Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar Şükürler olsun bebekte birsey yok. 1 hafta rapor verdi bu hafta içinde lekelenme dahi olsa hastaneyeyatırıp gözümün önünde takip edicem dedi... Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin
canım geçmiş olsun çok şükür bebişin iyi dikkat et kendine iyice dinlenmeye bak

canım bişey soracam benim transferin 20. günü ve bhcg değerim ancak 686 oldu çok yavaş ilerliyor arkadaşlar bilgisi olan varmı
canımcığım bugünkü değerinmi bu değer..en son hangi gün kaç çıkmıştı canım..sen heycanla merak ediyorum..Allahım meleğini sana bağılasın inş çook sağlıklı doğsun..bende adet oldum pazar günü canım ilk defa uzun süre sonr ilaç almadan adet oldun dün fsh baktırdım biraz çıkmış bu ay büyük bir ihtiamle tedavim devam etmez fsh düşük çıksaydı memeoriale gidicektim aslında kısmet değilmiş....bugün doktra gidicem bakalım minik yumoşlar varmı..

canım bişey soracam benim transferin 20. günü ve bhcg değerim ancak 686 oldu çok yavaş ilerliyor arkadaşlar bilgisi olan varmı

Canim hic üzme kendini cok düsük de degil aslinda doktorun ne diyo ayy bu konularda nekadar tecrubesizim yaa aslinda 1500 diyo nete bence kendini böyle üzme birden yulselisde olabilirmis icomdeki his tatli bir oglulsun olcak diyo erkekler de yavas ilerliye biliyomus netin yalancisiyim simdi bunlari kafana tama ve hamileligin tadini cikar

Canim su fsh yi düsürmek icn Dhea kulan bir yada iki ayda hemen farkediyosun memorial tavsiye rtmiyo ama inaki benim fsh 20 lerdeydi suan 4,6 canim bir dene aksam yatmadan once iki hap bukadar yani

Başka cafeye takılıyormuş onlar
Omayra 34 iyi, sağlığı yerinde çok şükür. İşleri yoğun. O yüzden gelemiyor.
Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız? Kendimden haberler vermek istiyorum . Eylül başı gibi transferim gerçekleşti ve gebelik de oldu fakat sağlıklı bir şekilde değer artmadı bhgc degeri bazen 2 katı bazende %40, %50 arasında arttı sureklı. Dr. takip edelim dedi ve sağlıksız bir gebelik olduğuna kanaat getirdi ve vücudun kendiliginden atacagını kurtaj yapmayacagını soyledı bence cok da ıyı yaptı cunku daha oncekı gebelıklerımde kurtaj sonrası asherman olmustum sonrasında histeroskopı gıbı birsuru sınır bozucu seyle uğrasmak zorunda kaldım. Neyse sonrasında benden rahım fılmı ıstendı film sonucunda tuplerden birinde genisleme goruldu. Dr. um tanısal hısteroskopı ve tanısal laparoskopı yapalım dedı dıger gıttıgım baska bir prof ıse gerek yok sol tupde genısleme var fakat bu tupde gebelık ıhtımalıde olabılır yapısıklıklarda var fakat bu kadar kucuk yapısıklık zararlı degıl falan dedı her ıkı dr. unda 3 gebelıgınde sonlanması sonucunda nıhayet esımden kromozon testı, dna fısh analız testını ıstemek akıllarına geldı. Testlerı yaptırıdık genetık testlerının sonucunu beklıyoruz fakat esımın semen test sonucuna gore morfoloji tam da alt referans degerınde. sanırım dna fısh analızde ıyı gelmeyebılır. Sonrasında 1 profa daha gidip operasyona karar verme asamasına gececegım

Canim su fsh yi düsürmek icn Dhea kulan bir yada iki ayda hemen farkediyosun memorial tavsiye rtmiyo ama inaki benim fsh 20 lerdeydi suan 4,6 canim bir dene aksam yatmadan once iki hap bukadar yani
canım deha kullandım daha önce 4 ay fsh hiç ölçtürmedim o aralar ama tüp bebekte en azından yumurtalr döleniyordu tutmasada en son yumoşum dölenmemişti..aklıma yattı aslında tekrar kullansamı..aslınd adetlerimde düzeene girdi bieseteron adetlerimi düensizleştirmişti..karasız kadlım şimdi kullansamı.memoriali tavsiye etmiyomusun anlamadım canım..

