Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende 1 aydır bolcana sigara içip, hiç ilaç, arı sütü veya hazırlık aşamasına geçmedim canım.. eşim zaten içmemek için hep unutuyor onu bile üstelemiyorum artık.. hazırlık aşamalarından bıktım belkide hep silbaştan başlamak sıkıyor.
tatildede bol sigara içen bi arkadaş buldum güya orada bırakırım derken iki katı artırdım:))
boşvermişlik modu bendede var canım ama hemen kurtulmalıyız bu moddan.

Cok sevindim canim nede olsa tatil mutlaka iyi gelmistir eeee artik kistayiz canim ne ilginctirki almanyaya bir türlü kis gelmedi cok soguk olurdu buralar halen ilik ve günesli buda sakincali ya hayirlisi canim dünyanin düzeni bozuldu bize saglikli beslenin diyolar ama aldigimiz havada saglik varmi acaba ayyy
konu nerden nereye geldi neyse sevindin tatil yaptin dinlendin yicudun hamilelige iyice hazir hale gelsin ki tedaviye badliyabilesin

Offf be canlarim ben sigara icmiyorumda ne oluyo icende icmeyrnde ayni bende biktim aslinda sürekli rutin olaylar kendimi cok biraktim hakdiziz aslinda ama biktik yaa neyse olmaz toparlanmaliyiz canlar sigara kahve cizzzzzz bizlere tatil biti artik kaldigimiz yerden devam kizlarr

Yine bir son dakika golü yemezsek yarın sabah ayrılıyoruz buradan. Haftasonu ısınacak ama ıslak olacak. Bir hafta yağışlı. Allah yardımcımız olsun.
Ensu geziyor, keyfini bölmeyeyim diye aramıyorum. Ama facede karşılaşırsam iletirim selamını :)

Şimdi gördüm, geke kalmamış. Hoşgeldin Ensu

Yaa sevmiyorum tasinmayi sana Allah yardim etsin hemde bu kis zamani nolur hasta olma yardim edecek kimse yokmu ah canim yaaa bir an önce bitsin insallah

Yaa sevmiyorum tasinmayi sana Allah yardim etsin hemde bu kis zamani nolur hasta olma yardim edecek kimse yokmu ah canim yaaa bir an önce bitsin insallah

Şimdilik enerji lazım, ayaktayım. Evi yerleştireyim, oh dediğim gün gelir bulur bir soğuk algınlığı.
Yardım edecek kimselerimiz uzakta hep. Babam yerleşmek için yardıma gelecek sağolsun. O kısmı daha önemli benim için. Mobilyaları kurduk mu yerleştirmesi kolay olacak. Bazı şeyleri hemen çıkarmasam da olur. Ama kaldırmasam olmuyor
Neyse ki her şey temiz gidecek. O kısmı güzel oluyor. Hem bahar temizliğini de sallayabilirim bu yıl

Aralık ayım benim yoğun ayım... Aklım buralardayken bir de seyahat sıkıştırdım araya iş için.
2339'larda bir yerlerdeydim neredeyse 20-25 sayfa birikmiş... Hepsini bilahare sindire sindire okuyacağım, yazacağım.

Son sayfalara hızlıca göz attım bilahare okuyacağım diyerek. Bu sayfalarda gördüklerime istinaden süratlice;
Herseyguzelolcak beni de kabul eder misiniz diye çekingen çekingen başlayıp (topiğe de uydu) "40 yıllık dost" gibi yazmışsın ya sana ta buradan sarılmadan durmak çok zor oldu... Bilahare yazacağım ama geçmişini geride bırakabilmeni, canım babanın sadece bedenen olmadığını, kalbinde hep yaşayacağını özümsemeni, engelmiş diye duran her şeyin seni daha da güçlendirip olması gereken zamana kadar ayakta tutmasını, su gibi akıp giden sürpriz şaşkınlıklarla yol almanı diliyorum.

B bebeklerve galiba değerlerin beklenilen gibi değilmiş... Umut da umutsuzluk da sen yaşatırsan var olacak. Ama şunu unutma sen de beklenilen yaşta değildin. Beklenilmeyen oldu... Yine olabilir. Güçlü olabilmeni diliyorum.

