- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.461
transferin 12. günü 82.91 da canım 14. ünde 186 - 18.inde 490 ve 20 sinde 68611.gün değerin kaç idi
Hatay da- ANTAKYA'yı tercih ediyorum bulunduğunu biliyorum fahri hemşehrim.... Antakya da yine Suriyeli bayan bir doktor daha vardı o hanım da işin ehli. Yarına kalmadan acil de bile yardımcı olurlar. Birde üniversitede Ali Ulvi hoca var prof. İnş.güzel haberlerini alırız....canım teşekkür ederim ilgin için bende yarın ultrasyona gidecem ama bahsettiğin doğumevi istbuldamı ben hatayda yaşıyorum canım burda baktırmam lazım
ali ulvi hocayı çok istedim ama bir türlü randevu alamadım üniversitede özel bakıyor herkesin telini de açmıyor ama çok iyi bir doktorHatay da- ANTAKYA'yı tercih ediyorum bulunduğunu biliyorum fahri hemşehrim.... Antakya da yine Suriyeli bayan bir doktor daha vardı o hanım da işin ehli. Yarına kalmadan acil de bile yardımcı olurlar. Birde üniversitede Ali Ulvi hoca var prof. İnş.güzel haberlerini alırız....
canım bişey soracam benim transferin 20. günü ve bhcg değerim ancak 686 oldu çok yavaş ilerliyor arkadaşlar bilgisi olan varmı
Selam ben de degerlerimi yazayim fsh 10.39 lh 2.65
amh 0.65 tsh 1.36 2.tup irenbe kaan bozkurtta 4 donmusum var transfer bekliyorum ..
Amin inşallah canım.çok teşekkür ederim inşallah yanılırım ve iyi gelişir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
Merhaba WishhDuygu gerçekten çok uzun zaman oldu, çok üzücü de oldu benim için. Bir sürü emek, mücadele hooop en başa dönmece. Yapacak birşey yok hayat devam ediyor dedim ve yaşama dört elle sarıldım. Bizde de eşimin değerlerinde sıkıntı olmadığı söylendi hep. Söylenen yaş, yumurta kalitesizliğine bağlı embriyo kalitesizliği falandı. Eşimin değerleri hiç dikkate alınmadı fakat son tedavide herşey denendi. Haşimato triotim var ANTİ TPO değerlerim yüksek TSH ve T3 T4 lerde sıkıntı yok ve nodüllerim var kendi bildim bileli var ve sürekli takip ediliyor. ANA pozitif çıkmıstı daha önceki testlerde. Transfer öncesi anti lipit serum verıldı sonrasında da verildi. Yapılacak herşey yapıldı aslında emriyo kalıtesı ıcınde hep iyi dendi. Transfer sonrası gebelik oluştu. 46,90 10 gün degerımdi. Değerim sağlıklı gebelıklerdeki gibi artmadı bebeklerve nickli arkadasımızla çok benzer artıslarım aslında. Sonrasında ise ilaçları bıraktık ve kendılıgınden degerın dusmesını bekledık. Bhgc cok yavas dustu. Bu sağlıksız gebelık artısı bende 3.kez oldugu ıcın dr.umun aklına esimin sperm morfolojisine ve genetigine baktırmak geldı. benim kromozon testım mevcut oldugu ıcın eşiminde kromozon testini görmek istedi. Sperm sayısında ve diğer tum değerlede sorun yok fakat semen analızıde morfoloji alt referans sınırında çıktı. Buyuk olasılık DNA Fish analızınde de sorun olacak gıbı.
