- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.541
canım şimdi doktordan geliyorum kan verdim öğleden sonra çıkacak bu arada ultrasyona girdim çok ufakta olsa kese göründü ama hayırlısı artık inşallah devam eder
inşallah canım yazdıkların doğru çıkar öğleden sonra çıkacak sonuca odaklandım kese çok ufak göründü hayırlısı artıkTransfer ve normal takibe göre yorum yapacağım.
Normalde transferin 12. günü gebelik testi yapılıyordu ve değer 100 civarında çıkıyordu. Gün aşırı %60 lık artış yeterli kabul ediliyordu ki bu da, 14. günde 160, 16. günde 260, 18. günde 410, 20. günde 660 civarlarında (kafadan hesapladım, azıcık şaşırmış olabilirim.) olmasının yeterli olduğu anlamına geliyor. Senin testi erken yapmış olman değerlerin konusunda yanıltıp telaşlandırmasın. Bebeğinin tam tutunma gününü de bilmiyoruz üstelik. Transfer kaba bir hesaplama yolu aslında. Önemli olan kesenin şekli ve içinde bebeğin gelişmesi. Bir de tutunma yeri. O yüzden sayılara takılmadan hamileliğinin tadını çıkar...
teşekkü,r ederim arkadaşım inşallahAnnem hep iyi düşün iyi olsun derdi.
İnşh devam edecektir sende yüreğini hafiflet onu geriyorsun şuan.
Güzel haberler alman dileğiyle.
bak yükselmiş bence yine canım yükselmeye devam ediyor 1000geçince kese görünür.inş çok sağlıklı bir bebekse inş kalp atışlarınıda görücen Allahında izniyle..canım şimdi doktordan geliyorum kan verdim öğleden sonra çıkacak bu arada ultrasyona girdim çok ufakta olsa kese göründü ama hayırlısı artık inşallah devam eder
Hımmmm.. Maydanoz da yemeyelim o zaman, dereotu da :)2220 seni hissedebildiğimi düşündüm hep yazdıklarını okuduğumdan beri, özel hayatına dair bir şeyler paylaştıkça da gördüm ki, yanılmamışım. :) Benim de bağlanma sorunlarım var maalesef,bu taaa çocukluk yaşantılarına kadar gidiyor. benim de bebekliğim bir orda bir burda geçmiş, annem 3 aylıkken beni anneanneme göndermiş, iş sorunlarından dolayı, birkaç ay sonra o kanser olmuş hastalanmış, geri anneme gelmişim, sonra annem işe başlamaya karar vermiş bakıcılarda gezmişim. vs vs... hayatın başında biri beni sahiplenip bağrına basmamış ki sürekli olarak. Hala da yakın ilişki kuramam, birine sırtımı korkusuzca güven içinde yaslayamam. Belki ben de aynı şeyleri birisine yaşatmamak için bebek sahibi olmak için ölüp ölüp bitmedim, acele etmedim. Anne olmak için evlilik yapmaya kalkışmadım. Benim de vardır bir bilinçaltı arızam muhakkak. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum hatta. Benim de bir papağanım var, çok sevdiğim. Hayat işte... Herkese bir şekilde vurup geçiyor, önemli olan darbeden sonra toparlanabilmek, kalkıp devam edebilmek. Umuyorum hepimiz umutla devam edecek gücü her daim kendimizde buluruz.
Hepinize kocaman bir günaydın da benden olsun....
Yazdıklarınız ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Sabah aklımda şununla uyandım.Psikologum bana ölümü kabul etmediğin sürece üzüleceksin demişti.
Babanın öldüğünü kabul et.İnatla ısrarla kabul etmedim mezara gidemedim.
Artık böyle değilim telkinlerle bunu aştım artık mezara gidiyorum duamı okuyorum.
Sabah uyandığımda Kabul et gene dedim.Olabilirliği gibi olmayabilirliğinide elimden geleni yapıyormuyum.
Söylediklerinizde inandığım bir yer var ki Zamanın da gelmesi.
Sadece kötü süreçlerden geçtiğim için 2220 ninde dediği gibi herşey bende gene engel çıktı algısını doğuruyor.
Çok ilginç daha dinç güzel uyandım bu sabah.
Allahım herşeyin hayırlısını versin vermiyorsada vardır bildiği ya da beklediği.
Allah razı olsun.
Yazdıkların öyle güzel destek verici oluyorsunuz ki ablam annem böyle bir konuşma yapamazdı yüreğini acayip yanımda hissettim.
Sonsuz teşekkürler ederim.
Bu arada taşıma sürecindeymişin kolaylık dilerim.
Perşembe günü bir gideyim kontrole gene.O zaman belli olur yeni planlamamız.
Bunları telkin ettim kendime hep bu sabah.
Engel görme vardır bir sebebi diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim desteğin için.
Psikologumda son gideceğim zaman bu konuyu konuşacağım yeni gelişen bu durumdan haberi yok.
çok sağol.
günaydın
Çok tşk ederim çok sağol.
