Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadasim tesekkur ediyorum... hayirlisi bakalim...rabbim hepimizin muradini verir insallah....

Selam,

Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)

Vaziyet budur...

Sevgiler:)

inşallah canım Rabbim hepimizin dualarını kabul edecek bizlerde anne olma duygusunu yaşayacağız bütün kalbimle buna inanıyorum

Ensu ameliyat olmuşsun canım, geçmiş olsun. İnşallah tedavin için çok hayırlı sonuçlar verir bu ameliyat. Acil şifalar dilerim...

Ensunun abisine. Melegin kardeşine, wishin arkadaşına, bozulan düzenlere, en çok ta çocuklara çok üzüldüm,,,,Allah yardım etsin inşallah!:126:

Mamane, bu saydıklarından bazıları bende var ve benim doktorum da tedaviye başlayabilsek enbrel'in endometriozisde etkili olduğunu söylemişti. Ne şekilde kullanıldığını biliyor musunuz?

Seni gördüğüme çok sevindim.Sen bizim umut kaynağımızdın.
Alya'yı çok öpüyorum.İnşallah Alya'ya kardeş gelir....

Sevgiler,

Çok güzel çok çok çok güzel haberler geliyor :) Allahım şükür sana....

HSG de genelde görünüyormuş diyolar olan bir enfeksiyon ama bende hiç bilmiyorum ki ama kültürden anlaşılıyor olmalı bence

Mesajlarına yakın zamanda rastlamadığım, merak ettiğim bir sürü arkadaşım var...
Yazdığı bir mesajına ulaşabildiklerimi alıntıladım, daha başka da isimler var ama mesajlarını bulamadım...

Arada uğruyorsanız eğer bizi de haberdar edin, tedavi gerekmiyor, iyi olmanız yeter... Merak ediliyorsunuz...

Başka cafeye takılıyormuş onlar
Omayra 34 iyi, sağlığı yerinde çok şükür. İşleri yoğun. O yüzden gelemiyor.

Arkadaşlar Şükürler olsun bebekte birsey yok. 1 hafta rapor verdi bu hafta içinde lekelenme dahi olsa hastaneyeyatırıp gözümün önünde takip edicem dedi... Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin

Gözünaydın. İnşallah hayırlısıyla tamamlayacaksınız 9 ayı. Tekrar olursa pıhtılaşma testi de iste. Gerçi doktorun isteyecektir muhtemelen ama sen hatırlat gerekirse. Öyle bir şey olsa daha erken başlardı eminim. Ama bir ihtimali elemiş olursunuz hiç değilse...

Teşekkürederim canım...amin inşallah ... Hmm tamam Aklımda olduğu iyi olur...

Konuyla pek ilgisi yok amaa... Şu philips lazer mazer birşeyler makinası var ya. Başka markaların da var. Bir bilgisi olan var mı? İnt. mucize beklemeyin ama idare eder diyor kısaca.Kullanan var mı diye merak ettim sadece:)

Arkadaşlar Şükürler olsun bebekte birsey yok. 1 hafta rapor verdi bu hafta içinde lekelenme dahi olsa hastaneyeyatırıp gözümün önünde takip edicem dedi... Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin

Geçmiş olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına Alıp, sağlıklı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin..

gözün aydın canım bol bol dinlen kendini çok yorma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar herkese güzl bir gün diliyorum sağlık mutluluk ve huzur hiç peşinizi bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…