- 21 Kasım 2014
- 40
- 54
- 18
- 55
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.361
Ben Onu adım adım takip ettim:) Bir aralar ikinciye niyetlenmişti:)Feronia_Hera bak sana umut olacak güzel bir yaşam öyküsü.. @Puffy68 müsaadeni almadan Alıntı yaptım, umarım hoş karşılarsın...
Kısmet diyorum bende,yaşanması gerekiyormuş,belki ileride ki büyük sorunlar giderilmiş oldu bu başka Dr.larda söyledi,geçti gitti dokuz yıl önceydi olay,son testlerde eşimdede sorun olduğu anlaşıldı doğal olurmu bilmem doğala yetermi bilmem,genetik testlerimin hepsi yapıldı yapılmayan kalmadı sanırım Ağustos Ayında da gittiğim Dr,da şeker testi yaptırdı ve diğerleri yaptırdı,tekrar film Çekildi sağ tüpün üst kısmında yapışıklık oluşmuş. Tekrardan, şimdiye kadar bulunmayan bişi buldu adını unuttum tarif edeyim,rahimle zar Arasında gizli kanama alanı varmış bu nedenle kanama tutunmayı engelliyormuş,ben iki yıl terapi aldım,bitkisel bişi kullanıyorum,bioenerjide araştırayım bakalım varmı burada,sen hiç susma yaz lütfeeeeenDiğer mesajların en altında kalmış, genişletince çıkıyor.
Yine dönüp dolaşıp "Nasip" kısmında bağlandık. Böyle anlatınca evet yine hatalılar ama zaten gereğini yapmışsınız. İlk ders, ihtimal varsa, önce gebelik kontrol edilecek. İkincisi, bir operasyondan önce ikinci bir doktorun daha fikri alınacak. Hoş, o anki psikolojiyle bunları düşünmek pek mümkün olmuyor ya neyse. Yine de en başa bakmak istiyorum ben. Bedenin o bebeği atmaya çalışmış. Demek ki ya sende, ya da bebekte ters giden bir şeyler varmış. Sen gebeliğe ihtimal vermediğin gibi, muhtemelen doktorun da yıllardır olmayan şeyin birden olacağını düşünemediğinden adını kist koymuş. Bu açıdan bakınca belki de başka türlü acılardan korunduğunu düşündüm. Doktor o bebeği en baştan farketseydi, düşmemesi için çabalayacaktı. Belki yine de bebeğini kaybedecektin. Ya da gebelik ilerlediğinde bir özrü olduğu anlaşılacaktı, geri dönemeyeceğin bir noktada hayatının geri kalanını vicdan azabıyla geçirmene neden olacak bir karar alacaktın. (Kararın ne olursa olsun acı çekme ihtimalin yüksek) Elbette baştan farkedilip doğru müdahaleyle sağlıklı bir bebek te dünyaya gelebilirdi ama hem ihtimal az, hem bu saatten sonra dönüp yapılabilecek bir şey yok.
Yine başa dönecek olursam, belki doktorunla, pıhtılaşma testini konuşman daha iyi olur. Doğal hamile kaldığına göre, o aşamada değil sorunun. Belki pıhtılaşma ya da gebeliğin devamı ile ilgili bir sorun var, o yüzden hamile kalman gecikiyor.
Bir de madem yurt dışındasın, orada iyi bir bioenerji uzmanı bulabilirsin. Mayıs başında gittiğim uzman, her türlü fiziksel sorunun altında, mutlaka duygusal bir dengesizliğin yattığını söylemişti. Mesela işitme sorunum, ailemin sınırsız eleştirilerini duymamak için gelişmiş. İlerleyen zamanlarda, beni rahatsız eden her türlü konuşmaya kendimi kapatmaya devam etmişim. Annelikle ilgili sıkıntımın kaynağı, seans sırasında açığa çıktı. Annemle olan ya da olamayan ilişkim. Beni dışladığını görerek büyüdüm. Hala aynı aslında. Buna karşılık bedenim, beni anneliğe kapatarak onun gibi bir anne olmamı engellemeye çalışıyor. Şaşırdım, inanamadım, öfkelendim ve kabullendim. Umuyorum bedenim de bu kabullenişe kendini bebeğim için açarak ortak olur.
Ne çok konuşuyorum bugün yaw. Biri beni durdursuuuuuuun
Benim buradaki psikoloğum vermişti Türkçe'si kedi otu tablet olarak satılıyor ben çok faydasını görüyorum tavsiye ederim,tablet yoksa eğer Çay olarakta kullanabilirsiniz,uyku düzenini ayarlıyor vücut gerginliğini alıyor,daha bir çok etkileri var,Ben Mayıs başında bioenerji uzmanına gitmiştim Bostancı' da. Kıbrıs' lı bir bey. Londra' da yaşıyor, zaman zaman İstanbul' da da seansları oluyor. Geldiğinde 15 günle 1 ay arası kalıyor. İsmi Cavit Çağ. İstersen araştır, başkalarıyla da görüş. İşin sistematiği benziyor çünkü. Gerisi uzmanın birikimine kalmış..
Allah yardımcın olsun.evet canım, inşallah güzel haberlerle döneriz.çok öptüm.