Maalesef dondulmusum kalmadı hepsı transfer edılmıstı cunku. En basa donecegız. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu yolda emek veren, isteyen tüm arkadaşlarımızın şansı bol olsun, kucakları dolsun:))
Merhaba WishhDuygu gerçekten çok uzun zaman oldu, çok üzücü de oldu benim için. Bir sürü emek, mücadele hooop en başa dönmece. Yapacak birşey yok hayat devam ediyor dedim ve yaşama dört elle sarıldım. Bizde de eşimin değerlerinde sıkıntı olmadığı söylendi hep. Söylenen yaş, yumurta kalitesizliğine bağlı embriyo kalitesizliği falandı. Eşimin değerleri hiç dikkate alınmadı fakat son tedavide herşey denendi. Haşimato triotim var ANTİ TPO değerlerim yüksek TSH ve T3 T4 lerde sıkıntı yok ve nodüllerim var kendi bildim bileli var ve sürekli takip ediliyor. ANA pozitif çıkmıstı daha önceki testlerde. Transfer öncesi anti lipit serum verıldı sonrasında da verildi. Yapılacak herşey yapıldı aslında emriyo kalıtesı ıcınde hep iyi dendi. Transfer sonrası gebelik oluştu. 46,90 10 gün degerımdi. Değerim sağlıklı gebelıklerdeki gibi artmadı bebeklerve nickli arkadasımızla çok benzer artıslarım aslında. Sonrasında ise ilaçları bıraktık ve kendılıgınden degerın dusmesını bekledık. Bhgc cok yavas dustu. Bu sağlıksız gebelık artısı bende 3.kez oldugu ıcın dr.umun aklına esimin sperm morfolojisine ve genetigine baktırmak geldı. benim kromozon testım mevcut oldugu ıcın eşiminde kromozon testini görmek istedi. Sperm sayısında ve diğer tum değerlede sorun yok fakat semen analızıde morfoloji alt referans sınırında çıktı. Buyuk olasılık DNA Fish analızınde de sorun olacak gıbı.
Maalesef dondulmusum kalmadı hepsı transfer edılmıstı cunku. En basa donecegız. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu yolda emek veren, isteyen tüm arkadaşlarımızın şansı bol olsun, kucakları dolsun:))
Taşınma gerçekleşti mi arkadaşımmm? Başınızı soktunuz mu bebeğinizi getireceğiniz evinize...?
Geçmişler olsun diyeyim mi? (hoş yerleşmesi uuuuu ne çok sürer, kendim gibi düşündüm)
Ve en çok patileri merak ediyorum? Ne yaptınız? Yolundadır her şey umarım
Selam ben de degerlerimi yazayim fsh 10.39 lh 2.65
amh 0.65 tsh 1.36 2.tup irenbe kaan bozkurtta 4 donmusum var transfer bekliyorum ..
Hava ve işçi muhalefeti nedeniyle (taşınacağımız evde çalışan işçiler de soğuktan dolayı çalışamadığından) yine ertelendi. Ama bugün memnun oldum açıkçası. İnanılmaz soğuk. 10 dakika balkona çıktım, ciğerlerim acıdı... Hafta sonuna kalmadan gideceğiz kısmetse. Haftasonu da yağış var çünkü. En azından, biz gitmeye hazırız. Yerleşmek sorun değil, zaten çok eşyam yok benim. Temizleyip topladığım için yerleştirirken de kolay olacak. Babam da yardıma gelecek, mobilya ve bir iki onarım işi için. Emekli asker disipliniyle çabucak biter işimiz.
Patiler iyi şimdilik. Soğuk nedeniyle bütün gün uyuyorlar zaten. Bir şişe Rompun da hazır. Hadi dendiğinde önce onların iğneleri yapılacak, sonra eşyalar yüklenecek. En sonunda ben son bir temizlik yapıp çıkacağım.
