- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.381
canım içini ferah tut bildiğim kadarıyla gebelik boyunca bazen lekelenmeler olabiliyor ama sen yinede hareketlerine dikkat et doktorunla görüş moralinide bozmamaya çalış sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(... Sizce böyle durumlar normal mi benim gibi yasayan varmı acaba?3 aydır hayatımın en güzel zaman dilimini geçirmiştim inşllh bir sıkıntı yoktur
merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(... Sizce böyle durumlar normal mi benim gibi yasayan varmı acaba?3 aydır hayatımın en güzel zaman dilimini geçirmiştim inşllh bir sıkıntı yoktur
Aklına kötü şeyler getirme hemen. Umarım önemsiz bir durumdur. Kontrollerini yaptır. Muhtemelen jele ilave olarak iğne ile takviye yapacak bir süre. Mümkün olduğunca dinlen şimdilik. Allah yardımcınız olsun...
İnşallah önemsizdir...âmin inşallah... Bugün randevu aldım inşlllh sıkıntı yokturAklına kötü şeyler getirme hemen. Umarım önemsiz bir durumdur. Kontrollerini yaptır. Muhtemelen jele ilave olarak iğne ile takviye yapacak bir süre. Mümkün olduğunca dinlen şimdilik. Allah yardımcınız olsun...
amin inşallh ... Bakalım 17:15 randevu var zaman hiç iletmiyor lavobaya gitmeye korkuyorum inşllh bir sıkıntı yoktur. Dua ilecanım içini ferah tut bildiğim kadarıyla gebelik boyunca bazen lekelenmeler olabiliyor ama sen yinede hareketlerine dikkat et doktorunla görüş moralinide bozmamaya çalış sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Buldum ismini adenomyosis dedi Dr.tüpler sağlam çıktı son filim Ağustos Ayında Çekildi,Dediğin gibi güçlendirme yapılabilinir,Dr.da iki ay menopoza sokup sonrasında transfer yapılacağını söyledi,ben kararsızım işte normalde başlamam gerekti Ekim gibi başlarız Demişti karar veremedim ki,bioenerjiye baktım biraz şimdi çok etkili bişi,araştıracam olmadı Türkiye'de yaptırırım.taşıyorsun sanırım kolay gelsin.
İnşallah önemsizdir...âmin inşallah... Bugün randevu aldım inşlllh sıkıntı yoktur
Çok sağolasın ... İçimi rahatlattınız... Inşallh dedikleriniz gibidir ... Benim bir düşüğüm de çok ciddi Parça Parça kanama olmuştu . Bu ilk tüp bebek olduğu için istemeden de olsa korku oluşuyor... Allah yar ve yardımcımız olsunKanaman pembe ya da kahverengi ise çok endişelenme. Zaman zaman rahim içinde gerilimden dolayı kılcal damarlar çatlayabiliyor. Pembe ise yeni ve hafif, kahverengi ise önceden olmuş, yeni atılan bir kanamanın göstergesi genellikle. Elbette doktor değiliz, kesin şudur demek yanlış olur ama genellikle korkulacak bir şey olmuyor. Bol su iç, derin nefesler al, sakinleşmeye çalış. Senin endişelenmen, bebeğini daha çok rahatsız edecek. Zamanı geldiğinde doktorun da içini rahatlatacak inşallah...
Ç
Çok sağolasın ... İçimi rahatlattınız... Inşallh dedikleriniz gibidir ... Benim bir düşüğüm de çok ciddi Parça Parça kanama olmuştu . Bu ilk tüp bebek olduğu için istemeden de olsa korku oluşuyor... Allah yar ve yardımcımız olsun
Selam kızlar,
Bugün 3. günü, test yapsam çıkar mı? Hahahahaha
Hep bu cümleyi kurmak istemiştim. Diğer forumlardaki 20li yaşlarındaki, heyecanlı anne adayları gibi.
Hahahahaha sesli güldüm, ofistekiler ne oldu diye baktı:)Kan testinde çıkmayabilir belki de, bi fener tut istersen. Işığa gelen birşey varsa içerdedir hala
Hahahahaha sesli güldüm, ofistekiler ne oldu diye baktı:)
Bir de sana tek mi çift mi koydular diye sorman lazım:)
merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(... Sizce böyle durumlar normal mi benim gibi yasayan varmı acaba?3 aydır hayatımın en güzel zaman dilimini geçirmiştim inşllh bir sıkıntı yoktur
Cok gecmis olsun bende oldu halada ara ara kahverengi akintim oluyor. Tup bebek doktorunlada Irtibata gec canim. Gidecegin doktorun pruloton depot isimli igneyi verecek sana. Haftada bir hatta kanaman oldukca vurulacaksin. Kalp atislari varsa korkma canim. Boyle soyluyorum ama insan cok korkuyor. Bazi gebeliklerde olabiliyormus. Bir tespitim var ne kadar dogru bilmiyorum ama , ben progestan 200 mg ilaci fitil olarak kullaniiyorum ancak tam olarak dogru kullanamiyorum disari cikiyor. Bizde progesteron uretimi olmadigi ve progesteronun tek kaynagi ilaclar oldugu icin eger dogru uygulayamazsak bu tur sikintilar yasamamiz cok normal. Doktorum pruloton depotun eksigi kapatacagini soyledi. Sanada iyi gelecektir. Optum.merhaba arkadaşlar size birsey sormak isirtiiyorum akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(... Sizce böyle durumlar normal mi benim gibi yasayan varmı acaba?3 aydır hayatımın en güzel zaman dilimini geçirmiştim inşllh bir sıkıntı yoktur
Deneme yapiyorum dikkate almayiniz :) 40 asistani mesajinizdan alinti yapildi diye uyari var mı40Asistani
Gercekten zaman hiç Geçmiyor. Uyumaya çalıştım çok uykusuzdum... Iyi dilekleriniz için Sağolun Allah razı olsun...17:15'e kadar zaman geçmek bilmez şimdi sana... Ama ne düşünürsen düşün ne olacaksa o olacağından iyiyi düşünmekten vazgeçme... Bir sürü kişi 9 ayını kanamalarıyla geçirdi, nur topu gibi bebekleri oldu... Kiminin kese etrafındaki kanama alanı, kiminin sebepsiz kanamaları... Kıpkırmızı seni dehşete düşüren bir kanama olmadığını teyit ediyorsan gönlünü daha ferah tutabilirsin... Beslenmek için damarlardan faydalanıyorlar, onun içindir de, besleniyor büyüyor de... İnşallah senin gönlünü ferahlatan haberlerinle bizi de mutlu edersin...
Aklını oyalamak için bir meşgale bul yoksa zaman geçene kadar helak olacaksın. Çok sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?