Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben 12 gün aranızda olamayacağım..tabi dayanabilirsem :) umarım Lulinda benden önce güzel haberle döner.Ensu, Fatoş4345,Alara14,2220,Nevser,Tutku 34,duova,acmila,Eua desteğiniz için teşekkürler ismini unuttuğum varsa özür dilerim..sağlıcakla kalın.

Hayirli olsun önce sana sIkIca tutunmalarini, sonrada kucagina almani diliyorum.

Feronia_Hera bak sana umut olacak güzel bir yaşam öyküsü.. P Puffy68 müsaadeni almadan Alıntı yaptım, umarım hoş karşılarsın...

Burda bali karisim yaziyo netende baktim bal ve hayit bitkisi diyo yinede bir arastiririm sagol varol canim

Ballı diyorsa sorun yok. Bende bir kaç değişik ürünü var o markanın. Birisinde glikoz yazıyordu. Ama hangisinde emin değilim. Kutuyu açınca bakarım artık...

Merhaba canım,
Mesajını beğendim, anlattıkların beğenilecek Şeyler olduğu için değil.. Bunları açık yüreklilikle anlatabildiğin için..
Hepimizin arızaları var, özellikle de çocukluktan kalma.. Bende de çok.. Bir ara ben de anlatırım..
Sana bir kitap önermek isterim naçizane.. 'Var olan annenin yokluğu'.. Hatta adresini bilsem göndersem. Hediyem olsa sana.. Baştan Söyleyeyim, ben kişisel gelişim kitabı seven biri Değilim. Bu farklı bir kitap. Bir psikiyatristin kitabı.. Biraz tehlikeli de bir kitap bence, doğru zamanda ve yer de okunmalı.. Çünkü; bebeklik, çocukluk Dönemi'ne ait handikapların varsa ağlatıyor. Sarsıyor insanı.. Senin daha sakin okuyacağını düşünüyorum, çünkü bazı şokları aşmışsın ve kabullenmiştim zaten.. Ve sonundaki bölümde alıştırmalar var mutlaka yap..
Hani diyorsun ya; bir karar alırken, bi kendim gibi bir de Çocukluğu normal geçmiş biri gibi düşünmeye çalışıyorum diye.. İşte bu kendi başına yapacağın uygulamalar, seni çocukluğunla ve annenle barıştıracak. Ve ikincisi gibi karar alacaksın.
Amma övdüm kitabı, ama ben tam bitirmemiş olmakla birlikte çok faydasını gördüm..

Tabletten yazınca bazı kelimeleri büyük harfle yazıyor.. Benim birşeye dikkat çekmek için yaptığım bişey değil, otomatik oluyor:)

Çok tşk ederim.
Burda olmaktan mutluluk ve huzur hiseettim.

Bu ailede olmaktan gelmekten çok mutluyum.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hoşgeldin.. Günaydın...

Çok teşekkkür ederim.

Tedaviniz hayırlı olsun.

Günaydın, günaydın, günaydın... Musmutlu pazarlar olsun hepimize. Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum. :)

Hoşbuldum çok sağolun.

Hoşgeldin,canım.

çok teşekkürler hoşbuldum.

Ara ara sonunda buldum hosgeldin sefalar getirdin dilerim bu topik sana ugur getirir ve hemen hamile kalirsin senin de dedigin gibi Herseyguzel olacak inşallah

Amin çooookkk teşekkür ederim.
BU adı yazdığımdna beri başıma gelmeyen kalmasa dainşh herşeyçok guzel olur.

Tedaviniz hayırlı olsun.

Bunlar nasıl doktor yaaa...Allahım yaa..

Hayırılısıyla hiç bırakmasınlar sizi.

Hoşbuldum çok sağolun.

sağol canım araştırayım bulunduğum ilde varsa gitmeyi isterim

Geçen gün, netten alışveriş yaptığım bir sitede görüp not almıştım bu kitabı. Teşekkür ederim. Okumak şart oldu :)
Sende harfler büyük görünüyor belki ama burada normal. Yine de aklımızda olsun, senden büyük harflerle yazılmış bir mesaj gelirse, "yine tabletten yazıyor" deriz

sağol canım araştırayım bulunduğum ilde varsa gitmeyi isterim

Yakın illeri de değerlendirebilirsin. Bir seans yaklaşık 3-4 saat sürüyor. Tabi duruma göre değişiyor. Geçen gün Lulinda da anlatıyordu ne kadar memnun kaldığını. İnşallah sen de faydasını görürsün...

Sabir diliyorum canim bunuda yapan bir doktor Allaha havale et insallah güzel hayirli evlatlarin olacak canim Hic dusundunmu brlkide bir teslik yapnislardir ameliyata offf ben cok sinir oldum ama elden birsey gelmiyo nalesef üzme sen kensini
Sağol canım teşekkür,âmin inşallah dileyen herkesin olsun,benim endometrioze rahatsızlığım var rahme zaten zarar veriyor,kist yapışıklıklar oluşuyor,sağ yumurtam alındı hasar lı olduğu için bundan kurtulmam için doğum yapmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…