sağol canım yoğurdumu kendim yaparım zaten ve her öğün bir kase yemeye çalışırım ancak o yeşil suyunu hep dökerim artık dökmem tarçınıda şimdiler erikli tarçını çay varya poşet çay ondan içiyorum kokusu ve tadı muhteşem bide akşamlar çubuk tarçın ekliyorum çayıma biberiye aldım ama hiç kullanmadım dolapta duruyor mercimek çorbasına bayılıyorum dün akşama yapmıştım çokmu zararlıki
meyve elma ve portakal armut nar tüketmeye çalışıyorum şimdi diyette olduğum için yürüyüşü sabah değil akşam yapıyorum sabah yürüyüşlerinin kalp krizini tetiklediğini duymuştum bir ara bide ben uykusan uyanacam yürüyüş yapaam gelip kahvaltı yapacam çok zor geliyor yaaaa akşamlar daha iyi sanki
dereotunu çok seviyorum sabah kahvaltılarında tüketmeye çalışıyorum bide stresi yensem herşey iyi olacakda yok başaramıyorum ki
dereotunu çok tüketmeye çalışıyorum canım soğan sarımsaksız yemek düşünemiyorum pirinç pilavı hariç herşeye sarımsak katarım ama iyotlu tuz kullanmıyorum kaya tuzunu kullanıyorum ben yemeklerde sağlıklı diye ama tiroidi öğrendikten sonra iyotlu tuz kullanmaya karar verdim evdeki tuzlar bitince
işlerinde kolaylık diliyorum canım sen burada herkese yetişmeye çalışıyosun tüm sıkıntılarının arasında Allah da senin yardımcın olsun sana senin gibi bıcır bıcır bir bebek versin
Tesekkurler arkadaslarr..hepinize kucak dolusu sevgiler..bebekler gelmeden tasinma islerini bitirelim ..ben de yeni tasindim cok zor bilirim
Aklım karıştı benim ya. Bu yaz göz bebeğim, ailemizin şımarığı 30 yaşındaki yeğenim troid kanseri oldu. Ameliyattan sonra patoloji yapıldı. Dr. Ailesel olduğunu, ailedeki kız kardeş, hala, teyze falan bayanlarında kontrolden geçmesini istedi. Ben zaten hipotroidi olduğumu biliyordum . Neyse doktor haşimato dedi ve iyotsuz tuz yiyin dedi.Balık, midye yok dediKitapta Tiroid i olan hastaların özellikle düzenli iyot kullanması gerekir diyor. Iyot içeren şeyler: Deniz Mahsulleri, sebzeler, sogan, esmer su yosunu(kelp), spirulina ve dereotu. Özellikle dereotunu hergün sofranızdan eksik etmeyin yazmış.
Lahana bağırsaklardaki iyot emilimini azaltıyormuş.
Ayrıca selenyum minerali (en çok sogan Ve sarımsakta varmış.) tavsiye ediyor. Etkisini artırmak için E vitaminiyle birlikte alınmalıymış.
Bir diğer önemli mineral çinkoymuş ve C vitaminiyle birlikte alınmalıymış.
Bağışıklık için Omega-3 diyor ancak, içinde EPA ve DHA yağ asitleri oranının 3/2 olanından.
Aslında arkadaşım değerlerin 19 uncu güne kadar çok dengeli artmış hep 1.5 kat katlamis bi tek 20 de çok az artmış inşallah bir sıkıntı yoktur sen içini rahat tut ... görelim Mevlam ney ler neyler se güzel eyler... hakkımızda herseyin hayırlısı inşallah dua ile ... Bu aksam Meryem süresini okumaya çalış istersen ... ümitsiz durmuyor değerlerin güzel katlamis inşallah yarın bize güzel haberler verirsin dualarimdasin ..transferin 12. günü 82.91 da canım 14. ünde 186 - 18.inde 490 ve 20 sinde 686
canımcığım bir düşüş yok yavaş yükselsede aslında 14 günü ve 14 günü güzle kaktlanmış..bence önce bir kan tahlili daha yaptır ultasona girmeden 1000 geçince kese gözüküyomuş inş keseyi görücen sonrasıda kalp atışı canım..iyi düşüneli iyi olsun..bence düşüş yok umudunu yitirme lütfen..transferin 12. günü 82.91 da canım 14. ünde 186 - 18.inde 490 ve 20 sinde 686
Aklım karıştı benim ya. Bu yaz göz bebeğim, ailemizin şımarığı 30 yaşındaki yeğenim troid kanseri oldu. Ameliyattan sonra patoloji yapıldı. Dr. Ailesel olduğunu, ailedeki kız kardeş, hala, teyze falan bayanlarında kontrolden geçmesini istedi. Ben zaten hipotroidi olduğumu biliyordum . Neyse doktor haşimato dedi ve iyotsuz tuz yiyin dedi.Balık, midye yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?