Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım içini ferah tut bildiğim kadarıyla gebelik boyunca bazen lekelenmeler olabiliyor ama sen yinede hareketlerine dikkat et doktorunla görüş moralinide bozmamaya çalış sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aklına kötü şeyler getirme hemen. Umarım önemsiz bir durumdur. Kontrollerini yaptır. Muhtemelen jele ilave olarak iğne ile takviye yapacak bir süre. Mümkün olduğunca dinlen şimdilik. Allah yardımcınız olsun...

İnşallah önemsizdir...âmin inşallah... Bugün randevu aldım inşlllh sıkıntı yoktur

amin inşallh ... Bakalım 17:15 randevu var zaman hiç iletmiyor lavobaya gitmeye korkuyorum inşllh bir sıkıntı yoktur. Dua ile

Adenomyosisi karıştırdım netten biraz. Damarlarla pek ilgili görünmüyor. Daha çok östrojenden etkileniyormuş. Belirtileri okuyunca acaba bende de mi var dedim açıkçası. Ağrılı ve uzun süreli adet kısmına özellikle takıldım. Yaz ortasında Anion ped diye bir ürün önerdiler. Aynı dönemde Branca Ursului Tavşancılotu tentürü de kullandım. Normalde 7 gün, açık çeşme gibi olan kanamalarım 3-4 güne düştü. Üstelik hiç bir yeri imzalamadım. Geçen iki adette sadece anion ped kullandığımda adetlerim 5-6 gün sürdü. Bu ay, adet öncesi Branca Ursului kullanmaya başladım ve 4. gününde kanamam kesildi yine. Anion pedi, kuruluk, dolayısıyla da enfeksiyon ve mantara önlem olarak kullanmaya devam ediyorum. Gerçekten farklı bir ürün. Branca Ursului' nin de hormonları dengeleyip rahim içindeki oluşumların büyük kısmına iyi geldiğini okumuştum alırken. Ben Türkiye' de bulunmadığı için (Karadeniz bölgesinde hamile kalamayanlara çayını içiriyorlar aslında) Romanya' dan getirttim. Senin bulma şansın sanırım daha yüksek. Bir karıştır istersen. Faydasını göreceğini düşünüyorum. Sormak istediğin bir şey olursa buralardayım...

İnşallah önemsizdir...âmin inşallah... Bugün randevu aldım inşlllh sıkıntı yoktur

Kanaman pembe ya da kahverengi ise çok endişelenme. Zaman zaman rahim içinde gerilimden dolayı kılcal damarlar çatlayabiliyor. Pembe ise yeni ve hafif, kahverengi ise önceden olmuş, yeni atılan bir kanamanın göstergesi genellikle. Elbette doktor değiliz, kesin şudur demek yanlış olur ama genellikle korkulacak bir şey olmuyor. Bol su iç, derin nefesler al, sakinleşmeye çalış. Senin endişelenmen, bebeğini daha çok rahatsız edecek. Zamanı geldiğinde doktorun da içini rahatlatacak inşallah...

Ç
Çok sağolasın ... İçimi rahatlattınız... Inşallh dedikleriniz gibidir ... Benim bir düşüğüm de çok ciddi Parça Parça kanama olmuştu . Bu ilk tüp bebek olduğu için istemeden de olsa korku oluşuyor... Allah yar ve yardımcımız olsun

Olumsuz tecrübenden dolayı endişelenmen doğal. İster istemez kaybını düşünüyorsun. Ama o başka bir olaydı. Yaşandı, geçti. Bu başka... Bu defa daha temkinlisin. Daha farkındasın. Allah' ın izniyle gerekeni en doğru şekilde yapacaksın. Gönlünü ferah tut...

Selam kızlar,
Bugün 3. günü, test yapsam çıkar mı? Hahahahaha
Hep bu cümleyi kurmak istemiştim. Diğer forumlardaki 20li yaşlarındaki, heyecanlı anne adayları gibi.

Kan testinde çıkmayabilir belki de, bi fener tut istersen. Işığa gelen birşey varsa içerdedir hala

Önce "öğretmenim canım benim canım benim, seni ben pek çok pek çok severim..." ile tüm aydın eğitimcilerimizin her gününü ve bu özel gününü kutlarım... Anneleri de bir öğretmen sayarak anneleri de kutlarım :)

Sonra da size "maşallah ne çeneeee!" demek istiyorum.
22 sayfa birikmiş... El insaf! Ofisteyim o kadar sayfayı sindirerek okumaya fırsatım olur mu bilmiyorum...

