Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evde yatmak harika bişey hele ki dünya harikası birini bekliyorsan:))

canım ben liseye giderken, üniversiteye giderkende dahil aralıksız 20 yıl çalışmış biri olarak sabahları erkenden kalkarken evde yatanlara çok özenirdim şimdi 8 aydır evdeyim çok kötü geldi evde olmak en güzeli işe gitmekmiş.. tabi çocuk olmadığı için belkide böyle hissettim.. evde bi çocuk olsaydı harika olabilirdi.. onun dışında hayat evde boş geçiyor.

Canim bende kendimi bildim bileli calisirim lisede tatil zamani 3 ay boyunca hep calistim üniversite ayyy ne güzel günlermis megerse hem okul hem is ama su bebek olayi bitirdi beni simdi full calismiyorum 32 saat yetiyo artiyo bile evde oldugum zamanlarda uyumak mi asla hep doktordayim o doktor senin bu Akupunktur benim insallah tez zamanda evlerimizde bebek sesleri olurda hic uyuyamayiz

Ben de Aralıksız 19 yıla yakındır çalışıyorum ve üstelik hem gece hem gündüz (nöbetli sistem) .. Hayatımda ilk defa geçeö ay tedavi var diye 15 gün rapor aldım ve evde oturdum, sıkıldığım zamanlar olsa bile, yetmedi.. Ev hanımlarına çok özeniyorum. Evde oturup boş boş kadın programı seyredip Kafamı boşaltmak istiyorum. Biliyorum çok sıkılırım ama ihtiyaç.. Tedavi için mi ayrıldın ara verdin işe?

Sakın özenme. 14 yıldan sonra evde oturmaya başladım ben. 8 yıl oldu hala alışamadım...

Reactions: Eua
Sakın özenme. 14 yıldan sonra evde oturmaya başladım ben. 8 yıl oldu hala alışamadım...

Haklısın özenmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi özeniyorum :)))) ya cidden sanırım iyi bir dinlenme dönemi Lazım bana sanırım.. Hayırlısı :)

Haklısın özenmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi özeniyorum :)))) ya cidden sanırım iyi bir dinlenme dönemi Lazım bana sanırım.. Hayırlısı :)

Ben de öyle düşünmüştüm. Dinlenirim. O kadar dinlendim ki, hem ruhen hem fiziken yaşlandım. Ruhum kurumaya başladı. Emekli olunca yeterince dinleneceksin nasıl olsa. Arada bir iki günlük kaçamaklar yap sadece. Üç- dört ayda bir. Ev işi yapmadan, hiç bir şey düşünmeden kendini seveceğin bir zaman dilimi. Bir de yıllık izin, tamam. Bayramlar da var. Ruhunu dinlendirmek için kendinle kal yeter.
Ne kadar dolmuşum iş konusunda. Çalışmam lazım benim. Sana yazıyorum ama aslında kendimle konuşuyormuşum iyi mi?

Reactions: Eua
mevsim değişikliği inş adetini geciktirmez canım..aslında ne iyi olur normal hamiş kalsan hep tatile gidilip hamiş kalanları duyardık sende gerçek olur inş..bende adet oldum doktoruma gitim tahlil falan fsh çıkmış yumoş görünmedi cylo prognova verdi doktorum ona başladım bugün..

Hoşgeldin ensucum, özlettin vallahi kendini.
2 gündür gene sigara içmiyorum. Geçen hafta sahilde bir bira içeceğim, onunla da 2 sigara içerim bahanesiyle aldığım sigara paketini 1 haftada iç etti. Bu moddan çıkmam lazım gerçekten bir an önce.

:)) canım bende çalışırken tedavi süreçlerinde izin alırdım o bir ayda tv deki tüm gereksiz kadın programlarını saatlerce izler mutlu olurdum çok hoşuma giderdi.. şimdi evdeyim hiç öyle zevkli olmuyor içimden izlemek bile gelmiyor ama tabi yinede hepsi açık..:)
tedavilere ağırlık vermek için evdeyim canım ilk 5 tedavimi yoğun çalışma temposu içinde geçirdim çok zordu hergünüm ağlayarak geçiyordu.. işim çok yoğundu tedavi süreçlerimi işim devamlı etkiliyordu.. artık bu süreçte evde olduğum için mutluyum..

Son düzenleme:

bende kürtajdan sonra yapışıklık olmaması için cylo prognova kullanmıştım ve bu sabah adet oldum çok iyi oldu:))
yok cnm bizde kendinden hamile kalma asla olmaz artık kendimle ilgili bu konuda hiçbir mucizeye inanmıyorum..

canım zaten 1-2 dal içerim diye alıyoruz sonra paketin dibini kazıyoruz bitincede neden bitti oluyoruz:)

Arkadaşlar içmeyin şu iğrenç şeyi.. 3,5 yıl oldu bıraktığım.. yaptığım en iyi işlerden ikincisi olduğuna inanıyorum.. ilki kızım... Allah yardım eder de inşallah sizler de kurtulursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…