- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.561
canım kese var ama değerler gelişmiyor 872 olmuş sadece yavaş yavaş artışlarda çok azalıyor
Canım dur hemen canını sıkıp,karamsarlık etme. Bir dr. a sorsaydın keşke. Bazen normal görüyorlar bu durumucanım kese var ama değerler gelişmiyor 872 olmuş sadece yavaş yavaş artışlarda çok azalıyor
doktorda normal görmüyor canım ama şimdilik ilaçlara devam et bakalım ne olacak dediCanım dur hemen canını sıkıp,karamsarlık etme. Bir dr. a sorsaydın keşke. Bazen normal görüyorlar bu durumu
canımcığım Allahım ne eylerse güzel eyler dur bakalım doktorun ne diycek kesende gözükmüş..canım tutması bile bizim için büyük bir umut olmasada diğer tedavinde kavuşcan inş meleğine..fsh değern iyi çok yüske değil yumoşların var..kötünün kötüsü var bak benim yumoşlar tükendi tükenecek dün kontrolüm vardı fsh yine çıkmış ultrasonda yumoş görünmedi yaş 35 geleceğim parlak görünmüyor..canım kese var ama değerler gelişmiyor 872 olmuş sadece yavaş yavaş artışlarda çok azalıyor
Ay canım:) ilk sana söylicem buradan daha cinayete var ama:) keseyi bile göremedim ben dha cok yeni. O sonucu sizinle paylasıcam bakalım gercekten ona göre iğnenin dozu nasıl değişecekBenim baktığım testler başka bir şey için demek ki.
Sonuçlarını bizimle de paylaşırsan seviniriz.
Neden bilmiyorum ama bebeğinin kız olacağı duygusuna kapıldım. Öğrenince onu da paylaşır mısın?
Dilerim her şeyin yolunda gittiği bir hamilelik yaşar, sağlıkla tamamlarsın.
Arkadaşım allahtan hicbir zaman ümit kesilmez... herseyde vardır bir hayır ... inşallah mucize olur... mucizen seni bırakmaz ... dua ile ... yoktan var eden Rabbimiz inşallah bizleride imtihan in sonunda güzel ödüllendirecek. ..doktorda normal görmüyor canım ama şimdilik ilaçlara devam et bakalım ne olacak dedi
Yaşadıklarından sonra, her şey bi an önce düzelsin, yoluna girsin istiyorsun ve sonuna kadar haklısın. Ama hayat acele ettikçe ayağımıza dolaşıyor. Yaşadıklarımızı sindirip, derslerimizi alıp, fazlalıklarını içimizden atmadan yeni bir şeyler yapıp düzgün sonuç bekleyemiyoruz maalesef. Hayatı bazen dolap gibi düşünüyorum. Her şey yerli yerinde, askılı, katlı, düzgünken aradığını bulmak kolay oluyor. Oysa dolaba alabileceğinden fazla şey koymaya çalıştığında, ne kadar temiz ve düzgün de olsa, taşmaya başladığında pis, dağınık, itici bir hale geliyor. Çözülmeden kalan her sorun, üstesinden gelemediğimiz her üzüntü dolaba fazladan koyulan bir giysi, ayakkabı, hatta belki buzdolabından çıkan cep telefonu gibi saçma. Arkanı dönüp gidebileceğin bir şey de değil bu. Ya fazlalıkları atıp tekrar düzene koyacaksın, ya da o karman çorman dolapta, doğru şeyi bulmaya çalışırken daha çok karıştırıp daha çok stres yaşayacaksın. Ara sıra temizlemek lazım dolabı.
doktorda normal görmüyor canım ama şimdilik ilaçlara devam et bakalım ne olacak dedi
Merhaba Herkese;
Aranıza '''ceee''' deyip kayboldum.
Bu sefer izninizle hikayemi paylaşmaya geldim aranıza....
Şuan ben 35 eşim 36 yaşında Kocaelide yaşıyoruz.
2010 evlendik.1,5 yıl bebek istemedik.ben sürekli adet sancısı çektiğim için hem bekarken hemde evlendikten sonra hep kadın doğum uzmanına 6 ay arayla gidiyordum.
hep benden bir sorun çıkacak sanıyorum.
geçen gün saydık eşimle tam 7 tane kadın doğumcu gezmişim herşey normal diyen.
son gittiğimiz doktor eşiminde sperme testi vermesini istedi.
azospermi olduğunu öğrendik eşimin.bayağa bir şok tabiki.
