- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.401
Arkadasim tesekkur ediyorum... hayirlisi bakalim...rabbim hepimizin muradini verir insallah....
Selam,
Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)
Vaziyet budur...
Sevgiler:)
Mesajı beğeneğim derken dokunmatik ekranın azizliğine uğradım beğenmemeye bastı geride alınmıyor tabiiMaratonunu gayet iyi anlıyorum. Bir dönem yani 3 sene Türkiyede senin gibi çalışıyordum hatta haftasonlarıda .Ben bazen kendimi kaybolmuş hissediyordum. Allah kolaylık versin.İyi olmana sevindim. Arada böyle gelde senin haberlerini de alalım
Ah sorma bende şu şifre olayına takıldım uzunca bir sure sonrada iş güç derken bir türlü fırsat bulamadım.
benim cephede ki gelişmeler soyle 2 ayda 2 yumurta toplayarak yavaş ama sağlam adımlarla ileriliyorum. :) Son günlerdeki favori turkum,
Tek tek basaraktan,
bagde süzerekten,
inci dizerekten,
gel canım gel ammmannnnnn
Ama ben çok ilginç bişey yaptım son tedavide onu mutlaka paylaşacağım sizle bakalım sızın yorumlarınız ne olacak.
Sanada uzuldum canım ama hayırlısı olsun hemen yeni tedaviye başlıyosun okuyabildiğim kadarıyla. Bende ne olup bitmiş bir göz gezdirip yazayım diye düşünüyordum ama wish duygunun o yumurtaları görünce aklıma bizim muhabbet geldi çok güldüm.
Çok optum
inşallah canım Rabbim hepimizin dualarını kabul edecek bizlerde anne olma duygusunu yaşayacağız bütün kalbimle buna inanıyorum
Canlarım, eşlerin tedavi sırasında sergiledikleri davranışlar sanırım hep aynı..Bizler hem bedenen hem ruhen ne zorluklarla, acılarla mücadele ediyoruz malesef anlayamıyorlar.. Ama doğa kanunu, annelik güdüsünden olsa gerek çocuk söz konusu olunca biz kadınlar her zaman onlardan daha mücadeleci, güçlü ve dayanıklıyız... Yılmak yok yola devammm...
Ensu ameliyat olmuşsun canım, geçmiş olsun. İnşallah tedavin için çok hayırlı sonuçlar verir bu ameliyat. Acil şifalar dilerim...
Ensunun abisine. Melegin kardeşine, wishin arkadaşına, bozulan düzenlere, en çok ta çocuklara çok üzüldüm,,,,Allah yardım etsin inşallah!:126:
Mamane, bu saydıklarından bazıları bende var ve benim doktorum da tedaviye başlayabilsek enbrel'in endometriozisde etkili olduğunu söylemişti. Ne şekilde kullanıldığını biliyor musunuz?
Canım benim, sessiz ve derinden ilerliyorum. Bu arada merkez ve doktor değiştirdim yine. Bu seferki dr.umdan çok eminim. Kimsenin söylemediği ve üzerinde durmadığı otoimmün hastalığımdan ve ana pozitif testimden dolayı serum ve kortızon tedavisnden bahsettı. Bildiğin gibi benim 2 düşüğüm olmuştu. Yanı farklı yaklaşım sergiledi transfer oncesı serum almanızı öneririm dedı. Bakalım herşeyin hayırlısı
Seni gördüğüme çok sevindim.Sen bizim umut kaynağımızdın.
Alya'yı çok öpüyorum.İnşallah Alya'ya kardeş gelir....
Sevgiler,
1.denememde negatif sonucu görünce zaten %5lik bir şansım olduğu için üzülmeyeceğimi düşünmüştüm. Yanılmışım.. bugün doktorumla görüştüm hayat tarzımı değiştirmemi söyledi. şekerli unlu gıdalar yok haftada 4 gün yürüyüş. Stres yok hatta sohbetinden keyif almadığın insandan uzak dur dedi doktor. 2 ay coenzim q10 ve dhea kullanıp ekimde tekrar gidicem herşey yeni baştan...
Tedaviye başlayan arkadaşlara da dua ediyorum İnşallah bir sürü güzel yumiler kaliteli embriyolar ve sonunda sağlıklı bebişler olur.
Selam tatlı annecikler
Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Dilerim bir sonraki bayramda ya göbüşünüzde ya yanınızda olur minik prens/prensesleriniz. Ekim ayı hepinize güzellikler getirsin inşallah. (Benim doğum ayım, bi başka severim :))
Ay minik prenses çook tatlı, maşallah nazar değmesin, Allah şansını bahtını açık etsin inşallah.
Hamile kalmasını önlüyormuş. Lohusa kadınlarda da vardırya öyle bi durum. O yüzden uzak durmak lazımmış. Karabiber, acı ve daha rahmi hareketlendirecek şeylerden yenmemeliymiş. Artık bilmiyorum. Batı tıbbi ise farklı şeyler diyo. Bu arada bana akupunktur yapan bayanda çok zor çocuk sahibi olmuş. İlkinde 7sene denemiş ve ikincisi 4 yaşında. Kadın şimdi 47 yaşında. Doğal yolla olmuş. Bizede nasip olsun.
Çok güzel çok çok çok güzel haberler geliyor :) Allahım şükür sana....
HSG de genelde görünüyormuş diyolar olan bir enfeksiyon ama bende hiç bilmiyorum ki ama kültürden anlaşılıyor olmalı bence
Yazdığı bir mesajına ulaşabildiklerimi alıntıladım, daha başka da isimler var ama mesajlarını bulamadım...
Arada uğruyorsanız eğer bizi de haberdar edin, tedavi gerekmiyor, iyi olmanız yeter... Merak ediliyorsunuz...