- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.341
inşallah..güzel dileklerin için teşekkür ederim.Bebek olarak büyüsünler rahminde alır almaz kendine..
Al gel bebişlerini, tutunsunlar Büyüyüp güzel, hayırlı evlatlar olsunlar size..teşekkür ederim, inşallah dua edin lütfen..
ben 12 gün aranızda olamayacağım..tabi dayanabilirsem :) umarım Lulinda benden önce güzel haberle döner.Ensu, Fatoş4345,Alara14,2220,Nevser,Tutku 34,duova,acmila,Eua desteğiniz için teşekkürler ismini unuttuğum varsa özür dilerim..sağlıcakla kalın.
Merhabalar cokkk uzun zamandır KK ya uğramiyordum yeni bir tedavi süreci başlayınca yine buralardayim
Bende tup bebek hikayemi anlatayım umarım herkese umut olur :)
45 yasında esimle cocuk sahibi olmaya karar verdik biliyorum cok geç bir yas ama yaşadıkta umut bitmiyor
Dedik ki doktor aracı ilac aracı veren Rabbim istiyorsa verecek
Ilk tedavide düştük bir kendine doktor diyen ama bizi deneme tahtasına döndüren birine sonuc hüsran
Yeni tedavi icin başladık klinik araştırmaya 3 yerde kapı yüzüme kapandı çünkü yas cok gecti onlara gore
Memorial sisli kabul etti beni ya bismillah dedik başladık ama tek yumurtayla :)
Çünkü yumurta yok rezerv düşük fazlasını beklemedik olacaksa tek yumurta ile olur zaten bebek icin ne lazım tek yumurta tek sperm
Zor bir tedavi süreci oldu hepi topu tek yumurta olunca ya büyütmezse ya çatlarsa erkenden ya bos çıkarsa ya döllenmezse ya bölünmezse günlerce stres icinde gecti çünkü öbür ay o da olmayabilir
Benim tek tasım yani yumurtam guzelce büyüdü guzelce dollendi ve 3. Gun ana Rahmi'ne kondu
Biz onunla 8 ay geçirdik aceleci yumurta 8. Ayda geldi kucağıma :)
Dünyalar güzeli bir kızım var 10 aylık cok sağlıklı bir melek altın saçlı mavi gözlü bir melek
Ben o doktorları dinleseydim hala icimi kemirecekti bir cok duygu
Ama simdi bunları size yazarken kızım evdeki tüm ivir ziviri emekleyerek önüme taşıyor yaramazlık yapıyor evime nese katıyor
Kısacası inancınızı kaybetmeyin umudunuzu aska yitirmeyin yaoabileceginiz ne varsa sonuna kadar deneyin Rabbim mutlaka zamanı gelince sizede o duyguyu tattıracak
Bense yeni bir deneme icin hazırlanıyorum inşallah 47 yasımda tone buraya hikayemi yazarım
Rabbim tez zsmanda gönlünüzün dileğini kucağınıza versin
Burda bali karisim yaziyo netende baktim bal ve hayit bitkisi diyo yinede bir arastiririm sagol varol canim
Feronia_Hera bak sana umut olacak güzel bir yaşam öyküsü.. P Puffy68 müsaadeni almadan Alıntı yaptım, umarım hoş karşılarsın...
Umarım yenmiştir. Annemle her şeyin ters gittiğinin farkındaydım ama beni bu kadar etkileyebileceğini düşünmemiştim.
Elbette her şeyimizi aslında biliçaltımızın kodlarıyla yapıyoruz. Fakat bazen hatırlayamadığımız ya da çok derinlere ittiğimiz durumlar gözden kaçabiliyor. Benimki 1,5 yaşıma kadar gidiyor mesela. Oysa 3 yaş öncesini hatırlamak neredeyse imkansız. Ailem Kars' ın bir ilçesinde görev yapıyormuş o zaman. Sarılık salgını oluyor. İlçenin % 70- 80 i hastalanıyor. Bazıları çevre illere, bir kısmı Ankara' ya sevkediliyor. Durum o derece kritik. Anne öğretmen, baba asker, sürekli hastalarla ya da taşıyıcılarla yakın temastalar. Beni, hastalık bulaşmasın diye Denizli' ye, anneanneme gönderiyorlar. 5,5 yaşıma kadar o baktı bana. Sonra annem kardeşime hamile kalınca, kardeşimle bağlarımız kopuk olmasın diye yanlarına geri aldılar. Bu arada beni salgından kaçırdılar güya, ama ben Denizli' de hastalanmışım. Anneannem cahil kadın. Doktor deyince ödü kopar. Doooğru mahallenin kırık- çıkıkçısına götürmüş. Alnımda hala izi durur. Kan akıtıp iyileştirmişler. Bu arada kardeşim ablası olduğumun farkında bile değil. Külkedisiyim ben.
