Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tatlım hipotiroidide tiroit bezleri az çalışır hipertiroidide fazla çalışır hasimoto tipi hipotiroidide guatr oluşuyor bildiğim kadarıyla ve enfeksiyonla beraberde gözüküyor hipotiroidide iyotlu tuz kullanmak gerekli

Ben kendimi bu yaza kadar hipotroidi zannediyordum burdaki dr öyle ilaç yazıyordu.başka dr haşimato dedi.tiroid bezinin yapısı bozulmuş nodüller oluşmuş.iyotsuz tuzu da çok zor bulmuştum valla

Ben kendimi bu yaza kadar hipotroidi zannediyordum burdaki dr öyle ilaç yazıyordu.başka dr haşimato dedi.tiroid bezinin yapısı bozulmuş nodüller oluşmuş.iyotsuz tuzu da çok zor bulmuştum valla

geçmiş olsun bende tiroidlerimin az çalıştığını öğrendim ve bu bebeğin tutunmasına engel bir durummuş ilaç kullanıyorum şimdi ama doktorum tuz konusunda bişey demedi

On beş yılda bir kez taşınabildim. Onu da bir yıldır atlatamadım. Allah kolaylık versin:)

Hehe, çorba çorba dedik, böyle oldu Bir de bilmiş bilmiş yazmışım yaw. Allah beni naapmasın

Merhaba,
Ben tedavim 1 ay daha ertelendi. Doktorcum vücut normale dönsün ve kullandığım hormonların etkisinden kurtulsun istiyor. Bence iyi de ediyor..
Hem ben bu arada 1 seans daha epilasyonumu, dişlerimi yaptırırım:)
Ocak ayında Allah nasip ederse transferim olacak, hayırlısıyla inşallah..

On beş yılda bir kez taşınabildim. Onu da bir yıldır atlatamadım. Allah kolaylık versin:)

Kendimi bildim bileli taşınırız biz. Baba memurdu taşındık. Ben pireliydim, taşındım, eşim benden pireli çıktı taşınıyoruz. 8 yıllık evlilikte bu evde, oturma rekoru kırdık: 2,5 yıl. Bekarlığımda da, 4,5 yılla rekor baba evindeydi. Emekli olup kendi evlerine taşınmışlardı. Ben de yanlarında kalıyordum. Ama ilk defa bu kadar zorlandım. İlk planlara göre 20 gün kadar önce taşınmış olmalıydık

Reactions: Eua

Hehe, bana transfer arkadaşı çıktı ne güzel

Sizle nasıl güzel ve yardımsever bir insansınız... Görmeden Yüreğininizi sevdim..
Bunu söylemem Lazım, hele sen 2220 ve WishhDuygu .. Yardım etmeyi nasıl içten yapıyorsunuz.. Bayıldım .. Ben de yardım etmeyi severim ama uzun uzun, tekrar tekrar yazmak yorar sanırım beni.. Bu da bir sabır işi.. Helal olsun hepinize kızlar, Allah ne muradınız varsa versin..
Benden de bir bilgi olsun.. Maydanoz, dereotu hamileliği zorlaştırdığı gibi düşük tehlikesi yaratıyormuş. Çevrem öyle diyor..

hayırlı olsun canım inşallah bu tedavinle bebeğin gelir

maydanozun düşüğe sebeb olduğunu bende bu tedavimde öğrendim hemşireler söyledi ama dereotu için bişey demediler ben şimdi dereotunu çok yiyorum nasılsa hamile değilim diye

hayırlı olsun canım inşallah bu tedavinle bebeğin gelir

Inşallah .. Çok teşekkür ederim canım.. Hep beraber (bir kaç için de peyderpey de olabilir)
"40 Yaşından sonra çocuğun Peşinde nasıl koşulur, enerjisine nasıl yetişilir" konusunu açıp oradan devam ederiz inşallahhhhh:)))

Canım kolay gelsin.. Saadet yurdu olsun taşındığınız ev..

amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…