Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım kese var ama değerler gelişmiyor 872 olmuş sadece yavaş yavaş artışlarda çok azalıyor

Üzüntünü endişeni artırmak istemem ama bu pek parlak görünmüyor. Allah' ın ne vereceğine karışmak haddimizi aşar elbette. İnşallah hepimizi yanıltır ve toparlanıp sağlıkla yoluna devam eder...

Her şey nasip kısmet biliyoruz ama yine de stres yapıyoruz. O da vücudu alt ediyor. O yüzden biraz daha sakin olmaya çalış derim. Umutla beklenen gün her zaman güzeldir, çünkü insanın geçmişi kayıplarla, geleceği de umutlarla doludur...

canım kese var ama değerler gelişmiyor 872 olmuş sadece yavaş yavaş artışlarda çok azalıyor
canımcığım Allahım ne eylerse güzel eyler dur bakalım doktorun ne diycek kesende gözükmüş..canım tutması bile bizim için büyük bir umut olmasada diğer tedavinde kavuşcan inş meleğine..fsh değern iyi çok yüske değil yumoşların var..kötünün kötüsü var bak benim yumoşlar tükendi tükenecek dün kontrolüm vardı fsh yine çıkmış ultrasonda yumoş görünmedi yaş 35 geleceğim parlak görünmüyor..

Ay canım:) ilk sana söylicem buradan daha cinayete var ama:) keseyi bile göremedim ben dha cok yeni. O sonucu sizinle paylasıcam bakalım gercekten ona göre iğnenin dozu nasıl değişecek

doktorda normal görmüyor canım ama şimdilik ilaçlara devam et bakalım ne olacak dedi
Arkadaşım allahtan hicbir zaman ümit kesilmez... herseyde vardır bir hayır ... inşallah mucize olur... mucizen seni bırakmaz ... dua ile ... yoktan var eden Rabbimiz inşallah bizleride imtihan in sonunda güzel ödüllendirecek. ..

aynen katılıyorum tesbitine çok haklısın senin yazılarını okumak bana nasıl iyi geliyor anlatamam

doktorda normal görmüyor canım ama şimdilik ilaçlara devam et bakalım ne olacak dedi

Allahtan ümit kesilmez canım eğer bebeğinin bu dünyada içecek suyu yiyecek aşı varsa kucağına gelmeye hiçbişey engel olamaz Allah bebeğini sağlıklı hayırlı olacaksa sana bağışlasın

Canim yaa ne Hikaye ama vallahide agladim bilahide agladim tamda ise giderken sonrada Allah sükrettim beterin beteri varmis üzüldüm canim yaaa Sana Allahtan sabir diliyorum yinede ne mutlu sana hemen toparlanip ayaga kalkmisin bende babami kaybetim hemde cok ani oldu yinde sansli hiset kendini bir doktora bile goturemedik hem babam istemedi hem biz es gectik simdi kafada hep keskeler dolasiyo ama nafile bu yüzden diyorum ki onlar gitikleti verde mutlular inan bana sade duaya ihziyaclari var simdi sende anne olmanve esini baba mertebesine yükseltmen icin var gücüle savas canim seni su durum sakin yikmasin bu gün bir yumi birdahaki ay 5 hic üzme herseycok güzel olacak bana doktorum donaysyon son sansin demisti 5 tedav yaptim yumiler saglikli ama tutunma yok bizim bunyemiz cok hasas cünki arzumuz bir evlat vede cok istiyoruz o yüzdende her ay farkli farkli ilerliyoruz .Unutma bize stres yasak öncelikle bol sans persembe icin sonrasinda yilmak ve yikilmak yok yol uzun yola devam öptüm canim

Arkadaşlar merhaba. Transfer öncesi neleri yemem neleri yememem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Canim öncelikle bunlari inaki kafana takma nekadar özensek bosuna kendini rahat birak kafani hep pazitif yap bol su ic gerisi Allahtan bence sanin icin dua ediyorum insallah güzel haberler verirsin canim

Aynen böyle hissetiklerim....
Dolabı açtım ortaya döktüm şuan hepsini yavaş yavaş katlıyorum.
Yavaş yavaş da yerleştiriceğim inşh.
Destekleriniz için sonsuz teşekkürler sara_28 sana katılıyorum 2220 kime yazsa okuyorum bana da çok iyi geliyor.

Çok tşk ederim canım.Seninde başın sağolsun.
Engeller kalksın artık istiyorum ama...
Hayat böyl değil ki..
Söylediğin gibi savaşacağım.Yol uzun onu anladım.
İnşh bakalım yarın neler olcak

Canlar, o kadar hızlı gidiyorsunuz ki yetişemiyorum yaaa:))

A) Hamile olanlara bebeklerini sağlıkla büyütüp kucaklarına almalarını, ve sağlık ve güzellik içinde büyütmelerini,
B) Tedavide olanlara sağlıklı gebelik ve Devamında bakınız 'A'
C) Tedaviye başlayacaklara ~ B sonra ~A
DİLİYORUM..

Bir uzmana ulaştım, yakında bir seans alacağım, duruma göre şekillenecek gidişat. Çığlık atmak için yerim pek müsait değil ama yine de evde atmayı deneyeceğim bugün. Artık komşular polis mi çağırır kadını boğazlıyorlar diye, kapıya mı dayanırlar bilemiyorum ama yapacağım. :) Silkinip kendime gelmem lazım. Teşekkür ederim 2220ciğim yardımların için, duyarlılığınb için.

canım hayırlısı olsun artık allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin elimizden geleni yapacaz gerisi yüce allaha kalmış[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım, her şerde bir hayır varmış Umarım görebilecek gözümüz olur. :) Dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…