Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kısmet diyorum bende,yaşanması gerekiyormuş,belki ileride ki büyük sorunlar giderilmiş oldu bu başka Dr.larda söyledi,geçti gitti dokuz yıl önceydi olay,son testlerde eşimdede sorun olduğu anlaşıldı doğal olurmu bilmem doğala yetermi bilmem,genetik testlerimin hepsi yapıldı yapılmayan kalmadı sanırım Ağustos Ayında da gittiğim Dr,da şeker testi yaptırdı ve diğerleri yaptırdı,tekrar film Çekildi sağ tüpün üst kısmında yapışıklık oluşmuş. Tekrardan, şimdiye kadar bulunmayan bişi buldu adını unuttum tarif edeyim,rahimle zar Arasında gizli kanama alanı varmış bu nedenle kanama tutunmayı engelliyormuş,ben iki yıl terapi aldım,bitkisel bişi kullanıyorum,bioenerjide araştırayım bakalım varmı burada,sen hiç susma yaz lütfeeeeen

Benim buradaki psikoloğum vermişti Türkçe'si kedi otu tablet olarak satılıyor ben çok faydasını görüyorum tavsiye ederim,tablet yoksa eğer Çay olarakta kullanabilirsiniz,uyku düzenini ayarlıyor vücut gerginliğini alıyor,daha bir çok etkileri var,

Allah büyük. Kimi neyle sınayacağı hiç belli olmaz. İnşallah o mutluluğu doğal gebelikle yaşarsın. Araştırmaya devam. Derdi veren Allah dermanını da verir. Yeter ki biz aramaktan vazgeçmeyelim.
Geçmiş sayfalarda WishDuygu bir video paylaşmıştı, infertilite masajı diye. Kapalı bildiği tüpler açılmıştı. Bir sor istersen. Kanama için bir sebep gösterdi mi doktorun? Şu taşınma işi bitsin, defterlerimi bulayım. Hiç değilse damarlarını kuvvetlendirmek için bir şeyler yapabiliriz belki.
Açıkçası, bioenerjiden sonra psikolojik uygulamalar yetersiz görünmeye başladı bana. Bioenerjide tüm beden ve ruh dengeye kavuşuyor çünkü. Her şey birbirini etkiliyor, tetikliyor. Bu konuda Çin ve Rusya açık ara önde. Ruslar eğitim verme konusunda da başarılı. Öyle birisini bulursan hiç kaçırma derim. :)

Bir araştırayım. Kedilerim için yetiştirmek istediğim bir bitki vardı. Aynı şeyse ben de onlarla birlikte otlanabilirim

Benimkiler bugüne kadar doğal çim yediği için etkisinden emin değilim. Ama yaramazlık kapasitelerine bakınca anason mu eksem diye de düşünüyorum hani
Bizim evde kedilerimiz vardı. Ailece hayvanlara çok düşkünüz. Sadece 1 yıldır köpeğimiz yok.Saksılara ekmiştik. Yiyenlerin hallerini de kameraya çekiyorduk

Buldum ismini adenomyosis dedi Dr.tüpler sağlam çıktı son filim Ağustos Ayında Çekildi,Dediğin gibi güçlendirme yapılabilinir,Dr.da iki ay menopoza sokup sonrasında transfer yapılacağını söyledi,ben kararsızım işte normalde başlamam gerekti Ekim gibi başlarız Demişti karar veremedim ki,bioenerjiye baktım biraz şimdi çok etkili bişi,araştıracam olmadı Türkiye'de yaptırırım.taşıyorsun sanırım kolay gelsin.

Babamın kalp- damar sorunu için aldığım notlar vardı. Onlara bir bakayım, işine yarayacak olanları paylaşırım burada.
Menapoz kelimesini lugattan çıkarmak istiyorum yaw. Öcü gibi geliyor artık...
Umarım bioenerji konusunda düzgün bür uzman bulursun. Eğer Türkiye' ye gelecek olursan sana bir iki isim önerebilirim.

Kediler rahatlamak için kökünü yemiş bir yerde okumuştum,burada yabancılar çok kullanıyor.

Şimdiki evin çevresinde ayrıkotu dediğimiz otlardan var bol miktarda. Ondan yiyorlar. Ama gideceğimiz evin bahçesinde yok. Ben de biraz güzelleştirmek istiyorum bahçeyi. Kendi otlarından olursa belki benimkileri rahat bırakırlar. Bir de çoğunluk 4-5 aylık. İki tane de 2 aylık var. Tam hareketli zamanları. Aynı işi 5 kere yapsam, 7 kere daha yapmam gerekiyor. Çok fena oldular...

merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(... Sizce böyle durumlar normal mi benim gibi yasayan varmı acaba? 3 aydır hayatımın en güzel zaman dilimini geçirmiştim inşllh bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…