Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşım benim ablamda da Haşimato var..

Vee; 2 oğlu varken, 40 yaşında kazara hamile kaldı

Çok şükür gayet sağlıklı, harika bir kızı oldu.

Rabbim verecekse, bunlar bahane değil. Olur inşallah !

Sağlıkla kal...

canım bişey soracam benim transferin 20. günü ve bhcg değerim ancak 686 oldu çok yavaş ilerliyor arkadaşlar bilgisi olan varmı
Seni üzmek, umutsuzluğa itmek istemem ama yavaş ilerlemesi pek iyi değil. Benim 2. düşüğümde de yavaş yükselmişti ve sonra düşüşe geçti. Ve kanama başladı sonra. Umuyorum seninkisi farklı şekilde gelişir. Yanılmayı can-ı gönülden temenni ediyorum.

Geçmiş olsun,Allah sabır versin,

Maydanoz düşüğe mi sebeb oluyormuş? Karanfil de mi düşük yapıyor? Ben her ikisini de sürekli tüketirim. Acaba bunun için mi düşük yapıyorum ki ya? Gebeliğe hazırlanan ve isteyen bayanlar olarak maydanozu hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor öyleyse?

Hoş bulduk canım benim.

Şükür iyiyim , sen nasılsın ?

Keyfin, sağlığın yerindedir umarım

iyiyim canım sağol

darısı başımıza

Benim adetlerim son ameliyattan sonra azaldı,bana faydası olurmu ki?daha çok azaltmasın,Pedi de bi bakayım buralarda varmı,Sağol canım Emeğin için

Her ikisi de kuvvetli iltihap gidericiler. Ve özellikle kanı temizlemede etkililer. Düşüklerinin sebebi olup olmadıklarını kesin söyleyemem ama hamilelik döneminde, özellikle başlangıçta sınırlı tüketilmesi gerekiyor. Hoş hamilelik aslında o kadar karışık ki. Yatma şeklimizden de etkileniyormuş mesela. Sürekli aynı yöne yatanlarda dış gebelik daha sık görülüyormuş. Üstelik tutunan bebeklerin çoğunluğunun cinsiyeti de aynı. Çoğunlukla sağa yatan bir kadının hep erkek doğurması vs... Yönleri karıştırıyor olabilirim tabi. Yani gebelik isteniyorsa ya sırtüstü yatmak ya da sık sık yön değiştirmek gerekiyor...
Böyle işte...

herşey birazda şans biliyomusun bi çok kadın ne nasıl yattığına ne yediğine içtiğine dikkat ediyor üstelik açlık sefalet bir sürü sinir stresle uğraşıyor bide üstüne hiç istemediği halde hamile kalıyor bizler acaba hamileyim diye test çubuklarında silik çizgi görmek umuduyla bakarken onlarda ayyyyyy acaba yinemi hamileyim inşallah değilimdir diye test çubuğunu bembeyaz görmeyi bekliyor hayat çok karışık bazen diyorumki keşke hiç bu kadar bilmeseydik saldım çayıra mevlam kayıra diyebilseydik acaba herşey dahamı kolay olurdu ama buda elde değil buda bizim yaşamamız gereken bir sınav işte bunada şükür

Benim adetlerim son ameliyattan sonra azaldı,bana faydası olurmu ki?daha çok azaltmasın,Pedi de bi bakayım buralarda varmı,Sağol canım Emeğin için

Eğer adet miktarının çokluğu tentürün etki alanındaki bir sorundan kaynaklanıyorsa azaltabilir. Ama bu azalma sorun olduğunu göstermez. Bir adet dönemi kullanıp bıraktığımda kanama miktarım ve sürem eskiye yakın hale geldi. İstersen tentür için bir iki adet dönemi daha bekle. Vücut iyice toparlansın, normal düzenine kavuşsun. Kendini takip etmen daha kolay olur gibi geldi.
Pedi ısrarla tavsiye ediyorum. Tamamen doğal malzemelerden yapılmış. Ortasında yeşil bir alan var. Yosun içeriyor. Ve ıslaklığı anında emip jelleştiriyor. Dolayısıyla hem kuru kaldığın için bir çok hastalık riskinden kurtuluyorsun, hem de sık sık ped değiştirme derdin olmuyor. Nette videolu tanıtımları da var. Bir incele istersen...

Nasip. Teyzem bir şeyi çok sever istersen Mevlam seni onunla sınar der. Ben oldum olası çocukları çok severim. Kendi kızı da öyle. Diğer kuzenim ana sınıfı öğretmeni oldu sırf çocuk sevgisinden. Hepimiz de evlat diye tepindik.
Aslında bebeklerimiz kendiliğinden gelseydi bu kadar çok şey bilmemiz gerekir miydi onu da bilmiyorum. Olmadıkça araştırdık, üzüldükçe teselli aradık. Nasibin önüne geçmenin yolu yok ama kafalarımızda bir sürü bilgi dolaşıyor şimdi...