Ayrılık bu kadarla bitmiyor tabi. Sonrasında 11 yaşımda gittiğim, 2 yıl süren bir yatılı okul maceram var. Ardından üniversite, ardından iş hayatı... Evlendiğimde ömrümün yarısını ailemden ayrı geçirmiştim.
Hem bioenerji uzmanının hem psikoloğun ortak tespiti, ilk ayrılığın yanlış zamanda olduğu ve bana derin zarar verdiği yönünde. En büyük travmalardan birisi bir çocuk için. Bu açıklamayı önüme koyduklarında, bir karar verirken iki kere sorgulamaya başladım. Önce içimden geldiği gibi, sonra, düzgün bir aile yaşamı olmuş, kendini güvende hisseden biri gibi. İkincisini henüz beceremiyorum. Deneme aşamasındayım.
Şimdilik bu kadarı yetsin mi? Depresyona girecek millet
Çok tşk ederim.Günaydın. Hoşgeldin sitemize. Burada konuşulan, paylaşılan konular ortak. Hepimiz birbirimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Destek oluyoruz.sanada her konuda elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Sıkıntılar paylaştıkçaaaa azalır bunu hiç unutma
Hoşgeldin. Dilerim daha fazla tecrübe kazanmadan bebeğine kavuşursun.
Topik adı 4 ile başlasa da aramızda 3 ile başlayan yaşlarda başka arkadaşlar da var. O açıdan rahat ol. Biz büyük ve sevgisi, sahiplenişi bol bir aileyiz. Herkese yerimiz var çok şükür. Sana düşen de eteğindeki hüzünleri bırakıp, yeni güzellikler için yer açmak. İnan bana sevinçlerin dağ gibi büyüyecek burada. Sıkıtılar kum tanesi gibi savrulup gidecek...
Hoşgeldin.. Günaydın...
Tedaviniz hayırlı olsun.Arkadaşlar günaydın. Hepinize iyi hafta sonları. Dün Dr a gittim. İlaçları kullanmaya başladım. Allah nasip ederse ayın 6 sında transferim 4 ündede kontrolüm var.inşallah allahım bu sefer anneliği nasip eder bana
Günaydın, günaydın, günaydın... Musmutlu pazarlar olsun hepimize. Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum. :)
Hoşgeldin,canım.
Ara ara sonunda buldum hosgeldin sefalar getirdin dilerim bu topik sana ugur getirir ve hemen hamile kalirsin senin de dedigin gibi Herseyguzel olacak inşallah
Evet ben 8 aylık çiçeği burnunda evliyim:)
41 yaşıma geliyorum ve beraber yaşlanmak istediğim doğru adam 40 yaşıma gelince çıktı karşıma.. İyi ki de öyle yaptı şimdiye kadar özgürce içimden geldiği gibi (bilinçaltım izin verdiğince, benim de ruhumu sıkıştıran zincirlerim var elbette) yaşadım ve şimdi bana göre dünyanın en iyi adamı ile birlikteyim. Ömür boyu sürmesi dileğim. Hayırlısı..
Ve biz yaşımız dolayısı ile hemen çocuk yapmak istedik. Ben de zaten PCOS var, hayatım boyunca kadın doğumcularda gezdim, bilirim. Eşimde de sperm azlığı çıkınca bize direk tüp bebek dediler ve başladık. Yumurtalarım toplandı, döllendi ve bu ay transfer edilecek. OHSS riski nedeniyle transferimi 1 ay ertelemişti sevgili doktorum. Bakalım hayırlısı. Ben Allah'tan hayırlısını diliyorum, Allah nasıl uygun gördüyse öyle olur elbet ama ben dualarımı ediyorum.
Aklı, bedeni, ruhu ve imanı sağlıklı, ilerde merhametli iyi bir insan olacak hayırlı ve uğurlu, güzel evlatlarım olsun istiyorum Allah'tan. Olursa da olmazsa da mutsuz olmam, çünkü Allah'ın ne verirse hayırlısını versin isterim ve hayırlısını vereceğine güvenim tam. Duamı ederim, ne sabreder O'ndan beklerim. O yüzden hamdolsun stressli değilim sadece çok merakliyim :)
Aynı duayı artık sizler içinde ediyorum.
Benim hikayem böyle :)
@40Asistani beni listeye eklerse sevinirim..
Arkadaşlar hepinizi Altınlı yaparak Çoklu halde uzunca yazdım ama yazdıklarım çıkmamış şaşırdımtekrar kısaca yazayım.
