Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senin yazdıklarını bende zevkle okuyorum,susma sen emi.terapi gibi her yazın.

Ben iki yıl önce olmuştum,o zamandan sonra azalma oldu hala devam ediyor,petlere baktım başka markalar adında var burada olmadı bi denerim.

Ben iki yıl önce olmuştum,o zamandan sonra azalma oldu hala devam ediyor,petlere baktım başka markalar adında var burada olmadı bi denerim.

İşlevi aynı olduktan sonra marka ne kadar farkeder bilmiyorum. Biz burada naylon poşet kullanıyomuşuz ped diye. Şimdi bende ne adet sıkıntısı kaldı ne de bir yeri kirlettim mi korkusu. Umarım sen de en az benim kadar memnun kalırsın.

Çok ayıp etmişler. Bi daha gitme
Özlediğin kahve Türk kahvesi ise haftada bir iki kaçamak yapmak zarar vermez. Ama granüllü kahveyse ıııımmmh, e-, pis o

Çok ayıp etmişler. Bi daha gitme
Özlediğin kahve Türk kahvesi ise haftada bir iki kaçamak yapmak zarar vermez. Ama granüllü kahveyse ıııımmmh, e-, pis o
Hem Türk hem filtre kahve Granül kahveyi 5 Yıldır falan içmiyorum zaten. Geçen 1 bardak süte 2 parmak kahve koyup içtim ama hiç birşey anlamadım valla:)

Bu arada otomatik kedi tuvaleti 5 kedi de işe yarar mı. Sen kullandın mı hiç?

Ama şimdi olmadıııı Hiçte sevsem bari fakat canım şuan o kadar Sütlü kahve çekti ki yapayım hemen yoksa aklımdan çıkmaz:)

Kızlar, tekrarlayan anembriyonik gebeliklerde y kromozomu anomalisinden söz ediyorlar. Eşi için genetik araştırma yaptıran var mı aranızda? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Türk kahvesiyle idare et bir süre. Filtre kahveler de bağımlılık yapıyor valla. Eşimi tanıyana kadar kahve içmeyen ben, günde 4 fincan devirir oldum. Allah sonumu hayır etsin
Otomatik tuvalet 5 kediyi idare eder sanırım. Her ihtimale karşı başlangıçta yanına bir tane de normal tuvalet koyarsın. Ben kullanmadım, bu nüfusa yetmeyecek çünkü. Ama kullanan tanıdıklarım çok memnun. Hem zamandan, hem enerjiden tasarruf. Ayrıca sağlık ve hijyen açısından da çok rahatlar.

Az da sabret sekerim bu arada ben suan senin yerine Türkkahvesi iciyorum sanada banada afiyet olsun

Ayy sizin bicirik kedileriniz naptin canim tasindinmi yoksa bu haftada eski memleketindemisin dahada sogumadan bir an önce tasinmani diliyorum Ensudan haberin varmi firsat bulup ararsan benden selam söylersen cok sevinirim OÖzledim ensuyu yaa

cadiiiiii ne özletiyosun bakayim sen kendini hos geldin nerelerdesin bòyle hemen hesap ver neler yaptin disler haloldumu kusun nsil geciyo sahi ne kursu bu yahu ....

:)) canımsın bende sizi özledim.. yok bir haftadır ne kurstaydım nede dişçide tatile çıkmıştık canım iyi geldi kafam dağıldıda.. bugün eve gelince çamaşırdan ütüden temizlikten ve soğuktan bunalıma girdim hiç iyi gelmiyormuş tatil sonrasındaki ilk gün..
gümrük müşavir yard. sınavı canım..
sen nasılsın hayatım nasıl oldun kendini toparladın dimi önüne bakmaya devam son hızla dimi canım..

bende seni özledim canım benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…