Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok buyuk ihtimalle etkilidir

ne uzmanına gittin canım bende gitsemmiki diye düşünüyorum seni okudukça

Umarım yenmiştir. Annemle her şeyin ters gittiğinin farkındaydım ama beni bu kadar etkileyebileceğini düşünmemiştim.
Elbette her şeyimizi aslında biliçaltımızın kodlarıyla yapıyoruz. Fakat bazen hatırlayamadığımız ya da çok derinlere ittiğimiz durumlar gözden kaçabiliyor. Benimki 1,5 yaşıma kadar gidiyor mesela. Oysa 3 yaş öncesini hatırlamak neredeyse imkansız. Ailem Kars' ın bir ilçesinde görev yapıyormuş o zaman. Sarılık salgını oluyor. İlçenin % 70- 80 i hastalanıyor. Bazıları çevre illere, bir kısmı Ankara' ya sevkediliyor. Durum o derece kritik. Anne öğretmen, baba asker, sürekli hastalarla ya da taşıyıcılarla yakın temastalar. Beni, hastalık bulaşmasın diye Denizli' ye, anneanneme gönderiyorlar. 5,5 yaşıma kadar o baktı bana. Sonra annem kardeşime hamile kalınca, kardeşimle bağlarımız kopuk olmasın diye yanlarına geri aldılar. Bu arada beni salgından kaçırdılar güya, ama ben Denizli' de hastalanmışım. Anneannem cahil kadın. Doktor deyince ödü kopar. Doooğru mahallenin kırık- çıkıkçısına götürmüş. Alnımda hala izi durur. Kan akıtıp iyileştirmişler. Bu arada kardeşim ablası olduğumun farkında bile değil. Külkedisiyim ben.
Ayrılık bu kadarla bitmiyor tabi. Sonrasında 11 yaşımda gittiğim, 2 yıl süren bir yatılı okul maceram var. Ardından üniversite, ardından iş hayatı... Evlendiğimde ömrümün yarısını ailemden ayrı geçirmiştim.
Hem bioenerji uzmanının hem psikoloğun ortak tespiti, ilk ayrılığın yanlış zamanda olduğu ve bana derin zarar verdiği yönünde. En büyük travmalardan birisi bir çocuk için. Bu açıklamayı önüme koyduklarında, bir karar verirken iki kere sorgulamaya başladım. Önce içimden geldiği gibi, sonra, düzgün bir aile yaşamı olmuş, kendini güvende hisseden biri gibi. İkincisini henüz beceremiyorum. Deneme aşamasındayım.
Şimdilik bu kadarı yetsin mi? Depresyona girecek millet

Ben bu Sakız tarifini bilmiyorum.. Bir zahmet bana da versen şeker ?

Ne zahmeti ayol. Bir gün için 4 tatlı kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı tarçın. Karıştırıyorsun. Yarısını sabah 10:00 yarısını öğleden sonra 15:00 te sakızı batırarak çiğniyorsun. Rahmi kuvvetlendiriyor, insülin ve şekeri dengeliyor, enerji veriyor. Bir çok vitamini almış oluyorsun... Kafam dolu biraz, aklıma bunlar geldi. Bal- tarçın diye aratırsan nette daha çok bilgi bulabilirsin.

Eki Görüntüle 1312113 Kizlar bakin ne buldum Türkiyeden almistim iki kutu biti saniyodum dolapta buldum cok iyi hayit ve bal karisimi bana cok yaradi tavsiye ederim

Ondan bende de vardı. Var. Suyunu içiyorum diye onun tadına bakmıştım sadece. Hayıt suyu bitince takviye ederim diye saklıyorum. Yalnız içindeki bal değil sanırım. Glikoz şurubuyla yapılıyor olması gerek. Kutusu kapalı, kontrol edemiyorum. İçindekiler kısmını oku istersen. Glikozsa doktoruna danışman gerekecek çünkü.

ne uzmanına gittin canım bende gitsemmiki diye düşünüyorum seni okudukça

Ben Mayıs başında bioenerji uzmanına gitmiştim Bostancı' da. Kıbrıs' lı bir bey. Londra' da yaşıyor, zaman zaman İstanbul' da da seansları oluyor. Geldiğinde 15 günle 1 ay arası kalıyor. İsmi Cavit Çağ. İstersen araştır, başkalarıyla da görüş. İşin sistematiği benziyor çünkü. Gerisi uzmanın birikimine kalmış..

Kızlarrr selam haftasonu görevimi başarıyla ifa ettim haftaiçi dinlenme moduna geçebilirim...alaracım altısında transfer demişsin gözün aydın canım...monkey yarın transferin varmış su gibi gecsin göbüşüne sıkıca tutunsun bebişlerrrr lulinda cım transferin hayırlı olsun canımmm...dokuz ay hiççç bırakmasınlar seniiii....yeni gelen kızlarrr hosgeldinizzzz...sefalar getrdiniz......zanorkcum salıya taşınıyormussun geleyım mi yardımaaaa :)))hepinizi özledim cookkk sayfa birikmişşş hepsini sağlam kafa yarın okuyacağımmm öpüyorum siziii

Allah razı olsun arkadaşım. Kocam sormuyor yardım lazım mı diye. Çoğu bitti azı kaldı. Yarın akşama biter Allah' ın izniyle...

Burda bali karisim yaziyo netende baktim bal ve hayit bitkisi diyo yinede bir arastiririm sagol varol canim

Çok sağol. Evet 4 ünde kontrol, kısmetse 6 sında transfer. Donmuş embiryo transferi. Senin transfer ne zaman olacak. Kaç embiryon var

Hayırlı olur inşallah. Sanırım benim de yakın tarihler olur. Yarın adetin 3.günü randevum var. Tarihler yarın belli olur sanıyorum. Benim 5 tane donmuş embriyom var.. Minikler orada benimle çözülüp büyümeyi bekliyorlar..:)
Seninkilerde Öyledir..
Senin kaç tane var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…