Bu dönemde babam kronik kalp ve ciğer rahatsızıydı.Aniden rahatsızlanıp hastanaye kaldırıldı.
bundan sonra ki dönemde 2 yıl boyunca babam hastaneye yatıp çıktı sürekli.
Asker emeklisiydi babam.kendine hiç bakmadı malesef.
abimler uzakta olup ben yakınlarında olunca hastane kalmaya ben işe ben eve ben olunca hemen araştıramadık gidemedik.
bir süre bekleyip öyle araştırmaya başladık ve bahçecide Emre Bey e gitmeye karar verdik.
orda da testler yapıldı.
Meğer test yanlış ölçülmüş.Sprem var çok düşük sayı morfoloji yok hareket yok.
ileri derece varikosel var.ameliyat olması lazım.
22 kasım 2013 eşim ameliyat oldu.o gün eşimin ameliyattan çıkmasını bekliyorum.
Annem rutin tetik yapmayım diye devlet hastanesinegitmişti mamogrofi ve ultrasyon çektirmiş.
onlaarın sonuçlarını almış.
beni aradı meme kanseriymişim dedi.bundna şüphe ediyorlar.
gene babamı yeni hastaneden çıkardığımız bir dönemdi.
eşim ameliyattan çıktı ama aklm annemde.
bu sfer annemle ilgili yoğun bir süreç başladı.Gerçekten meme kanseri başka hastanede tetikleri yeniledik.
130 kilo annem nasıl ameliyat olur.
1 sene boyunca onun peşine koşturduk ameliyat kapanmayan yaraları..
kemoterapi, radyoterapi...doktor ve hastane çileleri...
umutta Ulun Bey e gittim o ara...İşten izi almıştım 2 ay ücretsiz izin.Varikosel ameliyatından sonra bekledik olmadı.
amh değerim 1.3 çıktı.diğerleri normaldi.Ve ilk defa Ulun bey le öğrendim ki çikolota kistim varmış.
rahim filmi çekin gel dedi.
hastane anneme babama evime evlerine derken yok zaman bulamadım birde hep tüp bebek olcak çalışmam para biriktirmem lazımı düşünüyorum.
rahim filmi çektirdim.Ulun Beyden randevu aldım.
Babam fenalaştı gene hastaneye kaldırıldı.Randevu iptal.
30 Eylül 2014 işi bıraktım artık.Koşturamıyorum hiçbiryere yetişemiyorum.
Doktora gidemiyorum.
Babam iyi olur olmaz hastaneden çıkar çıkmaz.
08 ekimde gene Ulun beye randevu aldım.
bayramdam sonraya.
03 Ekim arefe günü ani birşekilde kalp durması sonucu babamı kaybettim.
2 yıl hastanelerde geçsede insan bir gideceğine hiç alışamıyormuş.
hastada olsa ölümle sonuçlanacağını bilemiyormuş.
ve gelmeyeceğini bilsede özlem duygusu asla bitmiyormuş asla.
çok özlüyorum....
Babamın 40 günü oldu tüp bebeğe başlayamaya karar vermek için psikologla görüşmek istedim.
Bu sürece başlamama onay verdi.Babamla çok sağlam bir bağım olduğu içialışamadım ve hala psikolog sürecim devam ediyor.
gene randevu alıcaktım ama . Ulun Bey in ayrıldığını öğrendim.
yeniden bir süreç gene bahçeciye ama bu sefer fulya ya karar verdik.
Güvenç Bey in hastası oldum.
Muayene etti.ped ve iğne verdi.Adetinin 2.günü gel dedi.çükolota kistni o da gördü.7 doktorun göremediği.
gene ilaçlar iğne yazdı hap yazdı.
Yaklaşık 7.günü gene çağırdı.
Bugün gittik eşimle.
Eşimde ameliyat olduğundan beri hiç sperme testi vermedi onu verdi bugün.
Doktor beni muayene etti.
Biraz suratı düştü.
Sadece 1 tane yumurtam gelişmiş diğerleri küçükmüş.
Tüp bebeğe tek yumurtayla gitmek mantıklı değil tedaviyi sonlanrıyoruz dedi.
Kaldım.
2 seneden beri hayat hep ters köşe yapıyor.
Neye kendimi hazırlasam yönümü değişsem başka birşey çıkıyor.
Bu kadar ilaç kullandım.