Bu arada... Ben hızla "hızlı yaşa, genç öl" felsefeme geri dönüyorum sanırım. Alkol, sigara alma isteğim, bunalımlı ruh durumum.Düşük sonrası hormon dalgalanmalarının etkisi altında böyle hissettiğimi bilşiyorum ama yine de bir boşvermişlik, bir derbederlik var üstümde. Hatta antidepresan başladım kendi kendime.. Bunlar da gebelik hazırlığı moodunda olmadığımın göstergesi. Önce bir biyo-enerji uzmanına mı gitsem naapsam, bilmiyorum ki.. Aslında içime de sinmiyor, hani çocuksuz yaşamayı içime sindirmiş olsam, evet bu benim tercihim tamamen diyebilsem aklımda zerre soru işareti olmadan, sorun değil ama ne o içime siniyor, ne bu... Öyle bir haldeyim işte bir süredir.
canım şimdi doktordan geliyorum kan verdim öğleden sonra çıkacak bu arada ultrasyona girdim çok ufakta olsa kese göründü ama hayırlısı artık inşallah devam eder
Selam WisshDuygu
Aslında ben Trombofili panelinı ve özellikle MTFR 1268 ve Factor V testlerını yaptırdım hıcbırınde sorun cıkmadı. Pıhtılasma testımde normal cıktı. CD Natural Kıller testımde normal sınırlarda sadece ANA Pozıtıf'dı oda vucutun bagısıklık sıstemı hucrelerı, vucudda biseylerı yabancı algılayıp ona saldırmaları olarak nıtelendırılıyor bende triot bezınde bozulma var ve noduller var sanırım o yuzden ANA Pozıtıf cıkıyor onun dısında transfer oncesı grıp olmustum CRP ve Sedımantasyon yuksektı belkı o yuzden de sorun cıkmıs olabılır dr. bu kadar yukseklık zararlı degıl demıstı o yuzden razı oldum transfere ama bılmıyorum nedenını gercekten ozellıkle bu tıp ilerlemeyen gebelıklerde morfolojı sperm dnası cok onemlıymıs onu ogrendım. Belkıde bununla ılgılı problemımız var herseyı arastırıyorum esımın kromozon test sonucları ve dna fısh analızı cıktıgında onuda dr.gosterecegız birde yazdıgın APTT, Lenfosit Subyen Analizi nedir onu arastıracagım:)
Umarım biran once siz ve buradakı tum arkadaslar sorunularımızı halleder bebeklerımıze kavusuruz:)
inşallah canım benimbak yükselmiş bence yine canım yükselmeye devam ediyor 1000geçince kese görünür.inş çok sağlıklı bir bebekse inş kalp atışlarınıda görücen Allahında izniyle..
canım hayırlısı olsun artık allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin elimizden geleni yapacaz gerisi yüce allaha kalmışSeni üzmek, umutsuzluğa itmek istemem ama yavaş ilerlemesi pek iyi değil. Benim 2. düşüğümde de yavaş yükselmişti ve sonra düşüşe geçti. Ve kanama başladı sonra.Umuyorum seninkisi farklı şekilde gelişir. Yanılmayı can-ı gönülden temenni ediyorum.
Canım sonucun çıktımi?inşallah canım benim
canım hayırlısı olsun artık allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin elimizden geleni yapacaz gerisi yüce allaha kalmış
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim 2 gen heterezigot bir gen homozigot doktor günde 2 kere 6000 verdi ana korkuyorum cok degıl mi diye ve bu testi de yapmadı aptt testini. Devlet hastanesinde Yapılıyor mu dahiliye Bölümü'ne mi gitmem lazım 4.gebeliğim iğne kullandığım halde kaybetmek istemiyorumhamile olduğuma sevinemiyorum
cok teşekkür ediyorum canım cvp verdiğin için bende araştırdım sonunda buldum özel hastanede 35tlye yapıyolar 40dk sonra sonuc çıkıyormuş cok rahatladım çünkü hem ipne vurulup hem tkrr kaybedenler var dozu az geldiği şçin benim korkumda fazla gelmesi doğumda kan durmaz vs açıkcası herseyden korkar oldumHoşgeldin. Tebrik ederim. İnşallah endişelerin boşadır ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Sorunu okuyunca biraz neti karıştırdım. Pek bir şey bulamadım açıkçası. Ancak bazı devlet hastaneleri ile üniversite hastanelerinin gerekli testleri yaptığını ancak pahalı uygulamalar olduğu için genellikle kaçındıklarını okudum. Hamile olduğun için kadın doğum üzerinden ilerlersen daha net sonuç alırsın sanırım. Genetikle ilgili son bilgiler Ensu' da var bildiğim kadarıyla ama o bugünlerde gelemiyor. Sen de araştırmaya devam et bir yandan.
Doktorunun doğruyu yaptığından emin değilsen, başka bir doktorun fikrini daha alman uygun olur belki.
Arkadaşlar merhaba. Transfer öncesi neleri yemem neleri yememem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
canım aldım malesef çok düşük artmış 872 de halaCanım sonucun çıktımi?
canım kese var ama değerler gelişmiyor 872 olmuş sadece yavaş yavaş artışlarda çok azalıyorKese göründüyse değerin 1000 üzerine çıkmış demektir. Bu da normal sınırlarda bir gelişim demek. Üzme lütfen kendini. Allah yardımcın olsun, hayırla ve sağlıkla bebeğini kucağına almana izin versin inşallah...
Cok teşekkür ediyorum canım cvp verdiğ
cok teşekkür ediyorum canım cvp verdiğin için bende araştırdım sonunda buldum özel hastanede 35tlye yapıyolar 40dk sonra sonuc çıkıyormuş cok rahatladım çünkü hem ipne vurulup hem tkrr kaybedenler var dozu az geldiği şçin benim korkumda fazla gelmesi doğumda kan durmaz vs açıkcası herseyden korkar oldumallh hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın cok özledik onları Biran önce gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?