Lulinda A Alara14 O omayra34 Umutluyum26 Eua alpcemre adını şimdi yazamadığım için sonradan kendime kızabileceğim tedavilerinin koşturmacasında, beklemesinde, keyfinde olan tüm yol arkadaşlarıma kalbinizin pır pır ettiği güzel gelişmelerle buluşmanızı diliyorum. Dikkat edin kendinize :)

sara_28 gulneva77 acmila ve trioidi hiposu nodülü fsh vs. tüm değerler için başarılı süreçler için imkan ve tetkikleriniz için kolaylıklar diliyorum. Bunu da stres yapmayın zaten stresten besleniyorlar. Bildiğin kısır döngü... İyi olun, dikkat edin...

Herkes etsin :)

2220 halen taşınamamışsınız iyi mi kötü mü bilemedim. Bunun da vardır bir hayrı :)
ensu çöl kaçkını tatil bitmiş... En nefret zamanı dönüşten sonraki 1 hafta... Adapte olabilmeni, gönlünce geçirdiğin günlerinin tadı damağında kalsın, gezip gördüklerin bizim... Sen de eşim gibi yapay ve çok sıcak diyecek misin bakalım :)

Yoğunluğun dışında ben süperötesi süperim. Bu arada aylardır baskılanmadı da sonunda becerince 2 aydır yumurtlamadım ya yumurtlamanın dibine vurdum sanırım ya da bu başka bir şey. Lulinda 'nın kulağını çınlattım bacak arasını geçtim diz kapağıma uzayan şey neydi bilmiyorum ürktüm :) Ürküyorum ben diyerek sokuldum sevgilime kandırdım onu :) Kötü emellerim ve ben :) Sonra fosur fosur sigaramla mutlu mesut

Aralarda bilgi paylaşımları olmuş sanırım haklı methiyeler düzülmüş 2220 ye fırsatı olan, vakti olan, lazım olur diyen arkadaşlarımdan rica ediyorum. Bu bilgileri özel mesajla 40Asistani na yollar mısınız... Sonra sayfalar arasında kaybolup gitmesin canıııım bilgiler... Söz ilk fırsatta toparlayacağım arandığında hemen ulaşılabilir olur...

Bir de yanlış hatırlamıyorsam Lulinda nın transfer öncesi kontrol günleri zamanında ne yapılır neler yapılmaz, neler iyidir, ne yenir vs. yazışmalarımız olmuştu. Ne zamandı takvimden bulunur sanırım. O bilgileri de aynı şekilde derleyip toplanalım, bize yarasın diye yola çıktık hem bize hem ihtiyacı olan herkese kaynak olur...

İyi ki kısıtlı zamanda yazdım. Maşallah çenem parmaklarıma vuruyor, özlem coşturmuş.
Ben
moduma döneyim :) Kucaklarım hepinizi kocamann

:)) canım yaa evet haklısın sürekli silbaştan başlamak gerekiyor..
cızzz diye düşünmem gerekli acilen.. içmemek en güzeli canım haziranla kasım arası içmemiştim öyle iyiydiki herşey..

canımm yeni evinde güle güle otur.. yeni evin uğurun huzurun olsun.. bebeğini getirsin sana.

güle güle git canım yeni ev sana sağlık huzur ve mutluluk getirsin bebeğinşe taçlansın mutluluğunuz

iyi dileklerin için sağol canım ben bu sıralar o kadar yoğunumki bebeği düşünecek vaktim yok diyete devam sadece o kadar

canımm yeni evinde güle güle otur.. yeni evin uğurun huzurun olsun.. bebeğini getirsin sana.
hoşgedlin canımcığım nasıl geçti tatilin..sıcaktan soğu geçiş yaptın kendine dikkat et hasta olma..moral depoladın şimdi tedavi zamanı..

dikkat etmeye çalışıyoruz canım bu ay dinlenme ve bakımdayım incir kürü yapıyorum imunekse Qenzim10 kullanmaya başladım arı sütüne devam doktorumda yüksek fsh sonrası cylo prognova verdi..sen tedaviye ne zaman başlıyorsun canım

[QUOTE="WishhDuygu, post: 38011769, member: 5051lık ayım benim yoğun ayım... Aklım buralardayken bir de seyahat sıkıştırdım araya iş için.
2339'larda bir yerlerdeydim neredeyse 20-25 sayfa birikmiş... Hepsini bilahare sindire sindire okuyacağım, yazacağım.

