- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.641
Encu
Adet zamanında gelmesi cook iyi..ilk muayene yarinmi canim..
Istanbul tayfası ve sehir dışından gelebilecek arkadaşlar;
Bir buluşma daha yapalım mı?
Haftaya Çarşamba olabilir mesela, ne dersiniz?
ensu Hoşgeldin.
WishhDuygu Yoksa gelecekteki köy evinize bakmaya mı gittiniz?:)
Offf normal halde yeterince zor zaten, bir de hamilesin...Başım çok ağrıyor galiba migren im tutacak1tane parol içtim ama bana mısın demedi sizce yapabileceğim birseyler varmı arkadaşlar?
A) Hamile olanlara bebeklerini sağlıkla büyütüp kucaklarına almalarını, ve sağlık ve güzellik içinde büyütmelerini,
B) Tedavide olanlara sağlıklı gebelik ve Devamında bakınız 'A'
C) Tedaviye başlayacaklara ~ B sonra ~A
DİLİYORUM..
Istanbul tayfası ve sehir dışından gelebilecek arkadaşlar;
Bir buluşma daha yapalım mı?
Haftaya Çarşamba olabilir mesela, ne dersiniz?
ensu Hoşgeldin.
WishhDuygu Yoksa gelecekteki köy evinize bakmaya mı gittiniz?:)
Takvim Güncellemesi: 24 Kasım 2014
Kasım 2014 - Takvim
01 Kasım 2014 Cumartesi @sara_28 Transfer
04 Kasım 2014 SalıWishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transfer @acmila OPU
07 Kasım 2014 Cumagulneva77 OPU @acmila Transfer
08 Kasım 2014 Cumartesi @yadigaryadi Y. Kontrol
10 Kasım 2014 Pazartesi @yadigaryadi Y. Kontrol
11 Kasım 2014 Salı @sara_28 Test @Alara14 OPU2220 & @Alara14 Evlilik Tebriği
13 Kasım 2014 Perşembe @yadigaryadi OPU (09:15)
14 Kasım 2014 CumaWishhDuygu Test & B bebeklerve Test
17 Kasım 2014 PazartesiLulinda Transfer Kontrolü
19 Kasım 2014 Çarşamba @acmila Evlilik Tebriği
20 Kasım 2014 Perşembe @acmila Test
21 Kasım 2014 CumaLulinda Transfer
24 Kasım 2014 Pazartesimonkey Transfer
Aralık 2014 - Takvim
04 Aralık 2014 Perşembe @Alara14 Kontrol
05 Aralık 2014 Cumamonkey Test
06 Aralık 2014 CumartesiLulinda Test @Alara14 Transfer
: Güncelleme veya eklemeler için @40Asistani'ni etiketleyip mutlaka özel mesaj ile göndermek önemli.
Sagol arkadasim yine döktürmüsün canim ne desen haklisin canim tüm tetikller biter ve biz tekrardan tedaviye baslicaz sen ne alemdesin canim yine Selman Lacinde mi denicen yada onlar bediyo tutunmamasina
Ya zaten bebek yapmak için resmen sevişmiyoruz. Doğa konunlarına aykırı:) Sen doğa kanunlarına uy en güzeli:) Bir de benim bioenerjiciye bir git kanunlara uymadan önce. Bütün çakralarını bir açsın senin, hahaha:)Siz yazıyorsunuz ben okuyup yazıyorum... Yansımalar yansımalar :)))
Ben özgürlüğümü ilan ettim canım
Rahatlığa düşkünlüğüm tedavide de vardı şimdi Oooo tavan yaptı.
Ben bu rahatlıkta henüz herhangi bir tedavi düşünmüyorum...
Eşimi doktorum ilan ettim. Transferi ona yaptırıyorum :)
Espiriler bir yana ama ben negatif görüşmesine de gitmedim ki. 2 kere aradılar bekliyoruz diye.
Gidersem hoşçakala gideceğim. Başarısız denemelerimiz olsa da iletişim bakımından biz iyi anlaşıyorduk. Şeytan tüyünden dolayı. Ayrıca benim devam etmemin sebebi dondurulmuşlarım olmasıydı. E tükettik :)))) Özgürüz.
Doktorun diyecek bir şeyi de yok zaten. Çünkü diyebilecekleri her şeyi biz teee en başta yapmıştık. Şunu yapalım diye bir detay kalmadı. O yüzden gitmeye de gerek görmedim. Sadece hani Lucrin kist yapar demişti o yüzden hem hoşçakal de hem bir son kontrol yap diyorum ama bu reglde gitmedim. Ki kist yapar dedikleri Lucrin 1 aya yakın gecikme de yapar dediler öyle bir şey olmadı. Kist de olmamıştır diyorum kendime..
Önceden kesinlikle olmayacağını biliyorduk o yüzden girmiştik bu sürece, deneyelim "denemedik demeyelim" diye. E denedik... Denemedik demeyeceğiz. Üstüne şimdi kesinlikle olmayacak durumu ortadan kalktı, 10 yıllık kapalı tüpler açıldı, düşük olsa da ihtimal var. Şans :) Deneyelim görelim...
Bugün aile sağlığı merkezindeki hemşireye çok yakan proluton depot u yaptırdım. Bu kadar mı eli hafif olur bir insanın ya! Diğerlerinde bacak Felç olmuştu resmen. İğneyi sokup nerdeyse 1 dk da tamamını verdi ilacın. Işin Püf Noktası çok yavaş vermekmiş, aklınızda olsun.
Bugün üniversite tayfası kız arkadaşlarla Whatsapp konferans yaptık. Çoğumuz Istanbul da ama yurtdışında olanlar da var. Kadınlar kulübü 40 yaş topiği gibi oldu:) Bir arkadaşımızla birbirimizden habersiz aynı anda tedaviye başlamışız. O Amerikan Hastanesindeymiş. Yüzük testi yaptın mı dedi. O ne yahu dedim? Anlattı, komikmiş.
Ben günü gelmeden teste karşıyım ama eğlencesine onu yapayım bari dedim. 2 embriyo için 2 alyans kullandım. Biri kız, biri erkek çıktı.
Ya zaten bebek yapmak için resmen sevişmiyoruz. Doğa konunlarına aykırı:) Sen doğa kanunlarına uy en güzeli:) Bir de benim bioenerjiciye bir git kanunlara uymadan önce. Bütün çakralarını bir açsın senin, hahaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?