Hımmmm.. Maydanoz da yemeyelim o zaman, dereotu da :) 2220 seni hissedebildiğimi düşündüm hep yazdıklarını okuduğumdan beri, özel hayatına dair bir şeyler paylaştıkça da gördüm ki, yanılmamışım. :) Benim de bağlanma sorunlarım var maalesef,bu taaa çocukluk yaşantılarına kadar gidiyor. benim de bebekliğim bir orda bir burda geçmiş, annem 3 aylıkken beni anneanneme göndermiş, iş sorunlarından dolayı, birkaç ay sonra o kanser olmuş hastalanmış, geri anneme gelmişim, sonra annem işe başlamaya karar vermiş bakıcılarda gezmişim. vs vs... hayatın başında biri beni sahiplenip bağrına basmamış ki sürekli olarak. Hala da yakın ilişki kuramam, birine sırtımı korkusuzca güven içinde yaslayamam. Belki ben de aynı şeyleri birisine yaşatmamak için bebek sahibi olmak için ölüp ölüp bitmedim, acele etmedim. Anne olmak için evlilik yapmaya kalkışmadım. Benim de vardır bir bilinçaltı arızam muhakkak. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum hatta. Benim de bir papağanım var, çok sevdiğim. Hayat işte... Herkese bir şekilde vurup geçiyor, önemli olan darbeden sonra toparlanabilmek, kalkıp devam edebilmek. Umuyorum hepimiz umutla devam edecek gücü her daim kendimizde buluruz.

Hepinize kocaman bir günaydın da benden olsun....

Yazdıklarınız ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.

Sabah aklımda şununla uyandım.Psikologum bana ölümü kabul etmediğin sürece üzüleceksin demişti.
Babanın öldüğünü kabul et.İnatla ısrarla kabul etmedim mezara gidemedim.
Artık böyle değilim telkinlerle bunu aştım artık mezara gidiyorum duamı okuyorum.

Sabah uyandığımda Kabul et gene dedim.Olabilirliği gibi olmayabilirliğinide elimden geleni yapıyormuyum.
Söylediklerinizde inandığım bir yer var ki Zamanın da gelmesi.
Sadece kötü süreçlerden geçtiğim için 2220 ninde dediği gibi herşey bende gene engel çıktı algısını doğuruyor.
Çok ilginç daha dinç güzel uyandım bu sabah.
Allahım herşeyin hayırlısını versin vermiyorsada vardır bildiği ya da beklediği.

Allah razı olsun.
Yazdıkların öyle güzel destek verici oluyorsunuz ki ablam annem böyle bir konuşma yapamazdı yüreğini acayip yanımda hissettim.
Sonsuz teşekkürler ederim.
Bu arada taşıma sürecindeymişin kolaylık dilerim.
Perşembe günü bir gideyim kontrole gene.O zaman belli olur yeni planlamamız.

Bunları telkin ettim kendime hep bu sabah.
Engel görme vardır bir sebebi diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim desteğin için.
Psikologumda son gideceğim zaman bu konuyu konuşacağım yeni gelişen bu durumdan haberi yok.
çok sağol.

Günaydınnnnnnn

günaydın

Geçmiş olsun,Allah sabır versin,
Çok tşk ederim çok sağol.

Bu arada... Ben hızla "hızlı yaşa, genç öl" felsefeme geri dönüyorum sanırım. Alkol, sigara alma isteğim, bunalımlı ruh durumum. Düşük sonrası hormon dalgalanmalarının etkisi altında böyle hissettiğimi bilşiyorum ama yine de bir boşvermişlik, bir derbederlik var üstümde. Hatta antidepresan başladım kendi kendime.. Bunlar da gebelik hazırlığı moodunda olmadığımın göstergesi. Önce bir biyo-enerji uzmanına mı gitsem naapsam, bilmiyorum ki.. Aslında içime de sinmiyor, hani çocuksuz yaşamayı içime sindirmiş olsam, evet bu benim tercihim tamamen diyebilsem aklımda zerre soru işareti olmadan, sorun değil ama ne o içime siniyor, ne bu... Öyle bir haldeyim işte bir süredir.

teşekkür ederim canım inşallah iyi olacak allah büyük hakkımızda hayırlısı neyse olsun

canım şimdi doktordan geliyorum kan verdim öğleden sonra çıkacak bu arada ultrasyona girdim çok ufakta olsa kese göründü ama hayırlısı artık inşallah devam eder

Merhaba;
naçizane aklım vermek haddime değil tabi ki. ama uzman yardım alınması şart.
biyoenerji uzmanın bende araştırıcam şuan sadece psikologa gidiyorum.
Ama gitmeseydim herşey daha kötü olurdu.
Bazen böyle süreçte gerekiyor gibi hiçbirşey yapmadan etmeden bu bile bir tedavi bence.
sonrasının desteklenmesi lazım bence tabi.
2220 arkaşımız biyo enerji uzmanıyla ilgili bir sürü bilgi paylaştı hatta notta aldım.

onu paylaşayım zate 2220 anlatır mutlaka.

"""Bostancı' da. Kıbrıs' lı bir bey. Londra' da yaşıyor, zaman zaman İstanbul' da da seansları oluyor. Geldiğinde 15 günle 1 ay arası kalıyor. İsmi Cavit Çağ. İstersen araştır"""

dilerim tez zamanda tedaviye başlarsın yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…