Sn.Dr. ZONAK canim dün nete geziniyorum su karbonat olayi gözüme carpti cok iyiymis senin receten yani Hipertroid olayini yok ediyomus ingiliz karbonat diye Eczaneden alinacakmis Kemal Milar diye biri yaziyo Kizlar okuyun cok iyi sindirim sistemini güçlendiriyormus ben sunu nerden temin ederim diye düsünüyorum askim zonagim seni cok seviyorum yine hakli ciktin

Canim bunu en iyi ensu sana anlatir bana Selman Lacin onermisti vede surekli degil bir iki ay kulanip birakiyorum memoril niye tavsiye etmiyo onu Ensucum bilir o demisti zaten bence kulan iki ay kadar yinede sen bilirsin canim yada hayit suyunu ic oda cok iyi

canım encu bir merkeze en fazla üç kez şans vericeksin diyordu..encu memeorialden çok memnun tekrr memoriali yaptırcam demişti bana..banada kesinlikle memoriali tavsiye ediyor encu..kendisi çok memnun kalmıştı..bahçecidenmi bahsediyorsun acaba canım daha önce bahçecide denemesi olmuştu encu..İstanbul tüp bebekte aynı zamanlar yaptırmıştık geçen kış..

Normal karbonat ta aynı işi görüyor. Ama illa İngiliz karbonatı diyorsan eczane ve marketleri karıştırman gerek. Netten sipariş verebileceğin siteler de var ama iki gün müsade et bana. Ezberimde değil çünkü...

canım sen zaten düşük değerle başlamıştın bu yüzden normaldir belki bu değer doktorun ne diyo onu merka ettim ama bence endişelenme bebeğin seninle bunu düşün o sana sarılmışken sende onu boş yere strese sokma canım

İngiliz karbonatı eczanelerde var arkadaşımda alıp içiyodu zayıflamak için

Yokcanim sisli memrial Semra Karaman oraya gidenler Dhea kulanmiyo kulaniyosada birak diyolar Ensu sisli baslayinca yazmisti bunu Dhea surekli kulaniminda yan etkileri büyük burda benim doktorum hic kulanma dedi fsh düsürdu dedigimimde arastimis evet düsüruyo ama asla sürekli kulanmayin dedi

2220 şifacı bacım hipotiroidi için önereceğin bişey yokmu bide insülin direnci için varsa çok makbule geçer valla

Biosteron DHEA nın, DHEA ölçümü yapılmadan kullanılması, kalp - damar hastalıklarına ya da psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Ben Haziran ayında psikologdan öğrenip bırakmıştım. Daha sonra Ensu da açıklamıştı kalp- damar sıkıntılarını. Kullanmayı düşünüyorsanız DHEA testi yaptırıp öyle kullanın. Etkisi kanıtlanmış bir ilaç ta değil bildiğim kadarıyla.

yanlış nlaşılam oldu kusura bakma canım sen bietsrondan bahsediyorsun ben merkezi tavsiye etmiyorsun zanettim neyse konu bayağ bir karıştı..sen deha kullan deyince ben biesterondan bahsetim çünkü deha biesterondan bahsetmiyomsun..bende çok uzun süreli bahsetme taraftarı değilim..kalp krizini tetikliyormuş..sen fsh düşürüyor ben kullandım deyince acaba tekrar başlasamı diye düşündüm..neyse şuan arı sütü imuneks Qenzim10 alıyorum..bu ay incir kürüde yapıyorum..memorial fsh düşmeden tedaviye başlatmıyor zaten..

Günaydın kızlar,
Şu an, Dr. Ümit Aktaş in Ilaçsız Yaşam diye bir kitabı var, onu okuyorum. Özellikle bağışıklık sistemi ve diyabet üzerine. Annem gitmişti bu doktora kanserden sonra. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…