımızda, sorunumuzda etkin olduğuna inanıyorum. Kendi kendine de telkin ve tedavi yolları mevcut.. Bu konuda kitaplar var.. Okunabilir..

Kesinlikle çok ilgili bence..

Tamam anlaştık.. :) teşekkür ederim

Bi de baskın karakterli bi anne olunca .....Halaa herşeyi kontrol edebileceğini düşünüyor... İster istemez sağ tarafa yönelmek gerekiyor demek ki:)

Doktor civanim ah neler istiyor canim hemen uguladim teeebak sakiz agzimdada sakizliktan cikti bu yeni bir sakizmi alcam curudu bu sakiz

Curume degil o, tarcindan dolayi oyle gibi geliyor. Gunde bir sakiz. Boylece o tarcin taneleri disetlerinden emilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…