En son mesajlara ve ara ara sayfalara bakarak;
Alara ve Monkey transfer aşamasındalar, heyecanlarınızı biliyorum ve o heyecanınızın coşkusu hiç dinmesin diliyorum. Başarıyla gerçekleşecek buluşmanız, 9 ay mutlu mesut sürsün e mi :)

Yerinde durmayan potansiyel hamileleri de gördüm. Güldüm :) Bende hep o yazıları okuyup gülümserdim. Senden "Hapşurursam düşer mi ki?" sorusunu da bekliyorum :)))))))))) Tüm hamilelerimize minikleriyle sarmaş dolaş günler diliyorum :)

Herseyguzelolacak deriz artık daha çok diyebiliriz :) Hoşgeldin Herseyguzelolcak resmin nefis, bizim tevellüte uygun :))))))

H.sonu "bağzı şeyler" durumum stabil, her yer hijyenik...
Okuyup gülenler olmuş o zaman (sanırım testimden 2 gün önceydi o zaman 12 Kasım'daki mesajlardadır) buradakilerin "ver coşkuyu" şeklindeki her zamanki şahane yaklaşımlarıyla yaptığım ilk idrar testi vukuatını okurken dikkatli olmalarını öneririm :)

Öperim sizi... Asistanı çalıştıracağım birazdan... Listeye eklenecek bir şey varsa ona direkt mesaj da atmanızı rica edeceğim. Zira şu @ ile yazdığımız isimlerle herhangi bir bildirim oluşmuyormuş Sadece ismi renkli renkli yazılıyor...

17:15'e kadar zaman geçmek bilmez şimdi sana... Ama ne düşünürsen düşün ne olacaksa o olacağından iyiyi düşünmekten vazgeçme... Bir sürü kişi 9 ayını kanamalarıyla geçirdi, nur topu gibi bebekleri oldu... Kiminin kese etrafındaki kanama alanı, kiminin sebepsiz kanamaları... Kıpkırmızı seni dehşete düşüren bir kanama olmadığını teyit ediyorsan gönlünü daha ferah tutabilirsin... Beslenmek için damarlardan faydalanıyorlar, onun içindir de, besleniyor büyüyor de... İnşallah senin gönlünü ferahlatan haberlerinle bizi de mutlu edersin...

Aklını oyalamak için bir meşgale bul yoksa zaman geçene kadar helak olacaksın. Çok sevgiler

Cok gecmis olsun bende oldu halada ara ara kahverengi akintim oluyor. Tup bebek doktorunlada Irtibata gec canim. Gidecegin doktorun pruloton depot isimli igneyi verecek sana. Haftada bir hatta kanaman oldukca vurulacaksin. Kalp atislari varsa korkma canim. Boyle soyluyorum ama insan cok korkuyor. Bazi gebeliklerde olabiliyormus. Bir tespitim var ne kadar dogru bilmiyorum ama , ben progestan 200 mg ilaci fitil olarak kullaniiyorum ancak tam olarak dogru kullanamiyorum disari cikiyor. Bizde progesteron uretimi olmadigi ve progesteronun tek kaynagi ilaclar oldugu icin eger dogru uygulayamazsak bu tur sikintilar yasamamiz cok normal. Doktorum pruloton depotun eksigi kapatacagini soyledi. Sanada iyi gelecektir. Optum.

Takvim Güncellemesi: 24 Kasım 2014

Kasım 2014 - Takvim

01 Kasım 2014 Cumartesi sara_28 Transfer
04 Kasım 2014 Salı WishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transfer acmila OPU
07 Kasım 2014 Cuma gulneva77 OPU acmila Transfer
08 Kasım 2014 Cumartesi @yadigaryadi Y. Kontrol

10 Kasım 2014 Pazartesi @yadigaryadi Y. Kontrol

11 Kasım 2014 Salı sara_28 Test A Alara14 OPU 2220 & A Alara14 Evlilik Tebriği
13 Kasım 2014 Perşembe @yadigaryadi OPU (09:15)
14 Kasım 2014 Cuma WishhDuygu Test & B bebeklerve Test
17 Kasım 2014 Pazartesi Lulinda Transfer Kontrolü
19 Kasım 2014 Çarşamba acmila Evlilik Tebriği
20 Kasım 2014 Perşembe acmila Test
21 Kasım 2014 Cuma Lulinda Transfer

24 Kasım 2014 Pazartesi monkey Transfer

Aralık 2014 - Takvim

04 Aralık 2014 Perşembe A Alara14 Kontrol
05 Aralık 2014 Cuma monkey Test
06 Aralık 2014 Cumartesi Lulinda Test A Alara14 Transfer

: Güncelleme veya eklemeler için 40Asistani 'ni etiketleyip mutlaka özel mesaj ile göndermek önemli.

Bizim Tablo Güncellemesi: 24 Kasım 2014

ANNE OLANLAR

P Puffy68 ALYA DOĞDU 1968 İstanbul FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- ALYA DÜNYAYA GELDİ sebepsiz Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim

@leejena DEFNE DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

B breezey ELİF DOĞDU 1971 İstanbul FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ

D Deti KIZI DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras

E elvinnur İKİZLERİ DOĞDU
2014 Nisan FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler

A ays73 AYZEN DOĞDU (2014) Nisan 1974 İstanbul FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer

@SelcanKerem İKLİMYA DOĞDU (2014) 1972 Hollanda FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız olacak SORUN YOK )

cedrus BETÜL DOĞDU (2014) Eylül 1980 Konya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz olacak Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M

HAMİLE OLANLAR

K kumarika HAMİLE 1972 İzmir FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK

A alfabe HAMİLE 1976 Denizli FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversi

N nashi HAMİLE FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

U unbelivable HAMİLE Yurtdışı FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

hope73 HAMİLE 1974 Almanya FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı

NevSer HAMİLE 1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: 2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite

Miranda HAMİLE 1982 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin

NURCANOZ HAMİLE

F Fatos4345 HAMİLE. DONMUŞ TRANSFERİ YAPILDI. İstanbul

B bebeklerve HAMİLE (En yeni hamile , 14 Kasım ilk test)
1969 Antakya FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı, pozitif sonuç aldı. MEMORİAL Şişli

TEDAVİDE OLANLAR-DONDURANLAR-BEKLEYENLER

ummuseleme Diğer tedavi sonucuna göre devam edecek.
1972 Adana FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya

ALISALIS Transfer Bekliyor.
1970 İzmir FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.

ensu Aralıkta Tedaviye başlayacak.
1977 İstanbul FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 9. tedaviye başlayacak. AMH: 1.2 (bir önceki) – Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman

G guzbahar Yumurta biriktiriyor, donduruyor.Tedavide.
1973 Sakarya FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

acmila Trioid ile ilgili tedavisi başlıyor.
1971 Almanya FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - - Yurtdışında devam ediyor. Dondurulmuşu var.

monkey Transferde (24 Kasım 2014)
1973 İzmir FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi

@duova Beklemede.
1972 İsvicre FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek

A Alara14 Transfere hazırlık yapıyor.
1972 Bolu FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast.

2220 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR
1973 Edirne FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif yeni tedaviyle dondurulmuşu var. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.

WishhDuygu Beklemede... Beklerken boş durmayacak :)
1973 Istanbul FSH: 6.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 2.08E2:88 CD56:16.8 2 taze-2 dondurulmuş negatif (Medicana İnt.) Yapışıklık ve iltihap Endometris için tedavi oldu.Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Tüpler açıldı. Donmuşu kalmadı. Merkezi kendisi şimdilik :)

ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :)

1972 Hatay /FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite

gulneva77 Rezervleri için Tedavide.

1979 Tekirdağ / FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP

celina1 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR

1974 İstanbul/ FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL

CapsLocked Tedavide.

Yurtdışı DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR.

adigee1 Tedavide.
1977 - İstanbul / 3 tüp negativ .4 tüp için yeniden başlayacak.
Rezerv azlığından başka sorun görünmüyor. Doktoru Bahçeçi Fulya Erbil Yağmur hastası. Hiç donmuşu kalmadı

sara_28 Dondurulmuşlar için beklemede. Trioidleriyle ilgili tedavide.
1974 - Giresun / 3 tüp bebek tedavisi negatif 4.için şubat mart aylarında buz bebeklerinin transferini düşünüyor görünürde bi sebep yok sadece PKO Doktor İstanbul Amerikan Hastanesi Doç. Dr Kayhan YAKIN

Lulinda Potansiyel Hamile Test için gün sayıyor.
1977-İstanbul / TSH: 1,21 1.deneme Sorun: Eh işte çalışan tek tüp, yumurta kalitesi sorunu, ileri hareketli sperm sorunu / Dondurulmuşları var. Doktor Fulya Bahçeci Güvenç Karlıkaya

@sudemlik Aralık'taTedavi hazırlığında.
1973- Ankara / amh 0.1 fsh en son 13 / 2 tüp denemesi negatif. üçüncü Aralık 2014. Ankara Medicana

alpcemre Tüp tedavisi için bekleme ve hazırlık sürecinde.
1974 / AMH:0,73 2 doğal gebelik ve 2 si De düşük. Testleri yaptırıp bekleme sürecine göre tüp bebek tedavisi düşünülüyor.

pembe_umut
@yadigaryadi
Meer7
Eua
Feronia_Hera
Herseyguzelolcak

T TUTKU34
1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -

A alarahan
1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -

C cmas1
1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak

Z zeytun
1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -

E Elifoo
1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim

A arnavut1973
1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -

S simay72
1972 İstanbul FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ

gullugullu
1970 Mugla FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan

R resignation
1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel

V volin
1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -

B bebekistiyoruzbiz
1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu

nisanduru
1974 FSH: LH: TSH: AMH: E2:

O omayra34
1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi

S seldan70
1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.

@Bcemre3
1969 FSH: 12.6 LH: TSH: AMH: E2: 6 Tüp negatif, 2 Kimyasal gebelik 1 gebelik Spontan 7.Tüpe hazirlik Sperm DNA hasari, Yasa bagli rezerv azligi

A aryaekim
1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci

minervametis
1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis

D dnzdry
1971 İstanbul FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci

F fadi75
1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA

Y yasminefe
1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül

: Güncelleme veya eklemeler için 40Asistani 'ni etiketleyip mutlaka özel mesaj ile göndermek önemli.

Gercekten zaman hiç Geçmiyor. Uyumaya çalıştım çok uykusuzdum... Iyi dilekleriniz için Sağolun Allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…