Bize Öncesinde hiç bilgi verilmedi ben yarı baygın haldeyken Dr.un yanında olan başka doktor söyledi,biz şikayette bulunduk Dr.un eşi kağıtlara kist operasyonu diye geçmiş olsada biz kazandık onlarda karı koca buradan sürüldüler,Dr.un vermiş olduğu haplar Bebeğin beyin gelişimine zararı varmış,o kusurunu kapatmak istedi,gebe olduğumu geç anlamıştı çünkü üç aylık vardı gebelik,Allah'ım kimseye yaşatmasın,doğru kişilerle karşılaştırsın.
herkese selam arkadaşlar, cuma günü yumurtalarım toplanmıştı.Bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş.Yarın transfer için çağırdılar.Hepinizi çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın, umarım iyi haberlerle dönerim.
Kızlarrr selam haftasonu görevimi başarıyla ifa ettim haftaiçi dinlenme moduna geçebilirim...alaracım altısında transfer demişsin gözün aydın canım...monkey yarın transferin varmış su gibi gecsin göbüşüne sıkıca tutunsun bebişlerrrr lulinda cım transferin hayırlı olsun canımmm...dokuz ay hiççç bırakmasınlar seniiii....yeni gelen kızlarrr hosgeldinizzzz...sefalar getrdiniz......zanorkcum salıya taşınıyormussun geleyım mi yardımaaaa :)))hepinizi özledim cookkk sayfa birikmişşş hepsini sağlam kafa yarın okuyacağımmm öpüyorum siziii
Ben Mayıs başında bioenerji uzmanına gitmiştim Bostancı' da. Kıbrıs' lı bir bey. Londra' da yaşıyor, zaman zaman İstanbul' da da seansları oluyor. Geldiğinde 15 günle 1 ay arası kalıyor. İsmi Cavit Çağ. İstersen araştır, başkalarıyla da görüş. İşin sistematiği benziyor çünkü. Gerisi uzmanın birikimine kalmış..
Merhaba canım,
Mesajını beğendim, anlattıkların beğenilecek Şeyler olduğu için değil.. Bunları açık yüreklilikle anlatabildiğin için..
Hepimizin arızaları var, özellikle de çocukluktan kalma.. Bende de çok.. Bir ara ben de anlatırım..
Sana bir kitap önermek isterim naçizane.. 'Var olan annenin yokluğu'.. Hatta adresini bilsem göndersem. Hediyem olsa sana.. Baştan Söyleyeyim, ben kişisel gelişim kitabı seven biri Değilim. Bu farklı bir kitap. Bir psikiyatristin kitabı.. Biraz tehlikeli de bir kitap bence, doğru zamanda ve yer de okunmalı.. Çünkü; bebeklik, çocukluk Dönemi'ne ait handikapların varsa ağlatıyor. Sarsıyor insanı.. Senin daha sakin okuyacağını düşünüyorum, çünkü bazı şokları aşmışsın ve kabullenmiştim zaten.. Ve sonundaki bölümde alıştırmalar var mutlaka yap..
Hani diyorsun ya; bir karar alırken, bi kendim gibi bir de Çocukluğu normal geçmiş biri gibi düşünmeye çalışıyorum diye.. İşte bu kendi başına yapacağın uygulamalar, seni çocukluğunla ve annenle barıştıracak. Ve ikincisi gibi karar alacaksın.
Amma övdüm kitabı, ama ben tam bitirmemiş olmakla birlikte çok faydasını gördüm..
Tabletten yazınca bazı kelimeleri büyük harfle yazıyor.. Benim birşeye dikkat çekmek için yaptığım bişey değil, otomatik oluyor:)
sağol canım araştırayım bulunduğum ilde varsa gitmeyi isterim
Teşekkür ederim,geçti gitti zaten.Âmin.. Allah doğru kişilerle karşılaştırsın.. Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim hak arayışınızdan ötürü..
Sağol canım teşekkür,âmin inşallah dileyen herkesin olsun,benim endometrioze rahatsızlığım var rahme zaten zarar veriyor,kist yapışıklıklar oluşuyor,sağ yumurtam alındı hasar lı olduğu için bundan kurtulmam için doğum yapmam gerekiyor.Sabir diliyorum canim bunuda yapan bir doktor Allaha havale et insallah güzel hayirli evlatlarin olacak canim Hic dusundunmu brlkide bir teslik yapnislardir ameliyata offf ben cok sinir oldum ama elden birsey gelmiyo nalesef üzme sen kensini
Teşekkürler canım. Şimdi aynısını ben yazıyordun. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun:)Bu arada topikte öğretmen ve eğitim dünyasından arkadaşlarımız var. Hepsinin öğretmenler gününü kutlarım.
Tamam onaylatayımEfendim, randevunuzu onaylatalım, biz size döneceğiz
Latife bir yana, umarım en kısa zamanda bir kahve içimlik te olsa bir araya gelebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?