Kısmet diyorum bende,yaşanması gerekiyormuş,belki ileride ki büyük sorunlar giderilmiş oldu bu başka Dr.larda söyledi,geçti gitti dokuz yıl önceydi olay,son testlerde eşimdede sorun olduğu anlaşıldı doğal olurmu bilmem doğala yetermi bilmem,genetik testlerimin hepsi yapıldı yapılmayan kalmadı sanırım Ağustos Ayında da gittiğim Dr,da şeker testi yaptırdı ve diğerleri yaptırdı,tekrar film Çekildi sağ tüpün üst kısmında yapışıklık oluşmuş. Tekrardan, şimdiye kadar bulunmayan bişi buldu adını unuttum tarif edeyim,rahimle zar Arasında gizli kanama alanı varmış bu nedenle kanama tutunmayı engelliyormuş,ben iki yıl terapi aldım,bitkisel bişi kullanıyorum,bioenerjide araştırayım bakalım varmı burada,sen hiç susma yaz lütfeeeeen
Benim buradaki psikoloğum vermişti Türkçe'si kedi otu tablet olarak satılıyor ben çok faydasını görüyorum tavsiye ederim,tablet yoksa eğer Çay olarakta kullanabilirsiniz,uyku düzenini ayarlıyor vücut gerginliğini alıyor,daha bir çok etkileri var,
Kediler onu yiyince bayyaa bir hoş oluyorlar değil mi? Belki bize de aynı etkiyi yapar:)Bir araştırayım. Kedilerim için yetiştirmek istediğim bir bitki vardı. Aynı şeyse ben de onlarla birlikte otlanabilirim
Kediler onu yiyince bayyaa bir hoş oluyorlar değil mi? Belki bize de aynı etkiyi yapar:)
Bizim evde kedilerimiz vardı. Ailece hayvanlara çok düşkünüz. Sadece 1 yıldır köpeğimiz yok.Saksılara ekmiştik. Yiyenlerin hallerini de kameraya çekiyordukBenimkiler bugüne kadar doğal çim yediği için etkisinden emin değilim. Ama yaramazlık kapasitelerine bakınca anason mu eksem diye de düşünüyorum hani
Buldum ismini adenomyosis dedi Dr.tüpler sağlam çıktı son filim Ağustos Ayında Çekildi,Dediğin gibi güçlendirme yapılabilinir,Dr.da iki ay menopoza sokup sonrasında transfer yapılacağını söyledi,ben kararsızım işte normalde başlamam gerekti Ekim gibi başlarız Demişti karar veremedim ki,bioenerjiye baktım biraz şimdi çok etkili bişi,araştıracam olmadı Türkiye'de yaptırırım.taşıyorsun sanırım kolay gelsin.Allah büyük. Kimi neyle sınayacağı hiç belli olmaz. İnşallah o mutluluğu doğal gebelikle yaşarsın. Araştırmaya devam. Derdi veren Allah dermanını da verir. Yeter ki biz aramaktan vazgeçmeyelim.
Geçmiş sayfalarda WishDuygu bir video paylaşmıştı, infertilite masajı diye. Kapalı bildiği tüpler açılmıştı. Bir sor istersen. Kanama için bir sebep gösterdi mi doktorun? Şu taşınma işi bitsin, defterlerimi bulayım. Hiç değilse damarlarını kuvvetlendirmek için bir şeyler yapabiliriz belki.
Açıkçası, bioenerjiden sonra psikolojik uygulamalar yetersiz görünmeye başladı bana. Bioenerjide tüm beden ve ruh dengeye kavuşuyor çünkü. Her şey birbirini etkiliyor, tetikliyor. Bu konuda Çin ve Rusya açık ara önde. Ruslar eğitim verme konusunda da başarılı. Öyle birisini bulursan hiç kaçırma derim. :)[/QUOTE
Kediler rahatlamak için kökünü yemiş bir yerde okumuştum,burada yabancılar çok kullanıyor.Bir araştırayım. Kedilerim için yetiştirmek istediğim bir bitki vardı. Aynı şeyse ben de onlarla birlikte otlanabilirim
Tam şenliksin,Benimkiler bugüne kadar doğal çim yediği için etkisinden emin değilim. Ama yaramazlık kapasitelerine bakınca anason mu eksem diye de düşünüyorum hani
Bizim evde kedilerimiz vardı. Ailece hayvanlara çok düşkünüz. Sadece 1 yıldır köpeğimiz yok.Saksılara ekmiştik. Yiyenlerin hallerini de kameraya çekiyorduk
Buldum ismini adenomyosis dedi Dr.tüpler sağlam çıktı son filim Ağustos Ayında Çekildi,Dediğin gibi güçlendirme yapılabilinir,Dr.da iki ay menopoza sokup sonrasında transfer yapılacağını söyledi,ben kararsızım işte normalde başlamam gerekti Ekim gibi başlarız Demişti karar veremedim ki,bioenerjiye baktım biraz şimdi çok etkili bişi,araştıracam olmadı Türkiye'de yaptırırım.taşıyorsun sanırım kolay gelsin.
Kediler rahatlamak için kökünü yemiş bir yerde okumuştum,burada yabancılar çok kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?