Tüp bebeği bile yapmadım.
Aşılama yapılması daha uygun dedi.eğer sizde isterseniz gerçi eşimin testlerinden halen çıkmayan sonuçlar vardır.
2 günlük daha ilaç verdi bana.
Perşembe günü duruma göre karar vereceğiz.
Açıkçası ne düşüneceğimi şaşırdım.sadece hayırlısı diyorum.
Çok uzun oldu kusura bakmayın.
doktorda normal görmüyor canım ama şimdilik ilaçlara devam et bakalım ne olacak dedi
Arkadaşlar merhaba. Transfer öncesi neleri yemem neleri yememem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yaşadıklarından sonra, her şey bi an önce düzelsin, yoluna girsin istiyorsun ve sonuna kadar haklısın. Ama hayat acele ettikçe ayağımıza dolaşıyor. Yaşadıklarımızı sindirip, derslerimizi alıp, fazlalıklarını içimizden atmadan yeni bir şeyler yapıp düzgün sonuç bekleyemiyoruz maalesef. Hayatı bazen dolap gibi düşünüyorum. Her şey yerli yerinde, askılı, katlı, düzgünken aradığını bulmak kolay oluyor. Oysa dolaba alabileceğinden fazla şey koymaya çalıştığında, ne kadar temiz ve düzgün de olsa, taşmaya başladığında pis, dağınık, itici bir hale geliyor. Çözülmeden kalan her sorun, üstesinden gelemediğimiz her üzüntü dolaba fazladan koyulan bir giysi, ayakkabı, hatta belki buzdolabından çıkan cep telefonu gibi saçma. Arkanı dönüp gidebileceğin bir şey de değil bu. Ya fazlalıkları atıp tekrar düzene koyacaksın, ya da o karman çorman dolapta, doğru şeyi bulmaya çalışırken daha çok karıştırıp daha çok stres yaşayacaksın. Ara sıra temizlemek lazım dolabı.
Canim yaa ne Hikaye ama vallahide agladim bilahide agladim tamda ise giderken sonrada Allah sükrettim beterin beteri varmis üzüldüm canim yaaa Sana Allahtan sabir diliyorum yinede ne mutlu sana hemen toparlanip ayaga kalkmisin bende babami kaybetim hemde cok ani oldu yinde sansli hiset kendini bir doktora bile goturemedik hem babam istemedi hem biz es gectik simdi kafada hep keskeler dolasiyo ama nafile bu yüzden diyorum ki onlar gitikleti verde mutlular inan bana sade duaya ihziyaclari var simdi sende anne olmanve esini baba mertebesine yükseltmen icin var gücüle savas canim seni su durum sakin yikmasin bu gün bir yumi birdahaki ay 5 hic üzme herseycok güzel olacak bana doktorum donaysyon son sansin demisti 5 tedav yaptim yumiler saglikli ama tutunma yok bizim bunyemiz cok hasas cünki arzumuz bir evlat vede cok istiyoruz o yüzdende her ay farkli farkli ilerliyoruz .Unutma bize stres yasak öncelikle bol sans persembe icin sonrasinda yilmak ve yikilmak yok yol uzun yola devam öptüm canim
Bir uzmana ulaştım, yakında bir seans alacağım, duruma göre şekillenecek gidişat. Çığlık atmak için yerim pek müsait değil ama yine de evde atmayı deneyeceğim bugün. Artık komşular polis mi çağırır kadını boğazlıyorlar diye, kapıya mı dayanırlar bilemiyorum ama yapacağım. :) Silkinip kendime gelmem lazım. Teşekkür ederim 2220ciğim yardımların için, duyarlılığınb için.Sana aslında ilk önce bir çığlık terapisi yazacağım ama müsait yerin var mı bilemedim. Ciğerlerinin dibi boşalana kadar, boğazında acıyı hissedene kadar uzun ve derin bir çığlık. Ruhunda deprem oluşturacak bir haykırış. Arkasından büyük ihtimalle bir ağlama krizi. Güçlü olmak adına içimizde kalan acı ve üzüntüleri atmak gerek belki de. Sonrasında hala aynı umarsızlık devam ediyorsa bir hafta - 10 gün sonra bioenerji seansı almak...
Inşallah sorunların hepsi gider,sağlıkla kucağına alırsın canım üzme kendini.doktorda normal görmüyor canım ama şimdilik ilaçlara devam et bakalım ne olacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?