Son sayfalara hızlıca göz attım bilahare okuyacağım diyerek. Bu sayfalarda gördüklerime istinaden süratlice;
Herseyguzelolcak beni de kabul eder misiniz diye çekingen çekingen başlayıp (topiğe de uydu) "40 yıllık dost" gibi yazmışsın ya sana ta buradan sarılmadan durmak çok zor oldu... Bilahare yazacağım ama geçmişini geride bırakabilmeni, canım babanın sadece bedenen olmadığını, kalbinde hep yaşayacağını özümsemeni, engelmiş diye duran her şeyin seni daha da güçlendirip olması gereken zamana kadar ayakta tutmasını, su gibi akıp giden sürpriz şaşkınlıklarla yol almanı diliyorum.

B bebeklerve galiba değerlerin beklenilen gibi değilmiş... Umut da umutsuzluk da sen yaşatırsan var olacak. Ama şunu unutma sen de beklenilen yaşta değildin. Beklenilmeyen oldu... Yine olabilir. Güçlü olabilmeni diliyorum.

Lulinda A Alara14 O omayra34 Umutluyum26 Eua alpcemre adını şimdi yazamadığım için sonradan kendime kızabileceğim tedavilerinin koşturmacasında, beklemesinde, keyfinde olan tüm yol arkadaşlarıma kalbinizin pır pır ettiği güzel gelişmelerle buluşmanızı diliyorum. Dikkat edin kendinize :)

sara_28 gulneva77 acmila ve trioidi hiposu nodülü fsh vs. tüm değerler için başarılı süreçler için imkan ve tetkikleriniz için kolaylıklar diliyorum. Bunu da stres yapmayın zaten stresten besleniyorlar. Bildiğin kısır döngü... İyi olun, dikkat edin...

Herkes etsin :)

2220 halen taşınamamışsınız iyi mi kötü mü bilemedim. Bunun da vardır bir hayrı :)
ensu çöl kaçkını tatil bitmiş... En nefret zamanı dönüşten sonraki 1 hafta... Adapte olabilmeni, gönlünce geçirdiğin günlerinin tadı damağında kalsın, gezip gördüklerin bizim... Sen de eşim gibi yapay ve çok sıcak diyecek misin bakalım :)

Yoğunluğun dışında ben süperötesi süperim. Bu arada aylardır baskılanmadı da sonunda becerince 2 aydır yumurtlamadım ya yumurtlamanın dibine vurdum sanırım ya da bu başka bir şey. Lulinda 'nın kulağını çınlattım bacak arasını geçtim diz kapağıma uzayan şey neydi bilmiyorum ürktüm :) Ürküyorum ben diyerek sokuldum sevgilime kandırdım onu :) Kötü emellerim ve ben :) Sonra fosur fosur sigaramla mutlu mesut

Aralarda bilgi paylaşımları olmuş sanırım haklı methiyeler düzülmüş 2220 ye fırsatı olan, vakti olan, lazım olur diyen arkadaşlarımdan rica ediyorum. Bu bilgileri özel mesajla 40Asistani na yollar mısınız... Sonra sayfalar arasında kaybolup gitmesin canıııım bilgiler... Söz ilk fırsatta toparlayacağım arandığında hemen ulaşılabilir olur...

Bir de yanlış hatırlamıyorsam Lulinda nın transfer öncesi kontrol günleri zamanında ne yapılır neler yapılmaz, neler iyidir, ne yenir vs. yazışmalarımız olmuştu. Ne zamandı takvimden bulunur sanırım. O bilgileri de aynı şekilde derleyip toplanalım, bize yarasın diye yola çıktık hem bize hem ihtiyacı olan herkese kaynak olur...

İyi ki kısıtlı zamanda yazdım. Maşallah çenem parmaklarıma vuruyor, özlem coşturmuş.
Ben
moduma döneyim :) Kucaklarım hepinizi kocamann
[/QUOTE]

Sagol arkadasim yine döktürmüsün canim ne desen haklisin canim tüm tetikller biter ve biz tekrardan tedaviye baslicaz sen ne alemdesin canim yine Selman Lacinde mi denicen yada onlar bediyo tutunmamasina

hoşgedlin canımcığım nasıl geçti tatilin..sıcaktan soğu geçiş yaptın kendine dikkat et hasta olma..moral depoladın şimdi tedavi zamanı..

canım benim hoşbuldum.. evet gerçekten bugün sabah uyanınca biraz bunalıma girdim ama ev işleri okadar çoktuki hemencecik alıştım buralara.. tüm gün çamaşır yıkama ve temizlikle geçti..
sen nasılsın canım ne yapıyorsun.. bende adet olmayı bekliyorum meraklaki normalde bugünlerde adet olmam gerekli normal zamanında olacakmıyım onu merak ediyorum..
sen ne yapıyorsun canım herşey yolunda dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…